Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι βασική σας επιθυμία είναι να περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα  σας πρόσωπα. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ροπή του έχετε προς την άνετη ζωή και την καλοπέραση, η οποία θα μετατραπεί σε υπερβολή.

Ερωτικά

Έχετε αυτήν την περίοδο καταπιαστεί με πολλά ζητήματα από τον επαγγελματικό σας τομέα, που μάλλον αδικείτε και λίγο τον άνθρωπο σας. Δεν έχετε πλέον πολύ χρόνο και αυτό, ίσως το επόμενο διάστημα, να επισύρει κάποια παράπονα και λόγια ζήλιας. Με το Ήλιο να σας δίνει τα πάντα για τις επόμενες 4 εβδομάδες, όλα θα καταφέρετε να τα φέρετε σε μια ιδεατή ισορροπία. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα επανασυνδεθούν άμεσα.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο πλανητικό στερέωμα θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας .Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα επιβάλλετε τις απόψεις σας χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Επίσης, η παρουσία της Σελήνης μέχρι το μεσημέρι στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ερωτικά

Ετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές, μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, που σίγουρα θα επηρεάσουν άμεσα και την προσωπική σας ζωή. Είτε αυτό λέγεται περισσότερες ώρες εργασίας, είτε ότι τυχόν να χρειαστεί να μετοικήσετε για ένα διάστημα, σε κάποιο άλλο μέρος, φυσικά και πρέπει από τώρα να το συζητήσετε διεξοδικά με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα οι λύσεις θα βρεθούν. Εσείς που ακόμη δηλώνετε μόνοι, σε όλη αυτή την αλλαγή της ζωής σας, θα έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, που ίσως και ένας νέος έρωτας να ξεκινήσει.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Εβδομάδα μεγάλων συγκινήσεων θα είναι η προτελευταία εβδομάδα του μήνα για εσάς τους Ζυγούς. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία μια ιδέα σας θα σας φέρει πολύ σύντομα οικονομικά οφέλη. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στις φιλικές σας σχέσεις , ενώ είναι πιθανό να προκαλέσει τριγμούς και σε μια οικονομική συνεργασία. Την Τετάρτη θα καταφέρετε να επιλύσετε μια δύσκολη οικογενειακή σας υπόθεση. Την Πέμπτη η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο θα σας δώσει πολύ καλές ιδέες, ενώ η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα φωτίσει την δημιουργική σας πλευρά. Την Παρασκευή θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ όσοι από εσάς είστε γονείς οι στιγμές που θα περάσετε με τα παιδιά σας θα είναι μοναδικές. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει τις σκέψεις σας, να τις κάνετε πράξεις. Η Κυριακή θα είναι η πιο σημαντική ημέρα για εσάς τους Ζυγούς, αφού η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Βέβαια, εξαιτίας της επιρροής της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα  αναγκαστείτε να συναναστραφείτε με άτομα που δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα.

Ερωτικά

Αντί να γκρινιάζετε πως δεν έχετε την προσοχή που θα θέλατε, μπορείτε να κάνετε την αρχή και να εκφράσετε εσείς αυτά που νιώθετε στο άτομο του ενδιαφέροντός σας. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, όμως η προσοχή και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θέλετε να νιώθετε ασφάλεια μέσα στη σχέση σας και για να συμβεί αυτό πρέπει να γνωρίζετε τα αισθήματα του/της συντρόφου σας. Πως είναι δυνατόν όμως να γίνει κάτι τέτοιο, αν εσείς ίδιοι είστε, ή τουλάχιστον φαίνεστε, απόμακροι; Η αγάπη που θα λάβετε μόλις το ταίρι σας σας νιώσει πιο κοντά του θα είναι ασύλληπτη, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι, αν υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας για το οποίο ενδιαφέρεστε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τη διαθεσιμότητά σας. Δεν είναι κακό να ξέρει τι θέλετε, αντιθέτως είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τη μεταξύ σας πορεία το να γνωρίζετε ο ένας τα συναισθήματα του άλλου. Αν είστε από τους Ζυγούς που δεν έχουν κάποιο πρόσωπο στα υπόψιν, αλλά δέχεστε πολιορκία από κάποιον/α που σας αρέσει, μην ξεχνάτε να δίνετε το πράσινο φως! Πολλά και καταπληκτικά μπορούν να συμβούν, αρκεί να το θέλετε και να μη φοβηθείτε να το ζήσετε.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Αυτό το μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε επιτυχώς όλα τα προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω το περασμένο διάστημα. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά καινούργια πράγματα να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς σας έχετε τη δυνατότητα να παλέψετε με δυναμισμό όλα εκείνα που σας απέτρεπαν από το να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Φροντίστε μόνο να εξασφαλίζετε χρόνο για την ξεκούρασή σας, διαφορετικά θα εξαναγκάσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας σε επιβράδυνση. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι ένα προοδευτικό διάστημα, το οποίο όμως δε θα έχει θεαματικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά έχετε πετύχει και τι όχι. Η πλανητική εύνοια που δέχεστε στον οικονομικό τομέα είναι ισχυρή και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Οι αυτοαπασχολούμενοι Ζυγοί είναι πιθανό να κάνετε λάθη που, ωστόσο, δεν μπορούν να κοστίσουν σημαντικά, έτσι ενδέχεται να πειραματιστείτε σε στρατηγικές, τουλάχιστον μέχρι να βρείτε τη “φόρμουλα” που είναι η σωστή για εσάς. Οι υπόλοιποι Ζυγοί είναι απαραίτητο να εστιάσετε την προσοχή σας στους συνεργάτες σας και να τους αξιολογήσετε. Κάποιοι ενδέχεται να είναι εναντίων σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι ισχυροί σύμμαχοι. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας, χωρίς να γίνετε αντιληπτοί, ούτως ώστε να ξέρετε που βαδίζετε, όταν θα χρειαστεί να συνάψετε συμμαχίες. Αν και εφόσον ανησυχείτε πως υποβόσκει μία σύγκρουση στη δουλειά, φροντίστε να μείνετε μακριά, ιδιαίτερα εάν υποχρεούστε να περνάτε περισσότερες ώρες στο χώρο εργασίας χωρίς όφελος, καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ενάσης εξαιτίας της απουσίας σας στην οικογένεια. Είναι γεγονός πως ανεξάρτητα από το αντικείμενό σας στις αρχές του μήνα θα καθοδηγήστε από μία ανεξήγητη για εσάς δύναμη. Όμως η καθοδήγηση αυτή είναι προς όφελός σας και τις περισσότερες φορές σας ωθεί σε αποφάσεις που μπορεί να μοιάζουν παράλογες, αλλά αφορούν στη δική σας προστασία, οπότε δε θα ήταν κακό να ακολουθείτε που και που αυτό το ένστικτο.

Ερωτικά

Ο έρωτας, είναι απίθανο να “εκπλήξει” τους περισσότερους από εσάς. Βέβαια, οι ελεύθεροι του ζωδίου, μπορούν να απολαύσουν την “άνθηση”νέων σχέσεων. Αυτό το ξαφνικό “ειδύλλιο”, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ γρήγορα, κι αυτό είναι επικίνδυνο να σας βγάλει εκτός ορίων. Μπορεί να φαίνεται “αναχρονιστικό”, αλλά καλό είναι να υπάρχει κάποιο μέτρο. Κρατείστε τις ισορροπίες και μόνο αν κάποιος σας παρακαλέσει να εκφραστείτε, δείξτε τα συναισθήματα σας.  Δώστε τον καλύτερο κι ευγενέστερο εαυτό σας, αν θέλετε να απολαύσετε την εκτίμηση εκτός από την ερωτική συνύπαρξη. Μερικοί φίλοι, ίσως να έχουν την ανάγκη σας. Σε αυτή την περίπτωση, δώστε την ανθρωπιά σας, ακόμη κι αν γνωρίζετε πως ευθύνονται για τα δυσάρεστα που βιώνουν. Όσοι Ζυγοί είστε σε σοβαρή σχέση ή γάμο, μπορείτε να επικεντρωθείτε και σε άλλα πράγματα που σας αφορούν, επειδή καθώς φαίνεται, θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στα οικογενειακά σας. Μια πιθανότητα παρεξήγησης με πρόσωπα του γενικότερου οικογενειακού τομέα, ή με τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς, απαιτεί σωφροσύνη. Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε με την δική σας γνώμη.  Είναι μια περίοδος  κατά την οποία η συναισθηματική πλευρά μιας κατάστασης είναι υψίστης σημασίας, οπότε προσπαθήστε να καθοδηγηθείτε από την καρδιά σας και όχι από το μυαλό σας.

Το έτος 2018 θα βοηθήσει τους Ζυγούς να επικεντρωθούν περισσότερο στον εαυτό τους αντί να τροφοδοτούν τις ανάγκες των γύρω ανθρώπων. Παρόλο που σας συνιστούμε να παραμείνετε στην αναζήτηση των αξιών σας, να επικεντρωθείτε στα ιδανικά σας στη ζωή. Η σχέση με τους άλλους θα έχει μια νέα σημασία για το επόμενο έτος. Θα υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών για να προχωρήσετε στη ζωή σας αυτήν την περίοδο. Κατανοείτε την πραγματικότητα που σας περιβάλλει και ενισχύετε τη βάση σας στις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σχέσεις αυτή την χρονιά. Αυτό το έτος, ο τομέας της καριέρας σας θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές όπως ποτέ πριν. Οι περισσότερες ευθύνες και θέσεις θα σας επιβαρύνουν και α σας κουράσουν κατά καιρούς, αλλά θα αποτελούν δείγμα πολύ καλής τύχης. Θα υπάρξουν πολλές μακροπρόθεσμες θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας πλευρά. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι απλά θαυμάσια για να θέσουν την καριέρα σας στην σωστή προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή, ειδικά για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας. Δώστε επίσης σημασία στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα ή τα χόμπι σας, μερικοί από εσάς ίσως σας αποκτήσουν ένα στέρεο όνομα και φήμη. Προσπαθήστε να φέρετε μια καλή ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής φέτος, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρξει μια ακαταμάχητη ώθηση σε σας για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Μην διστάσετε να ζητήσετε ευνοϊκές ή μισθολογικές αυξήσεις ή μεταφορές και βάρδιες. Ρωτήστε για κάτι και θα σας δοθεί. Κατά τη διάρκεια του έτους 2018, θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη κατανόηση των συντρόφων τους στη ζωή, ότι η αγάπη θα είχε ένα νέο νόημα. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον συνεργάτη σας φέτος. Έντονο πάθος και ρομαντισμός θα συναντούσατε κατά τη διαδρομή. Θα υπήρχε η ελπίδα να αλλάξετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας που είναι αρκετά παχιά. Πρέπει να απλώσετε τα φτερά σας και να επεκτείνετε τον ορίζοντα αγάπης σας. Ωστόσο, οι Ζυγοί συμβουλεύονται να μην λάβουν παρορμητικές ενέργειες στην πλευρά του έρωτα για το επόμενο έτος. Πράγματι, τα πράγματα αναπτύσσονται και εξαφανίζονται στο μέτωπο αγάπης σας γρήγορα και όμορφα. Ο εταίρος θα είναι πιο ικανοποιητικός από ποτέ και αυτός ή αυτή θα πάρει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Η αποχώρηση από κάποιες κακές σχέσεις θα ανοίξει δρόμο για την απόλυτη ευτυχία και δέσμευση για τα υπάρχοντα. Πάρτε βήματα για να αναπτύξετε θετικά τις σχέσεις σας φέτος. Η διαχείριση του προϋπολογισμού σας θα είναι το κλειδί για τη χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και επιβίωση για το έτος 2018. Θα φανεί πιο λογικό στις δαπάνες, αν και η εξοικονόμηση θα ήταν λίγο δύσκολη για το επόμενο έτος. Αλλά τότε ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, χωρίς πολύ κόπο. Ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με φίλους και συγγενείς ενδέχεται να μην ολοκληρωθούν ομαλά, ωστόσο θα βρείτε μια άκρη σύντομα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι. Οι επενδύσεις σας θα αποφέρουν μεγάλους καρπούς το επόμενο έτος. Τα ενεργειακά σας επίπεδα για το έτος 2018 θα είναι απλά υπέροχα. Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα στερηθείτε την κόπωση και άλλα θέματα υγείας. Τα ενεργειακά σας αποθέματα θα ήταν άφθονα για να σας κρατήσουν για μεγάλες περιόδους. Γύρω από την αρχή του δεύτερου τετάρτου, όμως, τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν μια κάμψη της γενικής υγείας για ορισμένους από εσάς. Αλλά μέχρι τότε τα περισσότερα από τα μεγάλα σας καθήκοντα έχουν γίνει και επομένως θα ήταν ένας χρόνος για να κάνετε ένα διάλειμμα. Η ψυχική σας υγεία χρειάζεται επίσης μια αναζωογόνηση. Το τελευταίο τέταρτο του έτους 2018 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξευγενίσει τις ικανότητές σας για να βελτιώσετε το πνεύμα σας. τότε η ηθική σας υγεία θα βελτιωνόταν πολύ, με αποτέλεσμα τη γενική σας ευημερία.

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Oroskopos.tv

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Oroskopos.tv

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Στεφανία

Αν νιώθεις ότι έχεις πια κουραστεί ψυχικά να κυνηγάς μια αγάπη, έναν δύσκολο σύντροφο, μάλλον κάτι και εσύ κάνεις λάθος. Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις την άκρη του νήματος και να αλλάξεις την ζωή σου!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια και γυναίκα Α

Τι ζώδιο είναι η ερωτική σας συμπεριφορά; Κάθε γυναίκα ανήκει και σε ένα διαφορετικό ζ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει

Ιδίως, όταν μπαίνεις στα βαθιά, πονάει όταν πατώνεις, πονάει στο σεντόνι, πονάει σαν τη ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η σημασία της εμπιστοσύνης στον εσωτερισμό

Ο εσωτερισμός είναι ένα σύστημα άσκησης του ανθρώπου, το οποίο, επειδή κατά βάση ασχολ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u