Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Ο Κόσμος

Αιγόκερως

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η κάρτα με σύμβολο τον Κόσμο είναι Συμπαντική, συνδέεται με τον Κρόνο και μέσω αυτού με το ζώδιο του Αιγόκερου. Αποτελεί πολύ καλό οιωνό για τα εργασιακά και οικονομικά σου θέματα. Θα σε βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Αιγόκερου, του Ταύρου, της Παρθένου, του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου. Έχει έρθει η στιγμή να απολαύσεις όλα όσα πιθανόν στερήθηκες για καιρό. Η αξία σου αναγνωρίζεται και παίρνεις και υλικές ανταμοιβές και ηθικές. Είναι πολύ πιθανή μια τιμητική προαγωγή, μπορείς να φτάσεις με τις δυνάμεις σου και την εργατικότητά σου πολύ ψηλά. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις μια επιτυχημένη συνεργασία, να ξεκινήσεις ή να αναπτύξεις μια επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση ό,τι αγγίζεις θα γίνεται χρυσός. Είναι η στιγμή της δίκαιης ανταμοιβής για όλες τις πολύχρονες προσπάθειες. Οικονομικά θα έχεις εξαιρετική επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται καθόλου να σε περιμένει και κάποια επιβράβευση με την μορφή επαίνου, που θα σε καταξιώσει σε κοινωνικό επίπεδο.

Ερωτικά

Ο Κόσμος είναι Συμπαντική Κάρτα, σου ανοίγει τις πύλες όλου του ζωδιακού, και σχετίζεται μέσω του Κρόνου με τον Αιγόκερω. Είναι πολύ όμορφη επίδραση και σημαίνει άμεση ευτυχία στον ερωτικό τομέα. Θα είναι σημαντικά για την συναισθηματική σου ζωή άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Αιγόκερου, του Ταύρου, της Παρθένου, του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου. Αν είσαι σε σχέση σας περιμένει μια εκπληκτική περίοδος όπου οι κοινές σας προσπάθειες θα σας αποδώσουν όλων των ειδών τις ανταμοιβές, ηθικά και υλικά. Αν δεν έχεις αυτήν την στιγμή σχέση, θα γνωρίσεις σύντομα έναν άνθρωπο υψηλού κύρους, με πολύ καλή θέση στην κοινωνία και κατά πάσα πιθανότητα και με οικονομική επιφάνεια μεγάλη. Αυτή η σχέση θα αποτελεί την δικαίωσή σου για όλα τα χρόνια που έκανες υπομονή. Η αγάπη θα σε γεμίσει με θαλπωρή, με τρυφερότητα αλλά και με έντονες ερωτικές στιγμές πάθους. Ανοίγεται μπροστά σου ένα πολύ όμορφο μέλλον, με συναισθηματική ασφάλεια η οποία θα συνδυάζεται με αυθόρμητη έκρηξη των αισθήσεων!

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!