Ερωτικό Ταρώ 3 καρτών

Πάτησε πάνω στις κάρτες.

Κάρτα Αριθμός 3 – Η Αυτοκράτειρα Ορθά

Όποια κι αν είναι η κατάστασή σου στο πεδίο των σχέσεων αυτή τη στιγμή, ο έρωτας χαμογελάει ακριβώς στην στροφή του μέλλοντός σου! Η εσωτερική σου ομορφιά, γοητεία, δύναμη και γονιμότητα ετοιμάζεται να ανατείλει και να σου δώσει πολλά δώρα. Θα βρεθείς πολύ σύντομα σε μια θαυμάσια κατάσταση όπου θα έχεις πολλές ερωτικές προτάσεις και οι σχέσεις σου θα ανθίσουν. Να δώσεις προσοχή στον εαυτό σου, να μην σκορπίσεις όλο αυτό το υπέροχο δυναμικό. Η Αυτοκράτειρα είναι πολύ ευοίωνο χαρτί και σου υπόσχεται ότι θα έχεις μια πανέμορφη ερωτική άνθιση σύντομα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι σταθερά στο πλευρό σου.

Κάρτα Αριθμός 14 – Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Αυτή τη στιγμή βιώνεις μια περίοδο μεγάλης ανισορροπίας. Αισθάνεσαι ότι σε κάποια φάση της ζωής σου αφέθηκες πολύ στο ερωτικό παιχνίδι και ίσως να σου στοίχισε αυτό σε άλλους τομείς της ζωής σου. Και παρά το γεγονός ότι φοβάσαι αυτές σου τις παρορμητικές τάσεις, είσαι πάλι σε πειρασμό να κάνεις το ίδιο βήμα, να αλλάξεις όλη σου την ζωή για χάρη ενός έρωτα, ενώ το γνωρίζεις ότι αυτό είναι επικίνδυνο. Πρέπει να αποφασίσεις άμεσα να κάνεις μια σύσκεψη με τον εαυτό σου, να καθορίσεις τις προτεραιότητές σου και να δεις με νηφαλιότητα τα ερωτικά σενάρια, χωρίς πανικό και χωρίς να σε καθηλώνουν φόβοι και κυκλοθυμικές διαθέσεις. Ίσως ένας Τοξότης σε συναρπάζει, ίσως όμως να σε βγάζει από το μονοπάτι που έχεις επιλέξει για τον εαυτό σου.

Κάρτα Αριθμός 17 – Το Αστέρι Αντίστροφα

Μπορεί να υπήρξες στο παρελθόν ένα άτομο που περίμενε το βασιλικό άγγιγμα του έρωτα, αλλά οι ελπίδες σου αυτές δεν δικαιώθηκαν. Ωστόσο έχεις αποκρυσταλλώσει μια όμορφη αντίληψη για τον έρωτα. Ακόμα κι αν μια σχέση από την οποία είχες πολλές προσδοκίες τελικά τελείωσε χωρίς να σου δώσει τις χαρές που ήλπιζες, η διάθεσή σου έχει φτιάξει λόγω της αλληλεπίδρασής σου με κάποιο άτομο, ίσως έναν Υδροχόο, που μπόρεσε να ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά σου ρευστά, ίσως με τις συμβουλές του, ίσως με το παράδειγμά του, ίσως με την ενθουσιώδη αγάπη του.
3 Καρτών
Ερωτικό Ταρώ

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!