Ζώδια και σεξ

Κριός

Αν είστε απόλυτα σίγουροι, ότι θέλετε να παίξετε με την φωτιά, τότε και μόνο πλησιάστε τον γιο του Άρη! Αν σας ενδιαφέρει ερωτικά συναισθηματικά ένα Κριάρι, το πιο σημαντικό είναι να του τραβήξετε την πύρινη του προσοχή, κάνοντας ή λέγοντας κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα. Είναι περίεργοι και σίγουρα θα σας πλησιάσουν, ευθέως και χωρίς προκαταρκτικά.

Ερωτική ζώνη: Σβέρκο και ώμοι

Ταύρος

Για εσάς, τα πράματα είναι εύκολα, αν τελικά έχετε ερωτευτεί έναν Ταύρο. Είναι το παιδί της Αφροδίτης, άρα είναι πάντα δεκτικό στην αγάπη και τα συνοδεύοντα συναισθήματα. Δώστε του να καταλάβει, ότι είστε σταθεροί σε αυτά που του λέτε προσφέροντας του, τρυφερότητα και φροντίδα. Όλα τα άλλα να είστε βέβαιοι, ότι θα τα αναλάβει ο ίδιος.

Ερωτική ζώνη: Λαιμός και στήθος

Δίδυμοι

Έχετε επιλέξει το πιο δύσκολο ζώδιο, στον τομέα των αισθημάτων. Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως ασταθής εραστής, αλλά μόνο μέσα από αμοιβαίες και παρατεταμένες συζητήσεις θα καταφέρετε να τον δέσετε μόνιμα, αφού πρώτα θα του έχετε διεγείρει το πνεύμα! Μην τον αφήνετε να παίρνει πρωτοβουλίες, καθώς τον κάνει και βαριέται εύκολα. Το ερωτικό κομμάτι σε βάθος χρόνου, θα γίνει άκρως τολμηρό!

Ερωτική ζώνη: Θώρακας και άνω άκρα

Καρκίνος

Μόνο η ασφάλεια και η αγάπη χωρίς σκοπιμότητες, θα τον κάνει να ασχοληθεί μαζί σας σοβαρά και μόνιμα. Υπάρχει η ρέουσα ανάγκη για αισθηματική επιβεβαίωση, που όμως μέσα του σε βάθος χρόνου, θα χτίσει την πίστη για αυτόν που θα έχει δίπλα του…εσάς. Μπορείτε να πετύχετε μια αρμονική σχέση μαζί του, που θα σας την ανταποδώσει με πλήρη υποταγή συναισθημάτων.

Ερωτική ζώνη: Κοιλιά και παλάμες

Λέων

Λίγα αυτά που θα πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να κατακτήσετε μια λιονταρίσια καρδιά. Αναζητούν άτομα, που μπορούν να τους κοντράρουν σε πνευματικό επίπεδο. Σε δεύτερο τόνο θα στρώσουν εύκολα τις συνθήκες για μια ερωτική σχέση. Φερθείτε του με ευγένεια και χωρίς εγωισμούς, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, μόλις είναι σίγουρος για τις προθέσεις σας.

Ερωτική ζώνη: Πλάτη και μπράτσα

Παρθένος

Συνήθως έναν Παρθένο, πρώτα θα τον έχετε φίλο και σε επόμενο στάδιο, αυτή η σχέση μπορεί να πάρει ερωτικές διαστάσεις. Θέλουν πρώτα να επιβεβαιώνουν ότι δεν θα κάψουν την φιλία που έχετε, ένεκα μιας ερωτικής περιπέτειας με άγνωστη πορεία. Είναι ιδανικοί σύντροφοι με μεγάλη κατανόηση και ατελείωτη υπομονή. Άτομα, που όμως σε προσωπικές στιγμές θα σας εκπλήξουν!

Ερωτική ζώνη: Πρόσωπο και στέρνο

Ζυγός

Ελεύθερα πνεύματα, που δεν φυλακίζονται εύκολα. Ζητούν ποικιλία σε όλες τις σχέσεις τους, και δεν δεσμεύονται με κανέναν και για πάντα. Το μόνο που μπορείτε να τολμήσετε είναι, για αρχή ένα επικοινωνιακό πλησίασμα, που αν τους τραβήξετε την προσοχή με την προσωπικότητα σας, πιθανόν και να θέλουν να σας βάλουν στον φιλικό τους κύκλο. Αυτή λοιπόν θα είναι και η οδός, που θα σας οδηγήσει στην καρδιά του.

Ερωτική ζώνη: Γοφοί και γάμπες

Σκορπιός

Εδώ τίποτα και για κανέναν, δεν είναι εξασφαλισμένο. Είναι στην κατηγορία των κακόφημων ζωδίων σε υποθέσεις σχέσεων, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μυστικοπάθεια τους, εμποδίζει τους επίδοξους εραστές τους, να τους καταλάβουν. Έχουν πλούσια φαντασία και μόνο αν κάνετε κάτι τολμηρό, θα έχετε πιθανότητες, να σας κοιτάξουν αλλά και να σας πολιορκήσουν μέχρι να σας κερδίσουν.

Ερωτική ζώνη: Χέρια και γλουτοί

Τοξότης

Φροντίστε την εμφάνιση σας, τον χαρακτήρα σας και τι θα πείτε σε έναν Τοξότη. Μην κινηθείτε χωρίς σκέψη και πλάνο, τον έχετε χάσει. Μόνο μέσα από υπομονή και μόνιμη επικοινωνιακή ετοιμότητα, θα του έλξετε την ερωτική λίμπιντο. Οι ορέξεις ενός γιού του Δία, είναι πάντα σε επαγρύπνηση, μόλις βρει αυτό που μπορεί να τον συμπληρώσει, σε κάθε επίπεδο.

Ερωτική ζώνη: Μέση και θώρακας

Αιγόκερως

Αργά ζώδια σε όλες τις κινήσεις και τις επιδιώξεις τους, γύρω από τον ερωτικό τομέα. Μην πτοηθείτε αν δείτε ότι παρά το φλερτ σας, δεν ανταποκρίνεται. Απλά σας περνάει από την κρησάρα του. Δεν θα ανοίξει την αγκαλιά του, παρά μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα τον προδώσετε. Μην σας φανεί περίεργο, αν από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις σας, σας κάνει πολλές ερωτήσεις για το παρελθόν σας.

Ερωτική ζώνη: Πρόσωπο και πλάτη

Υδροχόος

AΑνεξερεύνητα μυαλά, ακόμη και για τους πιο επίδοξους και έμπειρους στον έρωτα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι ερωτικό με έναν Υδροχόο, έχετε πάντα κατά νου, ότι θα πρέπει από την αρχή της γνωριμίας, να του παραθέσετε τις σκέψεις σας και τις προθέσεις σας. Όλα τα άλλα περιττεύουν. Αν σας βρίσκει ενδιαφέροντες, σίγουρα οι κινήσεις του θα σας γίνουν γνωστές. Σερβίρετε του, την καλύτερη σας επικοινωνιακή και ερωτική εκδοχή, και δεν θα χάσετε.

Ερωτική ζώνη: Λαιμός και πόδια

Ιχθύς

Αν την ερωτική σας προσοχή την έχει τραβήξει ένα Ψαράκι, τότε ετοιμαστείτε για μια ρομαντική ιστορία, που θα ξεπεράσει και τα πιο ευφάνταστα σενάρια, που έχετε σκεφτεί. Λίγα λόγια όμορφα είναι αρκετά, για να τον δελεάσετε και να τον φέρετε μέσα στην ζωή σας, και σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Το ερωτικό στοιχείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στο επικοινωνιακό. Εσείς καλύτερα να τα συνδυάσετε!

Ερωτική ζώνη: Πλάτη και ώμοι

Σεξ και ζώδια

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!