Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 6 – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Αν και αυτή τη στιγμή μπορεί να μοιάζουν όλα ακίνητα στον έρωτα, είτε έχεις σχέση είτε όχι, κάτι συνταρακτικό θα συμβεί άμεσα. Αλλά δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να είναι μια θετική αλλαγή. Κάποιο πλέγμα από υποψίες, μυστικά και σκοτεινές ανάγκες θα σκιάσει το ερωτικό σου μέλλον. Η αγάπη δεν είναι πάντα ένα ξεκάθαρο και ολόφωτο μονοπάτι, περνάει και από σύδεντρα με σκιές και σε ένα τέτοιο σκοτεινό μέρος ετοιμάζεται να μπεις. Οι Ερωτευμένοι σε αντίστροφη φορά ανοίγουν τον δρόμο της απιστίας, είτε για σένα, είτε για το ταίρι σου, είτε το αντιλαμβάνεσαι αυτή τη στιγμή είτε όχι. Πιθανόν κάποιος Δίδυμος στο ζώδιο να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής στο άμεσο μέλλον.

Κάρτα Αριθμός 18 – Η Σελήνη Αντίστροφα

Η Σελήνη αντίστροφα έρχεται να σου δώσει ένα σημάδι ότι η εσωτερική σου φωνή μάλλον σε πλανεύει και είσαι σε σύγχυση τόσο ψυχολογικά όσο και πνευματικά. Δεν μπορείς να απολαύσεις το πεδίο του έρωτα γιατί δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. στήνεις ένα θέατρο σκιών μέσα στο μυαλό σου όπου πρωταγωνιστούν φόβοι, παράπονα, ενοχές, ανάγκες για δικαίωση που δεν ξέρεις πώς να τις εκφράσεις. Πιθανόν κάποιος άνθρωπος ο οποίος είναι Καρκίνος στο ζώδιο να σου έχει μπλοκάρει τον δρόμο προς την ερωτική ολοκλήρωση, ίσως πάλι αυτό το άτομο που ευθύνεται για τον λαβύρινθο των συναισθημάτων σου να είναι η μητρική φιγούρα. Πρέπει να αναζητήσεις ανθρώπινη συντροφιά, έστω και σε φιλικό επίπεδο, που θα σου ανοίξει μια χαραμάδα φωτός και ξενοιασιάς για να ξαναβρείς το νήμα των ερωτικών σου πόθων.

Κάρτα Αριθμός 20 – Η Κρίση Ορθά

Η Κρίση είναι μια δύσκολη και δυναμική που κυβερνάται από τον πλανήτη Πλούτωνα, και σημαίνει ότι στο πρόσφατο παρελθόν σου έχει χρειαστεί να απομακρύνεις από δίπλα σου ανθρώπους που τους αγάπησες πολύ, ή έχει χρειαστεί να φερθείς με μεγάλη αυστηρότητα στον ίδιο σου τον εαυτό. Η σκοτεινή δύναμη των δύσκολων εμπειριών που έχεις ζήσει στο ερωτικό πεδίο σε έχουν κάνει ένα άτομο μεγάλης αποφασιστικότητας. Αλλά πρέπει να μην κρατήσεις άτεγκτη στάση και τώρα. Κάποια στιγμή πρέπει να χαλαρώσεις, να αποχαιρετήσεις τις δύσκολες στιγμές και να διαλέξεις με σύνεση ένα νέο – πιο φωτεινό – ερωτικό μονοπάτι.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!