Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Ο Τρελός

Υδροχόος

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Ο Τρελός είναι μια Συμπαντική Κάρτα, που έμμεσα σχετίζεται με τον Υδροχόο, μιας και ορίζεται από τον πλανήτη Ουρανό, που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου. Στα επαγγελματικά σου σχέδια και στις οικονομικές σου προοπτικές ο Τρελός μας λέει ότι θα υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για καινούριες εργασίες. Συνεργάζεσαι άψογα αυτήν την στιγμή με Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους, Ζυγούς και Διδύμους. Η επιτυχία θα έρθει αν ανοίξεις τους ορίζοντές σου και αποφασίσεις να εργαστείς για έναν ανώτερο σκοπό. Μήπως έχει έρθει η στιγμή να συνδυάσεις την επιχειρηματικότητα με κάποια σπουδαία κοινωνική δράση; Οπωσδήποτε οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Να κρατάς με προσοχή τα χρήματα και ενώ ο ενθουσιασμός σου είναι εξαιρετικός όσον αφορά καινούρια ξεκινήματα, καλό είναι να μην σε παρασύρει σε λάθη σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά.

Ερωτικά

Ο Τρελός σηματοδοτεί μια εντελώς νέα αρχή στον ερωτικό σου τομέα. Είναι Συμπαντική Κάρτα, άρα σχετίζεται με όλον τον ζωδιακό, αλλά σου δίνει μια τάση να έλκεσαι από Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους, Ζυγούς και Διδύμους. Το πάθος σου είναι σχεδόν εφηβικό και θέλεις να ανοίξεις τους ερωτικούς σου ορίζοντες. Πρέπει να προσέξεις γιατί η αισιόδοξη ματιά με την οποία βλέπεις τους ανθρώπους ίσως να σε κάνει να παραβλέπεις ελαττώματα σημαντικά, ίσως εξιδανικεύεις άτομα που δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο αξιόλογα όσο νομίζεις. Η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη και δεν έχεις αντίρρηση να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα στο παιχνίδι της αγάπης. Ίσως και να είσαι μπροστά σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην ζωή σου. Μπορεί να βρεθεί ένα άτομο τόσο γοητευτικό που να σε βάλει να αναθεωρήσεις όλα σου τα πιστεύω και τα δεδομένα. Έχεις ανάγκη από παιχνίδι, αλλά και από πάθος. Πάντως αυτό το πάθος δεν είναι προς το παρόν στοχευμένο, μοιάζει να έχεις ερωτευτεί τον ίδιο τον έρωτα.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!