Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα οικεία σας πρόσωπα, προσπαθήστε να είστε ακριβείς και κατανοητοί στις απόψεις σας ώστε να αποφύγετε τα μπερδέματα και τις  παρεξηγήσεις.

Ερωτικά

Είστε άκρως αναστατωμένοι με ειδήσεις και επικοινωνίες, που έχουν προκύψει αυτό το τελευταίο διάστημα, από μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία. Κάποιος σας αναζητά, και από τις 17/11 και μετά να είστε σε ετοιμότητα για επισκέψεις.  Ξέρετε για ποιον λόγο χωρίσατε, αλλά σίγουρα δεν ξέρετε για ποιον λόγο τώρα ο πρώην σας επιστρέφει. Ίσως  οι προτάσεις του θα σας εκπλήξουν τα μέγιστα.



Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Είστε ανάμεσα σε πολλές νέες γνωριμίες, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, και σίγουρα έχετε ξεχάσει κάθε ερωτική πικρία από το παρελθόν σας. Ωστόσο, με την εμπειρία και την σοφία που έχετε αποκομίσει από όλα αυτά, τώρα μπορείτε να κάνετε και την σωστή επιλογή συντρόφου. Εσείς,  που είστε μέσα σε δεσμούς- γάμους ετών, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να ανανεωθείτε με τον σύντροφο σας.

Ερωτικά

Δεν είστε εσείς αυτοί που θα δώσετε πολλές ευκαιρίες, σε κάποιον για να σας αποδείξει τα αισθήματα του. Από τον νέο μήνα του Τοξότη, εσείς που είστε μόνοι, θα τολμήσετε να ξεκινήσετε μια σχέση αλλά αυτήν την φορά, χωρίς τα λάθη και τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Πολλά και τα ζητήματα εντός του υπόλοιπου Νοεμβρίου, που πρέπει να λύσετε σε επάγγελμα και οικογένεια.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Πιο ευχάριστες στιγμές κουβαλά στις αποσκευές της αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δώσει ιδιαίτερη σοβαρότητα στο λόγο σας. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία όποιον στόχο κι αν έχετε βάλει. Την Τρίτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο χειρισμό του λόγου σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.  Την Πέμπτη καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν ψιλά γράμματα. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου θα κυριαρχούν η χαρά της δημιουργικότητας, και η ανάγκη να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα δώσει μια πινελιά μαγείας στα δημιουργήματα σας. Η  Κυριακή θα είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες  της εβδομάδας, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Αν και κάθε εβδομάδα είναι καλή για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, αν έχεις γεννηθεί Σκορπιός, η συγκεκριμένη -ειδικά προς Δευτέρα με Τρίτη- ενδείκνυται ιδιαίτερα για νέα ξεκινήματα, ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή όχι.
Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα εντός της σχέσης σας και να δημιουργήσετε από το μηδέν νέες συνήθειες, νέες παραδόσεις, νέα inside jokes, νέα δεδομένα γενικότερα. Δεν υπάρχει καλύτερο timing για κάτι τέτοιο από το διάστημα αυτό, οπότε μη διστάζετε να αλλάξετε ό,τι πλέον δε σας λειτουργεί, ακόμα και αν είναι το μικρότερο και -φαινομενικά- πιο ασήμαντο.

Οι αδέσμευτοι εκπέμπετε γοητεία και αυτό είναι που θα τραβήξει κοντά σας αρκετούς θαυμαστές ή θαυμάστριες, γεγονός που ευνοεί την έναρξη μιας νέας σχέσης, η οποία έχει τις προδιαγραφές να διαρκέσει. Μην ανησυχείτε, πάντα μπορείτε να αλλάξετε γνώμη αν κάτι δε σας καλύπτει και αυτή είναι η μαγεία αυτής της εβδομάδας. Αξιοποιήστε τη συνετά. 

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Σκορπιοί, ο γενέθλιος μήνας σας ξεκινά με πολλές υποσχέσεις καθώς σας προσφέρει λάμψη, δύναμη και επιτυχία. Ωστόσο, δε θα πρέπει να ξεχνάτε, όσο και αν θα θέλατε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι και δεν μπορούν να είναι τέλειοι σε όλα, άλλωστε αυτό είναι κομμάτι της γοητείας τους. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε ορισμένους μόνο τομείς, όπως είναι εκείνος των οικονομικών.

1ο δεκαήμερο [23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Στις αρχές του μήνα αναμένεται ηρεμία και με την είσοδο του Δία στο 2ο οίκο των οικονομικών σας, η ηρεμία συνοδεύεται από τύχη, ωστόσο θα μπορέσετε να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό από τα μέσα του Νοέμβρη, οπότε ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που σας ενεργοποιεί ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε όλα αυτά που σας υπόσχεται ο Δίας από το 2ο οίκο σας. Ο υπόλοιπος μήνας, θα συνεχίσει να είναι ιδιαίτερα δραστήριος για όλους τους τομείς ανεξαιρέτως, ενώ προς τα τέλη του θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε μια σοβαρή και σημαντική δέσμευση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Το σε τι θα αφορά αυτή η δέσμευση, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, καθώς θα σχετίζεται με ό, τι είναι σημαντικό για εσάς. Τα επαγγελματικά σας βαίνουν ομαλότατα και μάλιστα δέχεστε τη σημαντικότατη εύνοια, κυρίως ανθρώπων με ισχύ, αλλά στα οικονομικά σας χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί καθώς προς το τέλος του μήνα μπορεί να γίνουν αιτία για προστριβές.

2ο δεκαήμερο [2-11 Νοεμβρίου]

Όσοι και όσες έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας δέχεστε μεγάλη εύνοια από αρκετές θετικές όψεις, ενώ κατά τη διάρκεια του Νοέμβρη θα κυριαρχήσει η ανάγκη σας να ανανεωθείτε, να ανακαλύψετε από την αρχή τον εαυτό σας και να μπείτε σε μία καινούργια περίοδο για εσάς. Κάτι τέτοιο μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού συμπίπτει χρονικά με την είσοδο του Δία στο 2ο οίκο σας, μια θέση που σας δίνει τη δυνατότητα, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, να πραγματοποιήσετε σχέδιά σας, είτε είναι καινούργια, είτε είχαν μπει στον πάγο ως ουτοπίες. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιήσετε, γιατί η απροσεξία, η επιπολαιότητα ακόμα και η θολή κρίση, μπορούν να βλάψουν τα οικονομικά σας, ίσως όχι ανεπανόρθωτα, αλλά γιατί να υποστείτε κάτι που μπορείτε να αποφύγετε. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας είναι μία καλή περίοδος να φτάσετε στόχους που έχετε θέσει, ιδίως μετά από μία αλλαγή που αναμένεται αρχές του μήνα στον εργασιακό σας χώρο και η οποία έχει τις προδιαγραφές να μεταβάλει προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

3ο δεκαήμερο [12-21 Νοεμβρίου]

Είστε οι λιγότερο ευνοημένοι από τους Σκορπιούς, καθώς θα γίνετε βασικοί αποδέκτες της επίδρασης του Άρη από τη θέση του Υδροχόου, ωστόσο οι όψεις που σχηματίζονται δεν είναι αρνητικές, γεγονός που σας αφήνει ως επί το πλείστον με τη νευρικότητα του Άρη και όχι κάτι χειρότερο. Συνεπώς, είναι αναμενόμενο να υπάρχει μεγάλη ένταση στη ζωή σας, όχι απαραίτητα αρνητική, και περισσότερη ζωντάνια αλλά και ξαφνικές εκδηλώσεις θυμού. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσετε δημιουργικά τον εκνευρισμό σας θα είναι να εστιάσετε την ενέργειά σας στο χώρο του σπιτιού και πιθανές επισκευές που πρέπει να γίνουν σε αυτό (αν και καλύτερο είναι να ασχοληθείτε με την εύρεση των κατάλληλων επαγγελματιών για κάθε εργασία και όχι με την επισκευή καθαυτή) ή αν είστε παραδοσιακοί αγχώδεις τύποι, να το ρίξετε στη δουλειά. Υπομονή έως τα μέσα του μήνα, καθώς τότε αποχωρεί από τον Υδροχόο ο Άρης και οι τόνοι πέφτουν. Από εκεί και πέρα, περισσότερο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά, τα οποία θα απαιτήσουν από εσάς εξαιρετικό στρατηγικό σχεδιασμό.

Ερωτικά

Αρκετά σκαμπανεβάσματα αναμένονται κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω κακής ποιότητας επικοινωνίας, η οποία συχνά θα προκαλεί εκνευρισμούς και μικροεντάσεις. Το ξεκίνημα και το τέλος του μήνα, όμως, θα είναι σαφώς ευνοϊκότερα διαστήματα, όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, συνεπώς καλό θα ήταν να δώσετε βάση σε αυτές τις φάσεις του μήνα για τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας.

Οι δεσμευμένοι,

έχετε καλή επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας, ενώ στην αρχή του μήνα ο αισθησιασμός θα χτυπήσει κόκκινο. Όσο θα προχωρά ο μήνας, προς μεγάλη σας ανακούφιση, θα δείτε ο αισθησιασμός αυτός να μετουσιώνεται σε ρομαντισμό αλλά και ενίσχυση του δεσμού σας, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για τη σχέση σας. Επιπλέον, για το Νοέμβριο θα είστε απαλλαγμένοι από τις ταραχές που έφερε στα αισθηματικά σας ο Ουρανός, κερδίζοντας μερικές στιγμές επιπλέον ξεγνοιασιάς. Αξιοποιήστε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία, ώστε να ανασυντάξετε τη σχέση σας και να την κάνετε ακόμα ισχυρότερη.

Οι αδέσμευτοι,

στο ξεκίνημα του μήνα είτε νιώθετε αρκετά έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, είτε έχετε βρει αυτόν τον ιδιαίτερο/αυτήν την ιδιαίτερη για να κάνετε αυτό το βήμα. Παρ’ όλα αυτά, από το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν διάφορα οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα σας κάνουν απόμακρους και αρκετά ευερέθιστους, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε μία κατάσταση κάπως στάσιμη, ως προς τα ερωτικά σας. Βέβαια, το τέλος του μήνα κρύβει αρκετές εκπλήξεις, με διάφορες συζητήσεις που γίνονται, σε πιο στέρεη πλέον βάση, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμα αυτό το πρόσωπο, μην αποκλείετε τίποτα για το διάστημα αυτό.

Το έτος 2018 θα έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης για τους Σκορπιούς. Θα υπάρξει πολλή διασκέδαση, γέλιο και ευτυχία στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Θα έχετε μεγάλη εσωτερική ειρήνη, ενώ θα επικρατεί μια αίσθηση ελευθερίας γύρω σας. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε μια ζωή χαμηλού προφίλ τώρα. Θα επιφέρει επίσης ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, από τις οποίες δεν θα υπάρχει επιστροφή. Προβλέπονται απροσδόκητα γεγονότα για τα παιδιά του Σκορπιού για το επόμενο έτος. Αντιμετωπίστε το με στυλ… Τα άτομα του Σκορπιού θα είναι σε θέση να αποταθούν πολύ μπροστά στην επαγγελματική τους ζωή φέτος. Αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσετε τις ιδέες σας σε χαρτί και να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις που φαίνονται ανοικτές. Τολμήστε να ονειρευτείτε και μην εξαπατάστε από την απαισιοδοξία των γύρω. Αποκαλύψτε τον πραγματικό σας εαυτό και την αφοσιωμένη φύση σας στους συναδέλφους και τις αρχές σας. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με έναν πιο λογικό τρόπο. Μην παραπονιέστε, αντί να χρησιμοποιήσετε τους περιορισμένους πόρους για να ανεβείτε στην εταιρική σκάλα. Μην πέσετε θύμα για ψευδείς φίλους και οικονομικές απάτες. Θα έχετε τεράστιο χρόνο και πόρους για να αποδείξετε τη δική σας υπεροχή στο μέτωπο της σταδιοδρομίας φέτος. Περί το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα υπάρξει μια ερώτηση σχετικά με τη μελλοντική πορεία σας στην επαγγελματική σκηνή. Θα υπάρξουν έντονες αντιθέσεις στην ερωτική ζωή των Σκορπιών κατά το έτος 2018. Μείνετε μακριά από παρορμητικές πράξεις καθώς αυτό μπορεί να σας στρέψει μακριά από τον σύντροφό σας. Να είστε ελαστικοί και να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα συναισθήματά του. Αυτό το έτος θα υπάρχει πολλή ζεστασιά στην σχέση σας. Οι μεμονωμένες σκηνές θα έχουν μια θετική εξέλιξη για να συναντηθούν και να εγκατασταθούν με τους ιδανικούς συντρόφους για τη ζωή σας. Η μοναξιά μπορεί να πληγώσει μερικούς από εσάς. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να βρεθείτε με έναν σύντροφο αυτήν την περίοδο, ακόμη και αν ξέρετε πως δεν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας. Είναι ένας καλός χρόνος για να περάσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Θα αισθάνεστε αντίποινα με μια θετική έννοια. Ο χρόνος αυτός θα σας οδηγήσει σε μια νέα «αρένα» όπου μπορείτε να δείτε τον σύντροφό σας σε μια νέα προοπτική αυτή την περίοδο, αν είστε αρκετά ειλικρινείς. Ο σύντροφός σας θα σας ενθάρρυνε για τη συντροφικότητα. Αυτό το έτος θα είναι μια εποχή που οι Σκορπιοί καλούνται να αποτιμήσουν την οικονομική τους υποστήριξη και ασφάλεια στη ζωή. Κατά την έναρξη του έτους, να λάβετε ορισμένες οικονομικές αποφάσεις και να επιμείνετε σε όλα αυτά καθ ‘όλη την περίοδο, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την παλίρροια της οικονομικής υποβάθμισης. Κρατήστε τα πορτοφόλια σας σφιχτά και μείνετε μακριά από παρορμητικές δαπάνες για το έτος αυτό. Δεν θα υπάρξουν πολλά προβλήματα, μιας και ενθαρρύνεστε να σώσετε και να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες για την οικογένεια και τους φίλους σας. Τα μέσα του έτους μπορεί να χρειαστούν ωστόσο μια τεράστια οικονομική δαπάνη, να είστε προετοιμασμένοι για αυτήν. Κρατήστε τις οικονομικές σας προτεραιότητες καθορισμένες και ακολουθήστε τις πολιτικές που κάνατε νωρίτερα. Μια υγιής οικονομική περίοδος προβλέπεται για τους περισσότερους Σκορπιούς εάν διατηρούν τα χρήματά τους υπό αυστηρό περιβάλλον. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα ήταν μια καλή στιγμή για να κάνετε επενδύσεις. Οι Σκορπιοί θα έχουν καλές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα της υγείας αυτό το έτος. Θα μπορούσατε να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες στο προσωπικό και επαγγελματικό μέτωπο αυτή τη φορά. Οι φυσικές και διανοητικές πλευρές σας θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση φέτος. Ωστόσο, καθώς το έτος προχωρά, καλό είναι να περιορίσετε τα έργα σας, αλλιώς μπορεί να υπάρξουν νευρικές καταστροφές λόγω του άγχους και της έντασης που εμπλέκονται. Διατηρείτε τους εσωτερικούς ενεργειακούς πόρους σας για περιόδους χαμηλών επιπέδων ανοσίας. Πάρτε περιστασιακές ώρες μακριά από την εργασία για να χαλαρώσετε τα νεύρα σας.

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Oroskopos.tv

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Oroskopos.tv

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Στεφανία

Αν νιώθεις ότι έχεις πια κουραστεί ψυχικά να κυνηγάς μια αγάπη, έναν δύσκολο σύντροφο, μάλλον κάτι και εσύ κάνεις λάθος. Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις την άκρη του νήματος και να αλλάξεις την ζωή σου!

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια και γυναίκα Α

Τι ζώδιο είναι η ερωτική σας συμπεριφορά; Κάθε γυναίκα ανήκει και σε ένα διαφορετικό ζ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιόγκα της Οικειότητας: ένας τρελός τρόπος να φλερτάρεις!

Εντάξει, όλα τα παράξενα από την Αμερική μας έρχονται! Αλλά δεν πειράζει, η δουλειά μας ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μύηση δίχως τέλος

Όταν η μύηση ξεκινά είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε πως κανείς δεν θα μας χα ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!