Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Θέλετε πάντα να δίνετε το καλό παράδειγμα στα οικεία σας πρόσωπα γι’ αυτό και προσπαθείτε να είστε τυπικοί και μετρημένοι. Υπάρχουν όμως στιγμές που όλο αυτό σας κουράζει και θέλετε να το ρίξετε λιγάκι έξω. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία, θα σας κάνει ασυνεπείς και απείθαρχους . Το θέμα είναι ότι την απειθαρχία σας θα την βγάλετε σε τομείς της ζωής σας που δεν σας συμφέρει, όπως είναι η τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων απέναντι σε Τρίτους(π.χ. Ασφαλιστικά Ταμεία).

Ερωτικά

Είναι ευρέως γνωστό, ότι όπου παρεμβαίνουν γνωστοί και συγγενείς και ειδικά μέσα σε ερωτικές σχέσεις, η συνταγή χαλάει. Στην δική σας περίπτωση και για τους λόγους που ξέρετε, έχετε επιτρέψει σε λάθος άτομα, να περιπλέκονται μέσα στην προσωπική σας καθημερινότητα και να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, με τον άνθρωπο σας. Είναι στο δικό σας το χέρι, να τα επιλύσετε  και αυτό να σας γίνει μόνιμο μάθημα!Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα ασχοληθείτε με τις αλήθειες της ψυχής σας, μετά το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα αφυπνίσει την ανάγκη σας για γνώση και περιπέτεια. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα  λειτουργήσει θετικά, καθώς θα επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και μάλλον θα ακουμπήσει για αρχή την ερωτική σας ζωή, που θέλετε εδώ και καιρό να την αλλάξετε. Οι μέρες αστρολογικά σας ευνοούν για να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, και να βάλετε σε εφαρμογή, όλα αυτά που τόσο καιρό από κοινού σχεδιάζετε. Κάποιοι θα πάρουν την σημαντική απόφαση, για μετοίκηση, γάμο ακόμη και αλλαγή εργασίας προκειμένου οι καταστάσεις να τρέξουν!

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Αντιφατική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από  φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Τρίτη εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Ουρανού δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις. Την Τετάρτη οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα αισθανθούν ότι τους ελέγχετε. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο σας δίνει επικοινωνιακή άνεση ενώ ευνοεί και τις μετακινήσεις. Την Παρασκευή θα μπείτε στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα. Επίσης, την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης μιας συνεργασίας.

Ερωτικά

Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, δεν ενδείκνυται για τις υποθέσεις του αισθηματικού τομέα. Η επικοινωνία είναι προβληματική, με αποτέλεσμα να παρερμηνεύονται τα λεχθέντα, ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο “αποστολέας” και ποιος ο “παραλήπτης”. Προσπαθήστε να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από το άτομο του ενδιαφέροντός σας, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Οι δεσμευμένοι αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχει “φλόγα” στη σχέση σας ή τουλάχιστον δεν είναι το ίδιο ισχυρή με πρώτα. Γνωρίζετε πως υπάρχουν αισθήματα και είναι αμοιβαία, αλλά δεν είναι το ίδιο έντονο με το περασμένο διάστημα, γεγονός που σας ενοχλεί και θέλετε να το αλλάξετε. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο φιλικό για την αναζωπύρωση της σχέσης σας, μόνο που θα πρέπει να οργανώσετε κάτι που δε θα ικανοποιεί μόνο εσάς, αλλά και το ταίρι σας. Γι’ αυτό, ψάξτε τη “χρυσή τομή” που σας ενώνει και που πρόκειται να ξαναζωντανέψει τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είστε σε μία φάση της ζωής σας, που για κάποιο λόγο χαίρεστε που δε δεσμεύεστε. Ίσως πράγματι να είναι για το καλό σας, δεδομένων των συνθηκών στους υπόλοιπους τομείς τις ζωής σας, όμως ποιος είπε ότι απαγορεύεται το φλερτ; Βγείτε έξω, φλερτάρετε και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, άλλωστε όταν είστε σε καλή διάθεση και σίγουροι για τον εαυτό σας, αποδίδετε παντού καλύτερα.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας φέρνει μαζί του εξαιρετικές ευκαιρίες για εσάς, αρκεί φυσικά να κινητοποιηθείτε και να τις αδράξετε. Φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα και κυρίως να κάνετε σωστή αξιολόγηση της εκάστοτε κατάστασης, προκειμένου να ασχολείστε μόνο με αυτά που αξίζουν πραγματικά τον κόπο και το χρόνο σας. Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως είναι αρκετά ευνοϊκός όσον αφορά στον οικονομικό σας τομέα, όμως καλό θα ήταν να μη διακινδυνεύσετε την οικονομική σας σταθερότητα με ανώφελα ρίσκα. Βασιστείτε στις ικανότητές σας και να είστε σίγουροι πως μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε. Ίσως χρειαστεί να κουραστείτε και να κοπιάσετε για την επιτυχία σας, όμως η ικανοποίησή σας θα διαγράψει άμεσα από τη μνήμη σας όλες εκείνες τις στιγμές που εξαντληθήκατε σωματικά και πνευματικά για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Όσον αφορά στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σχέδια που κάνετε μπορούν τώρα να τεθούν σε εφαρμογή. Για να είστε σίγουροι για την υλοποίησή τους, θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας σε όλους δήθεν επαΐοντες, οι συμβουλές των οποίων βασίζονται σε ανύπαρκτες ή αμελητέες εμπειρίες τους. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και μπορεί να το κάνουν ακόμα και αν δε βρίσκονται φυσικά κοντά σας. Επιπλέον, μπαίνετε σε μία διαδικασία περισυλλογής σχετικά με το τι κάνετε, αν είστε ευχαριστημένοι με αυτό ή με τη θέση που κατέχετε. Όταν κατασταλάξετε σε αυτά και είστε έτοιμοι, μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά όλα εκείνα που θέλετε και δικαιούστε και να αποκτήσετε.

Ερωτικά

Η “σφαίρα” των προσωπικών σχέσεων, θα αποτελέσει αναμφίβολα τη σημαντικότερη πτυχή στη ζωή των “εκπροσώπων” του Καρκίνου τον μήνα αυτό, ανεξάρτητα από τις δικές τους επιθυμίες και φιλοδοξίες. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή.  Ορισμένοι από σας,  έχουν τα δικά τους σχέδια σχετικά με μια δυσάρεστη επαγγελματική δραστηριότητα, γεγονός που θα σας “ρίξει”με φανατισμό, στην ερωτική “αρένα”.  Για τους Καρκίνους που «επιβαρύνονται» με οικογενειακές σχέσεις, η ιδανική επιλογή γι ‘αυτούς είναι να χαρούν για μια εβδομάδα διακοπές. Φυσικά, πάρτε μαζί ολόκληρη την οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι. Μην παραβλέπετε τις συμβουλές των φίλων σας ειδικά αυτό το διάστημα,  παίρνοντας  αποφάσεις μόνοι σας, “αντλώντας” τα δικά σας συμπεράσματα. Τώρα, είναι καλύτερα να αφιερώνετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στον “ρομαντισμό”. Η φιλελεύθερη τάση του Ουρανού στον11ο οίκο σας, τον τομέα της φιλίας, επηρεάζει τον “απέναντι”, δλδ τον 5ο οίκο, τον τομέα του ρομάντζου.  Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, πρέπει να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Θα νιώσετε υπέροχες στιγμές γαλήνης ηρεμίας. Αυτός ο μήνας, θα είναι γεμάτος ποικίλα  γεγονότα  και δεν θα βαρεθείτε. Ωστόσο, λόγω της δυσμενούς θέσης του Ουρανού κατά διαστήματα, θα υπάρχουν πιθανά προβλήματα επικοινωνίας.

Οι Καρκίνοι θα δουν το έτος 2018 με ένα νέο επίπεδο αισιοδοξίας και θετικότητας. Θα υπάρξει πολλή τύχη για εσάς αυτή την εβδομάδα. Το επίπεδο εμπιστοσύνης σας θα αυξηθεί και η αρμονία θα επικρατεί στην περιοχή σας όλο το χρόνο. Οι πλανήτες Κρόνος και Δία θα δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης κατά την περίοδο του έτους. Η ανάπτυξη και οι εξελίξεις έρχονται τώρα για σας σταδιακά. Ωστόσο, οι προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν καθώς το έτος προχωρά.

Οι Καρκίνοι θα βρουν την περιοχή της καριέρας τους αρκετά εντατικοποιημένη φέτος. Θα έχετε σχέδιά να πραγματοποιήσετε καθ’ όλο το χρόνο. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να ξεπεράσουν τις δυνατότητές σας και να χρειαστείτε στήριξη. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια εγκάρδια ισορροπία με τις τους ανωτέρους σας, σε λογικά βέβαια όρια, και με τους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν ζητάτε μετεγκατάσταση ή αλλαγή θέσης τότε αυτός θα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Κοιτάξτε την λεπτότερη εικόνα όταν κάνετε κινήσεις στην περιοχή της καριέρας σας. Μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ο χρόνος θα είναι ευνοϊκός για σας ώστε να εργαστείτε σε νέες δεξιότητες ή καθήκοντα που σχετίζονται με την περιοχή ενδιαφέροντός σας. Νέες επαφές θα εμφανιστούν και ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί.

Οι άντρες Καρκίνοι θα γίνουν μάρτυρες μιας συναισθηματικής αναταραχής στην ερωτική ζωή τους το έτος 2018. Οι σχέσεις στις οποίες βρίσκεστε ήδη θα σας γοητεύσουν. Ακολουθήστε τα ένστικτα και τη συνείδησή σας όταν χειρίζεστε αμφιλεγόμενα θέματα στην ερωτική ζωή σας. Η ανυπομονησία και η διαπίστωση σφαλμάτων δεν θα σας ωφελήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όσον αφορά τη σχέση σας. Διατηρήστε τον έλεγχο του τι κάνετε, καθώς μπορεί να πληγώσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου προσώπου σας καθώς προχωρά το έτος. Κρατήστε τις επιθυμίες και τα αισθησιακά σας συναισθήματα υπό έλεγχο και προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Ορισμένα από τα μακροχρόνια όνειρά σας στην αγάπη θα υλοποιηθούν για τώρα, βεβαιωθείτε όμως ότι τα όνειρά σας είναι ρεαλιστικά και όχι ουτοπία. Μερικοί από τους τύπους Καρκίνου θα δυσκολευτούν να επιλύσουν διαφορές μεταξύ περισσότερων από έναν συντρόφους. Το τέλος του χρόνου θα σας φέρει πολλή τόλμη και θα προσθέσετε γοητεία στις κινήσεις σας.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητες δαπάνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου του Καρκίνου. Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια προσωρινή ενόχληση, θα σας βοηθούσε να μελετήσετε ορθότερα τον προϋπολογισμό σας για το έτος. Αυτό το τμήμα του έτους θα έφερνε επίσης μια καλή εισροή μέσω συμφωνιών για ακίνητα και εισοδημάτων μέσω της κληρονομιάς. Ως εκ τούτου, η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη θα είναι αρκετά εύκολη. Στα μέσα του έτους ενδέχεται να σας δημιουργούν κάποια έξοδα, για την κάλυψη γενικότερων αναγκών σας. Μην δαπανήσετε όμως για τις οικονομικές ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις των γύρω σας, αλλιώς θα προσγειωθείτε σε ταραγμένα νερά. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους φαίνεται να είναι χωρίς προβλήματα στην οικονομική πλευρά σας. Αποφύγετε τις αγορές υψηλής αξίας και προσπαθήστε να κάνετε κάποιες μικρές οικονομίες εδώ και εκεί.

Το έτος σας βρίσκει σε καλή υγεία και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να σπείρετε τον φυσικό και τον ψυχικό σας εαυτό. Ξεκουραστείτε και αναζωογονείστε το πνεύμα σας κάθε φορά που έχετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μείνετε δραστήριοι και τρώτε υγιεινά. Προσοχή από μια συναισθηματική αναταραχή που καταστρέφει τα νεύρα σας. Να είστε θετικοί και αφήστε την αίσθηση της αισιοδοξίας να σας περιβάλλει. Δημιουργήστε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της διασκέδασης. Μια σωστή διατροφή θα ανοίξει το δρόμο για ένα πιο υγιεινό αύριο και έτσι θα μείνετε μακριά από πολλών ειδών δοκιμασίες φέτος.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Oroskopos.tv

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Oroskopos.tv

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Oroskopos.tv

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μόνο η αγάπη

Από όπου και να το πιάσουμε το θέμα της αγάπης, μας ξεφεύγει, μας ξεπερνάει. Η ψυχολογία ...

Σχέσεις - Αγάπη

Όταν επικοινωνούμε είναι οκ να διαφωνούμε

Λαχταρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Και όταν αυτό συμβεί ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Αστρολογία Αιγύπτου

Οι Αιγύπτιοι μυήθηκαν στην αστρολογία από τους Βαβυλωνίους (τους Χαλδαίους), όταν ενώθ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u