Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η υπομονή σήμερα δεν θα είναι ένα από τα βασικά σας πλεονεκτήματα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να ενισχύει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από την επιτυχία των σχεδίων σας. Έτσι, αντί να μπείτε στην διαδικασία να τα επανεξετάσετε, θα βιαστείτε να τα κοινοποιήσετε στολίζοντας τα με υπερφίαλες δηλώσεις και βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς.

Ερωτικά

Τα νεύρα σας δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, καθώς έχετε επωμιστεί πολλές και μεγάλες ευθύνες σε οικογένεια και επάγγελμα. Όλα περνάνε από το χέρι σας και σας πιέζουν πολύ. Το καλό από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι, από τον νέο μήνα του Οκτωβρίου, θα υπάρξουν τα οικονομικά και ηθικά αποτελέσματα που θα σας δικαιώσουν. Χρόνο για ξεκούραση … θα έχετε μπόλικο.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Οι τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σας βοήθησε να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις. Η είσοδος της Σελήνης μετά το μεσημέρι, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας τον οποίο είχατε παραμελήσει λιγάκι. Επίσης σήμερα έχουμε μια σημαντική πλανητική αλλαγή, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά την διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ερωτικά

Έχετε ταρακουνήσει, και πάλι την καρδιά του πρώην σας! Είναι εδώ και καιρό αλλαγμένη – βελτιωμένη η ζωή σας, και μάλλον θέλετε να κάνετε την τελευταία σας προσπάθεια για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις το τελευταίο χρονικό  διάστημα του Σεπτεμβρίου, θα σας φέρουν και το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα είναι και μόνιμο.

 

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Η προτελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι πιο χαλαρή και ευχάριστη. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου Ερμή – Δία θα σας βοηθήσει να οραματιστείτε την εξέλιξη της καριέρας σας. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στα αποκτήματα σας. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Την Τετάρτη θα προφυλάξετε τα αποκτήματα σας με κάθε τρόπο. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Την Παρασκευή η μέρα σας θα περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας στον κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε σε άτομα του κοινωνικού σας κύκλου να επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας.

Ερωτικά

Έχετε μία τάση να κρύβετε αυτά που αισθάνεστε, ως μια μορφή άμυνας απέναντι στον έρωτα. Αν όμως αφεθείτε και ανοιχτείτε, έστω και λίγο, η ανταπόκριση που θα έχετε από το άτομο του ενδιαφέροντός σας θα είναι υπέροχη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά και τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας και θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε από το φτερωτό θεό. Οι δεσμευμένοι τείνετε να πιστεύετε πως σε μία σχέση πρέπει να δίνεις συνεχώς, όχι τόσο συναισθηματικά, όσο υλικά. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια και το ξέρετε,. Ο λόγος που το κάνετε είναι γιατί νομίζετε πως με αυτόν τον τρόπο δεν είναι αναγκαίο να εκφράζετε αυτά που νιώθετε, όμως η ύλη δεν μπορεί να αντικαταστήσει το συναίσθημα, ποτέ και πουθενά. Δεν είναι απαραίτητο να δηλώνετε αυτά που νιώθετε συνέχεια, όμως πρέπει μία στο τόσο να το κάνετε και αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι είτε υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε όχι κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δίνετε με φειδώ λίγο ενδιαφέρον κι αν καταλάβει, κατάλαβε. Πρέπει να γίνετε πιο σαφείς και η έντονη εκδήλωση ενδιαφέροντος που λαμβάνετε τώρα από εκείνον/η που σας κέντρισε το ενδιαφέρον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε την κίνησή σας. Μόνο φροντίστε να είναι λίγο πιο γενναιόδωρη αυτή τη φορά.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβρης σάς προ(σ)καλεί να μην εστιάσετε μόνο σε έναν τομέα, αλλά να δράσετε πολυεπίπεδα και με πολλές κατευθύνσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη συναισθηματική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, καθώς μπορεί να επηρεάσετε αρνητικά όχι μόνο την έκβαση των ζητημάτων που σας απασχολούν, αλλά και την ίδια την υγεία σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για εσάς, οπότε οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη (ή όχι) οποιουδήποτε στόχου έχετε θέσει. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να εργαστείτε σκληρά, προσέχοντας πάντα όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, η επιτυχία είναι εγγυημένη, δεδομένου ωστόσο ότι θα αποφύγετε τις αυθόρμητες και ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Αν εργάζεστε ως υπάλληλος, ή έστω υπό την εποπτεία κάποιου, θα πρέπει να λειτουργήσετε λίγο πιο χαλαρά, χωρίς όμως να καθυστερείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Δεχτείτε τις απόψεις των ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς το αντικείμενο και προσαρμόστε τις στις δικές σας επιδιώξεις. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά ή ακόμα και αντικείμενο εργασίας, να γνωρίζετε πως το κλειδί της επιτυχίας βασίζεται στο πόσο προσεκτικά και ισορροπημένα λάβατε την απόφαση αυτή. Αν έχετε “ζυγίσει” προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, μόνο επιτυχημένη μπορεί να είναι μία τέτοια απόφαση. Με ισορροπημένη στρατηγική, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Ερωτικά

Η αγάπη θα φέρει πολλά οφέλη στον Τοξότη τον Σεπτέμβριο, παρόλο που σαν μήνας, δεν είναι και τόσο “φιλικός”στο ζώδιο σας. Εάν περάσετε με επιτυχία την “φουρτούνα”, μπορείτε να παραμείνετε χαλαροί για ολόκληρο το μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο.  Παρόλο που μπορείτε να υιοθετήσετε μια διαφορετική στρατηγική, επιλέγετε  να ενεργείτε με επίμονο και δυναμικό τρόπο, ακόμα και σε καταστάσεις όπου η πίεση δεν είναι απαραίτητη. Το Σύμπαν είναι στο πλευρό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε κάπως “κομψά”και χωρίς δυσκολίες, όπως τα προηγούμενα διαστήματα. Μια οικονομική άνεση θα σας επιτρέψει να δραστηριοποιηθείτε, φροντίζοντας επιμελώς την εμφάνιση σας, κάτι που σας επιτρέπει να κάνετε κοινωνική ζωή. Οι νεαρές ηλικίες του ζωδίου, θα έχουν όμορφες εμπειρίες που θα αφήσουν “εποχή”. Οι δεσμευμένοι Τοξότες, καλό θα είναι να σκεφτούν πως υπάρχει και ζωή έξω από το σπίτι. Μια κοινωνικότητα είναι απαραίτητη για την ανανέωση μεταξύ της οικογένειας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τόσο σε παλαιότερες όσο και σε νέες γνωριμίες. Η περίοδος αυτή,μπορεί να σας χαρίσει όμορφες ρομαντικές στιγμές, ακόμη κι αν κάνετε λάθη.

Το έτος 2018 θα έρθει για τους Τοξότες με ένα νέο επίπεδο ενέργειας που δεν είχαν δει εδώ και μερικά χρόνια. Οι απογοητεύσεις και τα προβλήματα που είχατε βιώσει τα τελευταία χρόνια τώρα εξαφανίζονται. Οι πλανητικές θέσεις είναι ευνοϊκές για να αισθανθείτε καλύτερα και να πάρετε πιο αξιόπιστες αποφάσεις για τη ζωή. Το μέλλον, αν και δεν είναι σίγουρο φαίνεται πιο φωτεινό. Θα υπάρξει συνολική πρόοδος σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συνεχίστε, υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας. Οι προοπτικές της σταδιοδρομίας των Τοξοτών φαίνεται καλή για το έτος αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους σε ολόκληρη τη ζωή σας για να προχωρήσετε με στυλ στην επαγγελματική σας καριέρα. Φέρτε τη δημιουργικότητά σας στο προσκήνιο και χειριστείτε επαγγελματικές δεσμεύσεις με ευκολία και αξιοπρέπεια. Η δράση μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια, αφήστε την απόδοσή σας να μιλάει για εσάς προς τις αρχές και τα ανώτερα μέλη αυτήν την περίοδο. Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς φέτος. Είναι ένας καλός χρόνος για να οικοδομήσετε γέφυρες στις επαγγελματικές σχέσεις και να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τους «φράκτες» των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ωστόσο, η ευαισθησία σας μπορεί να έρθει σε επαφή με την ανάπτυξη και την πρόοδό σας. Μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις φέτος. Στη συνέχεια να είστε έτοιμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη στο χώρο εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια του έτους 2018, μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αυτό θα ανοίξει έναν δρόμο για μια πιο φωτεινή και πιο ευτυχισμένη ζωή. Θα υπάρχει μια αίσθηση ωριμότητας όσον αφορά τη συναισθηματική σας πλευρά. Μην παρορμηθείτε στη μετάβασή σας προς τον σύντροφό σας φέτος. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν κάνετε σημαντικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα οι παρορμήσεις του νου και της καρδιάς θα ήταν δύσκολο να περιοριστούν αυτή την περίοδο. Μείνετε μακριά από ακαταμάχητες προσφορές στην αγάπη και το γάμο. Λάβετε μέτρα σύμφωνα με τη συνείδησή σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να υπαγορεύει τη ζωή σας και τις κινήσεις της. Είναι μια καλή εποχή για την ανάπτυξη και την αρμονία στην ερωτική ζωή αν είστε περισσότερο από πρόθυμοι να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Με αυτόν τον τρόπο πολλά σύννεφα μπορούν να διασκορπιστούν θετικά. Μερικοί από εσάς ίσως αισθάνονται ότι η αναζήτηση ενός ιδανικού συντρόφου διαρκεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Συνεχίστε να ψάχνετε. Ορισμένες ζωτικές συναντήσεις θα κάνουν μια δραστική αλλαγή στην αγάπη σας φέτος. Το επόμενο έτος προβλέπει πολλές αναπόφευκτες δαπάνες για τους Τοξότες. Παρά τις προσπάθειές σας να εξοικονομήσετε και να περιορίσετε τις δαπάνες, αυτά τα έξοδα έρχονται από το πουθενά. Βρείτε την αληθινή σας ισορροπία σε περιόδους οικονομικού ελλείμματος. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες όπως δάνεια και άλλα έξοδα για το επόμενο έτος. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που ταιριάζει στο πορτοφόλι σας. Είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε μακριά από νομικές διαμάχες. Τηρήστε τις οικονομικές δεσμεύσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως να μείνετε μακριά από οικονομικούς κινδύνους για το επόμενο έτος. Βάλτε όλη τη δύναμή σας για να αποθηκεύσετε, προσπαθήστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση φέτος. Οι Τοξότες θα ήταν γεμάτοι με ενέργεια για το έτος 2018. Ωστόσο, κάποια αναταραχή στη ζωή σας μπορεί να επιβαρύνει σοβαρά τη γενική σας υγεία και τη νευρική σας δύναμη. Βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας, παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις από τους φίλους και την οικογένεια ότι η γενική υγεία σας δεν θα είναι υπό σωστή παρακολούθηση αυτή τη σεζόν. Μετά τα μέσα του έτους, οι ντόπιοι καλούνται να δίνουν προσοχή στη διατροφή τους και να παραμείνουν σε μια φόρμα στη ζωή τους. Απαιτείται τώρα ένα αυξημένο επίπεδο δραστηριότητας. Μείνετε μακριά από το να είστε αδρανείς, να είστε πάντα κινητικοί και να δώσετε στον εαυτό σας μια ηθική ώθηση για το επόμενο έτος.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Oroskopos.tv

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Oroskopos.tv

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Oroskopos.tv

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

6 τρικ για βαθιά αγάπη

Η αγάπη είναι ίσως το πιο ισχυρό συναίσθημα μας, καθώς μας προσφέρει την ασφάλεια που χ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Όταν επικοινωνούμε είναι οκ να διαφωνούμε

Λαχταρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Και όταν αυτό συμβεί ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ας πάρουμε μία ανάσα

Δεν βγαίνει η ζωή χωρίς να πάρουμε μία ανάσα. Ο διαλογισμός δεν είναι μόνο μία σημαντικ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u