Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Μάγος

Όσο δύσκολα και αν φαίνονται αυτήν την στιγμή κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, σύντομα θα δεις ότι θα μετατρέψεις τις προκλήσεις σε γνώση και δύναμη. Το καλό σου χαρτί αυτήν την στιγμή είναι το βάθος της ψυχής σου, όπου κρύβονται αστείρευτες δυνατότητες. Θα έχεις ευχάριστα νέα στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, μιας και ο Μάγος εδώ σου δίνει ακαταμάχητη γοητεία.

Ο Αυτοκράτορας

Ο φόβος για τις ευθύνες σε έχει κάνει να χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου και να παραπαίεις όπου σε πάει το κύμα. Κάποιοι άνθρωποι με δυνατό χαρακτήρα ή με υψηλό κύρος σου επιβάλλουν απόλυτα τη θέλησή τους και εσύ χάνεις έδαφος. Πρέπει να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με ελαφρότητα για να βγεις από το αδιέξοδο που φαίνεται να σε κρατάει σε στασιμότητα. Σε ερωτικό επίπεδο περιμένεις από τον σύντροφό σου να σου δώσει όλες τις λύσεις, κάτι που τελικά θα κουράσει και τους δύο.

Ο Τροχός της Τύχης

Έχει ωριμάσει από κάθε άποψη ο καιρός για να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, ενώ ερωτικά έχει ανοίξει ο δρόμος για μια πολλά υποσχόμενη νέα σχέση. Πρέπει να μην σε παρασύρουν τα γεγονότα, να αποδεχτείς μεν τις αλλαγές, αλλά κρατώντας εσύ το τιμόνι έχοντας υπόψη σου πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Η Δύναμη

Η εμφάνιση της κάρτας της Δύναμης σε αυτήν την θέση σημαίνει ότι είναι επείγον να απαλλαγείς από συνήθειες του παρελθόντος. Εθισμοί και κακές συμπεριφορές που ανακόπτουν την πρόοδό σου πρέπει να αντιμετωπιστούν με γενναιότητα. Ερωτικά πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να μην αφήνεις τον σύντροφό σου και γενικά τις σχέσεις σου να σε κακοποιούν ψυχολογικά. Δεν υπάρχει αδυναμία που δεν μπορεί ο νους να την υποτάξει, σήκω στα πόδια σου και πάλεψε!

Ο Κρεμασμένος

Αυτό που ποθεί η ψυχή σου είναι να πάρεις το νήμα της ζωής σου από την αρχή. Σε κουράζει η ρουτίνα, δεν θες άλλο να λες ψέματα στον εαυτό σου. Ο Κρεμασμένος, μια πολύ δυνατή αλλά θετική στην ουσία κάρτα, μας λέει ότι θα κάνεις άμεσα κινήσεις που θα μοιάζουν ότι δεν προωθούν τα συμφέροντά σου, ωστόσο προωθούν πολύ την εσωτερική σου εξέλιξη. Πιθανόν να αφήσεις την εργασία σου, ίσως φτάσεις μέσα σε μια ερωτική σχέση σε παράξενα άκρα, μόνο και μόνο για να δεις πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο σύντροφός σου.

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!