Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Κόντρα ρόλος θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Μπορεί η παρουσία του Δία, που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, να ενισχύει την δύναμη του λόγου σας (προφορικού και γραπτού), ωστόσο σήμερα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα έχετε την τάση να περιμένετε να γίνουν όλα μόνα τους, χωρίς εσείς να καταβάλετε προσπάθεια.

Ερωτικά

Δεν θεωρείτε, τίποτα και κανέναν δεδομένο και πόσο μάλλον τον αγαπημένο σας. Αυτό είναι και ο λόγος, που πάντα προσπαθείτε και μάχεστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Από την νέα εβδομάδα, καλά θα είναι και τα νέα στους αδέσμευτους του ζωδίου που θα δουν καινούργια πρόσωπα να βγαίνουν στους δρόμους τους. Το τι δεν πρέπει να κάνετε…το έχετε μάθει καλά!Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ σας αρέσει, υπάρχουν στιγμές που σας κουράζει. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι, θα σας κάνει να νιώθετε σκλάβοι των υποχρεώσεων σας. Μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης σήμερα, η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

Ερωτικά

Εσείς εκ ζωδίου, είστε σε κάθε γνωριμία ιδιαίτερα καχύποπτοι! Στο τώρα που ο Ήλιος σας αποχαιρετά, θα δείτε πολλά παλιά και καινούργια πρόσωπα, να σας πλησιάζουν φιλικά αλλά και ερωτικά. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, σε όλα αυτά που σας τάζουν – λένε, κρατήστε μικρό καλάθι. Μόνο ο χρόνος και η επαφή, θα αναδείξουν τους αληθινούς χαρακτήρες όλων.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Ως εβδομάδα μικρών αποχωρισμών μπορεί να χαρακτηριστεί η προτελευταία εβδομάδα του μήνα για εσάς τους Παρθένους.  Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Δία ευνοεί την έρευνα για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Την Τετάρτη ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτύξετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα αφήσει τους ακροατές σας μαγεμένους. Την Πέμπτη η σύνοδος που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση και εξωστρέφεια ενώ θα ενισχύσει την δημοτικότητα σας. Την Παρασκευή θα έχετε όμορφες στιγμές μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Το Σάββατο ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής αφού ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο ζώδιο σας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού. Επίσης την Κυριακή και ο Ήλιος ολοκληρώνει την παραμονή του στο ζώδιο σας κλείνοντας τον κύκλο των φετινών σας γενεθλίων με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η είσοδος του στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στις οικονομικές σας σχέσεις. Την κατάσταση όμως θα ταρακουνήσει η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο η οποία θα δημιουργήσει εμπλοκή στην πορεία υλοποίησης ενός σχεδίου.

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μία μικρή υπερένταση που αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι θα βρίσκετε συνεχώς έναν λόγο για να είστε νευρικοί, σχετικά με κάτι που μόνο εσείς ξέρετε τι είναι, αλλά αρνείστε να το εκφράσετε ανοιχτά. Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίζετε μία μικροένταση με το ταίρι σας, κυρίως εξαιτίας της ανεξήγητης συμπεριφοράς σας. Κάτι σας ενοχλεί, αλλά δεν το δηλώνετε, όμως με αυτόν τον τρόπο μάλλον κλιμακώνετε την ένταση, παρά την ξεπερνάτε. Όταν εκφράζετε τις ανησυχίες σας στο/στη σύντροφό σας είναι πάντα καλύτερα, γιατί το λογικό ταίρι που επιλέξατε, έχει τον τρόπο να κατανοεί τι συμβαίνει στο μικρόκοσμό σας και να ισορροπεί την κατάσταση σε τυχόν αναταράξεις. Από εκεί και πέρα, η κατάσταση μεταξύ σας γίνεται πιο ρομαντική και πιο σταθερή από πριν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, νιώθετε απογοητευμένοι από την ερωτική σας ζωή, γιατί τίποτα δε γίνεται όπως το θέλετε ή στο χρόνο που το θέλετε. Γιατί όμως δεν το βλέπετε σαν δώρο από το σύμπαν; Το σύμπαν σάς προστατεύει από καταστάσεις ή ανθρώπους που είναι ακατάλληλοι για εσάς και όσο πιο υπομονετικοί είστε, τόσο πιο γρήγορα θα σας αποζημιώσει για την “ταλαιπωρία”. Το Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να υποδεχθείτε το δώρο που έστειλε το σύμπαν για εσάς!

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι εξαιρετικά σημαντικός για εσάς, καθώς είναι πολύ φιλικός  απέναντί σας. Στον επαγγελματικό τομέα αναγνωρίζετε το έργο σας, ενώ στην προσωπική σας ζωή όλα τα ζητήματα που παρουσιάζονται επιλύονται, χωρίς να σας ταλαιπωρούν. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να σταθεροποιήσετε όλους τους τομείς που θεωρείτε σημαντικούς και το κυριότερο να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Έχετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων, αλλά και των ανθρώπων που επηρεάζουν με κάποιο τρόπο της ζωή σας. Αυτό δε συμβαίνει σκόπιμα από μέρους σας, απλώς συμβαίνει και φυσικά μόλις το διαπιστώσετε δε θα χάσετε την ευκαιρία να το αξιοποιήσετε, προκειμένου να εξυγιάνετε την καθημερινότητά σας.  Φυσικά, πρέπει να συνυπολογίσετε πως αυτή η κατάσταση είναι μεν ευνοϊκή για εσάς, σας φορτώνει δε αυξημένες ευθύνες. Το παραμικρό λάθος μπορεί να χαλάσει τόσο τα δικά σας σχέδια, όσο και των ανθρώπων που επηρεάζονται από τις αποφάσεις σας ή τις δράσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και “νηφάλιοι” όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις ή προχωράτε σε ενέργειες που μπορούν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο. Εάν κινηθείτε με σύνεση μπορείτε να κάνετε συμμάχους με μεγάλη ισχύ ή/και να αναρριχηθείτε περαιτέρω στην κλίμακα της καταξίωσής σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος φαίνεται να παίρνει την ανιούσα. Οι αυτοαπασχολούμενοι Παρθένοι έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να σας παρουσιαστεί μία απροσδόκητη επιλογή, που η ορθολογιστική φύση θα απορρίψει αμέσως. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε, καθώς οι προοπτικές που μπορεί να σας προσφέρει αυτή η εναλλακτική μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής. Οι υπόλοιποι επαγγελματίες του ζωδίου, έχετε μία μοναδική ευκαιρία να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας και πιο συγκεκριμένα, η επαγγελματική σας δεινότητα. Είστε δυναμικοί και διεκδικητικοί αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να αποτελείτε κέρδος για τους εργοδότες σας. Αξιοποιήστε αυτήν την καλή χρονική περίοδο για να αποδείξετε ότι αξίζετε περισσότερα απ’ όσα ήδη παίρνετε.

Ερωτικά

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με τον έρωτα, πρόκειται να σας φέρει ο μήνας Σεπτέμβρης. . Φυσικά, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτές πρέπει να γίνουν μέρος της εμπειρίας σας και να λάβετε υπόψη, ότι τώρα είστε αρκετά ενεργητικοί για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο κλίμα με τον-την σύντροφο και φίλους. Κάτι που προτείνω να εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Όσο για τους ελεύθερους, θα γνωρίσουν πρόσωπα ενδιαφέροντα σε μέρη παράξενα και ασυνήθιστα.  Οι παντρεμένοι Παρθένοι,  μπορούν  να βασιστούν στην υποστήριξη των αγαπημένων σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Μην διστάσετε να εκφράσετε ξεκάθαρα τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε μόνο, να μη χρησιμοποιήσετε προσβλητικά λόγια, γιατί υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε πρόβλημα αργότερα. Έχετε μια εξαιρετική ικανότητα να επηρεάζετε το μυαλό των ανθρώπων, αρκεί αυτό να μη γίνει με ιδιοτέλεια, κάτι που θα σας ταλανίζει για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Επιλέξτε λοιπόν τα κατάλληλα λόγια και το ανάλογο ύφος που θα φερθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να δείτε τους οικείους σας χαμογελαστούς. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη πιθανότητα κυρίως για όσους είναι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο και έχουν άμεση επιρροή από τον Ποσειδώνα. Εδώ μιλάμε για μια ΄’έντονη τάση για παρεξήγηση, που έχει ως συνέπεια την απογοήτευση, τόσο σ’ εσάς όσο και στους οικείους.

Για τους εκπροσώπους της Παρθένου, το έτος 2018 θα είναι αρκετά ταραχώδες με πολλές δραστηριότητες να παρατάσσονται. Θα υπάρξουν αναρίθμητα καθήκοντα, μερικά χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, άλλα από την άλλη πρέπει να ολοκληρωθούν και να περάσουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Κρατήστε τους στόχους σας εστιασμένους και ακολουθήστε αυτά που επιθυμείτε πραγματικά ως δρόμο σας στη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει υψηλό κόστος. Τα περιοδικά προληπτικά μέτρα και τα προληπτικά βήματα θα βοηθήσουν πολύ στην προστασία σας από σημαντικές επιπτώσεις μέσα στο έτος. Με την επιρροή που δέχεστε από τον Κρόνο, θα έχετε αρκετές ευθύνες και εργασιακές ή άλλες υποχρεώσεις. Αποφύγετε να παραδοθείτε στην θλίψη και την υπερβολική κόπωση.

Φέτος, η καριέρα των εκπροσώπων της Παρθένου θα επικεντρωθεί περισσότερο στην εγκαρδιότητα και τη σχέση στο χώρο εργασίας. Μέσα στο έτος, η απόδοσή σας θα συνδέεται έμμεσα με εκείνη των συνεργατών και των ανωτέρων σας και από το πόσο καλά θα συνεργάζεστε μαζί τους. Θα ήταν ένα θετικό βήμα αν χρησιμοποιούσατε την δύναμη που σας δόθηκε για να συγκεντρώσετε περισσότερες γνώσεις από την πλευρά σας, ώστε να αναπτυχθείτε επάνω στον τομέα σας. Η ομαδική εργασία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας φέτος. Μερικοί τύποι της Παρθένου βρίσκονται σε μεταφορά ή μετεγκατάσταση. Εμφανίζονται ευκαιρίες για να προχωρήσετε σημαντικά σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή μην τις χαραμίσετε.
Οι Παρθένοι θα έχουν το περιβάλλον που ευνοεί την προώθηση των σχέσεων φέτος. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα μπορούσαν να βρουν τον ρομαντισμό και την αγάπη που φαντάζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μερικές ερωτικές και αισθησιακές στιγμές θα αποτελέσουν κεφάλαιο για τον χρόνο που έρχεται. Τα συναισθήματά σας θα τα θέτετε υπό έλεγχο για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αν και θα υπάρξουν φάσεις κατά τις οποίες τα συναισθήματά σας θα είναι ισχυρότερα από ποτέ. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την αγάπη της ζωής τους αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις που ξεκίνησαν μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν και αργότερα. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ του ρομαντισμού, της διασκέδασης και της πρακτικής πλευράς της ζωής. Μια αίσθηση ασφάλειας θα επικρατήσει στην ερωτική σας ζωή

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη χρηματοοικονομική κατάσταση των εκπροσώπων της Παρθένου. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι φίλοι και οι συγγενείς θα ήταν μια καλή πηγή έμπνευσης για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Οι διαπραγματεύσεις ακινήτων θα είναι σε θέση να σας φέρουν καλές αποδόσεις για την περίοδο. Ωστόσο, θα υπάρξουν ανεξήγητες δαπάνες, πιθανώς σχετικά με τα παιδιά και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Έχετε κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης πάντως, αλλά δεν είναι βέβαιο το κατά πόσον θα καταφέρετε να το υποστηρίξετε. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυβερνούν την οικονομική σας πλευρά. Να είστε αυστηροί με τα οικονομικά σας απέναντι σε έξοδα πέραν των αναγκαίων. Όσοι απασχολούνται με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα βρουν περισσότερο ευνοϊκό χρόνο για τη συσσώρευση των οικονομικών κερδών τους. Σε γενικές γραμμές, η οικονομική κατάσταση των εκπροσώπων του Παρθένου θα είναι αρκετά ικανοποιητική για το έτος αυτό, αν και αποκλείονται σημαντικές αναδιοργανώσεις.

Καθώς ξεκινά το έτος 2018, οι Παρθένοι θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση γενικά, από πλευράς υγείας. Καθώς το έτος προχωρά, αφιερώστε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Επιλέξτε σύντομα διαλείμματα και ταξίδια για να αισθανθείτε πιο θετικά. Βεβαιωθείτε ότι επικρατεί η αίσθηση της αισιοδοξίας σας φέτος. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με άνεση. Μετά τον Μάρτιο του 2018, ορισμένες ανησυχίες για την υγεία είναι πιθανές για τους εκπροσώπους της Παρθένου. Η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστεί προσοχή. Αποφύγετε την υπερβολική άσκηση καθώς και την υπερβολική ξεκούραση. Αναζητήστε μια καλή ισορροπία. Λάβετε την απόφαση να σταματήσετε τις κακές συνήθειες υγείας που σας στοιχειώνουν για αρκετά χρόνια τώρα. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία όταν πρόκειται για την υγεία σας.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Oroskopos.tv

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Oroskopos.tv

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Oroskopos.tv

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια: Ζημιά με Ζημιά !

Είσαστε ίδιο ζώδιο με τον σύντροφό σου; Ειδική περίπτωση! Μάθε τι σε περιμένει, ποια εί ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σχέσεις: Ο καλός παραμυθάς

Η λέξη «παραμυθάς» συνήθως έχει κακό νόημα. Εμείς όμως στην προκειμένη περίπτωση δίνο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ας πάρουμε μία ανάσα

Δεν βγαίνει η ζωή χωρίς να πάρουμε μία ανάσα. Ο διαλογισμός δεν είναι μόνο μία σημαντικ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u