Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε μια οικονομική υπόθεση που αφορά Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία). Εσείς, αυτό που πρέπει να κάνετε, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι, να αφήσετε πίσω σας τους φόβους και τις αναστολές και να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σωστά.

Ερωτικά

Δρόμοι πολλοί ανοίγονται μπροστά σας, και μάλλον πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας, σε κάθε επίπεδο. Εσείς που είστε μόνοι πιθανόν και μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, να έχετε νέες επαφές με καλό κόσμο, που θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμη και να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση. Όσοι έχετε το ταίρι σας, μακριά…μη στεναχωριέστε. Τα οικονομικά που θα πάνε πολύ καλύτερα, θα σας ενώσουν μέσα σε αυτό το έτος.Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Όταν θέλετε μπορείτε να γίνετε πολύ ισχυροί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα βγάλει στην επιφάνεια την δύναμη που κρύβετε μέσα σας, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας.  Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό, θα ενισχύσουν όχι μόνο την εφευρετικότητα σας , αλλά και τα γρήγορα αντανακλαστικά σας. Με αυτό τον τρόπο μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία για άλλους φαίνεται ριψοκίνδυνη, εσάς , θα σας οδηγήσει στην κορυφή.

Ερωτικά

Όλα αυτά, που σας λέει ο σύντροφος σας, είναι αλήθεια απλά επειδή εσείς οι ίδιοι, έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν…και όλα πιθανόν να σας δείχνουν υπερβολικά. Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, μέσα στους ερχόμενους μήνες, θα κάνει την υπέρβαση και θα προχωρήσει σε δεσμεύσεις μόνιμες και νόμιμες. Μόνοι και αδέσμευτοι, από τον κύκλο των επαγγελματικών τους, θα δεχτούν φλερτ που θα τους ενδιαφέρουν.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει αυτή την εβδομάδα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει στο επίκεντρο της  προσοχή σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου δημιουργικού σχεδίου. Την Τρίτη είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με ένα συνεργάτη σας. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση που αφορά Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους συναδέλφους σας γιατί είναι πιθανό κάποιος να προσπαθήσει να σας εκθέσει . Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πολλά ταξίδια. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να διαβείτε νέα φιλοσοφικά μονοπάτια, μέσα από τα οποία θα αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν της ταιριάζει είναι αδιάφορη, και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν, από τη μια πλευρά  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Έχετε λίγο τις κλειστές σας, λίγο μία τάση να μένετε στο σπίτι και να κάνετε εκτεταμένη ενδοσκόπηση τόσο για εσάς, σε ατομικό επίπεδο, όσο και για την αισθηματική σας ζωή. Μην ανησυχείτε, στην αρχή της εβδομάδας θα είναι χρήσιμο ότι αποκομίσετε από τη διαδικασία, ωστόσο φροντίστε να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να ασχοληθεί περισσότερο από όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πέσετε σε μία τρύπα εσωστρέφειας.

Οι δεσμευμένοι εστιάστε αυτή την εβδομάδα, και κυρίως προς το μέσον της, στην πνευματική πλευρά του/της συντρόφου σας, κάνοντας πράγματα που διεγείρουν το μυαλό του/της. Επισκεφθείτε ένα μουσείο, παρακολουθήστε μία εκδήλωση με ένα θέμα που γνωρίζετε ότι τον/την ενδιαφέρει πολύ και γενικότερα φροντίστε τη μη υλική διάσταση της σχέσης σας.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την απεριόριστη ενέργειά σας προς το τέλος της εβδομάδας, όταν θα είστε και πιο ελεύθεροι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, και μάλιστα κάτι τέτοιο θα συμπέσει με τη συνάντησή σας με ανθρώπους με τους οποίους νιώθετε ότι επικοινωνείτε εξαιρετικά. Δεν αποκλείεται, μέσα σε αυτούς, να βρείτε και το ταίρι που τόσο
χρειάζεστε στη ζωή σας. Προσοχή! Μην περιοριστείτε και εξερευνήστε τις πιθανότητες.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Φίλοι Καρκίνοι, ο Νοέμβριος ξεκινά κάπως αυστηρά για το ζώδιό σας, καθώς σας καλεί να εμπιστευθείτε κυρίως τη λογική σας και πολύ λιγότερο το συναίσθημα και τη διαίσθησή σας, γεγονός που σας αναγκάζει να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειάς σας και να δοκιμάσετε να τιθασεύσετε περιοχές του εαυτού σας που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις.

1ο δεκαήμερο [22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Σε γενικές γραμμές, ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου θα κυλήσει ήρεμα, όσο ήρεμα βέβαια του επιτρέπει ο Κρόνος, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας και θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα. Το ευτύχημα είναι ότι ο Κρόνος έρχεται με ειρηνικές διαθέσεις, χωρίς να σας προκαλεί προβλήματα, αφού δε σχηματίζει δυσμενείς όψεις για εσάς, συνεπώς η οποιαδήποτε δυσκολία θα είναι παροδική και απόλυτα αντιμετωπίσιμη. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, τα πράγματα θα κινούνται με αρκετά νωχελικούς ρυθμούς, κάτι που ανατρέπεται μετά τις 15 Νοεμβρίου του 2018, οπότε ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύες, φέρνοντας ένταση στην καθημερινότητά σας και αναγκάζοντάς σας να δραστηριοποιηθείτε πολύ πιο έντονα στο εξής. Είναι απαραίτητο να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, ώστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα του Άρη, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, που δε θα είναι λίγες, γιατί υπάρχει μια ροπή προς τα μικροατυχήματα, καθώς και στις μικροεντάσεις που μπορεί να φέρουν έντονες προστριβές και ρήξεις χωρίς σοβαρό λόγο.


2ο δεκαήμερο [2-11 Ιουλίου]

Τα πράγματα για εσάς, φίλοι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου, κυλούν κάτι παραπάνω από ομαλά. Η εύνοια που δέχεστε από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, καθώς και από τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις σε όλους ανεξαρτήτως τους τομείς της ζωής σας, κάτι που σας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά, μετά από ένα διάστημα κάπως μουντό. Πιο συγκεκριμένα, τα επαγγελματικά σας αναμένεται να σας κρατήσουν αρκετά απασχολημένους, καθώς ο Νοέμβριος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δραστήριος μήνας, κυρίως ως προς τα εργασιακά σας, και δεν αποκλείεται οι δραστηριότητές σας τώρα να οδηγήσουν σε μία αύξηση των εισοδημάτων σας, είτε σε μόνιμο, είτε σε πιο προσωρινό πλαίσιο. Ενισχύστε τις συμμαχίες σας, ούτως ώστε αυτή η ανέλιξη να λάβει πιο στέρεη μορφή, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή. Φροντίστε μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς να μην ξεχνάτε να αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, ακόμα και αν είναι πολύ περιορισμένος, ούτως ώστε να μην εξαντληθείτε οργανικά.

3ο δεκαήμερο [12-21 Ιουλίου]

Γύρω στις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός επιστρέφει ξανά στον παρορμητικό σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), επηρεάζοντας όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και φέρνοντάς σας μερικές ακόμα αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να αποδειχθείτε. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στις αλλαγές αυτές να σας αναδιαμορφώσουν χωρίς να παλέψετε εναντίον τους. Προς τα μέσα του μήνα, ο Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, κάτι που μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ενέργεια και αντοχή, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η έντονη αυτή δραστηριοποίησή σας μπορεί να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στα εργασιακά σας, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επιτρέψετε σε καμία περίπτωση στην προσωπική σας ένταση να εκφραστεί με “ηχηρούς” τρόπους στο περιβάλλον της δουλειάς σας, καθώς μπορεί να ανατραπούν οι ισορροπίες. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό και δυνητικά ευεργετικό να προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας αποσυμπιέζουν σε ψυχολογικό επίπεδο, ώστε να αποφευχθούν πιθανά ξεσπάσματα.

Ερωτικά

Για αυτό το μήνα παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον αισθηματικό σας τομέα, είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε την ανάγκη (και το κάνετε πράξη) να ανανεώσετε γενικότερα τα ερωτικά σας. Σε γενικές γραμμές, θα κυριαρχεί το συναίσθημα κατά το Νοέμβριο, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν και ψήγματα λογικής, αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να εμπιστευθείτε το συναίσθημά σας και το ένστικτό σας, χωρίς να αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας.

Οι δεσμευμένοι,

βρίσκεστε μπροστά στην εξομολογητική διάθεση του/της συντρόφου σας, αλλά παράλληλα και εσείς θα μοιραστείτε σκέψεις μαζί τους και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματά σας είναι πολύ βαθύτερα απ’ όσο περιμένατε (το ίδιο βέβαια ισχύει και για το ταίρι σας) και έτσι ο δεσμός σας, μέσα από αυτή τη συνειδητοποίηση αμοιβαιότητας, είναι πιο ισχυρός από ποτέ. Το συμπέρασμα που προκύπτει, πλέον χωρίς συναισθηματισμό, αλλά καθαρά ως προϊόν λογικής διεργασίας, είναι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε στο επόμενο στάδιο.

Οι αδέσμευτοι,

έχετε την ανάγκη για ρομαντισμό, συντροφικότητα αλλά πάνω απ’ όλα κάτι σταθερό, με ρίζες και βάθος. Αυτό είναι εφικτό και να το βρείτε και να το κάνετε πράξη, αρκεί να αποφύγετε το διάστημα από τις 13 έως τις 26 Νοεμβρίου 2018 για μια αντίστοιχη απόφαση. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από αρκετές δυσμενείς όψεις που δε θα ευνοήσουν το όποιο εγχείρημα, οπότε για να δημιουργηθεί κάτι στέρεο είναι αναγκαίο να κινητοποιηθείτε είτε μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2018, είτε μετά τις 26 Νοεμβρίου 2018, οπότε και οι πλανητικές συγκυρίες θα είναι σαφώς ευνοϊκότερες.

Οι Καρκίνοι θα δουν το έτος 2018 με ένα νέο επίπεδο αισιοδοξίας και θετικότητας. Θα υπάρξει πολλή τύχη για εσάς αυτή την εβδομάδα. Το επίπεδο εμπιστοσύνης σας θα αυξηθεί και η αρμονία θα επικρατεί στην περιοχή σας όλο το χρόνο. Οι πλανήτες Κρόνος και Δία θα δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης κατά την περίοδο του έτους. Η ανάπτυξη και οι εξελίξεις έρχονται τώρα για σας σταδιακά. Ωστόσο, οι προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν καθώς το έτος προχωρά.

Οι Καρκίνοι θα βρουν την περιοχή της καριέρας τους αρκετά εντατικοποιημένη φέτος. Θα έχετε σχέδιά να πραγματοποιήσετε καθ’ όλο το χρόνο. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να ξεπεράσουν τις δυνατότητές σας και να χρειαστείτε στήριξη. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια εγκάρδια ισορροπία με τις τους ανωτέρους σας, σε λογικά βέβαια όρια, και με τους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν ζητάτε μετεγκατάσταση ή αλλαγή θέσης τότε αυτός θα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Κοιτάξτε την λεπτότερη εικόνα όταν κάνετε κινήσεις στην περιοχή της καριέρας σας. Μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ο χρόνος θα είναι ευνοϊκός για σας ώστε να εργαστείτε σε νέες δεξιότητες ή καθήκοντα που σχετίζονται με την περιοχή ενδιαφέροντός σας. Νέες επαφές θα εμφανιστούν και ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί.

Οι άντρες Καρκίνοι θα γίνουν μάρτυρες μιας συναισθηματικής αναταραχής στην ερωτική ζωή τους το έτος 2018. Οι σχέσεις στις οποίες βρίσκεστε ήδη θα σας γοητεύσουν. Ακολουθήστε τα ένστικτα και τη συνείδησή σας όταν χειρίζεστε αμφιλεγόμενα θέματα στην ερωτική ζωή σας. Η ανυπομονησία και η διαπίστωση σφαλμάτων δεν θα σας ωφελήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όσον αφορά τη σχέση σας. Διατηρήστε τον έλεγχο του τι κάνετε, καθώς μπορεί να πληγώσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου προσώπου σας καθώς προχωρά το έτος. Κρατήστε τις επιθυμίες και τα αισθησιακά σας συναισθήματα υπό έλεγχο και προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Ορισμένα από τα μακροχρόνια όνειρά σας στην αγάπη θα υλοποιηθούν για τώρα, βεβαιωθείτε όμως ότι τα όνειρά σας είναι ρεαλιστικά και όχι ουτοπία. Μερικοί από τους τύπους Καρκίνου θα δυσκολευτούν να επιλύσουν διαφορές μεταξύ περισσότερων από έναν συντρόφους. Το τέλος του χρόνου θα σας φέρει πολλή τόλμη και θα προσθέσετε γοητεία στις κινήσεις σας.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητες δαπάνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου του Καρκίνου. Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια προσωρινή ενόχληση, θα σας βοηθούσε να μελετήσετε ορθότερα τον προϋπολογισμό σας για το έτος. Αυτό το τμήμα του έτους θα έφερνε επίσης μια καλή εισροή μέσω συμφωνιών για ακίνητα και εισοδημάτων μέσω της κληρονομιάς. Ως εκ τούτου, η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη θα είναι αρκετά εύκολη. Στα μέσα του έτους ενδέχεται να σας δημιουργούν κάποια έξοδα, για την κάλυψη γενικότερων αναγκών σας. Μην δαπανήσετε όμως για τις οικονομικές ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις των γύρω σας, αλλιώς θα προσγειωθείτε σε ταραγμένα νερά. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους φαίνεται να είναι χωρίς προβλήματα στην οικονομική πλευρά σας. Αποφύγετε τις αγορές υψηλής αξίας και προσπαθήστε να κάνετε κάποιες μικρές οικονομίες εδώ και εκεί.

Το έτος σας βρίσκει σε καλή υγεία και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να σπείρετε τον φυσικό και τον ψυχικό σας εαυτό. Ξεκουραστείτε και αναζωογονείστε το πνεύμα σας κάθε φορά που έχετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μείνετε δραστήριοι και τρώτε υγιεινά. Προσοχή από μια συναισθηματική αναταραχή που καταστρέφει τα νεύρα σας. Να είστε θετικοί και αφήστε την αίσθηση της αισιοδοξίας να σας περιβάλλει. Δημιουργήστε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της διασκέδασης. Μια σωστή διατροφή θα ανοίξει το δρόμο για ένα πιο υγιεινό αύριο και έτσι θα μείνετε μακριά από πολλών ειδών δοκιμασίες φέτος.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Oroskopos.tv

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Oroskopos.tv

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Oroskopos.tv

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγάπη και μαύρο φεγγάρι !

Θες να έχεις τον άντρα που αγαπάς; Θέλεις να ξέρεις πώς θα έχεις μάλλον καλύτερα, όποιο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο…

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μόδα και μεταφυσική

Τι μυστήριο κρύβει η μόδα; Η λέξη μόδα είναι ιταλική και σημαίνει τρόπος. Την χρησιμοπο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!