Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Είστε γεννημένοι βασιλιάδες και αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι σας υπηρετούν. Με απλά λόγια οι άλλοι θα κάνουν την δουλειά για εσάς. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την ροπή που έχετε προς την καλοπέραση, πράγμα που σημαίνει ότι θα περιμένετε από τα οικεία σας πρόσωπα και από τους συνεργάτες σας να κάνουν τις δικές σας δουλειές.

Ερωτικά

Δεν θα διστάσετε να μιλήσετε πιο αναλυτικά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που μέσα στον δεσμό σας, έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και σας έχουν πικράνει. Υπάρχουν λύσεις αρκεί και οι δύο σας να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Οι μόνοι του ζωδίου, μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα βρουν νέα συντροφιά που ίσως και να προκύψει από τον εργασιακό τους κύκλο – συνεργασίες.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Σε ποιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Μπορεί η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου να ανέβασε τους τόνους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μετά το μεσημέρι όμως, που η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, η ηρεμία θα επανέλθει και πάλι στη ζωή σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα αναδείξει  τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, κάνοντας το λόγο σας  εκφραστικό (προφορικός και γραπτός).  Ενώ , κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις που σας πιέζουν από τον οικονομικό σας τομέα, έχουν βάλει και φρένο σε όλα αυτά, που θέλετε να κάνετε μέσα στην οικογενειακή – προσωπική ζωή σας. Μην σας παίρνει όμως από κάτω, καθώς ο Οκτώβριος, θα ισορροπήσει τα έξοδα σας και σίγουρα η ψυχολογία σας θα επανέλθει. Τυχεροί και αυτοί που τώρα ξεκινούν μια νέα σχέση, που σχετικά γρήγορα θα γίνει μεγάλη αγάπη με προοπτικές γάμου.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή την εβδομάδα θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Η Τρίτη θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας για εσάς τους Λέοντες, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας κάνει υπερβολικά προκλητικούς απέναντι στους συνεργάτες σας. Την Τετάρτη θα χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να περάσετε τις απόψεις σας στους συναδέλφους σας. Την Πέμπτη με την βοήθεια της συνόδου Ερμή – Ήλιου θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Την Παρασκευή στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις, ωστόσο καλό θα ήτανε να μην  αφήσετε τα οικεία σας πρόσωπα να αναμειχθούν σε αυτές. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βοηθήσει τον λόγο σας να γίνει εκφραστικός και περιγραφικός, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μικρές αποδράσεις. Ενώ την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον, επίσης η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας αναγκάσει να έρθετε σε επικοινωνία με άτομα που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα.

Ερωτικά

Η ρομαντική διάθεση στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας παρακινεί να κάνετε μία κίνηση που θα φανερώνει το ενδιαφέρον σας. Αυτή σας η κίνηση ανταμείβεται με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του ανθρώπου για τον οποίο νοιάζεστε, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να αξιοποιήσετε σωστά αυτήν την ευκαιρία που δημιουργήσατε και να μην επιτρέψετε στον εγωκεντρισμό σας να χαλάσει αυτήν την καλή στιγμή. Οι δεσμευμένοι κάνετε μία κίνηση ματ, την οποία φαίνεται πως είστε έτοιμοι να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων. Συμπεριφέρεστε σαν μονάδα μέσα στη σχέση και δίνετε την εντύπωση στο/στη σύντροφό σας πως για εσάς μετράει μόνο ο εαυτό σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε αυτή σας την ανάγκη για αυτοθαυμασμό, γιατί φαίνεται πως προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε λιγότερο αυτάρεσκοι και περισσότερο απελπισμένοι για λύση στο πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε. Οι αδέσμευτοι αδιαφορείτε για τα “θέλω” των άλλων, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνετε ή ακόμα και να αποκλείεται τη δημιουργία καταστάσεων με προοπτική, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε λίγο παραπάνω για τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας, πριν να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι κάνετε λάθος και τίποτα δεν κυλάει όπως θα θέλατε.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός μήνας όσον αφορά στα “θέλω” σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να παραμείνετε στα παρασκήνια, καθώς είναι απαραίτητο να αναλάβετε πιο παθητικό ρόλο και να λειτουργήσετε ομαδικά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είστε πλέον σημαντικοί για τον κύκλο σας, απλώς μετατοπίζεται η εστίαση από την ατομική στην ομαδική εργασία. Παράλληλα, μπορείτε να σχεδιάζετε τη στρατηγική σας για τον επόμενο μήνα που είναι σαφώς πιο ευνοϊκός για εσάς και τα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε πως αυτήν την περίοδο θα κληθείτε να δοκιμαστείτε σε διάφορες μορφές συνεργασίας, ούτως ώστε να στρώσετε κατάλληλα το έδαφος για να το αξιοποιήσετε αργότερα όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορεί ο μήνας αυτός να μην είναι ιδιαίτερα δυναμικός, όμως μέσω της κοινωνικότητάς σας σας ανοίγονται πολλοί και ενδιαφέροντες δρόμοι για το μέλλον. Οι γνωριμίες που κάνετε σας ωφελούν και θα συνεχίσουν να σας ωφελούν σε βάθος χρόνου, ωστόσο είναι σημαντικό να αξιολογείτε διαρκώς τις γνωριμίες αυτές ώστε να κρατήσετε μόνο εκείνες που σας ταιριάζουν και μπορούν να σας ωφελήσουν. Ο Σεπτέμβριος θα σας φέρει  αρκετά εμπόδια, κάτι που συμβαίνει γιατί έχετε την τάση να ελέγχετε όλες τις καταστάσεις γύρω σας, με αποτέλεσμα να μη σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τα σημαντικά ζητήματα. Πρέπει αυτό το μήνα να διαχωρίσετε αυτές τις περιπτώσεις και να δώσετε προτεραιότητα μόνο σε εκείνα τα θέματα που μετρούν για εσάς. Τα καλά νέα είναι πως δουλέψατε σκληρά το περασμένο διάστημα και τώρα παίρνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Ιδιαίτερα οι αυτοαπασχολούμενοι Λέοντες θα εκπλαγείτε αρκετά με τη θετική εξέλιξη που παίρνουν τώρα όλες οι αποφάσεις του άμεσου παρελθόντος. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου θα βιώσετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που δε θα σας ευχαριστήσουν. Καλό λοιπόν θα ήταν να μη λειτουργήσετε παρορμητικά και να περιμένετε με υπομονή την εξέλιξη των καταστάσεων το προσεχές διάστημα, διότι είναι πολύ πιθανό οι αλλαγές αυτές να είναι ευνοϊκές για εσάς και απλώς να μην το γνωρίζετε ακόμα.

Ερωτικά

Τα ερωτικά ζητήματα, καθώς φαίνεται, θα έχουν τεράστια επιτυχία για τους περισσότερους από σας. Μεγάλη πιθανότητα να αναθερμανθούν παλαιότερες σχέσεις, αλλά και δημιουργία καινούργιων, πρόκειται να σας φέρει ο Σεπτέμβριος. Μην αρνείστε προτάσεις από φίλους, κυρίως όσοι είστε “μόνοι”εδώ και καιρό. Η κοινωνικότητα, είναι μέρος του “σχεδίου”.  Τα “άστρα” συνιστούν να απολαμβάνετε ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Υπάρχει πιθανότητα να “εμπλακείτε”σε κάποιες ιδιόρρυθμες περιπέτειες, κυρίως με φιλικές παρέες, όπου θα γνωρίσετε άτομα που ενδιαφέρονται για την ευρύτερη έννοια του “ανθρώπου”και τον κόσμο. Αυτό είναι ένα κίνητρο που θα μπορούσε να σας προκαλέσει ευχάριστα, στο να μπείτε σε μια νέα ιστορία με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο.  Οι Λέοντες που βρίσκονται σε σοβαρή σχέση ή γάμο, μπορούν να περιμένουν κάποια αλλαγή από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάτι πάει στραβά, μπορεί όμως να δείτε να συμβαίνουν αλλαγές που σας τρομάζουν, επειδή η φύση σας είναι σταθερή και τρομάζει με το καινούργιο ή το πρωτοποριακό. Η πρωτοβουλία δεν θα προέλθει από εσάς και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θα το υποστηρίξετε ή όχι. Το Σύμπαν  “συστήνει” να πειραματιστείτε περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να υποχωρήσετε από την πάγια θέση σας, χωρίς να χάσετε πολλά. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδικά αν βρίσκεστε μπροστά σε φιλικό κύκλο.

 

Για το έτος 2018, οι Λέοντες θα βρουν στο προσκήνιο την κοσμική τους πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παραιτηθείτε από τις μακρόχρονες συνήθειές σας. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να βγείτε στο προσκήνιο όλο αυτό το έτος. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας τώρα μέσα από αυτόν τον χρόνο. Θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα πράγματα φέτος από ποτέ, αλλά στη συνέχεια κρατήστε την ευαισθησία σας υπό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή σας.

Η καριέρα των Λεόντων θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα κατά το επόμενο έτος. Προκύπτουν ιδιαίτερα ζητήματα που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε ακόμα να τα αντιμετωπίσετε, αν και οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι σας θα εκπληρωθούν. Σχεδιάστε το μέλλον της καριέρας σας και εργαστείτε προς αυτό. Επεξεργαστείτε και επαναπροσδιορίστε την επαγγελματική δεοντολογία της εργασίας σας, για να ολοκληρώσετε τα έργα σας εγκαίρως, μένοντας βέβαια πάντα στην πλευρά της ηθικής. Να έχετε την πρόθεση να διατηρήσετε μια ευνοϊκή σχέση με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας στο χώρο εργασίας. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να είναι αρκετά επίπονο, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα μπορούσε να επιφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και αισιοδοξίας στην επαγγελματική σας πλευρά.

Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Λέοντα θα είναι ιδιαίτερη φέτος. Οι αδέσμευτοι αλλά και εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα παρακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική πλευρά τους. Ο Κρόνος και ο Δίας θα βελτιώσουν περαιτέρω την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά σας. Αν και η περιοχή της αγάπης σας μπορεί να είναι οδυνηρή κατά περιόδους, οι ανταμοιβές θα είναι μακράς διαρκείας. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη μορφή της έκφρασης της αγάπης σας, καθώς θα μπορούσε να προωθήσει τις προοπτικές σας για να φέρνετε αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας. Πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς με τον σύντροφό σας για να φέρετε αρκετό ρομαντισμό στη ζωή σας. Μην αφήνετε να αναπτυχθούν κενά επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα υπάρξουν αναρίθμητες ρομαντικές συναντήσεις στη ζωή σας αυτήν την περίοδο και εξαρτάται από εσάς να κάνετε την επιλογή.
Η οικονομική κατάσταση των Λεόντων θα βελτιωθεί πολύ φέτος. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί για την εισροή στα οικονομικά σας, θα μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και σας. Το έτος απαιτεί την αναχαίτιση των στάσιμων οικονομικών, την εκκαθάριση και την εξόφληση των επενδύσεών σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, αντί να ενεργείτε σε μια ήρεμη κατάσταση. Να είστε έτοιμοι για απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν όλο αυτό το έτος. Πάρτε σοφές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τις ανεπιθύμητες οικονομικές επενδύσεις και τα ανοίγματα που μπορεί να στερήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Ελέγχετε περιοδικά τον προϋπολογισμό σας για να βεβαιωθείτε για την σταθερότητά του. Μην πέσετε θύμα των συναισθηματικών αναταραχών που προκαλούνται από τους κοντινούς σας ανθρώπους στην οικονομική πλευρά σας. Εξοικονομήστε για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να ληφθεί μέριμνα για το οικονομικό σας μέλλον.

Η γενική σας υγεία θα βρεθεί σε κάποια μέτρια επίπεδα φέτος. Παρόλο που θα μπορούσατε να διατηρείτε καλή υγεία, θα υπάρξουν περιστασιακές κρίσεις αδυναμιών στο σώμα και την ψυχή σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι της φύσης για να κερδίσετε το πνεύμα σας. Μια οργανωμένη διατροφή και ισορροπημένη άσκηση θα προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας σας. Μην εξαντλείτε σωματικά τον εαυτό σας, ακόμα και αν αυτό αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκγύμνασής σας. Στα μέσα του 2018 μπορεί να προκληθεί κάποιο στρες και ένταση, που θα διαταράξει την ηρεμία σας. Προσέχετε τις επιπλοκές και παραμείνετε σε εγρήγορση και ηρεμία. Χρειάζεται να χαλαρώσετε, η σωματική και πνευματική σας κατάσταση το χρειάζεται και το απαιτεί.

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Oroskopos.tv

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Oroskopos.tv

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Oroskopos.tv

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγάπη και μαύρο φεγγάρι !

Θες να έχεις τον άντρα που αγαπάς; Θέλεις να ξέρεις πώς θα έχεις μάλλον καλύτερα, όποιο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Παραδέξου τις ανάγκες σου στον ερωτα

Πρώτα από όλα, ας ξεπεράσουμε ορισμένες υπερβολές του τύπου «δεν πρέπει να θες να είσα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο κύκλος της Σελήνης

Ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια που έχει να κάνει εκείνος ο οποίος προσπαθεί να δώσει το ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u