Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

14 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις, και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας. Η παρουσία σας σε μια εκδήλωση, όχι μόνο θα σας γεμίσει χαρά αλλά θα σας βοηθήσει να διευρύνετε σημαντικά και τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα από το φιλικό σας κύκλο, θα έρθετε σε επαφή με ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ερωτικά

Μοιράζετε τον χρόνο σας, σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα, και μάλλον έχει μείνει η προσωπική σας ζωή, εκτός πλάνου. Σίγουρα η πύρινη σας δυναμική, από το τέλος του μήνα αυτού, θα έχει καταφέρει να φέρει σε μια ισορροπία όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ίσως πιο χαλαροί, να είναι αυτοί, που έχουν μπει σε μια σοβαρή σχέση εδώ και χρόνια και δεν ανησυχούν, για τα όποια έκτακτα σκαμπανεβάσματα.Αύριο

15 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Κριούς. Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να το ρίξετε λίγο έξω, και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα φιλικά σας πρόσωπα. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό που επέστρεψε στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει  να εκφράσετε την παράτολμη φύση σας η οποία όμως θα  γίνει πολύ εύκολα αποδεκτή από τον φιλικό σας κύκλο.

Ερωτικά

Είστε ο ορισμός της ψυχραιμίας, και μάλλον αυτό είναι και που σώζει κάθε φορά τον δεσμό σας. Οι μέρες έχουν έντονη αστρολογική κινητικότητα, που ίσως και να σας ξεκαθαρίσει και λίγο το μυαλό, έτσι ώστε κάποια πράματα με τον άνθρωπο σας, άμεσα να δρομολογηθούν. Σε μια καλή ψυχολογία είναι και οι εργένηδες του ζωδίου, που έχουν βρει μια νέα γνωριμία, και έτσι όπως δείχνουν τα πράματα, μια ερωτική σχέση θα ξεκινήσει.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    11/11 – 18/11/2018

Μόνο βαρετή δεν μπορείτε να χαρακτηρίσετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Κριοί. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει πιο αυστηρούς με την  δημόσια εικόνα σας. Την Δευτέρα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, καθώς η  θετική επιρροή της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια), ενώ παράλληλα ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Την Τρίτη οι εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας θα δοκιμάσουν την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας ώστε να μην πέσετε θύματα οικονομικής εξαπάτησης. Την Παρασκευή η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εσωτερικής αναστάτωσης. Το Σάββατο η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Η Κυριακή θα είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ημέρα της εβδομάδας καθώς, από την μια πλευρά ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, ενώ από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Αυτή την εβδομάδα επαναπροσδιορίζετε τις προτεραιότητές σας, βάζοντας τη δουλειά πάνω από την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που σας αναγκάζουν σε υποχωρήσεις και δεν έχετε παρά να υπακούσετε. Η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή και εφόσον υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, οφείλετε να τον/την ενημερώσετε πως σύντομα η στάση σας θα αλλάξει.

Οι δεσμευμένοι δεν έχετε την πολυτέλεια να αποστασιοποιηθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό αυτό το διάστημα αναζητάτε ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας, προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας καταβάλλετε προσπάθειες να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μείνετε μέσα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι.

Οι αδέσμευτοι δεν έχετε υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιο πρόσωπο, τουλάχιστον όχι επίσημες, και αυτό προσωρινά σας ηρεμεί και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε στο μέγιστο με την καριέρα σας. Αν όμως υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, καλό θα ήταν να είστε ξεκάθαροι/ες με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον τώρα για εσάς, τότε είστε ελεύθεροι να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όπως εσείς θέλετε, χωρίς να νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Μετακινήσεις, πολλές μετακινήσεις προβλέπονται για εσάς αυτόν το μήνα. Είτε γίνονται για δουλειά, είτε για ξεκούραση, είτε ακόμα και για δική σας ευχαρίστηση είναι πυκνές και ευχάριστες. Έχετε πολλή ενέργεια και ψάχνετε τρόπους να τη διοχετεύσετε, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μετακινείστε τόσο τακτικά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Φροντίστε μόνο να διοχετεύετε σωστά την ενέργειά σας, προκειμένου να μη συσσωρεύεται και να μετατρέπεται σε εκνευρισμό. Τι σας φταίνε οι γύρω σας;

1ο δεκαήμερο [21-31 Μαρτίου]

Μπορεί εδώ και καιρό να έχετε τον Κρόνο να σας κοντράρει, κάτι που θα συνεχίσει για λίγο ακόμα, ωστόσο από τις 8 Νοεμβρίου θα έχετε ισχυρό σύμμαχο το Δία, ο οποίος θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και μια δόση τύχης που δεν την είχατε πάντα. Για περίπου ενάμιση μήνα όλα όσα σας απασχολούν θα γίνονται ευκολότερα απ’ ό,τι πριν, ενώ τα εμπόδια θα τα αντιμετωπίζετε πλέον σαν παιχνίδια που εμφανίζονται μπροστά σας μόνο και μόνο για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη διαδρομή σας. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, οι προϋποθέσεις είναι εξαιρετικές και με την ταυτόχρονη ενίσχυση του Δία, μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να διεκδικήσετε όσα δικαιούστε. Προσοχή όμως, επειδή ο πλανήτης αυτός έχει την τάση να μας κάνει υπερβολικούς και αλαζονικούς και ακριβώς επειδή έχετε την ταυτόχρονη κόντρα του Κρόνου, πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι πως αυτά που διεκδικείτε σας ανήκουν δικαιωματικά και πως έχετε δουλέψει για αυτά το περασμένο διάστημα. Αν πάλι, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχετε κάποιο σημαντικό έργο να επιδείξετε για να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω, μπορείτε κάλλιστα τώρα να δουλέψετε και να επιτύχετε περισσότερο απ’ όσα προσδοκούσατε.

2ο δεκαήμερο [1-10 Απριλίου]

Για εσάς είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα…ναι μεν έχετε την εύνοια του Δία με το μέρος σας, όμως δε σας έχει πλησιάσει ακόμα αρκετά για γίνει αντιληπτή. Ο Νοέμβριος θα είναι πιο χλιαρός μήνας για εσάς, καθώς οι επιρροές που δέχεστε προς το παρόν είναι ανεπαίσθητες. Μπορεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του μήνα να νιώσετε απογοητευμένοι, όχι επειδή συμβαίνει κάτι στην πραγματικότητα, αλλά επειδή η αντίληψή σας είναι λίγο νεφελώδης αυτό το διάστημα. Τα μηνύματα που λαμβάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, είναι εξαιρετικά, όμως η μειωμένη δράση σάς κάνει το παρακάμπτετε. Πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως η ζωή σας δε θα τρέξει στην ταχύτητα που θα θέλατε αυτό το μήνα, γεγονός που σας δίνει ένα πλεονέκτημα σχετικά με τα δώρα που θα σας φέρει ο Δίας όταν πλησιάσει το δικό σας δεκαήμερο. Προετοιμαστείτε γι΄ αυτόν, δουλέψτε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να έχετε κάτι ολοκληρωμένο στα χέρια σας που μπορεί να απογειώσει την καταξίωσή σας, αλλά και τα οικονομικά σας.

3ο δεκαήμερο [11-20 Απριλίου]

Η ενέργειά σας, τόσο η σωματική, όσο και η πνευματική χτυπάνε κόκκινο αυτό το μήνα. Έχετε μία ζωτικότητα, η οποία ούτε κι εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε από που προέρχεται, αλλά δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να την αξιοποιήσετε, όμως το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύεστε να τη διοχετεύσετε στη ρουτίνα σας. Έτσι αυτό το μήνα φροντίζετε να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε, χωρίς όμως να σχετίζονται με υποχρεώσεις ή δουλειά. Ο μόνος τρόπος για να εργαστείτε αυτό το διάστημα είναι να ασχοληθείτε με κάποιο ομαδικό πρότζεκτ ή μία συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως θα κρύβει και κάποιο έπαθλο. Δε έχει σημασία τι θα είναι αυτό, αρκεί να μη νιώσετε πως χάσατε μάταια το χρόνο σας. Πάντως, είτε καταφέρετε να συγκροτήσετε το μυαλό σας και να εργαστείτε σοβαρά, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά τα καταφέρνετε καλύτερα απ’ όσο κι εσείς οι ίδιοι φανταζόσασταν και αυτή η συνθήκη θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Εφόσον λοιπόν δεν νιώθετε πιεσμένοι με την προσωπική σας καταξίωση, φαίνεται πως αυτό το διάστημα το ρίχνετε έξω, ίσως περισσότερο απ’ όσο χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Αυτήν την περίοδο έχετε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από καλούς φίλους στη ζωή σας, παρά από αναγνώριση.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σας για το Νοέμβριο αναμένεται να είναι σταθερά. Μετά από πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα των φίλων, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα ερωτικά σας και κατά κάποιο τρόπο τα επηρεάζουν, τώρα ηρεμείτε, καθώς σταματούν οι εντάσεις και επανέρχεται η ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο του ενδιαφέροντός σας και φυσικά να σας το ανταποδώσει.

Οι δεσμευμένοι,

εκπρόσωποι του ζωδίου μπορείτε να αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στη σχέση σας με  θετικότητα και ρομαντισμό. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μαζί ή να περάσετε το χρόνο σας κάπου ρομαντικά. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε από κοινού με το ταίρι σας και να αποκτήσετε περισσότερες κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Υπάρχει έντονος αισθησιασμός και πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, όμως είναι απαραίτητο να βρείτε κι άλλος κώδικες επικοινωνίας, καθώς μία σχέση δεν επιβιώνει μόνο από το σεξ.

Οι αδέσμευτοι,

ενδεχομένως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, που δεν είναι εφικτό να λυθεί, τουλάχιστον όχι άμεσα. Είναι πολύ πιθανό εσείς οι ίδιοι να ενεργήσετε ως εμπόδιο στους δικούς σας στόχους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελείτε την ερωτική σας ζωή. Χρειάζεται ηρεμία και μεθοδικότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Μόλις είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις προσωπικές υποθέσεις, να είστε σίγουροι πως ο αισθηματικός τομέας θα πάρει το δρόμο του και μπορεί να είναι συναρπαστικός.

Το έτος 2018, οι θα είναι σε θέση να πάρουν ορισμένες σημαντικές τελικές αποφάσεις. Τα ζητήματα που δεν είναι πλέον αυτό που ζητούσαν, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνεστε πιο ώριμοι και πολύ εξευγενισμένοι φέτος. Οι πλανήτες Κρόνος και Δίας θα ενεργήσουν υπέρ σας για να ξεκινήσουν πράγματα που είναι πιο κατάλληλα για εσάς μακροπρόθεσμα. Μέσα στη διάρκεια του έτους, ορισμένες θυσίες αναμένονται από την πλευρά σας από την άποψη της προσωπικής σας ζωής. Αδράξτε τις ευκαιρίες καθώς έρχονται στο δρόμο σας. Η αλλαγή και περισσότερα νέα ξεκινήματα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό για εσάς, για την νέα χρονιά.
Η καριέρα θα είναι ένα πεδίο εύνοιας για τους περισσότερους από τους τύπους Κριού φέτος. Φυσικά, θα έχετε το δικό σας μέρος των δοκιμασιών και των εμποδίων, αλλά τότε θα έχετε και τα κότσια να αντεπεξέλθετε. Νέοι δρόμοι ανάπτυξης είναι πιθανοί στον τομέα της καριέρας σας φέτος. Η επικοινωνία και η επιβίωση είναι τα κλειδιά. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να βελτιώσετε τη δημιουργικότητά σας. Εκείνοι που ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τους τομείς της τέχνης, της παραγωγής και των πωλήσεων θα έχουν μια καλή ώθηση αυτή την χρονιά. Η σχέση με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας σας θα είναι πιο εγκάρδια και γνήσια. Αναμείνετε τις νέες προσφορές και τις ευκαιρίες σας.

Οι Κριοί θα περάσουν μια πολύ συγκεκριμένη πορεία κατά το 2018 στην ερωτική ζωή τους, κατά πλειονότητα. Θα υπάρξει καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση της σχέσεως μεταξύ του Κριού και του συντρόφου ή του συζύγου του. Για μερικούς από εσάς θα έρθει το τέλος σε μια μακρόχρονη δυστυχισμένη σχέση, ενώ για άλλους θα έρθει μια γλυκιά αρχή. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα μέσα από το έτος, τα συναισθήματα και το πάθος που συνδέονται με τον σύντροφό σας θα αυξηθούν. Τώρα θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να τα κρατήσετε υπό έλεγχο. Μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, κάποιοι από εσάς μπορεί να δέσουν μία σχέση πιο ισχυρά και να προχωρήσουν στην επισημοποίησή της ή να εισέλθουν σε μια νέα φάση της σχέσης. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις. Οι σχέσεις θα είναι αρκετά έντονες, αλλά στη συνέχεια να είστε υπεύθυνοι και να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τη συνείδησή σας. Μερικοί από τους παλμούς του παρελθόντος και τα κακά συναισθήματα εξαφανίζονται και θα σας απελευθερώσουν.

Οι Κριοί θα βρεθούν στο δρόμο για οικονομική επιτυχία φέτος. Φυσικά, τα εμπόδια φτάνουν στο δρόμο σας μέσω απωλειών και χρεών, ωστόσο θα μπορούσατε να τα αντιμετωπίσετε με ευκολία. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα είναι αρκετά υψηλή και συνεπώς θα μπορούσατε να ταξιδέψετε ομαλά ακόμη και μέσα σε μια οικονομική καταιγίδα. Λάβετε μέτρα για να επανασχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας ώστε να συμφωνεί με το πορτοφόλι σας. Στο τέλος του έτους, τα χρέη και τα αρνητικά οικονομικά σας θα είχαν πάει προς το καλύτερο. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να συγκεντρώσετε χρήματα έτσι ώστε να φτάσετε σε μια σταθερή οικονομική κατάσταση. Από τον Νοέμβριο, οι άνδρες Κριοί θα είναι σε θέση να κατευθύνουν με σαφήνεια την οικονομική τους πορεία.

Η γενική υγεία και ευημερία των Κριών θα είναι εξαιρετική καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Αν και ο Ουρανός σας κάνει εύθραυστους και επιρρεπείς σε θέματα υγείας, ο Δίας είναι ευνοϊκός και σας προστατεύει από οποιεσδήποτε σημαντικές επιπλοκές στην υγεία. Θα υπάρξει μια μεγάλη ώθηση για τα επίπεδα ενέργειας σας, κάτι που θα σας στηρίξει σε γενικότερους τομείς της ζωής σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ανανεώστε την ψυχή και το σώμα σας περιοδικά. Κάποιον περιορισμό πρέπει να ασκείτε όταν πρόκειται για καταχρήσεις στο φαγητό, αλλά και στην υπερβολική άσκηση. Ο διαλογισμός και άλλες μορφές ήπιων ασκήσεων μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ανακουφιστείτε από το άγχος και την πίεση.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Oroskopos.tv

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, μόνο για τα καλά χαρα ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Oroskopos.tv

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Oroskopos.tv

Κριός: πολύ καυτός για να τον αντέξεις

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Κριός αγαπά με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όλα τα υπόλοιπα- με πολύ πάθος και ενέ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Ιωάννα

Αν είσαι μέσα σε προβληματικές καταστάσεις και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς , κάλεσε με για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις και να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Όταν λέμε να ντυθείς σωστά, εννοούμε να δώσεις το σωστό σήμα. Ένα πρώτο ραντεβού είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη του κα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλώσσα των πουλιών

Πίσω από τα απλά, κρύβονται τα σύνθετα. Βέβαια και πίσω από τα σύνθετα, τελικά συναντάμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!