Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 8 – Η Δύναμη Αντίστροφα

Η καρδιά σου για λόγους που ίσως και να μην έχουν φανερωθεί ακόμα θα είναι βαριά στο μέλλον και θα αισθάνεσαι ότι σου απομυζούν την δύναμη, σου στερούν την πηγή τη χαράς σε ερωτικό επίπεδο. Όμως, στην πραγματικότητα, όσο κι αν δεν θα γίνεται άμεσα φανερό, οι δυνάμεις σου είναι εκεί, μέσα σου, και απλά περιμένουν την ευκαιρία που θα του δώσεις για να φανερωθούν και να σε πλημμυρίσουν. Βάλε στο νου σου ότι μπορείς τα πάντα, κάνε μια αποτίμηση των εμπειριών σου και θα δεις ότι το ερωτικό πεδίο θα έχει πολύ μεγάλες χαρές να σου δώσει. Κάποιος Λέων ίσως παίξει καίριο ρόλο στην ερωτική σου ανάπτυξη στο μέλλον, αλλά όχι με εύκολο τρόπο.

Κάρτα Αριθμός 19 – Ο Ήλιος Ορθά

Βρίσκεσαι σε μια πολύ δυναμική φάση της ερωτικής σου ζωής. Είσαι ένα φωτεινό πλάσμα, γεμάτο θέρμη και διάθεση προσφοράς. Το αποτέλεσμα από αυτήν την περίσσεια ενέργειας είναι να προσελκύεις γύρω σου άτομα που είναι γοητευμένα από την δυναμική σου. Άρα το ερωτικό πεδίο ανοίγει και σε υποδέχεται στις ολόφωτες σάλες του. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε υπερβολές και να κατασπαταλήσεις την δύναμή σου, με τον ίδιο τρόπο που ο Ήλιος δεν ρωτάει ποιον ευεργετεί με τις ακτίνες του. Κάνε σοφά τις επιλογές σου και μην δίνεις τα πάντα σε όλους, διάλεξε ποιοι άνθρωποι αξίζουν αν σε έχουν στο πλάι τους.

Κάρτα Αριθμός 21 – Ο Κόσμος Ορθά

Ο Κόσμος είναι η τελευταία Κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας και καθώς εμφανίζεται στο ερωτικό σου παρελθόν έρχεται να σου θυμίσει ότι έζησες μια σχέση μεγάλης εσωτερικής πληρότητας. Ο έρωτας σε ευλόγησε με πολλά δώρα, με πολλά υλικά αγαθά ίσως. Αλλά, ο κύκλος αυτός για κάποιον λόγο έκλεισε. Ακόμα και αν είσαι ακόμα σε μια σχέση, δεν έχει πολλά να σου δώσει, εκτός αν βρείτε εσύ και το ταίρι σου τρόπο να περάσετε την αγάπη σας σε άλλο επίπεδο. Η Κάρτα του Κόσμου κυβερνάται από τον Κρόνο, που είναι σκληρός δάσκαλος και σου έχει ήδη μάθει ότι όταν ευχηθείς πολύ για κάτι, μπορεί να το αποκτήσεις, αλλά ίσως να απογοητευτείς από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Για να βρεις πάλι την ερωτική ευτυχία πρέπει να πας βαθύτερα στον κόσμο των συναισθημάτων.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!