Ταύρος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η ανάγκη σας να προστατεύετε τα κεκτημένα σας, σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς και επιφυλακτικούς. Γι’ αυτό και όταν νιώθετε ότι κάποιος πάει να σας τα παραβιάζει γίνεστε “Ταύρος εν υαλοπωλείο”, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις σας να μην είναι και οι πιο ειρηνικές. Η όψη τετραγώνου που θα  σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα σας κάνει υπερβολικούς απαιτητικούς και υπερφίαλους στην προσπάθεια σας να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας κεκτημένα απέναντι στους συνεργάτες σας.

Ερωτικά

Όλα είναι πιθανόν να σας συμβούν τις επόμενες ημέρες, καθώς κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση, από τα παλιά θα ξανα – ανοίξει από μια τυχαία συνάντηση. Με τους περισσότερους από εσάς, η εποχή να σας βρίσκει ακόμη μόνους, ίσως και να κάνετε τελικά κάποιες δεύτερες σκέψεις, γύρω από επανασύνδεση. Φροντίστε, αυτήν την φορά να θέσετε και να κάνετε κατανοητούς τους όρους και τις όποιες απαιτήσεις σας.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η ένταση των προηγούμενων ημερών θα αρχίσει σταδιακά να καταλαγιάζει. Μέχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, το μυαλό σας θα είναι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μετά το μεσημέρι θα αρχίσετε να χαλαρώνετε, ενώ η προοπτική μιας εξόδου με φίλους θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στο 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, καθώς θα επαναφέρει την ηρεμία στο χώρο της εργασίας σας. Το καλό νέο είναι ότι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας θα εξομαλυνθούν.

Ερωτικά

Έχετε πολλά μέσα στην καρδιά σας ακόμη, για τον πρώην αγαπημένο σας, αλλά έτσι όπως είναι οι καταστάσεις στο τώρα, δεν μπορείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Από τον νέο μήνα, κάποια πράματα στην δική του την ζωή θα τροποποιηθούν και πιθανόν να ανοίξουν ευκαιρίες, για επανασύνδεση υπό νέες προϋποθέσεις. Λίγη υπομονή!

Ταύρος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  16/9 – 23/9/2018

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης Ερμή  – Δία θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα. Την Δευτέρα με την είσοδο της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Την Τρίτη εξαιτίας της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας. Την Τετάρτη εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να αναπτύξετε τα σχέδια σας. Την Πέμπτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Ερμή – Ήλιου με ιδιαίτερη άνεση θα επικοινωνήσετε τις θέσεις σας, η εξωστρέφεια σας θα προκαλέσει εντύπωση. Την Παρασκευή στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθεί η  εξέλιξη της καριέρας σας, ωστόσο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας φέρει νέες ευθύνες.

Ερωτικά

Αυτήν την εβδομάδα αναπτύσσετε μία μοναδική ικανότητα, η οποία σας βοηθά να βλέπετε την ουσία των καταστάσεων ή των ανθρώπων, πέρα απ’ όσα είναι ευδιάκριτα. Είστε ένα βήμα μπροστά σε όλα αυτό το διάστημα, γεγονός που σας φέρνει στην ευνοϊκή θέση να εντοπίζετε τυχόν προβλήματα, πριν αυτά εκδηλωθούν, ή ακόμα και τον προβληματισμό του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας έχει κάποιες ανησυχίες, οι οποίες αν δεν επιλυθούν άμεσα, μπορεί να αποδειχθούν ζημιογόνες για τη σχέση σας και ευτυχώς είστε σε θέση να το προλάβετε. Δίνετε όση στήριξη χρειάζεται, προκειμένου να επιλυθούν και να επαναφέρετε τον υγιή ρομαντισμό που σας κρατά ενωμένους. Οι αδέσμευτοι έχετε την ικανότητα να προβλέπετε τις προβληματικές καταστάσεις πριν αυτές μπουν στη ζωή σας, κάτι που σας βοηθά να κρατήσετε μακριά από τη ζωή σας εκείνους που δεν ψάχνουν τα ίδια πράγματα με εσάς και δε θα δίσταζαν ακόμα και να σας πληγώσουν. Το σύμπαν, όμως, έχει σκοπό να σας αποζημιώσει κι έτσι προς το τέλος της εβδομάδας, φέρνει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που μπορεί να αλλάξει τα πάντα και σίγουρα είναι πιο κατάλληλο για εσάς. Προσπαθήστε μόνο να μην αποπάρετε την προσπάθεια προσέγγισής του, γιατί δεν αποκλείεται να απομακρύνετε ένα άτομο που θα μπορούσε να σας προσφέρει όλα όσα ψάχνετε. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί, όχι όμως εμμονικοί.

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Η λέξη-κλειδί για το μήνα Σεπτέμβριο είναι “αξιολόγηση”. Αυτό σημαίνει πως οι αποφάσεις που θα λάβετε, καθώς κυρίως και τα αποτελέσματά τους, είτε θετικά, είτε αρνητικά, εξαρτώνται από τους χειρισμούς σας. Είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, ανεξαρτήτως τομέα, προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, διαφορετικά ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της αποτυχίας. Το βάρος των αυξημένων ευθυνών σας σας κάνει ευερέθιστους και οξύθυμους, κάτι όμως που γίνεται αντιληπτό μόνο από τα άτομα που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητά σας, είτε αυτά είναι μέλη της οικογένειάς σας, είτε συνεργάτες σας. Το καλύτερο για εσάς είναι να αποφύγετε πάση θυσία τις συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε αυτούς τους χώρους, καθώς είναι πιθανό να προκληθούν σοβαρά προβλήματα που θα δυσχεράνουν την καθημερινή σας ζωή. Παρ’ όλα αυτά, είστε αρκετά κοινωνικοί αυτές τις μέρες, γεγονός που λειτουργεί υπέρ σας σε αρκετές περιπτώσεις, δεδομένου, βέβαια, ότι δεν επιτρέπετε στην πίεση και στο άγχος σας να “δηλητηριάσουν” τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο χρήσιμοι και υποστηρικτικοί μπορούν να φανούν και πώς αυτή τους η στήριξη μεταφράζεται σε νίκη για εσάς, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, με σωστό προγραμματισμό και ακριβείς κινήσεις, μπορείτε να προωθήσετε σχέδια που εδώ και καιρό οργανώνατε, αλλά δεν είχατε καταφέρει να εφαρμόσετε λόγω των μέχρι τώρα συνθηκών. Για όσους Ταύρους εργάζονται υπό την εποπτεία άλλων, είναι ένα διάστημα που απαιτεί από εσάς να κάνετε στρατηγικές συμμαχίες, καθώς φαίνεται πως οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου φέρνουν στο χώρο εργασίας σας ένα χάος, το οποίο δε θα διαρκέσει πολύ, αλλά με τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλάι σας θα είναι “αναίμακτο”. Μπόρα είναι, θα περάσει.

Ερωτικά

Ρίχνοντας μια ματιά στις προσωπικές σας σχέσεις, δεν φαίνεται να υπάρξουν εξαιρετικά γεγονότα  τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αντίθετα, με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σε αυτή την περίοδο  της ζωής σας, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο, όπου μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ας μη ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος πλανήτης, φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα και θεαματικές αλλαγές στη ζωή του ανθρώπου. Μπορεί να παρουσιαστεί μια γνωριμία, αρχικά με αισθηματικό ενδιαφέρον, αλλά στην πορεία να μετατραπεί σε μια δια βίου φιλία. Επιπλέον, μπορεί να χάσετε κάποια ευκαιρία, επειδή ασχολείστε με ατελείωτα δικά σας προβλήματα.  Λειτουργείστε σύμφωνα με τις περιστάσεις, αλλά μην “υψώνετε” τη φωνή σας για “ψύλλου  πήδημα”. Μην προσπαθήσετε να επαναλάβετε την εξουσία σας, όπως κάνετε στην εργασία σας,  διαφορετικά θα έχετε ένα αποτέλεσμα που είναι αντίθετο από τις προσδοκίες σας. Αυτό  ισχύει περισσότερο για όσους Ταύρους έχουν οικογένεια. Τα “μοναχικά” άτομα επιλέγουν να ενεργούν πιο ελεύθερα. Αυτό θα είναι μια αντίδραση προς τους εξωτερικούς παράγοντες, που προσπαθούν να σας δεσμεύσουν, με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι ανούσιο να αντισταθείτε, γιατί σε λίγο θα ευχαριστήσετε τη μοίρα σας. Κοιτάξτε τον κόσμο με ανοιχτά μάτια και ανοιχτό μυαλό, κόντρα στον “δογματισμό”.

Θα υπάρξει μεγάλη δυνατότητα και ελευθερία για δράση στη ζωή των Ταύρων φέτος. Το κλίμα θα είναι αρκετά ώριμο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ταυτόχρονα. Καθώς ο Πλούτωνας διαπερνά το σπίτι του Αιγόκερω, θα αισθάνεστε πολύ ελαφρύτερα από σωματική και πνευματική άποψη. Ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα σας καλέσουν να περάσετε για λίγο πίσω, θα ήταν καλύτερα να συμβουλεύεστε μια στάση αναμονής και παρακολούθησης. Η ευαισθησία σας θα εμφανιστεί την φετινή χρονιά και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργήσει φράχτες.

Αυτό το έτος η απόδοση της καριέρας σας θα είναι στο αποκορύφωμά της. Θα επηρεαστείτε πολύ από τις εξωτερικές συνθήκες στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, ώστε να υπερισχύει μια αίσθηση ελαστικότητα. Να είστε σταθεροί με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας και με το πείσμα σας διεκδικήστε. Τα χέρια σας θα είναι αρκετά γεμάτα όλο το χρόνο από την άποψη του φόρτου εργασίας. Ωστόσο, συμβουλεύεστε να αποφεύγετε την συμμετοχή σε οποιαδήποτε ομαδική εργασία ή συμφωνίες συνεργασίας. Τα επόμενα χρόνια θα αποδώσει καρπούς το να βάλετε όλη τη δύναμή σας φέτος. Γύρω στο τέλος του έτους αναμένονται απτά αποτελέσματα στο μέτωπο της σταδιοδρομίας.

Η ερωτική ζωή των Ταύρων θα είναι αρμονική για το έτος 2018. Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης ηρεμίας και θα υπάρξουν πλούσιες εμπειρίες στον έρωτα. Για μερικούς από εσάς η αγάπη θα είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή, ενώ για άλλους, θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Η ευαισθησία σας διατηρεί τις σχέσεις σας ζωντανές. Τα μέσα του έτους μπορεί να φέρουν υποψήφιους συνεργάτες στη ζωή σας. Αφεθείτε στο να ξεφύγετε από την προηγούμενη ενοχή για ζητήματα του παρελθόντος σας, ώστε να δείτε το αύριο. Για όσους ήδη βρίσκονται σε μια σχέση, αυτή είναι μια περίοδος που οι δεσμοί σας θα ενισχυθούν για να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου και της μοίρας. Φέτος θα αισθανόσαστε μια έντονη επιθυμία να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας περισσότερο από ποτέ. Συνεχίστε και απολαύστε τη ζωή. Οι πλανήτες της αγάπης είναι υπέρ σας και η αρμονία θα επικρατεί στον αισθηματικό σας κόσμο.

Για το έτος 2018, οι δαπάνες θα ταλαιπωρήσουν τους εκπροσώπους του Ταύρου όπως ποτέ άλλοτε. Θα υπάρξει μια σταθερή εισροή κεφαλαίων, ωστόσο η εκροή θα είναι αρκετά ισχυρή, ώστε να μην υπάρχει διαφορά. Ορισμένα αναπόφευκτα έξοδα σας καλούν να μην σπάσετε τα σχέδια του προϋπολογισμού σας. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υποκύψατε στην εξωτερική πίεση όσον αφορά τις οικονομικές σας δαπάνες. Στη μέση του έτους θα μπορούσε να εμφανιστεί μία έντονη εισροή χρημάτων. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας στη συνέχεια και αποφύγετε όλα τα επισφαλή δάνεια και τα χρέη. Κάντε έξυπνες κινήσεις για να μειώσετε τα ανεπιθύμητα έξοδα στη ζωή. Κάποιοι Ταύροι θα είναι σε θέση να κάνουν αγορές υψηλής αξίας όπως ένα ακίνητο ή ένα πολυτελές όχημα κατά το τέλος του έτους.

Το έτος 2018 ξεκινά με μια ένα καλό βήμα για τους Ταύρους, εφόσον το επίπεδο υγείας και ενέργειάς τους θα είναι αρκετά καλό. Έτσι θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα και να εγκαταλείψετε ανθυγιεινές συνήθειες. Αυτά θα έχουν καλή μακροπρόθεσμη επίδραση στη ζωή σας. Περί το δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα υπάρξει πτώση των ενεργειακών σας επιπέδων και το ηθικό σας θα τεθεί σε δοκιμασία. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και δείτε την ανάκαμψη της υγείας σας μετά από μερικούς μήνες. Χαλαρώστε περιστασιακά από έντονους καταστάσεις. Η διανοητική σας πλευρά χρειάζεται επίσης σταθερή αξιοποίηση ώστε ορισμένες πνευματικές επιδιώξεις να μπορούν να προχωρήσουν προς το καλύτερο. Αφήστε τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας να ανεβαίνουν και να απομακρύνετε το άγχος και την πίεση από τη ζωή σας. Μην μεταφέρετε μικροσκοπικά θέματα στην καρδιά σας και αντιμετωπίστε τις δυσκολίες της ζωής με μια αίσθηση πιο χαλαρή.

Ξεκαθάρισε το τοπίο στα αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θα προχωρήσετε σε επίσημη σχέση ή γάμο; Ποιο δεκαήμερο προβλέπεται δυσοίωνο; Τι λένε για σένα τα Ταρώ; Άμεση ανάλυση από αλάνθαστο αστρολόγο!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ταύρος

Oroskopos.tv

Γενικά

20/4 - 20/5

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, συντηρητικό και εσωστρεφές. Ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, τους χαρακτηρίζει η πρακτικότητα τους, η αντοχή η υπομονή αλλά και η επιμονή.

Συνήθως έχουν καλλιτεχνική τάση και αγαπούν την αισθητική. Οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και οικονομική άνεση. Αγαπούν την τέχνη, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Ταύρος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ταύρος

In category Ταύρος αστρολογία

Ένας απλός και ήσυχος άντρας, που μπορεί να κάνει κάτι τελείως αναπάντεχο και να σα ...

Ταύρος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ταύρο

Oroskopos.tv

Γήινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Τα γήινα ζώδια είναι γνωστά για την πρακτικότητά τους και τη προσοχή τους στη λεπτ ...

Oroskopos.tv

Ταύρος: Αργός αισθησιασμός

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει το ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ταύρο

In category Αρθρογραφία Ταύρος

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ερωτευμένη με το αφεντικό ;

Δεν υπάρχει ίσως πιο κλισέ συμβουλή από αυτήν που λέει ότι δεν κάνει να μπλέκουμε τα πρ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο…

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Κράτα τους θησαυρούς

Είσαστε σίγουροι ότι ο θηαυρός είναι μόνο τα χρήματα; ίσως, μόνον τα διαμάντια, οι καλύ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u