Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι η δημιουργικότητα και η χαρά της ζωής μπορούν να συνυπάρχουν. Έτσι, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο στους φίλους σας και να μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά σας. Ενώ, όσοι είστε γονείς, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά σας.

Ερωτικά

Εσείς είστε από τα πιο τυχερά ζώδια στα επαγγελματικά σας, αυτό το διάστημα. Σίγουρα είναι μια κατάσταση που ενισχύει πολύ την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και σας λύνει μια σειρά από θέματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και μήνες. Εσείς που έχετε και σαν σκέψεις, με τον άνθρωπο σας, να πάτε και σε πιο επίσημες καταστάσεις, ίσως και έναν γάμο, καλύτερα να το αφήσετε για το 2019, που θα είναι και τα αστρολογικά πολύ πιο θετικά για το ζώδιο σας.Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας θυμίσει ότι οι χαρές της ζωής είναι οι στιγμές στην καθημερινότητα μας, τις οποίες δεν πρέπει να χάνουμε. Ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό, θα φέρει μια απρόσμενη συνεργασία στη ζωή σας, μέσα από την οποία εσείς θα μπορέσετε να εκφραστείτε.

Ερωτικά

Είστε ανάμεσα σε πολλές νέες γνωριμίες, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, και σίγουρα έχετε ξεχάσει κάθε ερωτική πικρία από το παρελθόν σας. Ωστόσο, με την εμπειρία και την σοφία που έχετε αποκομίσει από όλα αυτά, τώρα μπορείτε να κάνετε και την σωστή επιλογή συντρόφου. Εσείς,  που είστε μέσα σε δεσμούς- γάμους ετών, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να ανανεωθείτε με τον σύντροφο σας.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Γεμάτη ιδιαίτερες και ταυτόχρονα έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας, ενώ παράλληλα εσείς  θα προχωρήσετε σε γλυκά έξοδα για την οικογένεια σας. Την Τρίτη θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια,  ώστε,  να αποφύγετε τις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.  Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας θυμίσει ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.  Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ακριβής τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό σας λόγο, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα γίνουν πολλοί έντονοι, ενώ είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα σας δώσει ευφάνταστες ιδέες. Η  Κυριακή θα είναι ίσως η πιο σημαντική ημέρα της εβδομάδας για εσάς τους Ζυγούς, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη. θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας.

Ερωτικά

Εβδομάδα της υπομονής για εσάς, φίλοι Ζυγοί, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, αλλά μην το θεωρήσετε απαραίτητα κακό. Αντιμετωπίστε το διάστημα αυτό σαν ευκαιρία για μάθηση, για διερεύνηση του εαυτού σας, καθώς και των άλλων γύρω σας.

Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε κάποιες συγκρούσεις απόψεων με το ταίρι σας, όχι σε επίπεδο διένεξης αλλά περισσότερο σε ένα φιλοσοφικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σας απορρυθμίσει σημαντικά, καθώς είναι γνωστό ότι η αρμονία είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς και πηγάζει πρωτίστως από την πνευματική ταύτιση. Δεχτείτε το/τη σύντροφό σας ως έχει και προσπαθήστε εκατέρωθεν να βρείτε τρόπους να μικρύνετε το χάσμα. 

Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, έχετε άλλου είδους “μαθήματα”, καθώς δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, με ασαφείς προθέσεις. Αυτό που θα κληθείτε να κάνετε εσείς, έχει διττή διάσταση: από τη μία θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τα δικά σας συναισθήματα σε σχέση με αυτό το άτομο, καθώς και τις πιθανές συνέπειες της επιστροφής του στη ζωή σας, αλλά και να “μαντέψετε” αν και κατά πόσο η επιστροφή αυτή είναι συνειδητοποιημένη ή προέκυψε από την ανασφάλεια του προσώπου αυτού.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος μπαίνει φέροντας μαζί του μια συμβουλή και μία προειδοποίηση. Και οι δύο σχετίζονται με τα συναισθήματά σας. Πιο συγκεκριμένα, σας καλεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει στο μέγιστο βαθμό όλα τα συναισθήματα που θα προκύψουν, ακόμα και αν θεωρούνται “αρνητικά” αλλά επιπλέον σας εφιστά την προσοχή περιμένοντας από εσάς να μην υποδουλωθείτε από αυτά.

1ο δεκαήμερο [23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Είστε από τους τυχερούς που απολαμβάνετε την εύνοια του Δία, ο οποίος από τις 8 Νοεμβρίου διελαύνει από τον 3ο οίκο σας, αυτόν της καθημερινότητας, των μετακινήσεων, των επικοινωνιών κ.ο.κ. Αυτό σημαίνει πως για όσο παραμείνει εκεί ο Δίας, όλοι οι τομείς που σχετίζονται με τον 3ο οίκο σας θα έχουν περισσότερη τύχη και εσείς θα είστε πιο χαρούμενοι. Θα “πατάτε” στην καθημερινότητά σας με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι συνήθως και ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, αυτές θα λύνονται με μία δόση τύχης που σίγουρα σας έλειπε το προηγούμενο διάστημα. Στον επαγγελματικό σας τομέα αναμένονται αλλαγές, οι οποίες συνδέονται άμεσα με τα οικονομικά σας που με τη σειρά τους θα μεταβληθούν κι αυτά. Το αν οι μεταβολές αυτές θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, εξαρτάται απόλυτα από το πόσο και αν θα κοπιάσετε προκειμένου να βελτιωθούν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας. Ανεβάστε ρυθμούς.

2ο δεκαήμερο [3-12 Οκτωβρίου]

Όσοι γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο δε δέχεστε ιδιαίτερη επιρροή από τις πλανητικές όψεις που σχηματίζονται μέσα στο Νοέμβριο, ως εκ τούτου σάς επιτρέπεται να γίνετε πιο κοινωνικοί, να διασκεδάζετε περισσότερο ακόμα και να ταξιδέψετε. Ένας από τους τομείς που θα σας απασχολήσει πολύ αυτό το μήνα είναι εκείνος των αισθηματικών σας, καθώς τόσο οι ελεύθεροι, όσο και οι δεσμευμένοι θα γίνετε μάρτυρες σημαντικών αλλαγών, οι οποίες θα σχετίζονται με κλεισίματα παλιών εκκρεμοτήτων και γενικότερα απομειναριών του παρελθόντος, αλλά θα είναι για καλό (σας). Επίσης, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε έναν επανασχεδιασμό των οικονομικών σας δραστηριοτήτων και του οικονομικού σας σχεδιασμού εν γένει. Προσπαθήστε, κατά τον επανασχεδιασμό αυτό να μην έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα της εργασίας σας, καθώς μπορεί να οδηγηθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα για εσάς και να βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο επανασχεδιασμός σας. Υπομονή θα χρειαστεί να επιδείξετε εντός του χώρου εργασίας, καθώς οι διαρκείς αλλαγές σας αποσυντονίζουν και μπορεί να οδηγήσουν σε εκνευρισμούς. Ψυχραιμία.

3ο δεκαήμερο [13-22 Οκτωβρίου]

Στις αρχές του μήνα επιστρέφει ο Ουρανός στον Κριό, γεγονός που σας εξαναγκάζει σε αλλαγές τις οποίες δε φαίνεται να μπορείτε να αποφύγετε, ενώ δεν αποκλείεται όσες νομίζατε ότι είχατε αποφύγει, τώρα να δηλώσουν βροντερό παρών και να σας αναγκάσουν να τις υιοθετήσετε. Παρ’ όλα αυτά, ο Ουρανός δεν έχει έντονη δραστηριότητα, οπότε η επίδρασή του θα είναι περιορισμένης εμβέλειας. Βέβαια, θα φροντίσει να σας αφήσει και ένα μικρό δώρο, με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, χαρίζοντάς σας μια επαναστατική διάθεση, την οποία πρέπει να αξιοποιήσετε, αν θέλετε να γίνουν ορισμένα πράγματα που διεκδικείτε εδώ και καιρό, ειδικά στον τομέα των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων. Επιπλέον, μπορείτε να την αξιοποιήσετε κάνοντας αλλαγές σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, τις οποίες από καιρό θέλατε να κάνετε. Τώρα, που έχετε τη δυνατότητα να τις πραγματοποιήσετε, διαπιστώνετε ότι ήταν αναγκαίες, ωστόσο είναι σημαντικό να δράσετε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2018, καθώς μετά από αυτό το διάστημα, η Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας.

Ερωτικά

Αν έπρεπε να δώσει κανείς έναν τίτλο για τα αισθηματικά σας αυτό το μήνα, θα ήταν: “Ζωντάνια, αισθησιασμός και πάθος”, μία κατάσταση που έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει για όλο το Νοέμβριο, αρκεί να μην επιτρέψετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας να παρεμβάλουν στα ερωτικά σας. Το μόνο σημείο στο οποίο θα χρειαστεί να επιστήσουμε την προσοχή σας, είναι η διαχείριση του εκνευρισμού σας καθώς και οι τρόποι που θα επιλέξετε να τον εκτονώσετε. Φανείτε υπεύθυνοι.

Οι δεσμευμένοι,

εκδηλώνετε χωρίς συστολές το πάθος που νιώθετε για το/τη σύντροφό σας, ωστόσο το πάθος αυτό μπορεί να συνυπάρξει και με νευρικότητα, η οποία δεν αποκλείεται τελικά να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Θα ήταν φρονιμότερο να αποφύγετε μακροσκελείς συζητήσεις και ανασκοπήσεις της σχέσης σας μέσα στο μήνα, καθώς μπορεί να προκαλέσει σε ανώφελες διενέξεις. Απολαύστε αυτή τη φάση, εστιάστε στο τώρα και αφήστε καλύτερα τις “μεγάλες” συζητήσεις για μετά το Νοέμβριο.

Οι αδέσμευτοι,

έχετε τη χαρά να βρίσκετε αρκετά ενδιαφέροντα αυτό το μήνα και φροντίζετε να τα αξιοποιείτε όλα, με το πάθος και τον ερωτισμό να φτάνουν στο ζενίθ τους. Προσοχή σε τυχόν λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να προκύψουν από την ταύτιση του πάθους με τον πραγματικό έρωτα. Μπορεί να είναι αρκετά έντονο αυτό που ζείτε τώρα, ωστόσο στην παρούσα φάση δε σας εξασφαλίζει καμία σταθερότητα και κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη μακροβιότητα αυτού που ζείτε τώρα. Αφήστε τα πράγματα ως έχουν, χαρείτε το παρόν και για την ώρα αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν στο μέλλον, τουλάχιστον μέσα στο Νοέμβριο.

Το έτος 2018 θα βοηθήσει τους Ζυγούς να επικεντρωθούν περισσότερο στον εαυτό τους αντί να τροφοδοτούν τις ανάγκες των γύρω ανθρώπων. Παρόλο που σας συνιστούμε να παραμείνετε στην αναζήτηση των αξιών σας, να επικεντρωθείτε στα ιδανικά σας στη ζωή. Η σχέση με τους άλλους θα έχει μια νέα σημασία για το επόμενο έτος. Θα υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών για να προχωρήσετε στη ζωή σας αυτήν την περίοδο. Κατανοείτε την πραγματικότητα που σας περιβάλλει και ενισχύετε τη βάση σας στις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σχέσεις αυτή την χρονιά. Αυτό το έτος, ο τομέας της καριέρας σας θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές όπως ποτέ πριν. Οι περισσότερες ευθύνες και θέσεις θα σας επιβαρύνουν και α σας κουράσουν κατά καιρούς, αλλά θα αποτελούν δείγμα πολύ καλής τύχης. Θα υπάρξουν πολλές μακροπρόθεσμες θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας πλευρά. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι απλά θαυμάσια για να θέσουν την καριέρα σας στην σωστή προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή, ειδικά για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας. Δώστε επίσης σημασία στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα ή τα χόμπι σας, μερικοί από εσάς ίσως σας αποκτήσουν ένα στέρεο όνομα και φήμη. Προσπαθήστε να φέρετε μια καλή ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής φέτος, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρξει μια ακαταμάχητη ώθηση σε σας για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Μην διστάσετε να ζητήσετε ευνοϊκές ή μισθολογικές αυξήσεις ή μεταφορές και βάρδιες. Ρωτήστε για κάτι και θα σας δοθεί. Κατά τη διάρκεια του έτους 2018, θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη κατανόηση των συντρόφων τους στη ζωή, ότι η αγάπη θα είχε ένα νέο νόημα. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον συνεργάτη σας φέτος. Έντονο πάθος και ρομαντισμός θα συναντούσατε κατά τη διαδρομή. Θα υπήρχε η ελπίδα να αλλάξετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας που είναι αρκετά παχιά. Πρέπει να απλώσετε τα φτερά σας και να επεκτείνετε τον ορίζοντα αγάπης σας. Ωστόσο, οι Ζυγοί συμβουλεύονται να μην λάβουν παρορμητικές ενέργειες στην πλευρά του έρωτα για το επόμενο έτος. Πράγματι, τα πράγματα αναπτύσσονται και εξαφανίζονται στο μέτωπο αγάπης σας γρήγορα και όμορφα. Ο εταίρος θα είναι πιο ικανοποιητικός από ποτέ και αυτός ή αυτή θα πάρει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Η αποχώρηση από κάποιες κακές σχέσεις θα ανοίξει δρόμο για την απόλυτη ευτυχία και δέσμευση για τα υπάρχοντα. Πάρτε βήματα για να αναπτύξετε θετικά τις σχέσεις σας φέτος. Η διαχείριση του προϋπολογισμού σας θα είναι το κλειδί για τη χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και επιβίωση για το έτος 2018. Θα φανεί πιο λογικό στις δαπάνες, αν και η εξοικονόμηση θα ήταν λίγο δύσκολη για το επόμενο έτος. Αλλά τότε ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, χωρίς πολύ κόπο. Ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με φίλους και συγγενείς ενδέχεται να μην ολοκληρωθούν ομαλά, ωστόσο θα βρείτε μια άκρη σύντομα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι. Οι επενδύσεις σας θα αποφέρουν μεγάλους καρπούς το επόμενο έτος. Τα ενεργειακά σας επίπεδα για το έτος 2018 θα είναι απλά υπέροχα. Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα στερηθείτε την κόπωση και άλλα θέματα υγείας. Τα ενεργειακά σας αποθέματα θα ήταν άφθονα για να σας κρατήσουν για μεγάλες περιόδους. Γύρω από την αρχή του δεύτερου τετάρτου, όμως, τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν μια κάμψη της γενικής υγείας για ορισμένους από εσάς. Αλλά μέχρι τότε τα περισσότερα από τα μεγάλα σας καθήκοντα έχουν γίνει και επομένως θα ήταν ένας χρόνος για να κάνετε ένα διάλειμμα. Η ψυχική σας υγεία χρειάζεται επίσης μια αναζωογόνηση. Το τελευταίο τέταρτο του έτους 2018 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξευγενίσει τις ικανότητές σας για να βελτιώσετε το πνεύμα σας. τότε η ηθική σας υγεία θα βελτιωνόταν πολύ, με αποτέλεσμα τη γενική σας ευημερία.

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Oroskopos.tv

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Oroskopos.tv

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Πέγκυ

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σου θα σε καθοδηγήσω πώς να ανακάμψεις.

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Λάθη στην σχέση

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού που συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα που χωρίς ν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Και ζευγάρι, και γονείς

Το παιδί θα σε ολοκληρώσει ως άνθρωπο και ως γυναίκα. Θα ωριμάσει τον άντρα/πατέρα. Θα κ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ερωτική Μαγεία

Υπάρχουν ξόρκια για τον έρωτα; Γίνεται κάποιος που επιθυμούμε να έρθει κοντά μας με υπ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!