Astrology Life Tips

Κριός

Εσείς που συμβολίζετε εκ ζωδίου την αέναη κίνηση του σύμπαντος, μέσα από την μόνιμη σας υπερκινητικότητα, ίσως και κάποιες φορές να έχετε χαμηλή ενέργεια. Αυτό είναι και κάτι που μόνο, σας κάνει να χάνετε τον προσωπικό σας δρόμο. TIP: Βάλτε σε έναν αρωματικό καυστήρα 6-8 σταγόνες αιθέριο έλαιο Αγιόκλημα, και αφήστε το να σας ανανεώσει από μέσα προς τα έξω. Θα χαλαρώσετε και πιθανόν και να διεγείρει και την ερωτική σας λίμπιντο. Επαναλάβετε την διαδικασία, μια φορά την εβδομάδα.

Ταύρος

Είστε οι στυλοβάτες του ζωδιακού κύκλου, που όλα θα πρέπει να περνάνε από τα ικανά σας χέρια. Αυτό είναι και κάτι που πολλές φορές σας αποστραγγίζει από διάθεση, για περαιτέρω δημιουργία…και σας κρατάει καθηλωμένους. TIP: Σε βραδινές ώρες, εξασκείστε μερικές ασκήσεις αναπνοής γιόγκα που θα κρατούν την πνευματική σας ενέργεια σε χαμηλή ροή. Αυτό παράλληλα με ένα πράσινο κερί αναμμένο σε ένα σκοτεινό χώρο, θα επανέφερε και πάλι την καλή σας ψυχολογία.

Δίδυμος

Εξυπηρετείτε όλους με το να μεσολαβείτε σαν παιδιά του Ερμή, για να λύσουν τα προβλήματα τους, και κάπου εκεί χάνετε την επαφή σας, με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες, που ακόμη δεν έχουν εκπληρωθεί. TIP: Μείνετε για ένα βράδυ μόνοι σας. Κλείστε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και σταθείτε σε ένα ανοιχτό παράθυρο, που ατενίζει στον ουρανό. Παρατηρήστε την κίνηση του φεγγαριού, ενώ οραματίζεστε με απόλυτη πειθαρχία για το πώς θέλετε οι ευχές σας να πραγματωθούν.

Καρκίνος

Είναι ένα μόνιμο σας λάθος, το ότι ασχολείστε τόσο βαθιά με τα συναισθήματα των άλλων, και τι πιθανό αντίκτυπο να έχουν πάνω σας. Μην το προσπαθείτε άλλο. Άλλωστε δεν είστε επί του παρόντος ικανοποιημένοι. TIP: Καθαρίστε τον χώρο της κρεβατοκάμαρας σας, και ανάψτε ένα ροζ ή κόκκινο κερί μπροστά σας. Καθίστε αναπαυτικά στο πάτωμα και μιλήστε χαμηλόφωνα στο alter ego σας. Οι δονήσεις αυτής της ΄συζήτησης΄ από την επόμενη κιόλας ημέρα, θα φέρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Λέων

Ανήκετε στα ασταμάτητα και σκληροτράχηλα ζώδια, που πρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε τι. Είτε σχέσεις, είτε συνεργασίες, είτε φιλίες κινούνται αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα, με τους ρυθμούς σας. Βέβαια αυτό έχει αντίκτυπο σε ψυχική - νοητική κούραση. TIP: Ο χώρος σας είναι η κουζίνα. Βρείτε κάποιες στιγμές ησυχίας και καθίστε στην ανατολική πλευρά του δωματίου. Κρατήστε στα χέρια σας, τον αγαπημένο σας κρύσταλλο – λίθο και αισθανθείτε την γήινη του ενέργεια να περνάει από τα δάκτυλα σας, και να τρέχει σε κάθε σπιθαμή του κορμιού σας.

Παρθένος

Οι άνθρωποι γύρω σας, σας αγαπούν πολύ αλλά και ταυτόχρονα απαιτούν και πολλά! Η συνέπεια αυτής της αλληλουχίας, είναι ότι εσείς δεν έχετε τον δικό σας χρόνο για να προβείτε σε δράσεις που μπορούν να σας κάνουν ευτυχείς. Καταναλώνεστε μόνο για τους άλλους. TIP: Σε ένα βράδυ προσεχώς, που το φεγγάρι θα είναι σε γέμιση ανάψτε ένα λευκό ρεσώ και μέσα ρίξτε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Κρίνου. Σταθείτε όρθιοι και επαναλάβετε μέσα σας πολλάκις την αγαπημένη σας προσευχή. Οι κραδασμοί των λέξεων θα σας δώσουν την δύναμη, να φέρετε και πάλι την ισορροπία στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός

Ξέρετε και εσείς οι ίδιοι, ότι έχετε καταναλώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας, με το να προσπαθείτε να σώσετε ερωτικές καταστάσεις, που από την αρχή ήταν αδιέξοδες. Αυτό πια και αδιαμφισβήτητα, πρέπει να παύσει και εσείς να έρθετε και πάλι στους ρυθμούς σας. TIP: Μια μέρα που θα έχετε την ελευθερία των κινήσεων, ξυπνήστε ακριβώς την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος. Κάντε ένα ντους για να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος. Σαν δεύτερο βήμα, ανοίξτε όλες τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας να μπει η θεραπευτική ενέργεια-αύρα της αυγής. Διατηρήστε το αυτό, για τουλάχιστον μισή ώρα.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι, σας έχουν έναν μόνιμο στόχο και σημείο αναφοράς. Αυτό σαν μια μόνιμη κατάσταση, είναι πιθανόν ότι σας έχει κάνει να χάσετε την δική σας πορεία αλλά και ενέργεια. Σίγουρα δεν είστε αυτοί, που μπορείτε να μιμηθείτε τους άλλους, άρα πάντα πρέπει να πρωτοτυπείτε. TIP: Καθίστε στην πιο αναπαυτική σας πολυθρόνα. Κλείστε τα φώτα και τις συσκευές που εκπέμπουν φως. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική. Ενώστε τις παλάμες σας χαλαρά στο ύψος του στήθους, και εισπνεύστε διαδοχικά 15 -20 φορές. Επαναλάβετε την άσκηση 2 ακόμη φορές. Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε και πάλι τις σκέψεις σας.

Τοξότης

Έχετε βάλει πάνω στις πλάτες σας, πολλές και σημαντικές ευθύνες από νεαρή ηλικία, καθώς πιστεύετε σαν πύρινο ζώδιο…ότι όλα και καλώς μπορούν τα επιτευχθούν από εσάς. Η σωματική και η πνευματική κούραση όμως, σας κάνουν πλέον να κινείστε σε πιο νωχελικούς ρυθμούς. TIP: Βάλτε τα χέρια σας μέσα σε ένα μπολ με χλιαρό νερό, που μέσα θα έχετε βάλει 10-12 πέταλα από κόκκινα – μπορντό τριαντάφυλλα. Κρατήστε τα για 5 λεπτά ενώ ταυτόχρονα φέρνετε στην θύμηση σας, όμορφες εικόνες από άτομα, που ξέρετε ότι πραγματικά σας αγαπούν.

Αιγόκερως

Εσείς είστε οι τύποι, που θα πρέπει πάντα να προστρέχουν στις ανάγκες των τρίτων. Εσείς λοιπόν είστε αυτοί, που θα αναγκάζονται να δώσουν τις πρακτικές λύσεις ακόμη…και αν αυτό κάποιες φορές ζημιώνει τους ίδιους και την καθημερινότητα τους. TIP: Χρειάζεστε άμεσα αποτοξίνωση από την αρνητική σας εικόνα. Πάρτε ένα μπλε κερί, και ανάψτε το στο κέντρο του σαλονιού. Σκεφτείτε τον εαυτό σας, ότι δεν έχει βάρος και κινηθείτε δεξιόστροφα γύρω από αυτό, 3 φορές με αργά βήματα και μετά χαλαρώστε. Έτσι φέρνετε και πάλι την ροή της ενέργειας προς εσάς, και απομακρύνετε τις τοξικές δράσεις των άλλων.

Υδροχόος

Η δική σας η ζωή είναι ταυτισμένη, με την εργασία και την υπερπαραγωγή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν έχετε αφήσει καθόλου χρόνο και χώρο για αγάπη και τρυφερά συναισθήματα. Αντιθέτως κλείνετε όλους τους δρόμους για μια νέα προσωπικότητα που μπορεί να είναι και το έτερον σας ήμισυ. TIP: Εντοπίστε μέσα στο σπίτι σας, τα σημεία που βλέπει πρώτα ο ήλιος το πρωί. Εκεί άμεσα τοποθετήστε γυάλινα – κρυστάλλινα αντικείμενα ( βάζο – τασάκι ). Αυτό θα φέρει μέσα στο σπίτι και την καθημερινότητα σας, μια πολλή καλή ερωτική διάθεση και άμεσα και τον νέο σας σύντροφο.

Ιχθύς

Η ευαισθησία σας, σας οδηγεί και σας παρασύρει σε δρόμους που δεν σας ικανοποιούν τελικά. Το άσχημο της όλης αυτής ιστορίας είναι ότι τελικά αισθάνεστε πάλι μόνοι, και πιο άδειοι από ποτέ. Δεν μπορείτε μόνιμα να είστε το καλό παιδί για όλους. TIP: Οι συνήθειες είναι για να κόβονται. Μεταξύ αλλαγής ημέρας, 12 τα μεσάνυχτα, ανάψτε για χάρη σας ένα κίτρινο ή χρυσό κερί και αφήστε το να κάψει για 24 λεπτά, ενώ εσείς παρατηρείτε την φλόγα και τις κινήσεις της. Ταυτόχρονα μιλήστε στον εαυτό σας, για όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε.

Astrology Life Tips

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!