Ταρώ 6 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Η Αρχιέρεια

Είτε το θέλεις είτε όχι, η Αρχιέρεια σε αυτήν την θέση έρχεται να σου δείξει την εσωτερική σου δύναμη. Αυτό ίσως να μην γίνει με τον εύκολο τρόπο, ίσως να χρειαστεί να ζήσεις κάποια απώλεια για να καταλάβεις ότι τελικά έχεις μεγαλύτερη αντοχή από όση νομίζεις. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι οι αξίες της ζωής σου θα γίνουν πιο ουσιαστικές και αυτό θα σου φέρει εσωτερική αρμονία. Στον έρωτα χρειάζεσαι όχι απλά ένα φλερτ, αλλά μια βαθιά και ουσιαστική σχέση.

Το Άρμα

Οι πολλές επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, μοιάζουν να δημιουργούν ένα χάος και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο να κάνεις για να αδράξεις την επιτυχία που αξίζεις. Ερωτικά πολλοί είναι οι άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για σένα, αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιον να επιλέξεις. Πρέπει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα για να μην χάσεις εντελώς το βήμα σου.

Η Δικαιοσύνη

Νομικά, κληρονομικά και άλλα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Η Δικαιοσύνη σε αυτήν την θέση σημαίνει ότι με λίγη υπομονή, οργάνωση και πίστη στον εαυτό σου όλες οι στεναχώριες και τα αδιέξοδα θα καταλήξουν όχι απλά να προσπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά να σου δώσουν και την δύναμη εκείνη που χρειάζεσαι για να φτάσεις ακόμα πιο ψηλά. Ερωτικά αποκτάς την αρμονία με τον σύντροφό σου.

Η Σελήνη

Δεν μπορείς να καταλάβεις με ευκρίνεια το τι σου ψιθυρίζει το ένστικτό σου, παίρνεις αντιφατικά μηνύματα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Παράφορα συναισθήματα και μια ανάγκη να θυσιαστείς για τους άλλους σε παρασύρουν, ενώ ένα κομμάτι της ψυχής σου επιμένει να σου λέει ότι πρέπει να πάρεις τον έλεγχο και να επιβάλλεις τις δικές σου θελήσεις. Αφέσου λίγο στις φροντίδες των άλλων, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χρειάζεσαι χρόνο.

Ο Ήλιος

Όχι μόνον θέλεις τα πάντα, αλλά μπορείς και να τα έχεις! Η εξαιρετική εύνοια της μοίρας, ουσιαστικά στηρίζεται στις τόσες προσπάθειες που έχεις κάνει, οπότε είναι μια δίκαιη ανταμοιβή. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα σου αποδώσουν και κέρδη και κύρος, ενώ ο έρωτας σου χαμογελάει και μπορείς να ασκήσεις την γοητεία σου σε πολλά επίπεδα!

Η Κρίση

Θέλεις να εξελίξεις την ζωή σου σε ένα επόμενο, πιο ώριμο βήμα. Σε έχουν κουράσει ανώφελα πήγαινε – έλα μέσα σε σχέσεις χωρίς νόημα, ενώ νιώθεις και μια βαθιά ανάγκη να ερευνήσεις άλλα πεδία, έξω από τα υλικά αγαθά. Σε έλκουν οι έρευνες αυτογνωσίας και θέλεις ουσιαστικές σχέσεις. Στον επαγγελματικό σου χώρο είσαι σε φάση αναζήτησης, δεν σε φτάνει να βγάζεις κάποια χρήματα, θέλεις η όποια εργασία σου να έχει και νόημα για την ψυχική σου εξέλιξη.
6 Καρτών
Tarot Reading

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Oroskopos.tv

Ερωτικά φίλτρα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί ...

Oroskopos.tv

Μαγεία: Οι απαραίτητες αρχές

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ποια είναι α απαραίτητα συστατικά της μαγείας; Εννοείται ότι υπάρχουν φυσικά συστ ...

Oroskopos.tv

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u