Παναγιώτης Πετράκης


Τοξότης με Ωροσκόπο Ταύρο . Από που να ξεκινήσουμε …!

Ως Τοξότης που σέβεται τον εαυτόν του και ( το ζωδιακό του σημείο) βεβαίως έκανε έναν μεγάλο και πλήρη κύκλο έως ότου καταλήξει στο τι ήθελε να γίνει στην ζωή του.

Από ότι μας λέει ο χάρτης του, με Ήλιο, Άρη, Ποσειδών ,και Ερμή στον Τοξότη , πέραν του ότι θα ήθελε να ταξιδέψει πολύ, ( Άρης στον Τοξότη ) θα ήθελε να κάνει κάποιο σπορ ίσως τολμηρό (ευτυχώς δεν το πολυκατάλαβαν οι δικοί του ) περιορίστηκε λίγο αργότερα σε απλή γυμναστική , η οποία του εξασφαλίζει την όμορφη σωματική του εμφάνιση.

Εν συνεχεία σίγουρα θα ήθελε να γίνει νομικός (Ήλιος στον Τοξότη ) δάσκαλος ξένων γλωσσών ( Ερμής Τοξότης ) και ιερέας , στην ιεραρχία (Ποσειδώνας Τοξότης – ανώτερος κλήρος ) .

Εδώ όμως φαίνεται ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της ζωής του , που είναι η οικογένειά του.

Με την ακμή του 4ου οίκου του στον Λέοντα (σπίτι-οικογένεια ) και Κρόνο σε στάση (πάει σε ανάδρομη κίνηση ) Κλήρο Τύχης και Παλλάδα , ο μικρός Παναγιώτης , στηρίζεται από τους πραγματικά υπέροχους γονείς του , στην ισχυρή , αστρολογικά , προδιαγραφή του : Καλλιτέχνης ….! Ηθοποιός…!

Έτσι αρχίζει το ταξίδι του στον κόσμο της τέχνης ( ΄Ηλιος-Ποσειδώνας-Ερμής ) . Αναδύεται το θεατρικό ένστικτο , η αναζήτηση έμπνευσης , ανεξερεύνητων αποχρώσεων της δημιουργικής φαντασίας , όλα πρωτογενή , ιδανικά και ανέγγιχτα .

Ότι σπουδάζει , είναι σε υψηλό επίπεδο , γι’ αυτό και μετά την αρίστευσή του στην Δραματική Σχολή στην Ελλάδα , κερδίζει υποτροφία για περαιτέρω σπουδές στην Νέα Υόρκη (Αφροδίτη στον 9ο οίκο του, στον Αιγόκερω ) όπου με πολύ σοβαρότητα και δύναμη ψυχής ( Αιγόκερως) ανεβάζει ψηλά τον πήχη της καλλιτεχνικής του υπόστασης.

΄Αν και μας παρασύρει στον δικό του παραμυθένιο κόσμο ο Παναγιώτης , εμείς θα διερευνήσουμε την προσωπικότητά του.

Ο Ωροσκόπος στον Ταύρο μας προδιαθέτει για ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα .

Υπομονή , αντοχή , συγκέντρωση , σταθεροί στόχοι , κρατά τους δικούς του την ομάδα του , κοντά του . Τους εμπνέει με την προσήλωσή του .

Ο Δίας , ανάδρομος <<πέφτει>> παρά 2 μοίρες στον Ωροσκόπο , του προσδίδει ένα γοητευτικό <<όγκο>> δηλαδή την εμφάνιση , ενώ η κυβερνήτης Αφροδίτη , βρίσκεται στον Αιγόκερω ,στον 9ο οίκο (ανώτερες σπουδές , εξωτερικό, όνειρα ζωής ), και η Σελήνη στον Υδροχόο , στον 10ο οίκο (επαγγελματική, κοινωνική καταξίωση , φήμη ) τον έχουν ήδη κάνει ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμο , πολύ περισσότερο , αφού ο Δίας transit πέρασε από το 2008 , από τον Αιγόκερω , καταρχήν , και στην συνέχεια από τον Υδροχόο , διευρύνοντας όνειρα και φήμη .

Όσον αφορά στο 2ο σπίτι του , στους Διδύμους , ενώ θα έπρεπε να άπτεται των οικονομικών του , έχει να κάνει περισσότερο με αναζητήσεις μέσω της φωνής, δηλαδή τραγούδι , με πολύ σοβαρές σπουδές , (Ερμής στον Τοξότη -Αφροδίτη στον 9ο οίκο ) στο εξωτερικό , δηλαδή σπουδές λυρικού θεάτρου .

Όσο για τα οικονομικά , προσπαθεί να τα παρακολουθήσει …! Στο 3ο του σπίτι , η Εστία , αν και ανάδρομη , μας πληροφορεί ,ότι οι <<δικοί >>του άνθρωποι , του ανήκουν , τους προστατεύει, δεν τους εκθέτει , οι άνθρωποί του όμως στηρίζουν την δημοφιλία του ( Σελήνη στον 10ο στον Υδροχόο ) .

Το 4ο σπίτι του , στον Λέοντα , μας πληροφορεί για το πόσο τυχερός μπορεί να είναι ,όποιος γεννιέται σε μια τέτοια οικογένεια ( Λέοντας και Κλήρος Τύχης στον 4ο οίκο) καταγωγή, οικογενειακές ρίζες.

Ευγενείς , αξιοπρεπείς ,, με μια <<τυπική >> αυστηρότητα (Κρόνος στο 4ο ) σκέφθηκαν το καλό του παιδιού τους και τον στήριξαν στις επιλογές του (Σελήνη στο 10ο ) .

Η Παρθένος στο 5ο του σπίτι δείχνει την επιμονή του στην τελειότητα,

Ενώ ο διελαύνων Κρόνος από το 2007 τον φορτώνει δουλειά-δημιουργία με τον κυβερνήτη Ερμή στον Τοξότη (ιδανικές προδιαγραφές ) δίνει την δυνατότητα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να διδάξει ( Το 2015-2016 περνώντας ο Δίας από την Παρθένο )

Στην ακμή του 6ου σπιτιού βρίσκουμε τον Ζυγό , αλλά και μεγάλο κομμάτι του Σκορπιού . Βρίσκουμε μέσα στο 6ο σπίτι Πλούτωνα- Ζυγό και Ουρανό-Σκορπιό ,η ψυχή βουτάει στα βαθιά (Σκορπιός ) για να παράξει πρωτότυπα (Ουρανός) , ενώ ο Πλούτωνας συναινεί με σχέση 52 μοιρών προς τον Άρη , για την πλήρη εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων (και δυνάμεων ) , προς επίτευξη του όποιου στόχου (υποκριτική , χορός , τραγούδι ) .

Στο7ο σπίτι βρίσκουμε στην ακμή τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και ένα εκπληκτικό stellium ( Άρης ,Ήλιος ,Ποσειδώνας , Ερμής ) στον Τοξότη ,κάτι που μας λέει ότι αυτό το τόσο ταλαντούχο πλάσμα μπορεί να εργάζεται και να συνεργάζεται , σαν έφηβος μαθητής με την παρέα του , (Ερμής ) ακούραστος και ασταμάτητος ( Άρης ) .

petrakis2

Αισθήματα και αποκτήματα ( του 8ου σπιτιού του ) κρύβονται σε πτυχές της ψυχής του ή των μυστικών του περασμάτων (Δίας στον 12ο-1ο) αποθηκευμένα-αποθησαυρισμένα για μελλοντική εκμετάλλευση .

Στο 9ο σπίτι ο Αιγόκερως με την Αφροδίτη μέσα,

Ήδη έχει διερευνηθεί στο θέμα των ανώτερων σπουδών , και περαιτέρω μας δηλώνει ότι τα σχέδια του Παναγιώτη είναι σε βάθος χρόνου και σε υψηλό αισθητικό επίπεδο .

Το μεσουράνημα στον Υδροχόο μας δίνει ένα πλάσμα που διαρκώς καινοτομεί , πρωτοπορεί και αυτό τον κάνει πολύ δημοφιλή με την Σελήνη στον 10ο , αυτή η θέση σε συνδυασμό με Δία σε ιδιομοιρίας τετράγωνο να πέφτει στον Ωροσκόπο (όπως προαναφέραμε ), Κρόνο σε ανοιχτή αντίθεση από τον Λέοντα στον 4ο οίκο, και την Παλλάδα (σκέψεις επαγγελματικές -προσωπική στρατηγική ) , και όλους τους προαναφερθέντες πλανήτες στο 7ο , στον Τοξότη , σίγουρα ακόμα και ένας αρχάριος σπουδαστής αστρολογίας θα καταλάβαινε ,ότι ο υπό μελέτη χάρτης , ανήκει σε ένα σπουδαίο πρόσωπο .

Δηλαδή γωνιακοί οίκοι , 1ος , 10ος , 7ος , 4ος , <<φορτωμένοι >> μαρτυρούν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και προβλέπεται σημαντική η πορεία της .

Στην συνέχεια ο 11ος οίκος στους Ιχθύες δείχνουν ότι η φιλικότητα του Παναγιώτη μετατρέπεται σε άλλου είδους δράσεις (Ποσειδώνας -συνεργασίες-7ο , Αφροδίτη -όνειρα -στόχοι ) .

Στο 12ο σπίτι που ξεκινά από Κριό και τον κυβερνήτη του να <<ξοδεύεται >> στην δουλειά-συνεργασία στον 7ο οίκο ,με την Λίλιθ να ενυπάρχει , στον Ταύρο όμως και να τετραγωνίζει τον Κρόνο από το 4ο στον Λέοντα ,να της <<βάζει >>όρια , δηλαδή προδιαγραφές καθωσπρεπισμού στα προσωπικά του (τα ερωτικά του εννοούμε ,αλλά δεν τα αγγίζουμε , σεβόμενοι την ιδιωτικότητα του ) κλείνουμε το βασικό αστρολογικό προφίλ του Παναγιώτη .

Στην συνέχεια παρατηρούμε ότι ο Κρόνος από τον Λέοντα τριγωνίζει τον Ερμή στον Τοξότη , κάτι που μας προετοιμάζει για πολύ σημαντική επαγγελματική συνέχεια .

Όταν ο Κρόνος πέρασε από τον Λέοντα από 16/07/2005 Ο Παναγιώτης <<ανέβηκε >>σκαλί . Η σκέψη έγινε πιο <<βαθιά>> οι πνευματικές αναζητήσεις πιο έντονες ανακαλύπτει αξίες , πάντα το έκανε , βρίσκει νέα πατήματα , ανιχνεύει την Ιστορία την όποια Ιστορία ,κινήσεις ενός πάντα ανήσυχου παιδιού .

Μας δίνει το δικαίωμα να σκεφθούμε ότι έχουμε έναν << φαύλο κύκλο >> μπροστά μας . Και για να εξηγούμεθα , ο Παναγιώτης δουλεύει (κυριολεκτικά , διότι όταν κυνηγάει τους στόχους του γίνεται δούλος του εαυτού του ) και επιτυγχάνει-κατακτά και την ίδια στιγμή , το μυαλό του <<γεννά >> δίχως να προλαβαίνει να απολαύσει την όποια επιτυχία του , προχωράμε πιο πέρα , αφού διαπιστώνουμε , ότι ο <<φαύλος κύκλος >> στην πραγματικότητα είναι εν εξελίξει σπείρα .

Περιμένουμε , ότι το επικείμενο πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό , θα μας δώσει μία νέα πολύ σημαντική <<δουλειά >>του κάτι πιο δυνατό , κάτι που θα δώσει την σπουδή στην επιλογή , κάτι που θα αποκαλύψει ακόμα ένα κομμάτι του ταλέντου του και της δύναμης που κουβαλάει .

Είναι πρόκληση να μιλάμε για τον Παναγιώτη Πετράκη .

Τον αγαπάμε πολύ , προσπαθήσαμε να δούμε πολύ <<ψυχρά >> το προφίλ του να πιέσουμε ως προς το φαίνεσθαι , είδαμε πολλά όμορφα πράγματα πάνω του , όμως ξέρουμε ότι είναι πολύ Κύριος και δεν κοινοποιεί τα προσωπικά του . Θελήσαμε να το σεβαστούμε .

Θέλουμε να του στείλουμε από την καρδιά μας θερμές ευχές για ότι επιθυμεί στην ζωή του.

Γνωρίζουμε ότι έχει να δώσει πολλά και τα περιμένουμε.!!!!!

petrakis3

Μαρία Παπαδοπούλου :Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος;

Παναγιώτης Πετράκης :
Η λίμνη του Μαραθώνα.

Μ.Π.: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες; Ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές .

Π.Π.:
Τραγουδιστές: Μαρία Κάλλας, Ofra Haza, Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη,  Ελένη Βιτάλη, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Πουλόπουλος, Τώνης Μαρούδας, Frank Sinatra, Yossi Azoulay, Josh Groban, John Barrowman, Brian Stokes Mitchell κ.α.Ηθοποιοί: Ρένα Βλαχοπούλου, Μαίρη Χρονοπούλου, Άννα Μακράκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Cate Blanchett, Glenn Close, Meryl Streep, Σταμάτης Φασουλής, Jhonny Depp, Hugh Jackman κ.α.

Μ.Π.:Ποια είναι τα χόμπι σου;

Π.Π.:
Η Γυμναστική

Μ.Π.:Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες;

Π.Π.:
Dangerous Liaisons, Nightmare before Christmas, Sleepy Hollow, Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη.

Μ.Π.:Πόσο σημαντική είναι η φιλία για σένα;

Π.Π.:
Πιστεύω ότι είναι από τις σημαντικότερες επενδύσεις στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Μ.Π.:Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου;

Π.Π.:
Μέχρι στιγμής δευτερεύοντα ρόλο. Ίσως δεν έχει έρθει ακόμα ο δυνατός….

Μ.Π.: Πως νιώθεις που έχεις κερδίσει την αγάπη του κόσμου;

Π.Π.:
Νιώθω ευλογημένος, τυχερός και ευγνώμων και παράλληλα αισθάνομαι και μια αυξημένη ευθύνη τόσο για το καλλιτεχνικό μου αποτέλεσμα όσο και για τη στάση ζωής που έχω ως άνθρωπος.

Μ.Π.: Με ποιον καλλιτέχνη (ηθοποιό ή τραγουδιστή) θα ήθελες να συνεργαστείς;

Π.Π.:
Είναι αρκετοί και δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν παραλείποντας τον.

Μ.Π.: Πόσο πολύ έχει επηρεάσει η κρίση τον καλλιτεχνικό χώρο γενικά;

Π.Π.:
Αρκετά πολύ. Οι δουλειές έχουν ελαττωθεί σημαντικά ιδιαίτερα στην τηλεόραση. Οι αμοιβές έχουν πέσει σημαντικά τόσο στο χώρου του θεάτρου και της τηλεόρασης όσο και στο τραγούδι. Ακόμα και όταν γίνονται δουλειές οι πληρωμές καθυστερούν υπερβολικά και αρκετές φορές κινδυνεύεις να δουλεύεις απλήρωτος.

Μ.Π.: Ποια η άποψη σου για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας;

Π.Π.
:Θεωρώ πως ό,τι μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα πολλών ετών κακής διαχείρισης.
Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου που οι ιθύνοντες γνώριζαν ότι επέρχεται, αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να τον αναγγείλουν και σε μας και να μας προειδοποιήσουν.
Υπάρχει βέβαια ένα ρητό που λέει ότι ο καθένας έχει τον παράδεισο που του αξίζει και φυσικά οι Έλληνες δεν αποτελούμε εξαίρεση.
Πιστεύω ότι το χειρότερό μας λάθος ως λαός είναι ότι ο καθένας βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συλλογικό.
Ελπίζω ότι αυτή τη στιγμή βιώνουμε ήδη τα χειρότερα και ότι σε 2 χρόνια θα αρχίσουμε να ανακάμπτουμε.
Ελπίζω μόνο να έχουμε μάθει από τα λάθη μας, αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ως προς αυτό.

Μ.Π.: Πες μας ένα μεγάλο σου όνειρο που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί.

Π.Π.:
Το να ενσαρκώσω τον ομώνυμο ρόλο στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιππόλυτος»

Μ.Π.: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Π.Π.:
Είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια σε τέτοιους καιρούς γιατί εύκολα ανατρέπονται. Τα δικά μου άμεσα σχέδια αφορούν στο τραγούδι με πολύ καλές συνεργασίες και ελπίζω να πάνε καλά.

petrakis4

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!