Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Ο Τρελός

Μια νέα αρχή είναι στο μέλλον σου και ο Τρελός μας λέει ότι είσαι μπροστά σε καινούριες και όμορφες προκλήσεις. Βλέπεις τον κόσμο με μια εντελώς νέα ματιά και χαίρεσαι που η ρουτίνα παίρνει τέλος. Χρειάζεται όμως προσοχή, όλη αυτή η χαρά των καινούριων εμπειριών πρέπει να συνδυαστεί με τις μέχρι τώρα γνώσεις σου και τις ικανότητές σου, να μην μηδενίσεις όλα όσα έχεις καταφέρει με τόσον κόπο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε συνεπάρει και να σε βγάλει εντελώς από το μονοπάτι σου.

Ο Μάγος

Κάποιος άνθρωπος που δεν έχει στέρεες ηθικές αξίες έχει στρέψει την προσοχή του επάνω σου. Υπάρχει παρασκήνιο στην ζωή σου και θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου για να δεις ποιος είναι αυτός που κάνει τον Μάγο, παίζει δηλαδή με την ψυχή σου. Και στον επαγγελματικό τομέα και στα ερωτικά σου θέματα πρέπει να δεις καθαρά τις κινήσεις των άλλων για να μην γίνεις θύμα κακόβουλων ενεργειών.

Ο Αυτοκράτορας

Είσαι σε ένα μονοπάτι δύναμης και επιτυχίας. Αν συγκεντρωθείς στους στόχους σου και κάνεις τις επιλογές σου με κριτήριο την σοβαρότητα και την μακροπρόθεσμη ευτυχία σου όλα θα πάνε τέλεια. Τα σημαντικά σου όπλα είναι ο ρεαλισμός και η πειθαρχία, ξέρεις αυτή τη στιγμή να βάζεις φρένο στα τρελά όνειρα για χάρη της φρόνησης. Ερωτικά είσαι το δυνατό ταίρι που στηρίζει τον σύντροφό του.

Ο Διάβολος

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά η κάρτα του Διαβόλου σε αυτήν την θέση είναι καλό σημάδι. Ενώ ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να παραδοθεί σε υλικές απολαύσεις, ο βαθύς σου εαυτός σε προειδοποιεί ότι όλα έχουν ένα τίμημα και σε κρατάει μακριά από υπερβολές. Κατά κάποιο τρόπο οι φόβοι σου θα σε σώσουν από το να παραδοθείς σε λάθη και οριακές συνθήκες. Άκου το ένστικτό σου που σου λέει να μείνεις στον ορθό δρόμο!

Το Αστέρι

Έχοντας οπλίσει τον εαυτό σου με όλα τα θετικά συναισθήματα, έχοντας μάθει πολλά από την μέχρι τώρα πορεία σου, άμεσα πια θέλεις να χαράξεις καινούριους δρόμους. Είναι η πιο όμορφη στιγμή για μια καινούρια σχέση στο ερωτικό επίπεδο, για σωστές επαγγελματικές κινήσεις, για την ανοδική γενικά πορεία που αξίζεις. Θες να φτάσεις στα άστρα και επιτέλους ο εαυτός σου, σού επιτρέπει αυτό το όμορφο πέταγμα! Καλό ταξίδι!

Ο Κόσμος

Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Δεν κρατάς κακία για καμία δύσκολη εμπειρία, ενώ έχεις συγχωρήσει ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μόνον θετικές σκέψεις κρατάς στο μυαλό σου και θες να μοιράσεις γύρω σου φως και ελπίδα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, μιας και η μέχρι τώρα πορεία σου σε έχει διδάξει πολλά. Με τόσο καλή ενέργεια να εκπορεύεται από την ψυχή σου, το ξέρεις ότι το σύμπαν θα υποκλιθεί στις επιθυμίες σου.
6 Καρτών
Tarot Reading

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!