Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουϊλιαμς


Η παρουσία της γυναίκας στην ζωή του είναι καταλυτική

Υδροχόος με ωροσκόπο και Σελήνη στο Σκορπιό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας γεννημένος φουτουριστικός και ταυτόχρονα βαθιά διαισθητικός άνθρωπος.

Ο αστρολογικός του χάρτης από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το πρώτο στοιχείο που “βγάζει μάτι” στο γενέθλιο χάρτη του αγαπητού Δημήτρη είναι η παρουσία της Σελήνης πάνω στον ωροσκόπο του (προσωπικότητα), σε τετράγωνο με τον Ήλιο του στον τρίτο οίκο (επικοινωνία). Μάλιστα, πολύ κοντά στον ωροσκόπο έχουμε και τον κυβερνήτη του Ήλιου, τον Ουρανό τον πλανήτη που παραδοσιακά κυβερνά τον Υδροχόο. Και φυσικά τώρα είναι σαν να ακούω την αναμενόμενη ερώτηση: τι σημαίνουν όλα αυτά γιατρέ μου;

Πραγματικά το ωροσκόπιο του Δημήτρη αποτελεί μια ”πρόκληση” για κάθε αστρολόγο που θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει τις αχαρτογράφητες πλευρές του χαρακτήρα του.

Ξεκινώντας, χωρίς καμία αμφιβολία το θηλυκό στοιχείο στον Δημήτρη παίζει σημαντικότατο ρόλο. Η Σελήνη σε αυτή τη θέση δείχνει τη σημασία του αντίθετου φύλου στη ζωή του. Ως αρχέτυπο η Σελήνη δεν μας αποκαλύπτει τις γυναίκες ή τη γυναίκα της ζωής του, όσο την ίδια τη μητέρα! Μια τυπική Ελληνίδα μάνα που πέρα από το κλισέ “τη ζακέτα σου να πάρεις, έβγαλε κρύο”, θέλει να έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο της καθημερινότητας και της πορείας του γιόκα της!

Το τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης στο χάρτη του Δημήτρη ενεργοποιείται κάθε φορά που η μαμά επεμβαίνει στη ζωή του –  και όπως λένε η Μοσχολιού με τον Ζαμπέτα στο γνωστό άσμα του Κραουνάκη- «επεμβαίνεις, επεμβαίνεις, επεμβαίνεις, μ’ έκανες μπαλάκι τένις. Είσαι σκέτο παρακράτος… κλπ.»

Ο Δημήτρης πολύ συχνά έβαζε όρια στη μαμά, δεν μπορούσε όμως να κάνει το ίδιο στον εαυτό του, που βίωνε την κόντρα Ήλιου-Σελήνης, αφού γεννήθηκε και γαλουχήθηκε με αυτήν!! Δεν είναι τυχαίο ότι πολύ συχνά δεν τα βρίσκει ούτε καν με το ίδιο του το σώμα καθώς στις συνεντεύξεις του παραπονιέται για το παρουσιαστικό του. (Τι να πούμε κι εμείς Δημήτρη μας). Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να στερήσει στον άλλο το δικαίωμα στο παράπονο.

Τελικά το τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης στο χάρτη ενός ανθρώπου μπορεί να δράσει παντοιοτρόπως και αυτό στην περίπτωση του Δημήτρη είναι σκανδαλωδώς φανερό!! Κάπως έτσι όταν γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του την Ιλένια, θα αναφωνήσει πολλάκις: την αγαπώ γιατί με αφήνει να ζω!!

Ο Δημήτρης κι η Τηλεόραση

Ο πλανήτης της τεχνολογίας και παραδοσιακά της τηλεόρασης, ο Ουρανός, κατέχει περίοπτη θέση στο ωροσκόπιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο του σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του στους Ιχθύς. Την πορεία του στο πλέον διαδεδομένο μέσο ενημέρωσης και διασκέδασης έρχεται να “πουσάρει” και ο Ερμής στους Ιχθύς, σε αντίθεση με Άρη-Δία στην Παρθένο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο άξονας Παρθένου-Ιχθύων είναι ο “βατήρας” των ηθοποιών, γεγονός που του χαρίζει το υποκριτικό ταλέντο και αναδεικνύει στη μικρή οθόνη το Ούγγα-channel  αλλά και την καταπληκτική γιαγιά-ούγγα που τρελαίνει τα μηχανάκια της Nielsen!!

Στον χάρτη του Δημήτρη γίνεται φανερό πως τίποτα δεν του χαρίστηκε: ό, τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα έγινε με κόπο, με πόνο και με εμπόδια. Συνεργάτες που του έδωσαν ευκαιρίες του έστησαν και παγίδες όταν είδαν ότι σηκώνει κεφάλι. Χωρίς να τους ονοματίσουμε, να πούμε ότι αυτούς θα πρέπει να τους αναζητήσει σε ζώδια του μεταβλητού σταυρού: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες!!!!

Έφαγα «τρικλοποδιές», έπεσα κι΄ έφαγα χώμα…

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη 

Τον Δημήτρη τον συμπάθησα πριν ακόμα τον γνωρίσω. Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε- και έκαναν μαζί με άλλα νέα παιδιά το πρωϊνό του Mega, με είχε πάρει μια φίλη μου που ήταν υπεύθυνη της εκπομπής να με ρωτήσει ποιος απ’  όλους μ΄ αρέσει. Της είπα αμέσως για τον Δημήτρη. Έκτοτε όταν έχουμε βρεθεί μια –δυο φορές είναι πάντα πολύ ευγενής πράγμα που τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή. Μου εμπιστεύτηκε τα στοιχεία του, ο Γιώργος Ματσάγγος του έκανε τον αστρολογικό του χάρτη, τον πήρα, τον διάβασα και ήρθε η ώρα να τον «ανακρίνω».

 1. Δημήτρη μου καλημέρα και δεν κρατιέμαι… γιατί πρέπει να σου πω πως έχω στα χέρια μου τον αστρολογικό σου χάρτη. Σου τον έχουν ξανακάνει ποτέ; Η αλήθεια είναι πως μου έχουν πει κι άλλη μία φορά, ότι μου τον έφτιαξαν, αλλά τελευταία στιγμή, «κόλωσα» και ζήτησα να μην μου πουν τίποτα… φοβάμαι για το τι θα ακούσω…
 2. Κακώς γιατί εγώ διαβάζω πολύ ωραία πράγματα και ξεκινάω από κάτι που λέει, πως οι γυναίκες παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή σου. Ισχύει; Σεξουαλικά μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Θεωρώ το γυναικείο σώμα, έργο τέχνης. Οι φίλοι και οι ακροατές μας στο Mappes Show στον Ρυθμό 94.9 με κοροϊδεύουν για την εμμονή μου με το γυναικείο στήθος. Όμως, όπως το θέτεις, θα έλεγα πως, όντως οι γυναίκες παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου, όσο μπορώ να τις εντάξω σ’ αυτήν και ως φίλες, ή ως ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύομαι. Πάντα ήθελα κάτι παραπάνω απ’ το επιφανειακό, κάτι πιο βαθύ και γοητευτικό να εμπνέει και το σεξουαλικό.
 3. Βεβαίως μιλάμε για όλες τις γυναίκες, αρχής γενομένης, της μητέρας σου; Πως είναι η σχέση σας; Είμαι μοναχογιός και μοναχοπαίδι με πατέρα ναυτικό που ταξίδευε 9 μήνες τον χρόνο. Η μητέρα μου λοιπόν δεν άφησε ποτέ να φανεί, ούτε εκμεταλλεύτηκε το κενό του πατέρα μου, όσο εκείνος έλειπε. Όλο αυτό όμως είχε ένα κόστος. Πέρασε καιρός μέχρι να απογαλακτιστώ από εκείνη και άλλο τόσο, μέχρι να απαγκιστρωθεί εκείνη από εμένα. Η αλήθεια είναι πάντως, πως «το ζούσε» μόνη της. Ποτέ δεν παρενέβη στη ζωή μου δραστικά, παίρνοντας θέση για μια σχέση μου, ή πολεμώντας τις μάχες μου. Πλέον, προσέχουμε ο ένας τον άλλον πάντα και είμαστε διακριτικά ο ένας δίπλα στον άλλο.
 4. Η σχέση σου με την Ιλένια πως πάει; Δόξα τω Θεώ, καλά. Ξέρεις κάτι;
 5. Χαχαχαχααα…. Επίσης έχεις μια κόντρα Ήλιου-Σελήνης, που δεν σε αφήνει σε ησυχία και επιπλέον λέει, δεν σου αρέσει ο εαυτός σου στον καθρέφτη. Πράγματι; Καθόλου, ακόμη και τώρα που αδυνάτισα και γυμνάζομαι. Είμαι άκωλος, με μεγάλη περιφέρεια, ατσούμπαλο σώμα, μαλλί αφάνα και μια υποψία στραβισμού – κουκλάκι (γέλια)
 6. Επαγγελματικά πως είσαι; Έχω έρθει απ’ τις 6 το πρωί και περιμένω τη σειρά μου. Μόλις έρθει, θα εκτοξευθώ…
 7. Υπάρχει κάτι που να σε απασχολεί στην καριέρα σου; Κάτι που θα ήθελες να κάνεις και ακόμα δεν το έχεις τολμήσει; Θα ήθελα να κάνω μια ζωντανή εκπομπή για τον κόσμο που θα μας κάνει την τιμή να μας βλέπει, όχι για τον εαυτό μου. Αγαπώ τη δουλειά μου, την κάνω απ’ τις 05:30 το πρωί, μέχρι τα μεσάνυχτα, κάθε μέρα, την σπούδασα και ανυπομονώ να προσφέρω με ιδέες και πρωτοβουλίες.
 8. Θεωρείς την τηλεόραση σαν το μόνιμο «σπίτι σου», ή κάποια στιγμή μπορεί να τα αλλάξεις όλα; Ακριβώς αυτό θεωρώ: Την τηλεόραση, ως το μόνιμο «σπίτι μου», όμως ζω στο νοίκι και σκοπός μου είναι να το αγοράσω, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρω δάνειο.
 9. Σκέφτηκες ποτέ να σπουδάσεις υποκριτική για να ασχοληθείς πιο σοβαρά; Σέβομαι πολύ το «σανίδι». Έχω δει ανθρώπους μικροκαμωμένους να ανεβαίνουν εκεί πάνω και να μοιάζουν γίγαντες και μεγαλόσωμους να τους «καταπίνει» η σκηνή. Είχα προτάσεις, αλλά από σεβασμό δε θα τολμούσα…»
 10. Στην ζωή, σου ήρθαν εύκολα τα πράγματα ή μόχθησες; Για όλα προσπάθησα και κουράστηκα, δε μου χαρίστηκε τίποτα. Πάντα έπρεπε να διαβάσω, να ξενυχτίσω, να δουλέψω, ή αργότερα να περάσω δοκιμαστικό, ή να κάνω «πιλότο». Όμως, ποτέ δεν λιγοψύχησα, ή το μετάνιωσα, γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και λόγω αυτού δεν ένιωθα κούραση, ή απογοήτευση στη δυσκολία.
 11. Ένιωσες ποτέ αχαριστία και αδικία; Ναι, αλλά δεν στάθηκα, ούτε απογοητεύτηκα. Το θεωρώ δεδομένο στην πορεία της ζωής και μέρος του παιχνιδιού, ειδικά στον χώρο μας. Κάποιος ίσως, θα μπορούσε να πει το ίδιο και για μένα.
 12. Ένιωσες να σου βάζουν «τρικλοποδιές»; Το ένιωσα, αφού τις «έφαγα» και έπεσα με τη μούρη, έφαγα χώμα αλλά δεν πτοήθηκα. Ξαναστάθηκα στα πόδια μου και συνεχίζω…
 13. Στις μέρες μας, τι είναι αυτό που σου αρέσει; Ακούγεται περίεργο, αλλά η δουλειά μου. Και το καλό φαγητό με την Ιλένια και φίλους. Αφού όμως, έχω λιώσει στη δουλειά. Χαίρομαι την ανάπαυλα, όταν την έχω κερδίσει – τότε αποκτά νόημα.
 14. Και τι δεν σου αρέσει καθόλου; Η έλλειψη «τιμής» και συνέπειας στη συμπεριφορά. Δε με πας φίλε; Μη μου μιλάς. Αφού θαβόμαστε, γιατί όποτε βρεθούμε τυχαία κάπου κάνουμε σα να έχουμε πεθυμήσει ο ένας τον άλλον; Γιατί χαιρετιόμαστε καν;
 15. Τα αγαπημένα σου χόμπι ποια είναι; Να μαγειρεύω για αγαπημένους μου και να βλέπω ταινίες.
 16. Και τελειώνοντας θέλω να μου πεις αλήθεια: έχεις πάει ποτέ σε αστρολόγο να πληρώσεις για να σου μιλήσει για τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σου; Ποτέ. Πάντα φοβόμουν τί θα ακούσω… στο είπα!


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u