Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με γεμάτη ατζέντα θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, ο λόγος σας θα είναι ιδιαίτερα εκφραστικός και ταυτόχρονα πειστικός. Ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τα θέματα, δεν θα αφήνουν σε κανέναν το περιθώριο να σας αμφισβητήσουν.

Ερωτικά

Υπάρχουν πολλά άτομα, στην ζωή σας που όλα έχουν απαιτήσεις και στο τέλος, εσείς μένετε με τα ελάχιστα. Με Ήλιο μέσα στο ζώδιο σας προσεχώς, σίγουρα θα βρείτε την δυναμική, για να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά, και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Ειδικά εσείς που είστε εντελώς αδέσμευτοι, από σχέσεις και ταίρια θα έχετε την ευχέρεια να δώσετε τον εαυτό σας, σε εργασία που θα σας αποδώσει σύντομα ανέσεις και χρήμα.Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Η λέξη μονοτονία δεν ταιριάζει στην ημέρα σας. Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου έχει πολύ ενδιαφέρουσα σχέδια για εσάς, γι’ αυτό και έχει φροντίσει ώστε η μέρα σας να είναι γεμάτη, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να περάσετε μεγάλο μέρος της ημέρας σας μέσα στο μεταφορικό σας μέσο. Δεν πρέπει όμως να δυσανασχετείτε, καθώς, η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ερωτικά

Εσείς είστε σε αναβρασμό, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Υπάρχουν καταστάσεις ειδικά στην προσωπική σας σχέση, που ακόμη κανείς από τους δύο σας, δεν έχει δώσει λύσεις. Ειδικά εσείς που είστε μπλεγμένοι σε παράλληλες καταστάσεις, μην κάνετε άλλα πειράματα, καθώς ο ανάδρομος έρχεται και θα φέρει στην επιφάνεια ότι μυστικό υπάρχει κρυμμένο. 

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Σιγά – σιγά θα πρέπει να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στο ρόλο του πρωταγωνιστή, αφού και αυτή την εβδομάδα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στα αποκτήματα σας. Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα ευνοεί τις συζητήσεις στο παρασκήνιο, οι οποίες, πολύ σύντομα θα γίνουν νέες οικονομικές συμφωνίες. Την Τρίτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να μην είστε κτητικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των οικογενειακών σας υποθέσεων, γιατί είναι πιθανό ορισμένοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ωστόσο αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως, κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα ωθήσει να κάνετε το χώρο του σπιτιού σας ζεστό και χαρούμενο. Την Κυριακή θα είστε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές αφού ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Φίλοι Τοξότες, ήρθε η στιγμή (ή καλύτερα η εβδομάδα) να εκφράσετε με κάθε τρόπο την αυθεντικότητά σας και τη μοναδικότητά σας. Άλλωστε, αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ίσως από τα γοητευτικότερα που έχετε να επιδείξετε και τώρα μπορείτε να το κάνετε για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας ή (όποιον/α θα θέλατε να είναι ταίρι σας).

Οι δεσμευμένοι έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα και κάτι τέτοιο μεταφράζεται κυρίως με το συγχρονισμό και το συντονισμό σας με τους ανθρώπους γύρω σας και κυρίως με το/τη σύντροφό σας. Οι συζητήσεις μεταξύ σας ανεβαίνουν επίπεδο, γεγονός που σας γοητεύει ακόμα περισσότερο εκατέρωθεν και σας ενώνει σε ένα βαθύτερο, πνευματικό επίπεδο.

Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε την τύχη της εβδομάδας, συναντώντας κάποιο ενδιαφέρον άτομο (σε εντελώς αναπάντεχο χώρο ή/και χρόνο) με το οποίο θα διαπιστώσετε ότι σας ενώνουν πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζατε. Μην προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις σας, αλλά ακούστε τις συμβουλές φίλων και δικών σας ανθρώπων.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Σπουδαίος μήνας για εσάς ο Νοέμβριος, φίλοι Τοξότες, καθώς μπορεί να ξεκινήσει κάπως νωχελικά αλλά θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πραγματοποιήσετε όχι βήματα, αλλά άλματα προς τους επιθυμητούς σας στόχους. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μπείτε προετοιμασμένοι στη μάχη, καθώς όσο ισχυρούς συμμάχους και να έχετε, αν εσείς δεν είστε πανέτοιμοι, τα πράγματα θα παραμείνουν στάσιμα.

1ο δεκαήμερο [22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας περνάει στο ζώδιό σας, απολαμβάνετε στο μέγιστο την εύνοια που απλόχερα σας προσφέρει και τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή να θέσετε στόχους και να τους ακολουθήσετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είναι ιδανική περίοδος να γίνετε (ακόμα) πιο κοινωνικοί, να επωφεληθείτε από τις επαφές που θα κάνετε και να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, καθώς ο Δίας θα παραμείνει στο δεκαήμερό σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προσοχή σε τυχόν υπεροπτικές συμπεριφορές που μπορεί να αναπτύξετε εξαιτίας της τύχης που θα σας χτυπήσει την πόρτα, καθώς εξαιτίας της μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ενδέχεται οι απαιτήσεις της οικογένειας ή/και του σπιτιού να σας προκαλούν εκνευρισμό αλλά καλό είναι να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, προκειμένου να μη χαλάσει το κλίμα των προσωπικών σας σχέσεων. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η κατάσταση είναι κάπως χλιαρή, όμως θα πρέπει να την υπομείνετε για λίγο καιρό και να δουλέψετε σκληρά, ούτως ώστε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη στα οικονομικά σας.

2ο δεκαήμερο [2-11 Δεκεμβρίου]

Όσοι/όσες έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενδεχομένως, ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα, να βρίσκεστε σε μία προσωπικά χαώδη κατάσταση, ακόμα και πλάνη, κάτι που σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη, παραπλανήσεις, παρανοήσεις κ.ο.κ. Θα πρέπει να περιορίσετε την επίδραση που έχει η οικογένεια ή το σπίτι σας στην προσωπική σας ζωή, γιατί είναι πιθανό όλη αυτή η πνευματική σύγχυση που κυριαρχεί τώρα να τροφοδοτείται (ακόμα και να προκαλείται) από  όλα αυτά τα ζητήματα που σας απασχολούν σε οικογένεια/σπίτι. Οι κινήσεις σας και οι αποφάσεις σας πρέπει να διέπονται από απόλυτη σιγουριά και να έχει προηγηθεί προσεκτική προετοιμασία, ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αποτυχίας. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη σταδιοδρομία σας η προσοχή σας οφείλει να είναι πολλαπλάσια, καθώς και ο επαγγελματικός τομέας “υποφέρει” από τη γενικότερη ασάφεια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δυνάμει επιζήμιο. Δεδομένου ότι ο οικονομικός τομέας έχει προοπτικές να εξελιχθεί εξαιρετικά αυτό το μήνα, οι κινήσεις σας στην εργασία οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικές, διαφορετικά μπορεί να πετάξετε στα σκουπίδια σημαντικότατες ευκαιρίες.

3ο δεκαήμερο [12-21 Δεκεμβρίου]

Ο Νοέμβριος είναι αρκετά δραστήριος μήνας, αφού φέρνει μαζί του έντονη κινητικότητα σε αισθηματικά, κοινωνικές και φιλικές επαφές. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι θα βρίσκεστε διαρκώς εκτός σπιτιού, ανεξάρτητα από το λόγο που σας οδήγησε εκεί. Η κατάσταση αυτή, όπως είναι φυσικό, σας γεμίζει τις μπαταρίες και σας κάνει πιο ανθεκτικούς απέναντι σε πιθανές αναποδιές στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα, σας ωθεί να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά, να ανεχτείτε ακόμα περισσότερα, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε οικονομικά τους στόχους που έχετε θέσει. Μην αποθαρρύνεστε αν δε βλέπετε τα πράγματα να βελτιώνονται, να είστε σίγουροι ότι έχουν τεθεί σε ισχύ κρυφές διεργασίες που αφορούν στην επιβράβευσή σας, με την όποια μορφή μπορεί να πάρει, γι’ αυτό οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εικόνα που παρουσιάζετε στον εργασιακό σας χώρο. Χαλαρώστε, κάντε πράγματα που σας ηρεμούν και αποβάλετε την όποια ένταση ΠΡΙΝ πάτε στη δουλειά, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε τα μέγιστα χωρίς απώλειες.

Ερωτικά

Αρκετά δραστήριος και με πολύ πάθος είναι ο Νοέμβριος για την αισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν ερωτικές εξάρσεις που θα έρχονται και θα φεύγουν ξαφνικά. Όχι γιατί κάτι θα συμβαίνει, αλλά γιατί έτσι θα λειτουργείτε εσείς αυτήν την περίοδο. Τα μεγάλα πάθη βέβαια συνδέονται άρρηκτα και με μεγάλο εκνευρισμό, βρίσκεστε σε μία υπερένταση, η οποία τακτικά θα καταλήγει σε ξεσπάσματα και ως είθισται θα την πληρώνει το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας.

Οι δεσμευμένοι

τείνετε αυτό το μήνα να καταπιέζετε τον ερωτισμό σας και να αντιμετωπίζετε το ταίρι σας μόνο με θυμό. Δε σας έχει κάνει κάτι και καλύτερο θα ήταν να μην κουβαλάτε μέσα στη σχέση όσα προβλήματά σας δεν αφορούν άμεσα στο/στη σύντροφό σας. Η συμπεριφορά σας δημιουργεί απογοητεύσεις στο ταίρι σας κι αν αυτό δεν αλλάξει στο εγγύς μέλλον, είναι πολύ πιθανό πως το τέλος του μήνα να δημιουργήσετε έναν ανώφελο εμφύλιο. Συγκρατηθείτε, τουλάχιστον μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και προστατεύστε τη σχέση σας πρώτα από εσάς τους ίδιους κι έπειτα από εξωγενείς παράγοντες.

Οι αδέσμευτοι,

 διανύετε ένα ιδιαίτερα θερμό διάστημα, με πλούσια ερωτική ζωή. Φλερτάρετε ασύστολα και αυξάνετε τις εμπειρίες σας στον σεξουαλικό τομέα, αλλά μέχρι εκεί. Νιώθετε πως η οποιαδήποτε δέσμευση αυτή την στιγμή θα είχε τη μορφή φυλακής στη ζωή σας και από το να ταλαιπωρείτε τους άλλους και να ταλαιπωρείστε κι εσείς, προτιμάτε να καταφεύγετε σε πιο εφήμερες καταστάσεις, χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες. Άλλωστε είναι τόσο έντονη η καθημερινότητά σας που δεν έχετε χρόνο και δεν προτίθεστε να κάνετε λίγο χώρο στη μέρα σας για κάποιον/α άλλο/η, τουλάχιστον για τώρα. 

Το έτος 2018 θα έρθει για τους Τοξότες με ένα νέο επίπεδο ενέργειας που δεν είχαν δει εδώ και μερικά χρόνια. Οι απογοητεύσεις και τα προβλήματα που είχατε βιώσει τα τελευταία χρόνια τώρα εξαφανίζονται. Οι πλανητικές θέσεις είναι ευνοϊκές για να αισθανθείτε καλύτερα και να πάρετε πιο αξιόπιστες αποφάσεις για τη ζωή. Το μέλλον, αν και δεν είναι σίγουρο φαίνεται πιο φωτεινό. Θα υπάρξει συνολική πρόοδος σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συνεχίστε, υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας. Οι προοπτικές της σταδιοδρομίας των Τοξοτών φαίνεται καλή για το έτος αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους σε ολόκληρη τη ζωή σας για να προχωρήσετε με στυλ στην επαγγελματική σας καριέρα. Φέρτε τη δημιουργικότητά σας στο προσκήνιο και χειριστείτε επαγγελματικές δεσμεύσεις με ευκολία και αξιοπρέπεια. Η δράση μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια, αφήστε την απόδοσή σας να μιλάει για εσάς προς τις αρχές και τα ανώτερα μέλη αυτήν την περίοδο. Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς φέτος. Είναι ένας καλός χρόνος για να οικοδομήσετε γέφυρες στις επαγγελματικές σχέσεις και να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τους «φράκτες» των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ωστόσο, η ευαισθησία σας μπορεί να έρθει σε επαφή με την ανάπτυξη και την πρόοδό σας. Μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις φέτος. Στη συνέχεια να είστε έτοιμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη στο χώρο εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια του έτους 2018, μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αυτό θα ανοίξει έναν δρόμο για μια πιο φωτεινή και πιο ευτυχισμένη ζωή. Θα υπάρχει μια αίσθηση ωριμότητας όσον αφορά τη συναισθηματική σας πλευρά. Μην παρορμηθείτε στη μετάβασή σας προς τον σύντροφό σας φέτος. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν κάνετε σημαντικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα οι παρορμήσεις του νου και της καρδιάς θα ήταν δύσκολο να περιοριστούν αυτή την περίοδο. Μείνετε μακριά από ακαταμάχητες προσφορές στην αγάπη και το γάμο. Λάβετε μέτρα σύμφωνα με τη συνείδησή σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να υπαγορεύει τη ζωή σας και τις κινήσεις της. Είναι μια καλή εποχή για την ανάπτυξη και την αρμονία στην ερωτική ζωή αν είστε περισσότερο από πρόθυμοι να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Με αυτόν τον τρόπο πολλά σύννεφα μπορούν να διασκορπιστούν θετικά. Μερικοί από εσάς ίσως αισθάνονται ότι η αναζήτηση ενός ιδανικού συντρόφου διαρκεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Συνεχίστε να ψάχνετε. Ορισμένες ζωτικές συναντήσεις θα κάνουν μια δραστική αλλαγή στην αγάπη σας φέτος. Το επόμενο έτος προβλέπει πολλές αναπόφευκτες δαπάνες για τους Τοξότες. Παρά τις προσπάθειές σας να εξοικονομήσετε και να περιορίσετε τις δαπάνες, αυτά τα έξοδα έρχονται από το πουθενά. Βρείτε την αληθινή σας ισορροπία σε περιόδους οικονομικού ελλείμματος. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες όπως δάνεια και άλλα έξοδα για το επόμενο έτος. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που ταιριάζει στο πορτοφόλι σας. Είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε μακριά από νομικές διαμάχες. Τηρήστε τις οικονομικές δεσμεύσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως να μείνετε μακριά από οικονομικούς κινδύνους για το επόμενο έτος. Βάλτε όλη τη δύναμή σας για να αποθηκεύσετε, προσπαθήστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση φέτος. Οι Τοξότες θα ήταν γεμάτοι με ενέργεια για το έτος 2018. Ωστόσο, κάποια αναταραχή στη ζωή σας μπορεί να επιβαρύνει σοβαρά τη γενική σας υγεία και τη νευρική σας δύναμη. Βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας, παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις από τους φίλους και την οικογένεια ότι η γενική υγεία σας δεν θα είναι υπό σωστή παρακολούθηση αυτή τη σεζόν. Μετά τα μέσα του έτους, οι ντόπιοι καλούνται να δίνουν προσοχή στη διατροφή τους και να παραμείνουν σε μια φόρμα στη ζωή τους. Απαιτείται τώρα ένα αυξημένο επίπεδο δραστηριότητας. Μείνετε μακριά από το να είστε αδρανείς, να είστε πάντα κινητικοί και να δώσετε στον εαυτό σας μια ηθική ώθηση για το επόμενο έτος.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Oroskopos.tv

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Oroskopos.tv

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Oroskopos.tv

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Παράνομος έρωτας;

Μια ματιά, ένα χαμόγελο, μια υπόσχεση και μια ελπίδα γεννιέται, κάπως έτσι ξεκινούν οι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου

Ας το παραδεχτούμε: όλες έχουμε έναν πρίγκιπα στο μυαλό μας. Το θέμα είναι πώς θα τον έχ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο πιο αθώος άνθρωπος

Με τον Ποσειδώνα ενεργοποιημένο μέσω της Αφροδίτης, είναι αξιόλογα ενδιαφέρον να δούμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!