Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Τους τελευταίους μήνες ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων έχει απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να είστε επιεικής μαζί τους και να μην τους αποπαίρνετε.

Ερωτικά

Τρέχετε με μεγάλες ταχύτητες και μάλλον, δεν βλέπετε τις πραγματικές καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση…που δεν είναι και οι καλύτερες. Οι μέρες του Σκορπιού, ειδικά μετά τις 15/11 θα φέρουν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα, που θα πρέπει και να λυθούν πια οριστικά. Εσείς που έχετε τώρα προσφάτως ξεκινήσει μια νέα σχέση, προσοχή στις υπερβολές λόγου και πάθους, λόγω ενθουσιασμού. Όλα χρειάζονται μέτρο.Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Τους τελευταίους μήνες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να σκύψετε πάνω από τα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε την απόφαση, μετά από πολύ σκέψη,  να ρίξετε και τους τίτλους τέλους σε μια φιλική σχέση ή συνεργασία εάν χρειασθεί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό δεν θα σας αφήσει έτσι, καθώς θα φέρει νέες συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν τα  δεδομένα στη ζωή σας..

Ερωτικά

Οι μέρες έχουν γίνει δύσκολες για εσάς, και ειδικά τώρα που έχετε μείνει μόνοι ερωτικά. Τουλάχιστον οι θετικές όψεις του Δία με τον Άρη, θα σας ενισχύσουν στα οικονομικά. Εσείς που είστε μακριά από τον αγαπημένο σας, λόγω εργασίας, σπουδών κτλ, από τον νέο μήνα του Δεκεμβρίου, θα βρείτε τους τρόπους, για να μείνετε μαζί …και όλες αυτές οι χιλιομετρικές αποστάσεις να τερματιστούν.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Λέοντες. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, και να επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινή σας ζωή.  Την Τρίτη η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι ηλεκτρισμένη. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει στη προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Πέμπτη προσπαθήστε να κλείσετε τα αυτιά σας στα γεμάτα κολακεία λόγια, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι  πολύ καλά για να είναι αληθινά. Η Παρασκευή είναι η μέρα που τόσο καιρό περιμένατε, καθώς ο Άρης μετά από πέντε περίπου μήνες θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και κατ’ επέκταση τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βουτήξει στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Την  Κυριακή σίγουρα δεν θα τη χαρακτηρίσετε βαρετή, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, ενώ  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Φίλοι Λέοντες, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές απαιτήσεις από εσάς, αλλά για καλό σκοπό. Βάλτε όλη σας την ενέργεια, τη γοητεία και τη σκέψη στον αισθηματικό τομέα και δείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε από την αρχή το ταίρι σας, να θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας τράβηξε κοντά του/της εξαρχής και ταυτόχρονα να του/της το θυμήσετε κι εσείς με τη σειρά σας. Η εκ νέου προσέγγιση (ή μάλλον υπενθύμιση όλων των θετικών στοιχείων) της σχέσης σας, θα της δώσει μια νέα πνοή και ταυτόχρονα μια δυναμική ώθηση ώστε να ξεπεράσει θέματα ρουτίνας που ενδεχομένως (και αναμενόμενα) μπορεί να αντιμετώπιζε.

Οι αδέσμευτοι έχετε μπροστά σας μια συναρπαστική εβδομάδα, ιδιαίτερα ενθουσιώδη, κατά την οποία θα γοητεύεστε από όλον τον κόσμο αδιακρίτως. Η ενέργειά σας και ο ενθουσιασμός σας μπορεί, ωστόσο, να λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ καθώς μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ανυπόμονους. Διατηρήστε στάση αναμονής και συλλογής πληροφοριών, τόσο για το άτομο που σας ενδιαφέρει, όσο και για τις προσδοκίες σας για το άτομο αυτό. Χωρίς βιαστικές κινήσεις, μπορεί σε λίγο καιρό να μπείτε στο κλαμπ των δεσμευμένων.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Λέοντες, ο Άρης και ο Ήλιος καθιστούν το Νοέμβριο του 2018 έναν εξαιρετικό μήνα για την εύρεση νέων πόρων αλλά και ευκαιριών σε όλα τα επίπεδα. Μη θεωρήσετε, ωστόσο, ότι η καλή σας τύχη θα είναι απρόσβλητη από τις δικές σας πράξεις, καθώς απερίσκεπτες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειά της.

1ο δεκαήμερο [22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Είστε οι πρώτοι που αρχίζετε να βλέπετε την εύνοια του Δία από το φιλικό σας Τοξότη, ο οποίος θα σας προσφέρει πολύτιμη τύχη, ακόμα και στις πιο αναπάντεχες αλλά και παράδοξες στιγμές, και σας βοηθά να ξεγλιστράτε από τις δυσκολίες αλώβητοι κάθε φορά. Τα επαγγελματικά σας χαρακτηρίζονται τώρα από σημαντικότατη εύνοια και επιτυχίες, την οποία μπορείτε να μετουσιώσετε σε ένα υπέροχο δημιούργημα, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται, καταθέτοντας σκληρή δουλειά και προσωπική αφοσίωση. Θα έλεγε κανείς ότι ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσετε την τύχη αυτή είναι να λειτουργήσετε σαν να μην την είχατε. Το θέμα είναι, όμως, ότι όχι μόνο την έχετε αλλά και σας δίνει και τις προοπτικές να επιτύχετε πολύ μεγάλες νίκες στα εργασιακά σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην ακολουθούν αυτήν τη νικηφόρα πορεία, όμως ο Δίας δε θα επιτρέψει να μείνετε στον άσσο και θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να σας βοηθά να δείτε τις πιθανές λύσεις, ακόμα και με τη μορφή αναδρομικού κέρδους, κυρίως προς το τέλος του μήνα.

2ο δεκαήμερο [2-11 Αυγούστου]

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν το Νοέμβριο, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 4ο οίκο σας, καλώντας σας να διευθετήσετε θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς: ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται για οριστική επίλυση, εκκρεμότητες που αφήνουν υποψία “σκιάς” στο χώρο του σπιτιού τώρα θα αναζητήσουν την οριστική σας απάντηση. Σε γενικές γραμμές, οι υπόλοιποι τομείς κινούνται σε ήπιους ρυθμούς, με ηρεμία και σταθερότητα, γεγονός που σας δίνει την ευχέρεια να εστιάσετε όπου υπάρχει ανάγκη για την αμέριστη προσοχή σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να σας απασχολήσουν λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους τομείς, μόνιμη πηγή άγχους άλλωστε για εσάς, καθώς θα υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις που θα σας στρεσάρουν ιδιαίτερα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εμπιστευθείτε τις ικανότητές σας και την ευεργετική επίδραση του Δία το επόμενο διάστημα. Προς το τέλος του μήνα, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τις προσωπικές σας σχέσεις από τις κοινωνικές δραστηριότητές σας, καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις από το τίποτα.

3ο δεκαήμερο [12-22 Αυγούστου]

Έως και τις 15 Νοεμβρίου 2018, ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας (δηλαδή από το δεκαήμερό σας), γεγονός που συντηρεί το διάχυτο εκνευρισμό σας, όμως μετά την αποχώρησή του, σχηματίζει δύο ιδιαίτερα φιλικές όψεις για εσάς (Αφροδίτη τρίγωνο Άρης, Ουρανός εξάγωνο Άρης), οι οποίες λειτουργούν ευνοϊκά σε όλες σας τις σχέσεις (είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές κ.ο.κ.), δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα με καλή επικοινωνία και συνεργασία καθώς και την απαραίτητη ένταση που χρειάζεστε για να νιώθετε ζωντανοί και δραστήριοι. Έντονη κινητικότητα αναμένεται και στα επαγγελματικά σας και χάρη στις παραπάνω πλανητικές όψεις, μπορεί να οδηγήσει σε θετικότατες εξελίξεις μέσα στη δουλειά, οι οποίες μπορεί να τεθούν και ως βάσεις για μία μονιμότερη ανέλιξη. Πιθανότατα να χρειαστεί να “ταράξετε” το πρόγραμμά σας με μετακινήσεις που θα κληθείτε να κάνετε για χάρη της δουλειά σας, αλλά μην γκρινιάζετε, είναι για καλό. Υπομονή με τα σκαμπανεβάσματα των οικονομικών σας, καθώς σταθεροποιούνται στη συνέχεια, αν φυσικά ενισχύσετε την προσπάθειά σας με σκληρή δουλειά τώρα.

Ερωτικά

Με τη διέλευση του Δία από τον οίκο των αισθηματικών σας αρχίζετε και έχετε ολοένα και εντονότερη την ανάγκη να έχετε ένα/μία σύντροφο με τον οποίο/την οποία να μοιράζεστε όμορφες στιγμές και γενικότερα να περνάτε καλά. Αυτή σας η ανάγκη γεννά μια ιδιαίτερα ζωηρή περίοδο όσον αφορά στα ερωτικά σας, η οποία δε θα περιοριστεί μόνο στο Νοέμβριο αλλά θα διαρκέσει τουλάχιστον για όλο τον επόμενο χρόνο, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς (ακόμα και σπάταλους), καθώς θα αναζητάτε διαρκώς διασκεδάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι,

μπαίνετε σε μία άκρως ερωτική περίοδο με το ταίρι σας, νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ξανανιώνετε και βλέπετε τη σχέση σας να βρίσκεται στα καλύτερά της. Το πάθος σας εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και εδώ χρειάζεται προσοχή, καθώς ένας από αυτούς είναι και ο θυμός σας (για ζητήματα που δε σχετίζονται με το ταίρι σας). Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δείτε σαν σάκο του μποξ το/τη σύντροφό σας, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες. Μείνετε στην καλή πλευρά του πάθους σας, το οποίο το Νοέμβριο θα περισσεύει.

Οι αδέσμευτοι,

ζείτε σε έντονους ρυθμούς, με πολύ φλερτ, επικοινωνίες, διασκεδάσεις και επαφές και είστε έτοιμοι να βρείτε το πρόσωπο εκείνο που θα μπορεί να σας τα προσφέρει όλα αυτά σε σταθερή και αποκλειστική βάση. Ωστόσο, ειδικά προς τα μέσα του μήνα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε τυχόν ανάμικτα σημάδια: το εφήμερο από το μόνιμο μπορεί να μην είναι ευδιάκριτα  εκ πρώτης όψεως και θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας ώστε να καταλάβετε ποιο είναι τι. Μετά τις 26 Νοεμβρίου, βέβαια, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά, οπότε προτείνεται υπομονή μέχρι τότε.

Για το έτος 2018, οι Λέοντες θα βρουν στο προσκήνιο την κοσμική τους πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παραιτηθείτε από τις μακρόχρονες συνήθειές σας. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να βγείτε στο προσκήνιο όλο αυτό το έτος. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας τώρα μέσα από αυτόν τον χρόνο. Θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα πράγματα φέτος από ποτέ, αλλά στη συνέχεια κρατήστε την ευαισθησία σας υπό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή σας.

Η καριέρα των Λεόντων θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα κατά το επόμενο έτος. Προκύπτουν ιδιαίτερα ζητήματα που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε ακόμα να τα αντιμετωπίσετε, αν και οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι σας θα εκπληρωθούν. Σχεδιάστε το μέλλον της καριέρας σας και εργαστείτε προς αυτό. Επεξεργαστείτε και επαναπροσδιορίστε την επαγγελματική δεοντολογία της εργασίας σας, για να ολοκληρώσετε τα έργα σας εγκαίρως, μένοντας βέβαια πάντα στην πλευρά της ηθικής. Να έχετε την πρόθεση να διατηρήσετε μια ευνοϊκή σχέση με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας στο χώρο εργασίας. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να είναι αρκετά επίπονο, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα μπορούσε να επιφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και αισιοδοξίας στην επαγγελματική σας πλευρά.

Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Λέοντα θα είναι ιδιαίτερη φέτος. Οι αδέσμευτοι αλλά και εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα παρακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική πλευρά τους. Ο Κρόνος και ο Δίας θα βελτιώσουν περαιτέρω την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά σας. Αν και η περιοχή της αγάπης σας μπορεί να είναι οδυνηρή κατά περιόδους, οι ανταμοιβές θα είναι μακράς διαρκείας. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη μορφή της έκφρασης της αγάπης σας, καθώς θα μπορούσε να προωθήσει τις προοπτικές σας για να φέρνετε αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας. Πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς με τον σύντροφό σας για να φέρετε αρκετό ρομαντισμό στη ζωή σας. Μην αφήνετε να αναπτυχθούν κενά επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα υπάρξουν αναρίθμητες ρομαντικές συναντήσεις στη ζωή σας αυτήν την περίοδο και εξαρτάται από εσάς να κάνετε την επιλογή.
Η οικονομική κατάσταση των Λεόντων θα βελτιωθεί πολύ φέτος. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί για την εισροή στα οικονομικά σας, θα μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και σας. Το έτος απαιτεί την αναχαίτιση των στάσιμων οικονομικών, την εκκαθάριση και την εξόφληση των επενδύσεών σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, αντί να ενεργείτε σε μια ήρεμη κατάσταση. Να είστε έτοιμοι για απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν όλο αυτό το έτος. Πάρτε σοφές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τις ανεπιθύμητες οικονομικές επενδύσεις και τα ανοίγματα που μπορεί να στερήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Ελέγχετε περιοδικά τον προϋπολογισμό σας για να βεβαιωθείτε για την σταθερότητά του. Μην πέσετε θύμα των συναισθηματικών αναταραχών που προκαλούνται από τους κοντινούς σας ανθρώπους στην οικονομική πλευρά σας. Εξοικονομήστε για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να ληφθεί μέριμνα για το οικονομικό σας μέλλον.

Η γενική σας υγεία θα βρεθεί σε κάποια μέτρια επίπεδα φέτος. Παρόλο που θα μπορούσατε να διατηρείτε καλή υγεία, θα υπάρξουν περιστασιακές κρίσεις αδυναμιών στο σώμα και την ψυχή σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι της φύσης για να κερδίσετε το πνεύμα σας. Μια οργανωμένη διατροφή και ισορροπημένη άσκηση θα προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας σας. Μην εξαντλείτε σωματικά τον εαυτό σας, ακόμα και αν αυτό αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκγύμνασής σας. Στα μέσα του 2018 μπορεί να προκληθεί κάποιο στρες και ένταση, που θα διαταράξει την ηρεμία σας. Προσέχετε τις επιπλοκές και παραμείνετε σε εγρήγορση και ηρεμία. Χρειάζεται να χαλαρώσετε, η σωματική και πνευματική σας κατάσταση το χρειάζεται και το απαιτεί.

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Oroskopos.tv

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Oroskopos.tv

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Oroskopos.tv

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγάπη και μαύρο φεγγάρι !

Θες να έχεις τον άντρα που αγαπάς; Θέλεις να ξέρεις πώς θα έχεις μάλλον καλύτερα, όποιο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η λατρεμένη Αφροδίτη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντική. ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθαρισμός ενέργειας

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά; Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδος γί ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!