Δίδυμοι

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Το γρήγορο μυαλό σας και η ικανότητα σας να βρίσκεται γρήγορα και εύκολα λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα, πολλές φορές γίνεται τροχοπέδη εξαιτίας της υπερβολικής σας σιγουριάς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία, θα σας κάνει μαλθακούς και τεμπέληδες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο χώρο της εργασίας σας εξαιτίας της καθυστέρησης που θα προκληθεί στην ολοκλήρωση των υποθέσεων σας.

Ερωτικά

Υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας, με τον άνθρωπο σας και αυτό είναι μια μόνιμη κατάσταση πια, που σας έχει φέρει σε μια παγωμένη ερωτική ατμόσφαιρα. Εσείς που είστε παιδιά του ασταμάτητου Ερμή, μπορείτε να κάνετε τον πρώτο βήμα και να μιλήσετε αναζητώντας τις σχετικές λύσεις. Σίγουρα η διάθεση του συντρόφου σας, είναι θετική και  η αναζωπύρωση των αισθημάτων θα είναι αισθητή. Ένα μικρό – σύντομο ταξίδια, θα σας βοηθούσε.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Μέχρι το μεσημέρι η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την επιθυμία σας για περιπέτεια, μετά το μεσημέρι θα πρέπει να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξεις. Επίσης σήμερα, ο κυβερνήτης  του ζωδίου σας Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, η παρουσία του  θα κάνει τον λόγο σας πιο εκφραστικό, ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

Ερωτικά

Η μέρα από τις πρωινές ώρες, θα έχει τρέξιμο και πολλές απαιτήσεις. Εσείς ειδικά που είστε μέσα σε σχέσεις, θα πρέπει όπως πάντα να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Τα νέα είναι καλά και για τους ελεύθερους, που μέσα από αυτήν την κινητικότητα των ημερών και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, θα βρουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους γοητεύσει υπερβολικά.

 

Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Δία σας υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Τράπεζες). Την Τρίτη κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό θα έχετε νευρικά ξεσπάσματα. Την Τετάρτη η διάθεση σας θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται. Την Πέμπτη η συνάντηση του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή με τον Ήλιο θα αποκαταστήσει την επικοινωνία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Την Παρασκευή η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει την επιθυμία σας για ταξίδια και περιπέτεια. Το Σάββατο η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ενώ την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει την χαρούμενη και δημιουργική πλευρά της ζωής σας, ωστόσο, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Κρόνο καλό θα ήτανε να αποφύγετε να μπλέξετε τις φιλικές σας σχέσεις με τις οικονομικές σας συνεργασίες γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, κυρίως όμως για καταστάσεις που έχουν την προοπτική να γίνουν κάτι μεγαλύτερο ή/και ισχυρότερο. Προς τα μέσα της εβδομάδας, οι ασταθείς σχέσεις και ιδιαίτερα εκείνες στις οποίες οι άλλοι προσπαθούν να σας επιβληθούν, επαναπροσδιορίζονται με δική σας πρωτοβουλία, προκειμένου να ανακτήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Όσοι δεσμευμένοι έχετε μία τέτοια σχέση, είστε αποφασισμένοι να την αλλάξετε, ενώ όσοι διατηρείτε πιο υγιείς σχέσεις, επιλύετε τυχόν μικροπροβλήματα με το/τη σύντροφό σας με το μοναδικό τρόπο που λειτουργεί για εσάς, το διάλογο! Σε κάθε περίπτωση , σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας επιτυγχάνονται αλλαγές που σας ικανοποιούν, είτε χρειάστηκε να παλέψετε για αυτές, είτε όχι. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζετε με διαφορετικό τρόπο τα ζητήματα καρδιάς, μετά από μία εκτεταμένη ενδοσκόπηση για το τι ακριβώς ζητάτε από τους άλλους, αλλά και από τον εαυτό σας σε μία ανάλογη κατάσταση. Έτσι βγαίνετε με άλλο αέρα προς αναζήτηση συντρόφου, αλλά και με μεγαλύτερη σιγουριά για τα “θέλω” σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας μπορεί να εκπλαγείτε από  όσα σας περιμένουν στη γωνία, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και γεμίζει τις μπαταρίες σας.

 

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μήνας, καθώς δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.  Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως αυτή η διαδικασία μπορεί να σας δίνει προσωρινά την ικανοποίηση ότι κάνατε κάτι σημαντικό, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε πως αυτό δε θα σας είναι αρκετό. Αντ’ αυτού, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα που μπορούν πράγματι να σας ωφελήσουν πρακτικά και ψυχολογικά. Για παράδειγμα, τώρα είναι μία καλή περίοδος για να διαμορφώσετε μία νέα στρατηγική εύρεσης ή αύξησης των πόρων σας. Πιο συγκεκριμένα, αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μία δική σας επιχείρηση είναι πολύ καλό διάστημα για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για κάτι τέτοιο, αξιοποιώντας την εύνοια που μέχρι πρότινος δεν είχατε. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε στην προσωπική σας ζωή να επηρεάσει το έργο σας, γιατί είναι πιθανό να προσπεράσετε σημαντικές ευκαιρίες που δε βρίσκονται κάθε μέρα. Ο επαγγελματικός τομέας έχει εξαιρετικές προδιαγραφές να αναβαθμιστεί σημαντικά και ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα σας παράσχει τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να χτίσετε ό, τι σχεδιάζατε, όμως μη φτάσετε στο άλλο άκρο και εξαντληθείτε πλήρως. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο αυτό το διάστημα για ξεκούραση, γιατί η υπερκόπωση παραμονεύει πριν καλά-καλά μπει ο χειμώνας. Αν αυτοαπασχολείστε, έχετε μία επεκτατική διάθεση αυτό το διάστημα, η οποία (ακόμα κι αν φαίνεται πως μπορεί να είναι οικονομικά επιβλαβής) θα σας ανταμείψει, παρά το ρίσκο που ενέχει. Οι υπόλοιποι Δίδυμοι βρίσκεστε σε μία ανάλογη κατάσταση και θέλετε να κάνετε κάτι μεγάλο, κάτι καινοτόμο που θα σας προσφέρει την αναγνώριση που χρειάζεστε για να αναρριχηθείτε και να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Με την αποφασιστικότητα και τις ικανότητές σας, όλα μοιάζουν πιθανά.

Ερωτικά

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι επιτυχημένες και το σπουδαιότερο, θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι Δίδυμοι πρέπει να παρακολουθούν όλες τις  κατευθύνσεις, για να μην χάσει το σύνολο των δυνατοτήτων που ανοίγονται γι ‘αυτούς. Ωστόσο,δεν θα είναι όλες οι περιπτώσεις ιδανικές, αλλά θα πρέπει μόνοι σας να αποφασίσετε, τι είναι σωστό και τι όχι για εσάς.  Οι συμβουλές για τους Διδύμους που είναι επί του παρόντος δεσμευμένοι και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, είναι κατάλληλος καιρός να αρχίσουν να προσπαθούν. Πιθανόν στις αρχές του μήνα, θα συναντήσετε έναν πιθανό “στόχο” για τις ρομαντικές σας φιλοδοξίες και θα καταλάβετε ότι δεν αρκεί απλά να θέλετε να κερδίσετε αυτό το άτομο, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσετε δυναμικά.  Ωστόσο, να θυμάστε πως όταν “προβάλλεστε” με έναν αρκετά προφανή τρόπο, θα πρέπει να το αποφύγετε.  Η παραμονή στις ιδιαίτερες “πτυχές” του εαυτού σας, θα είναι πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας. Αν δεν βιάζεστε να εμπλακείτε  σε μια σχέση, απλώς απολαύστε την μοναδικότητα της κατάστασης. Αυτή η περίοδος θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα για τους Διδύμους  με οικογένεια. Αποφύγετε να περάσετε χρόνο μακριά από την οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το κίνητρο. Προσπαθήστε να παραμείνετε στην οικογένειά σας. Δεν έχει σημασία ποιες μεθόδους  εφαρμόζετε για να το κάνετε αυτό. Φροντίστε να περάσετε χρόνο με τα μέλη της οικογένειας, διασκεδάζοντας μαζί τους ή πηγαίνοντας διακοπές με την οικογένεια.

 

Το έτος 2018 θα ήταν μια περίοδος υψηλών επιπέδων ενέργειας σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής για τους Διδύμους. Θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη ανανέωση ή ανακαίνιση τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας. Αδράξτε τες και αποκτήστε θάρρος. Οι ανταμοιβές είναι ακριβώς δίπλα από αυτές τις καταστάσεις. Δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτή θα είναι η εποχή που η πραγματική φύση σας θα έρθει στο προσκήνιο. Προσοχή στις ψευδείς υποσχέσεις και ευθύνες φέτος.

Σε αυτό το έτος, οι συνδυασμένες επιδράσεις του Δία και του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τη δουλειά σας στο χώρο της καριέρας σας. Αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να διευρύνετε τον ορίζοντα σας όσον αφορά σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μια νέα φάση της ζωής σας θα σας περιμένει αυτή την περίοδο στην επαγγελματική σας αρένα. Μην είστε ικανοποιημένοι με τα σημερινά σας επιτεύγματα, αλλά στοχεύετε στην Σελήνη. Μπορεί να υπάρξει κάποια προσέγγιση με ορισμένους ψυχρούς συναδέλφους φέτος. Να είστε προσεκτικοί για τις κινήσεις τους και να προσπαθείτε να κερδίσετε την καλή θέληση των προϊσταμένων σας στο χώρο εργασίας σας. Θα σημειωθεί αργή αλλά σταθερή πρόοδος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας φέτος. Ηρεμία πρέπει να υπάρχει όταν απασχολείστε με σχέδια που αφορούν στην εργασία. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην οργάνωση των σχεδίων σας. Η ομαδική εργασία θα είναι δυνατό σας σημείο φέτος.

Η ερωτική ζωή των Δίδυμων θα είναι γεμάτη σθένος και γεύση φέτος. Η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να είστε πιο ενθουσιώδης σε θέματα αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το επίπεδο έλξης τους για να αντιμετωπίσουν το αντίθετο φύλο. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται τώρα εγκαίρως για να βελτιώσει την θέση σας. Μη φοβάστε να δείξετε τον εαυτό σας όπως είστε σε δυνητικούς συνεργάτες. Μην κάνετε κινήσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξει μεγάλο πάθος, ευχαρίστηση και αισθησιακές κινήσεις στην περιοχή του ερωτικού σας τομέα φέτος. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς μπορεί να κρατήσετε μνησικακία εναντίον των αγαπημένων σας προσώπων, με την έννοια ότι τα συναισθήματά σας δεν επιστρέφονται. Τότε υπάρχουν εκείνοι οι τύποι των Δίδυμων που θα επέλεγαν να προχωρήσουν στην δημιουργία δύο παράλληλων σχέσεων με αποτέλεσμα να τελειώσουν το έτος σε μια κακή κατάσταση. Για να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές, είναι καλύτερα να βλέπετε την κατάσταση σαν παρατηρητής και αντικειμενικά. Το τέλος του έτους μπορεί να εμφανιστούν σε ορισμένες περιπτώσεις ισχυροί χωρισμοί και ανατροπές στην περιοχή τη ερωτικής σας ζωής, ενώ ένας νέος και δυνατός έρωτας δεν είναι απίθανος.

Η οικονομική κατάσταση των Διδύμων θα θέτει μεγάλες ερωτήσεις για φέτος. Αν και πολλές από τις επιθυμίες σας θα ικανοποιηθούν προσωπικά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας μπορεί να χτυπηθούν. Αν και τα χέρια σας θα είναι γεμάτα, δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε τα οικονομικά σας με ενθουσιασμό φέτος. Κοιτάξτε περιστασιακά και κάνετε απολογισμό του προϋπολογισμού σας για την περίοδο. Καθώς το έτος συνεχίζεται, εργάζεστε σκληρά, κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια και θα υπάρξει περισσότερη εισροή. Κάντε κάποιες αλλαγές για τις οικονομικές σας δαπάνες και απομακρύνετε από ανεπιθύμητα έξοδα. Αποφύγετε τα δάνεια και τα χρέη και προσπαθήστε να ζήσετε με τα μέσα σας. Αυτό θα σας κρατήσει μακριά από μεγάλες δυσκολίες, τα επόμενα χρόνια.

Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, τα γενικά σας επίπεδα υγείας και ενέργειας θα είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε καλές επιδόσεις στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Η αίσθηση δυναμισμού θα φτάσει επίσης σε νέο ύψος κατά τη διάρκεια του έτους. Να είστε έτοιμοι για μια ταραχώδη και έντονη περίοδο της ζωής σας γύρω στο μεσαίο τμήμα του έτους. Αυτό θα φέρει αδυναμία στο μυαλό και το σώμα για μερικούς από τους τύπους Διδύμου. Πηγαίνετε για μερικές αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες για να σας ενισχύσουν. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και τη διανοητική σας σύνθεση.

Τι στέκεται εμπόδιο στη σχέση σου και τι προβλέπουν τα άστρα για τους αδέσμευτους Διδύμους;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Δώσε λύση σε θέματα σε απασχολούν αυτόν τον καιρό. Βρες όλες τις απαντήσεις από χαρισματικούς αστρολόγους-μελλοντολόγους!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Δίδυμοι

Oroskopos.tv

Γενικά

22/5 - 21/6

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, προσαρμοστικό και εξωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, με χιούμορ και ιδιαίτερα έξυπνοι.

Πολλές φορές όμως γίνονται νευρικοί και αεικίνητοι. Συνήθως καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τις περισσότερες φορές δεν τελειοποιούν κανένα.
Συνήθως αγαπούν πολύ τα ταξίδια και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο άμεσο περιβάλλον τους.

Πολλές φορές δίνουν την αίσθηση, ότι είναι ψυχροί και επιφανειακοί.

Δίδυμοι : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Μία όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Δίδυμος

In category Δίδυμοι αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, έχει μακρύ και συμμετρικό πρόσωπο. Είναι ιδια ...

Δίδυμοι : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Δίδυμο

Oroskopos.tv

Αέρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Τα αέρινα ζώδια είναι πολύ καλά στην επικοινωνία, είναι ευέλικτα και θέτουν υψηλά ...

Oroskopos.tv

Δίδυμος: Διασκεδαστικός και άστατος

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Δίδυμος, το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Η νεανική, ενεργητική και ανοιχτόμυαλη προσ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Δίδυμο

In category Αρθρογραφία Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Σε θέλω εδώ

«Σε θέλω εδώ», γιατί μπορώ να σε έχω. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό προτέρημα του γάμου, που ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ωριμάζοντας την σχέση

Όταν μιλάμε για σχέση, στην ουσία μιλάμε για συγκατοίκηση, να τα λέμε κι αυτά. Τίποτε άλ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο πιο αθώος άνθρωπος

Με τον Ποσειδώνα ενεργοποιημένο μέσω της Αφροδίτης, είναι αξιόλογα ενδιαφέρον να δούμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u