Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Η καλή σας διάθεση συνεχίζεται και σήμερα. Η Σελήνη, που συνεχίζει το ταξίδι της στα ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει και σήμερα στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλο. Η θετική σας ενέργεια και η ζωηρή σας παρουσία δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα φιλικά σας πρόσωπα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις εκφράσεις σας αποφεύγοντας τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Ερωτικά

Εσείς αυτήν την εποχή, έχετε δώσει όλη την ενέργεια και την προσοχή σας, στην ερωτική σας ζωή προκειμένου να την σώσετε αλλά και ταυτόχρονα να βρείτε μόνιμες λύσεις, σε θέματα που έρχονται από παρελθούσες ιστορίες. Οι μέρες σε αστρολογικό επίπεδο είναι εξαιρετικές άρα κινηθείτε όπως ακριβώς το έχετε σχεδιάσει. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα ανοίξουν επιτέλους τις πόρτες της καρδιάς τους σε νέο έρωτα.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά

Ημέρα δύο ταχυτήτων θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή, ενώ μετά το μεσημέρι που θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να επανέλθει η ισορροπία και η αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Εσάς πια, σε ερωτικά θέματα δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση. Έχετε περάσει από όλα τα στάδια των σχέσεων και της αγάπης, που όλα είναι πλέον προβλέψιμα. Κάπως έτσι και τώρα, έχετε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά. στην επικοινωνία και στην επαφή με τον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται να χάσετε και άλλο χρόνο! Μιλήστε και θα δείτε ότι όλα τα πιθανά θέματα, θα βρουν άμεσα την σωστή τους λύση.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Πολλές όμορφες στιγμές θα έχει η προτελευταία εβδομάδα του μήνα για εσάς τους Κριούς.  Την Κυριακή κάτω από την επιρροή του εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην διευθέτηση μιας σημαντικής επαγγελματικής υπόθεσης . Την Δευτέρα με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι στο χώρο της εργασίας σας. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό θα προκαλέσει εντάσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις. Την Τετάρτη ο μαγνητισμός που εκπέμπετε θα είναι τόσο έντονος που οι συνεργάτες σας θα νιώσουν αδύναμοι απέναντι σας. Την Πέμπτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Ερμή – Ήλιου θα λάβετε την αναγνώριση των συναδέλφων σας. Την Παρασκευή η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη, ωστόσο καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις υπερβολές. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα βελτιώσει την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ερωτικά

Η ανάγκη να διερευνήσετε την ερωτική σας ζωή σας και τις προοπτικές της στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι τώρα ισχυρή, με αποτέλεσμα τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι να γίνεστε πιο διεισδυτικοί με τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θέλετε να εξοικειωθείτε περισσότερο με το ταίρι σας, ενδεχομένως να το γνωρίσετε από την αρχή και σε βάθος, να ανακαλύψετε πτυχές του που δε φανταζόσασταν καν πως υπάρχουν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνετε πιο ενωμένοι και η σχέση σας πιο δυνατή από ποτέ, γιατί δεν μαθαίνετε μόνο για το/τη σύντροφό σας καινούργια πράγματα, αλλά τον/την αφήνετε να γνωρίσει και τις δικές σας αθέατες πλευρές. Προς τα μέσα της εβδομάδας παίρνετε αποστάσεις από τη σχέση σας για να ασχοληθείτε με τη σταδιοδρομία σας, η οποία φαίνεται πως διανύει μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, η διάθεση σας δεν αλλάζει απέναντι στο/στη σύντροφό σας και για αυτόν ακριβώς το λόγο, δημιουργείτε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο αφιερωμένο εξολοκλήρου στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο αναζήτησης, καθώς νιώθετε μεν έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, όμως από την άλλη δε θέλετε να είναι μία παρορμητική και αταίριαστη σε εσάς επιλογή. Η υπομονή και η επιμονή σας σε αυτό το εγχείρημα, μπορεί να φέρει στη ζωή σας κάτι πολύ ενδιαφέρον προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος απαιτεί από εσάς να “ρίξετε” για λίγο τους ρυθμούς σας για δύο λόγους: Πρώτον γιατί τα σημάδια της κούρασης είναι έκδηλα πάνω σας, γεγονός που σας κάνει λιγότερο αποδοτικούς και δεύτερον για να αποφευχθούν λάθη που μπορεί στο μέλλον να σας προκαλέσουν προβλήματα. Είναι γνωστό ότι ως Κριοί είστε τουλάχιστον αεικίνητοι, ωστόσο για τη δική σας προστασία, είναι σημαντικό -για την ώρα τουλάχιστον- να συμμορφωθείτε. Επιπλέον, χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ ξεκούραση και πρέπει να προσέξετε τους τρόπους με τους οποίους θα επιχειρήσετε κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι τώρα τίθενται οι βάσεις της δράσης σας για ολόκληρο το χειμώνα και οι συνετές επιλογές είναι επιβεβλημένες. Μπορεί να εκδηλώσετε μικροεκνευρισμούς κατά τη διάρκεια του μήνα, καθώς θα νιώθετε σαν ζώο φυλακισμένο στο κλουβί του, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστείτε προκειμένου να επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Στον επαγγελματικό τομέα θα νιώσετε επίσης περιορισμένοι, όμως δεν είναι κατάλληλο διάστημα τώρα επεκτάσεις και διεκδικήσεις μεγαλύτερες από αυτές που σας επιτρέπονται από τις συνθήκες. Αφουγκραστείτε τις, ούτως ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο ρίσκο που μάλλον επιζήμιο παρά κερδοφόρο θα είναι για εσάς. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και προφίλ και όλα θα πάνε καλά. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια πιο αμυντική στρατηγική αυτό το διάστημα και να περιορίσετε τις δαπάνες, γιατί είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί σημαντικά ο  προϋπολογισμός σας το προσεχές διάστημα. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να σας φέρει σημαντικές νίκες σε όλους τους τομείς, με την προϋπόθεση ότι θα αφεθείτε στους ρυθμούς του.

Ερωτικά

Η δράση των προσωπικών σχέσεων θα είναι πολύ ενεργή  για τον Κριό, τον Σεπτέμβριο του 2018. Τουλάχιστον θα έχετε σίγουρα ευκαιρίες να εμφανίσετε κάποια από τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας στους άλλους. Οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν υπέρ σας, οπότε μην είστε ντροπαλοί και μην αφήνετε την ανασφάλεια να σας κυριεύει. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανά να παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα στον τομέα της αμοιβαίας κατανόησης. Αυτό βέβαια, ισχύει περισσότερο για εκείνους  που δεν έχουν κάτι σημαντικό αυτήν την περίοδο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα.  Ωστόσο, όσοι βιώνεται κάτι “υπαρκτό”, η κατάσταση πιθανότατα θα σταθεροποιηθεί χωρίς καν να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Όμως, μερικοί από εσάς, θεωρείτε πως δεν είναι όλα “καθαρά”και πως ίσως υπάρχει κάπου κάποια παγίδα. Η αλήθεια είναι, πως η προσπάθεια να κατανοήσουμε την κατάσταση, χωρίς να έχουμε το απαραίτητο επίπεδο κατανόησης, είναι κακό πράγμα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε εντελώς τη δράση. Απλά φροντίστε να αφιερώσετε το χρόνο σας, χωρίς να προκαλέσετε κανέναν, αλλιώς όλα θα είναι εκτός ελέγχου. Τα πράγματα θα αποδειχθούν αρκετά καλά στις αρχές του φθινοπώρου για τον “οικογενειάρχη” Κριό , ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατάσταση στην οικογένειά σας θα είναι ιδιαίτερα σταθερή και ισορροπημένη. Αυτό  που επιβάλλεται να προσέξετε, είναι η υγεία των αγαπημένων σας. Μερικές φορές το  να είσαι υπερβολικά επιφυλακτικός, είναι προτιμότερο, από το να συμβεί κάτι που θα προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη.

 

 

Το έτος 2018, οι θα είναι σε θέση να πάρουν ορισμένες σημαντικές τελικές αποφάσεις. Τα ζητήματα που δεν είναι πλέον αυτό που ζητούσαν, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνεστε πιο ώριμοι και πολύ εξευγενισμένοι φέτος. Οι πλανήτες Κρόνος και Δίας θα ενεργήσουν υπέρ σας για να ξεκινήσουν πράγματα που είναι πιο κατάλληλα για εσάς μακροπρόθεσμα. Μέσα στη διάρκεια του έτους, ορισμένες θυσίες αναμένονται από την πλευρά σας από την άποψη της προσωπικής σας ζωής. Αδράξτε τις ευκαιρίες καθώς έρχονται στο δρόμο σας. Η αλλαγή και περισσότερα νέα ξεκινήματα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό για εσάς, για την νέα χρονιά.
Η καριέρα θα είναι ένα πεδίο εύνοιας για τους περισσότερους από τους τύπους Κριού φέτος. Φυσικά, θα έχετε το δικό σας μέρος των δοκιμασιών και των εμποδίων, αλλά τότε θα έχετε και τα κότσια να αντεπεξέλθετε. Νέοι δρόμοι ανάπτυξης είναι πιθανοί στον τομέα της καριέρας σας φέτος. Η επικοινωνία και η επιβίωση είναι τα κλειδιά. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να βελτιώσετε τη δημιουργικότητά σας. Εκείνοι που ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τους τομείς της τέχνης, της παραγωγής και των πωλήσεων θα έχουν μια καλή ώθηση αυτή την χρονιά. Η σχέση με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας σας θα είναι πιο εγκάρδια και γνήσια. Αναμείνετε τις νέες προσφορές και τις ευκαιρίες σας.

Οι Κριοί θα περάσουν μια πολύ συγκεκριμένη πορεία κατά το 2018 στην ερωτική ζωή τους, κατά πλειονότητα. Θα υπάρξει καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση της σχέσεως μεταξύ του Κριού και του συντρόφου ή του συζύγου του. Για μερικούς από εσάς θα έρθει το τέλος σε μια μακρόχρονη δυστυχισμένη σχέση, ενώ για άλλους θα έρθει μια γλυκιά αρχή. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα μέσα από το έτος, τα συναισθήματα και το πάθος που συνδέονται με τον σύντροφό σας θα αυξηθούν. Τώρα θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να τα κρατήσετε υπό έλεγχο. Μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, κάποιοι από εσάς μπορεί να δέσουν μία σχέση πιο ισχυρά και να προχωρήσουν στην επισημοποίησή της ή να εισέλθουν σε μια νέα φάση της σχέσης. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις. Οι σχέσεις θα είναι αρκετά έντονες, αλλά στη συνέχεια να είστε υπεύθυνοι και να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τη συνείδησή σας. Μερικοί από τους παλμούς του παρελθόντος και τα κακά συναισθήματα εξαφανίζονται και θα σας απελευθερώσουν.

Οι Κριοί θα βρεθούν στο δρόμο για οικονομική επιτυχία φέτος. Φυσικά, τα εμπόδια φτάνουν στο δρόμο σας μέσω απωλειών και χρεών, ωστόσο θα μπορούσατε να τα αντιμετωπίσετε με ευκολία. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα είναι αρκετά υψηλή και συνεπώς θα μπορούσατε να ταξιδέψετε ομαλά ακόμη και μέσα σε μια οικονομική καταιγίδα. Λάβετε μέτρα για να επανασχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας ώστε να συμφωνεί με το πορτοφόλι σας. Στο τέλος του έτους, τα χρέη και τα αρνητικά οικονομικά σας θα είχαν πάει προς το καλύτερο. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να συγκεντρώσετε χρήματα έτσι ώστε να φτάσετε σε μια σταθερή οικονομική κατάσταση. Από τον Νοέμβριο, οι άνδρες Κριοί θα είναι σε θέση να κατευθύνουν με σαφήνεια την οικονομική τους πορεία.

Η γενική υγεία και ευημερία των Κριών θα είναι εξαιρετική καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Αν και ο Ουρανός σας κάνει εύθραυστους και επιρρεπείς σε θέματα υγείας, ο Δίας είναι ευνοϊκός και σας προστατεύει από οποιεσδήποτε σημαντικές επιπλοκές στην υγεία. Θα υπάρξει μια μεγάλη ώθηση για τα επίπεδα ενέργειας σας, κάτι που θα σας στηρίξει σε γενικότερους τομείς της ζωής σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ανανεώστε την ψυχή και το σώμα σας περιοδικά. Κάποιον περιορισμό πρέπει να ασκείτε όταν πρόκειται για καταχρήσεις στο φαγητό, αλλά και στην υπερβολική άσκηση. Ο διαλογισμός και άλλες μορφές ήπιων ασκήσεων μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ανακουφιστείτε από το άγχος και την πίεση.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Oroskopos.tv

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, μόνο για τα καλά χαρα ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Oroskopos.tv

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Oroskopos.tv

Κριός: πολύ καυτός για να τον αντέξεις

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Κριός αγαπά με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όλα τα υπόλοιπα- με πολύ πάθος και ενέ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Όταν λέμε να ντυθείς σωστά, εννοούμε να δώσεις το σωστό σήμα. Ένα πρώτο ραντεβού είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ραντεβού με το πληκτρολόγιο

Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι καθοριστική στον τρόπο που επικοινωνούμε σήμερα, έτσι ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Λέξη Μυστηρίου

Ξέρετε την μαγική φράση Κονξ-Ομ-Παξ; Γνωρίζετε πως ήταν η φράση που έλεγε ο Μέγας Ιεροφ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u