Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η Σελήνη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν ένα ακίνητο, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει να έχετε υπερβολικές προσδοκίες γύρω από αυτό. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πως χωρίς την δική σας παρέμβαση δεν γίνεται τίποτα.

Ερωτικά

Τα πολλά λόγια και οι μεγάλες ερωτικές υποσχέσεις, μάλλον σας κάνουν και γελάτε! Τα έχετε ζήσει όλα αυτά στο παρελθόν και τώρα το μόνο, που αποζητάτε είναι ποιότητα και αλήθειες από έναν σύντροφο. Όσοι έχουν αυτή την εποχή, βρει κάτι νέο θα πρέπει να κινηθούν με χαμηλές ταχύτητες και μέχρι να μάθουν, ποιον έχουν δίπλα τους. Αυτό είναι και κάτι που ισχύει φυσικά και για την άλλη πλευρά.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Τις τελευταίες ημέρες όλη σας την ενέργεια την είχατε διοχετεύσει στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Μέχρι το μεσημέρι, και κάτω από την επιρροή της Σελήνης στον Υδροχόο, θα ολοκληρώσετε με τις οικογενειακές σας εκκρεμότητες. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Επίσης η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο προετοιμασίας για εσάς τους Σκορπιούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας .

Ερωτικά

Είστε μέσα στα νεύρα, αυτήν την περίοδο. Έχετε βάλει πάνω στις πλάτες σας πολλές οικογενειακές και οικονομικές  υποχρεώσεις και έχετε αφήσει τα προσωπικά σας θέλω και ανάγκες. σε δεύτερη μοίρα. Το καλό είναι ότι από όλη αυτή την ιστορία, θα έχετε μια πολλή καλύτερη αντίληψη των καταστάσεων γύρω σας. Οι έρωτες και οι νέες σχέσεις θα εμφανιστούν… από το πρώτο 15μερο του Οκτωβρίου!

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9/ – 23/9/2018

Το μενού αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει σημαντικές πλανητικές αλλαγές αλλά και εντάσεις. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις τόσο στις οικογενειακές όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Τετάρτη στις συζητήσεις που θα έχετε θα χρησιμοποιήσετε το δυνατό σας όπλο που δεν είναι άλλο από τον έντονο μαγνητισμό σας. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές συζητήσεις. Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας, επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ερωτικά

Εάν κάνετε σχέδια που αφορούν στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να τα αναβάλλετε για λίγο, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που δεν είναι ευνοϊκό για για την αισθηματική σας ζωή. Από την Τετάρτη και μετά μπορεί να τα υλοποιήσετε, πετυχαίνοντας ακριβώς αυτό που επιθυμούσατε. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, όχι γιατί συμβαίνει κάτι κακό, αλλά γιατί η μυστηριώδης στάση σας γεννά αμφιβολίες και δημιουργεί ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνετε καθησυχαστικοί, ιδιαίτερα σ’ ό, τι αφορά στη στάση σας απέναντι στη σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο, το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό και εφόσον έχετε φροντίσει να απελευθερώσετε το/τη σύντροφό σας από τις αμφιβολίες, μπορεί να γίνει εκρηκτικό, με την καλή έννοια. Οι αδέσμευτοι είτε ήδη βγαίνετε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε δέχεστε πολιορκία από κάποιον/α που σας αρέσει, πρέπει αυτήν την εβδομάδα να είστε πιο ξεκάθαροι σχετικά με αυτά που θέλετε. Αν δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο, μπορεί εκφράζοντάς το και συζητώντας με τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας να βεβαιωθείτε ή ακόμα και να αλλάξετε γνώμη. Αν όμως είστε σίγουροι γι΄ αυτό που θέλετε και το δηλώσετε, η εξέλιξη της μεταξύ σας κατάστασης, ιδιαίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα είναι μαγική.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Η περίοδος αυτή φέρνει μαζί της σκαμπανεβάσματα, γεγονός που μπορεί να σας απογοητεύσει αλλά είναι πολύ σημαντικό διατηρήσετε την αισιοδοξία και τη δυναμική σας, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες συνθήκες. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ενδεχομένως να προκύψουν νέες γνωριμίες, ακόμα και δεσμοί, ωστόσο χρειάζεται σύνεση. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε σχέση με τη σοβαρότητα των δεσμών αυτών. Αφήστε καλύτερα το χρόνο και τις συνθήκες να αποφανθούν σχετικά. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, τείνετε να λαμβάνετε αποφάσεις βασισμένοι στο συναίσθημα, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί επισφαλές, αλλά από την άλλη πλευρά, η καθαρά ορθολογική προσέγγιση μπορεί επίσης να σας αποτρέψει από την επίτευξη του εκάστοτε στόχου σας. Προσπαθήστε να βρείτε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, κυρίως με τη βοήθεια των φίλων σας. Ο οικονομικός τομέας ενέχει κινδύνους, γι’ αυτό είναι σημαντικό να περιβάλλεστε από ανθρώπους που εμπιστεύεστε απόλυτα και να αποφύγετε τα ρίσκα, καθώς η τύχη δε θα είναι με το μέρος σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον έλεγχο σε κάθε φάση της πορείας σας, ωστόσο φροντίστε αυτό να γίνει με απόλυτο σεβασμό στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Αν αυτοαπασχολείστε και νιώθετε ότι πρέπει να διαχειριστείτε περισσότερα πράγματα απ’ όσα αντέχετε, οι φίλοι σας και πάλι θα σας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους (αποφύγετε να στραφείτε σε συναδέλφους για την επίλυση των εργασιακών ζητημάτων που έχετε να αντιμετωπίσετε, καθώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να το κάνετε). Αν απασχολείστε κάπου ως υπάλληλοι, αποφύγετε κάθε βοήθεια και βασιστείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες, που θα σας φέρουν περαιτέρω ανάπτυξη.

Ερωτικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που  σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με συγγενείς, όπου νωρίτερα ήταν  πιο δύσκολο να γίνει. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να “τεμπελιάσει” , παρόλο που η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι  αισιόδοξη και  κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα. Θα πρέπει απλά να γνωρίζετε ότι όλες οι δυσκολίες και οι «παρανοήσεις» είναι προσωρινές και μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Ο “οικογενειάρχης”Σκορπιός, πρόκειται να βοηθήσει εκείνους που εμπιστεύεται περισσότερο. Επιβάλλεται να βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με πράγματα που σας ευχαριστούν. Ενδεχομένως, ένα καινούργιο χόμπι, να σας δώσει καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργία, γεγονός που θα “διορθώσει”τις προβληματικές μέρες, που ίσως περάσετε με τους αγαπημένους σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορούν να βασιστούν στις δικές τους ικανότητες και τα ένστικτα. Μια ενασχόληση με τον διαλογισμό θα είναι εποικοδομητική και ωφέλιμη.  Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από την πίεση των προβλημάτων με την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση της αγαπημένης σας ταινίας. Γενικά, αυτή η περίοδος είναι καλή για πολλά πράγματα. Παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας σε όλες τις καταστάσεις και τελικά η τύχη θα σας βρει. Το σημαντικότερο όμως είναι  να πιστέψετε στη δική σας δύναμη.

 

Το έτος 2018 θα έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης για τους Σκορπιούς. Θα υπάρξει πολλή διασκέδαση, γέλιο και ευτυχία στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Θα έχετε μεγάλη εσωτερική ειρήνη, ενώ θα επικρατεί μια αίσθηση ελευθερίας γύρω σας. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε μια ζωή χαμηλού προφίλ τώρα. Θα επιφέρει επίσης ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, από τις οποίες δεν θα υπάρχει επιστροφή. Προβλέπονται απροσδόκητα γεγονότα για τα παιδιά του Σκορπιού για το επόμενο έτος. Αντιμετωπίστε το με στυλ… Τα άτομα του Σκορπιού θα είναι σε θέση να αποταθούν πολύ μπροστά στην επαγγελματική τους ζωή φέτος. Αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσετε τις ιδέες σας σε χαρτί και να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις που φαίνονται ανοικτές. Τολμήστε να ονειρευτείτε και μην εξαπατάστε από την απαισιοδοξία των γύρω. Αποκαλύψτε τον πραγματικό σας εαυτό και την αφοσιωμένη φύση σας στους συναδέλφους και τις αρχές σας. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με έναν πιο λογικό τρόπο. Μην παραπονιέστε, αντί να χρησιμοποιήσετε τους περιορισμένους πόρους για να ανεβείτε στην εταιρική σκάλα. Μην πέσετε θύμα για ψευδείς φίλους και οικονομικές απάτες. Θα έχετε τεράστιο χρόνο και πόρους για να αποδείξετε τη δική σας υπεροχή στο μέτωπο της σταδιοδρομίας φέτος. Περί το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα υπάρξει μια ερώτηση σχετικά με τη μελλοντική πορεία σας στην επαγγελματική σκηνή. Θα υπάρξουν έντονες αντιθέσεις στην ερωτική ζωή των Σκορπιών κατά το έτος 2018. Μείνετε μακριά από παρορμητικές πράξεις καθώς αυτό μπορεί να σας στρέψει μακριά από τον σύντροφό σας. Να είστε ελαστικοί και να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα συναισθήματά του. Αυτό το έτος θα υπάρχει πολλή ζεστασιά στην σχέση σας. Οι μεμονωμένες σκηνές θα έχουν μια θετική εξέλιξη για να συναντηθούν και να εγκατασταθούν με τους ιδανικούς συντρόφους για τη ζωή σας. Η μοναξιά μπορεί να πληγώσει μερικούς από εσάς. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να βρεθείτε με έναν σύντροφο αυτήν την περίοδο, ακόμη και αν ξέρετε πως δεν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας. Είναι ένας καλός χρόνος για να περάσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Θα αισθάνεστε αντίποινα με μια θετική έννοια. Ο χρόνος αυτός θα σας οδηγήσει σε μια νέα «αρένα» όπου μπορείτε να δείτε τον σύντροφό σας σε μια νέα προοπτική αυτή την περίοδο, αν είστε αρκετά ειλικρινείς. Ο σύντροφός σας θα σας ενθάρρυνε για τη συντροφικότητα. Αυτό το έτος θα είναι μια εποχή που οι Σκορπιοί καλούνται να αποτιμήσουν την οικονομική τους υποστήριξη και ασφάλεια στη ζωή. Κατά την έναρξη του έτους, να λάβετε ορισμένες οικονομικές αποφάσεις και να επιμείνετε σε όλα αυτά καθ ‘όλη την περίοδο, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την παλίρροια της οικονομικής υποβάθμισης. Κρατήστε τα πορτοφόλια σας σφιχτά και μείνετε μακριά από παρορμητικές δαπάνες για το έτος αυτό. Δεν θα υπάρξουν πολλά προβλήματα, μιας και ενθαρρύνεστε να σώσετε και να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες για την οικογένεια και τους φίλους σας. Τα μέσα του έτους μπορεί να χρειαστούν ωστόσο μια τεράστια οικονομική δαπάνη, να είστε προετοιμασμένοι για αυτήν. Κρατήστε τις οικονομικές σας προτεραιότητες καθορισμένες και ακολουθήστε τις πολιτικές που κάνατε νωρίτερα. Μια υγιής οικονομική περίοδος προβλέπεται για τους περισσότερους Σκορπιούς εάν διατηρούν τα χρήματά τους υπό αυστηρό περιβάλλον. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα ήταν μια καλή στιγμή για να κάνετε επενδύσεις. Οι Σκορπιοί θα έχουν καλές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα της υγείας αυτό το έτος. Θα μπορούσατε να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες στο προσωπικό και επαγγελματικό μέτωπο αυτή τη φορά. Οι φυσικές και διανοητικές πλευρές σας θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση φέτος. Ωστόσο, καθώς το έτος προχωρά, καλό είναι να περιορίσετε τα έργα σας, αλλιώς μπορεί να υπάρξουν νευρικές καταστροφές λόγω του άγχους και της έντασης που εμπλέκονται. Διατηρείτε τους εσωτερικούς ενεργειακούς πόρους σας για περιόδους χαμηλών επιπέδων ανοσίας. Πάρτε περιστασιακές ώρες μακριά από την εργασία για να χαλαρώσετε τα νεύρα σας.

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Oroskopos.tv

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Oroskopos.tv

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Άντρας: Μάθε να τον κερδίζεις !

Αγαπάς κάποιον πολύ; Θα ήθελες να είσαι η μία και μόνη της ζωής του, αλλά σου φαίνεται δ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει

Ιδίως, όταν μπαίνεις στα βαθιά, πονάει όταν πατώνεις, πονάει στο σεντόνι, πονάει σαν τη ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το Βιβλίο των Αλλαγών

Στην μαντική τέχνη του Ι Τσινγκ υπάρχει μία συλλογή από στοιχεία, όπως ο Ουρανός, η Γη, ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u