Αγγελική Νικολούλη


Ένα όνομα μια ιστορία ; Μάλλον όχι …!

Ένα όνομα, πολλές ιστορίες και μάλιστα μυστηρίου…!

Ήλιος στον Υδροχόο .

Ωροσκόπος στον Σκορπιό.


Ο Αστρολογικός Χάρτης σκιαγραφεί μια ξεχωριστή γυναίκα με δυνατή ψυχή και σημαντική προσωπικότητα.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού έχει πλανήτες στους γωνιακούς οίκους.

Ο Δίας στον 1ο οίκο, ο Πλούτωνας στον 10ο οίκο, ο Άρης στον 7ο οίκο και Ερμής, Ήλιος, Αφροδίτη στον 4ο οίκο, δεν δίνουν περιθώρια να ξεφύγει -ακόμα και αν το επιδιώξει- από την πορεία της.

Η δυνατή όψη που σχηματίζεται από Δία αντίθεση Άρη, Ταυ τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, καθορίζει την ιδιοσυστασία της προσωπικότητάς της.

Ορμητική και ενίοτε χωρίς πολύ περίσκεψη, όταν κυνηγάει ένα στόχο, μπορεί να γίνει άτεγκτη , κάτω από τον συγκεκριμένο πλανητικό σχηματισμό.

Αλλά ευτυχώς παρεμβαίνει πυροσβεστικά, το ισομοιρίας τρίγωνο, του Κρόνου προς τον Πλούτωνα, είτε με την μορφή ψυχραιμότερων σκέψεών της, είτε με την παρέμβαση σημαντικού προσώπου στην ζωή της που ευθύνεται για την καλή διαχείριση των λογικών συνειρμών.


Ο συγκεκριμένος Ωροσκόπος, δείχνει μια δραστήρια γυναίκα, με δυνατή θέληση – ίσως βασανιστική – αυστηρή και δίκαιη κρίση, που μπορεί να επιβάλλεται σε κάθε περίσταση.

Ο Δίας που βρίσκεται στον 1ο οίκο δείχνει,

Ότι υπολογίζει νόμους και κοινωνία, ενώ, είναι αποδεκτή και ιδιαίτερα δημοφιλής.

Σε πολλές περιπτώσεις η εκτίμηση στο πρόσωπό της εκδηλώνεται με εγκάρδιο έως και υπερβολικό τρόπο.

Ίσως ορισμένες φορές να φαίνεται ότι σπαταλάει τον χρόνο της άδικα, αλλά η επιμονή της για απαντήσεις – αποκαλύψεις σε κάθε υπόθεση δεν την αφήνουν να ηρεμήσει, μέχρι να αποδείξει αυτό που έχει προσδιορίσει η δική της λογική (;) ή διαίσθηση .

Μάλλον το ένστικτό της ευθύνεται για όλα αυτά .

Ο 2ος οίκος, στον Τοξότη,

Δείχνει ότι τα οικονομικά της έρχονται από ένα διανοητικό επάγγελμα ότι η οικονομική της κατάσταση βελτιώνεται καθώς περνούν τα χρόνια (ο Δίας του 2ου οίκου βρίσκεται στον 1ο οίκο ) ενώ ο Κρόνος που βρίσκεται μέσα στον 2ο οίκο, δείχνει ότι τα χρήματα έρχονται μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς στην δημοσιογραφία, ενώ κάποιο ακίνητο – σπίτι έχει αποκτηθεί με κόπο .

Ο 3ος οίκος στον Αιγόκερω,

Μας δείχνει το περιβάλλον που συνήθως κινείται, ανάμεσα σε άτομα υψηλού πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου.


Το πνευματικό της επίπεδο είναι αντιστοίχως υψηλό, σοβαρό, συγκροτημένο ίσως συντηρητικό, όπως εμφανίζεται μέσα από την δημοσιογραφική ή λογοτεχνική της πένα.

Το ταλέντο της συγγραφής είναι η πηγή εισοδήματος (ο Κρόνος κυβερνήτης του 3ου οίκου στον 2ο οίκο).

Ο Άρης, δεύτερος κυβερνήτης του 3ου οίκου, βρίσκεται στον 7ο οίκο,

Και δείχνει ότι η ιδιαίτερα συμπαγής, θέση και άποψη, αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό και περνά σημαντικά μηνύματα.

Ο 4ος οίκος στον Υδροχόο,

Μας δείχνει ότι όσο περνούν τα χρόνια θα λάμπει η προσωπικότητα και το πνεύμα της, πρωταρχικό κεφάλαιο της ζωής της, Ερμής ,Ήλιος και Αφροδίτη, εξασφαλίζουν ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον,για σημαντική επιτυχία που εξελίσσεται διαρκώς.

Ειδικότερα , ο Ερμής δείχνει πνευματική διαύγεια από πολύ μικρή ηλικία και για ολόκληρη την ζωή της , ακόμα και αν, επαναλαμβάνω Αν, (που δεν πολυφαίνεται ) αποσυρθεί από την μάχιμη δημοσιογραφία ,θα συνεχίζει να τα δίνει τα πνευματικά της προϊόντα, με σοβαρότητα αλλά και φρεσκάδα.

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο αλλά στους Ιχθύες ,

Δείχνει ότι στην θαλπωρή του πατρικού σπιτιού ,η ανάγκη να εκφράσει τα ταλέντα της , την ωθεί , μαθήτρια ακόμα , να αρχίσει να γράφει ποιήματα και να δημοσιεύονται στον τύπο της γενέτειρά της , έτσι πριν καν φύγει για την Αθήνα, το όνομά της, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό.

Ο 5ος οίκος στους Ιχθύες,

Δείχνει ότι έχει επιλέξει τον τρόπο ζωής της συναισθηματικά ενώ η Σελήνη μέσα στον συγκεκριμένο οίκο δείχνει ένα παιδί, τον Κωνσταντίνο, που αξίζει για χίλια στην καρδιά της.

Το πάθος της για την έρευνα – σχεδόν ερωτικό – φάνηκε αμέσως μετά την τρυφερή περίοδο της ποίησης και την οδήγησε να γίνει μια μαχητική ρεπόρτερ, στον τύπο της Πάτρας, σε κοινωνικά (Σελήνη) αλλά κυρίως αστυνομικά θέματα (Άρης στον 7ο οίκο ).


Η καλή δουλειά της, άνοιξε πόρτες, καθώς το επόμενο σκαλί, αφορούσε πρόσκληση για συνεργασία από μεγάλη εφημερίδα της Αθήνας.

Πολύ σύντομα το ιδιαίτερο στυλ της και το προοδευτικό μυαλό της, άνοιξαν ξαφνικά και διάπλατα τις πόρτες των τηλεοπτικών καναλιών, είτε σε συνεργασία με καταξιωμένους συναδέλφους της, είτε με δικές της εκπομπές.

Ο 6ος οίκος στον Κριό ,

Δείχνει ότι δίνεται με ενθουσιασμό και δύναμη σε ότι αναλαμβάνει, και δεν διστάζει να είναι σχεδόν πάντα επικεφαλής.

 

Η καθημερινότητά της αντιστοίχως πρέπει να έχει χρώμα και νόημα .

Ο 7ος οίκος στον Ταύρο δείχνει τον γάμο της, αλλά και την εξέλιξή του.

Ο Άρης τοποθετημένος στον 7ο σχηματίζει αντίθεση, ισομοιρίας με τον Δια στον 1ο οίκο (πρώτη μοίρα Διδύμων – Τοξότη), δίνει δράση – αγώνες αλλά και αντιζηλίες – έχθρες, που έπρεπε να αντιμετωπίσει.


Είναι γνωστό ότι ο γάμος της έληξε πρόσφατα. Ο Άρης όμως στον 7ο οίκο την έκανε ευρύτερα γνωστή λόγω της υπερδραστηριότητας της και ιδιαίτερα αγαπητή καθώς η λύση κάθε μυστηρίου της δίνει μια σημαντική θέση στην συνείδηση και εκτίμηση κάθε απλού ανθρώπου.

Ο τρόπος που δουλεύει (Δίας αντίθεση Άρης) χωρίς να υπολογίζει κόπο και κίνδυνο, την κάνει να φαίνεται ηρωίδα στα μάτια των πολλών .

Ο 8ος οίκος στους Διδύμους,

Δείχνει, ότι η σύνοψη της ζωής της, γίνεται διανοητικό κεφάλαιο και εφαλτήριο προσωπικής φιλοσοφίας, που δεν χρειάζεται διαφήμιση (ο Ερμής, κυβερνήτης του 8ου οίκου βρίσκεται στον 4ο οίκο) .

Ο 9ος οίκος, στον Καρκίνο,

δείχνει ότι η γόνιμη έμπνευση, γίνεται δημιουργική ορμή (η Σελήνη κυβερνήτης του 9ου οίκου, βρίσκεται στον 5ο οίκο, στον Κριό ), ενώ ο Ουρανός (στον 9ο) μας εμφανίζει την μεθοδικότητα, το προοδευτικό της μυαλό και την καινοτομία στην αντιμετώπιση του απροσδόκητου, που πάντα την απασχολεί και επιδιώκει να συναντά.

Ο 10ος οίκος στον Λέοντα,

Δείχνει τον τρόπο που έχει δομηθεί η σταδιοδρομία της. Οι ικανότητές της και η σοβαρότητα που έχει δείξει της εξασφάλισαν το καλό της όνομα, αδιαμφισβήτητα.

Ο Πλούτωνας στον συγκεκριμένο οίκο την έκανε να στραφεί στην έρευνα, την διαλεύκανση μυστηρίων και την ανέδειξε σε ικανότατη αστυνομική ρεπόρτερ.

Το αντικείμενο ,ιδιαίτερα σκληρό. Το περιβάλλον κάθε υπόθεσης , εκρηκτικό. Κάθε επιτυχία, αγγίζει την κοινωνία και ενισχύει την έννοια της δικαιοσύνης.

Δεν είναι στόχος, ούτε αυτοσκοπός. Είναι φιλοσοφία ζωής (Κρόνος τρίγωνο Πλούτων)

Ο 11ος οίκος ,στην Παρθένο,

Περιέχει τον Κλήρο Τύχης και δείχνει την δημοφιλία της στο ευρύ κοινό, την εκτίμηση της φιλίας σαν αξία ζωής.

Οι φίλοι της είναι τυχεροί που βρίσκονται κοντά της. (ο Ερμής κυβερνήτης του 11ου βρίσκεται στον 4ο οίκο – το σπίτι ) .

Ο Ζυγός στον 12ο οίκο

Δείχνει δοκιμασίες (δικαστικές )που την τάραξαν αρκετά (Ποσειδώνας στον 12ο οίκο στον Σκορπιό εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω), αλλά η μεγάλη ψυχική δύναμη που διαθέτει την κράτησαν όρθια.

Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και ο Μιχάλης Κακογιάννης μας έδωσαν την θρυλική Στέλλα .

Η ζωή μας έδωσε τον θρύλο Αγγελική!!.

Μια γυναίκα – σύμβολο – που διδάσκει την ανθρωπιά στο σύνολό της.

Ένα εύθραυστο και όμορφο πλάσμα στην εμφάνισή της, τόσο δυνατό, δυναμικό και συγκροτημένο.

Το γλυκό χαμόγελό της μας καθησυχάζει, καθώς επιβεβαιώνει, ότι είναι εδώ πάντα.


Ότι υπάρχουν αξίες …!

Να είσαι πάντα καλά Αγγελική !

 

Μαρία Παπαδοπούλου : Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για διακοπές;

Αγγελική Νικολούλη : Οπουδήποτε στην Ελλάδα. Έχει τόσα όμορφα μέρη που σε χαλαρώνουν, σου δίνουν ενέργεια και σε προσκαλούν να τα ζήσεις.

Μ.Π. : Πες μας μια αγαπημένη σου συνήθεια.

Α.Ν. : Να βρίσκω τους φίλους μου σε γραφικές γωνιές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να τραγουδάμε, να χαλαρώνουμε και να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας.

Μ.Π. : Όλα αυτά τα χρόνια πως κατάφερες και συνδύασες καριέρα και οικογένεια ;

Α.Ν. : Δεν είμαι μεμψίμοιρη γιατί πιστεύω ότι όποιος θέλει τα πάντα μπορεί. Είχα βέβαια και βοήθεια από δικούς μου ανθρώπους και μπορούσα ν’ ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις της δουλειάς και της οικογένειάς μου. Ο χρόνος που αφιέρωνα στον γιο μου μπορεί να ήταν λίγος αλλά ήταν ποιοτικός.

Μ.Π. : Από όλες αυτές τις υποθέσεις που έχεις ερευνήσει ποια ήταν αυτή που σε συγκλόνισε περισσότερο ;

Α.Ν. : Δεν μπορείς στις πολλές των δεκαεφτά χρόνων έρευνας να ξεχωρίσεις την μια και μοναδική. Η υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο ήταν σίγουρα αυτή του μικρού Άλεξ, γιατί είδαμε παιδιά σε ρόλο του θύτη. Αν γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω θα μείνουμε στην πολύκροτη υπόθεση του Νικολαΐδη και της Καλαθάκη που έπεσαν θύματα της συμμορίας των «καλών παιδιών» με εγκέφαλο τον Τάκη Κράμπη. Μια υπόθεση που για να φωτιστεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη, χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια.

Μ.Π. : Τι σε ώθησε να γράψεις βιβλίο;

Α.Ν. : Πάντα είχα στην άκρη του μυαλού μου την συγγραφή βιβλίων. Χρόνο δεν έβρισκα για το μαγικό αυτό ταξίδι. Τα προβλήματα του Alter που μας υποχρέωσαν να βρεθούμε εκτός τηλεόρασης μου έδωσαν την ευκαιρία να ολοκληρώσω το πρώτο μου βιβλίο.

Μ.Π. : Είναι στην σκέψη σου η συγγραφή και άλλου βιβλίου ;

Α.Ν. : Το «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου» είναι το πρώτο σε μια σειρά αστυνομικών θρίλερ που θ’ ακολουθήσουν από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. Όλα θα βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα από υποθέσεις που ερεύνησε και φώτισε το ΤΟΥΝΕΛ.

Μ.Π. : Πόσο σημαντική θεωρείς την φιλία ;

Α.Ν. : Είναι το Α και το Ω στη ζωή κάθε ανθρώπου. Καμιά φορά οι συγγενικές σχέσεις διαταράσσονται από πολλούς παράγοντες. Στην αληθινή φιλία δεν υπάρχουν συμφέροντα για να την κατευθύνουν. Τυχερός όποιος βρει και κρατήσει κοντά του αληθινούς φίλους.

Μ.Π. : Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο έρωτας για σένα ;

Α.Ν. : Ιδιαίτερο. Ερωτεύομαι τους πάντες και τα πάντα αλλά πάνω απ’ όλα την ίδια τη ζωή. Η ουσία είναι ν’ αντλείς τον έρωτα στην καθημερινότητά σου, ακόμη και απ’ τα αγαπημένα σου αντικείμενα που αγγίζεις.

Μ.Π. : Υπάρχουν κάποια όνειρα που ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί ;

Α.Ν. : Ποτέ δε ξέρεις η ζωή τι θα σου φέρει. Είμαι απ’ τους ανθρώπους που παραμένουν παιδιά και ονειρεύονται ακόμη και ξύπνιοι….

Μ.Π. : Πως νιώθεις που έχεις κερδίσει την αγάπη όλου του κόσμου ;

Α.Ν. : Όλου του κόσμου νομίζω ότι είναι υπερβολή. Η αγάπη που εισπράττω γενικότερα, με γεμίζει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω το δύσκολο έργο του ΤΟΥΝΕΛ.


Μ.Π. : Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια ;

Α.Ν. : Είμαι στον Alpha σε δύσκολες έρευνες αναζήτησης μέσα από το «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ». Δεν μπορώ στην παρούσα φάση να σκεφτώ κάτι άλλο. Δίνομαι σ’ αυτό που κάνω, το οποίο με γεμίζει και δεν μ’ αφήνει περιθώρια άλλης αναζήτησης.

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Στέλιος Ρόκκος

In category Συνεντεύξεις

Φρέσκο αεράκι .Θαλασσινό, Αιγαιοπελαγίτικο.Φέρνει στο νου εικόνες . Ροές ελευθερία ...

Στέλιος Διονυσίου

In category Συνεντεύξεις

Στέλιος Διονυσίου. Ένας καλλιτέχνης που προέρχεται από μεγάλη οικογένεια, και με ό ...

Πέγκυ Ζήνα

In category Συνεντεύξεις

Η νύχτα καταθέτει στα πόδια της όλες τις ώρες της . Ένα απλό κορίτσι που κατέκτησε τ ...

Παντελής Καναράκης

In category Συνεντεύξεις

Ο Παντελής Καναράκης είναι ένας ιδιόρρυθμος και σπάνιος performer. Διαθέτει εκρηκτικό ...

Πάνος Κιάμος

In category Συνεντεύξεις

Πρώτη σκέψη : Πως να κρατήσεις τον Ζέφυρο στην παλάμη σου…! Ήλιος Ζυγός , πλαισιω ...

Παναγιώτης Πετράκης

In category Συνεντεύξεις

Τοξότης με Ωροσκόπο Ταύρο . Από που να ξεκινήσουμε …! Ως Τοξότης που σέβεται τον ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!