Ωροσκόπος Ταύρος – Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων


Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή προσέγγιση απέναντι στη ζωή.

Προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ένα μεθοδικό, προσεκτικό και συστηματικό τρόπο. Η προσέγγισή σας χαρακτηρίζεται πραγματιστική και ρεαλιστική.

Αυτό το ζώδιο δεν είναι γνωστό για την αγάπη του προς τις αλλαγές, και με τον Ωροσκόπο αυτό, ίσως να τείνετε να αποφεύγετε οτιδήποτε το καινούριο και το μη δοκιμασμένο, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Με τον Ωροσκόπο Ταύρο, η ζωή προσεγγίζεται με ένα βήμα τη φορά, και με αρκετά να περιμένουν ύστερα.Υπάρχει συχνά η τάση να είστε σταθεροί στις αξίες σας, είτε στις υλικές, είτε στις συναισθηματικές.

Είστε αρκετά σταθεροί για αυτά που πιστεύετε πως σας ανήκουν, και σε αυτά που πιστεύετε πως πρέπει να κάνετε για να τα αποκτήσετε. Ή ίσως να είστε σταθεροί στον τρόπο με τον οποίο νιώθετε πως πρέπει να γίνει κάτι, και ποιο είναι το σωστό πρωτόκολλο για τη κάθε περίσταση.

Σε συνδυασμό με αυτά, ίσως υπάρχει τη τάση για τεμπελιά και απραξία, καθώς όταν νιώθετε πλήρεις, δεν ανησυχείτε ιδιαίτερα για τα υπόλοιπα πράγματα γύρω σας.

Συνήθως, ο Ωροσκόπος Ταύρος, προτιμά την εύκολη, και κάποιες φορές τη βαριά προσέγγιση προς τη ζωή.

Αυτό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα όταν προτιμάτε ρυθμούς που δεν ταιριάζουν στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε ή όταν οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε τη ζωή σας χρειάζονται από εσάς να κινηθείτε πιο γρήγορα.

Ωστόσο, το πασίγνωστο πείσμα του Ταύρου, σημαίνει πως μάλλον δεν κάνετε πίσω. Ίσως κρατείστε από μία κατάσταση, μία άποψη, μία κατάσταση μυαλού ή από κάτι τέλος πάντων για πάρα πολύ καιρό, απλά για να αποδείξετε την αντίστασή σας στην αλλαγή.

Σε αυτή τη περίπτωση, είναι απαραίτητο να πάρετε το μάθημα που αφορά το πότε πρέπει να κρατάτε κάτι και πότε πρέπει να το αφήνετε. Συνήθως υπάρχει μία ισχυρή ανάγκη για άνεση, ασφάλεια και επιτυχία εφικτών αποτελεσμάτων.

Και πάλι πρέπει να φροντίσετε να μην γίνετε υπερβολικά άκαμπτοι και σταθεροί σε έναν τρόπο σκέψης, ή σε ένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης.Η άνεση, η σταθερότητα και η ασφάλεια πολλές φορές αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των εμπειριών της παιδικής σας ηλικίας.

Η σημασία της ανάπτυξης πλούτου, της οικονομικής ασφάλειας, και της ιδιοκτησίας ίσως οφείλεται στη δομή της οικογένειας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική υλική έμφαση, ή εναλλακτικά στον φόβο για αλλαγή, που πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε.

Τυπικά, οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Ταύρο είναι ευγενικοί, χαριτωμένοι και ευγενικοί άνθρωποι.

Το πιθανότερο είναι να είστε λάτρεις της ειρήνης και συμπαθητικοί. Η κηπουρική, η ομορφιά, η τέχνη, ο χορός και η μουσική είναι σημαντικά για εσάς, καθώς είστε ιδιαίτερα αισθητικό ζώδιο.

Έλκεστε από τη φύση σας από την άνεση, την ασφάλεια και τις ειρηνικές εμπειρίες, έτσι είστε συνήθως ευγενικοί και ατάραχοι, αν και σε περίπτωση που σας προκαλέσουν υπερβολικά βγαίνετε εκτός εαυτού.

Ίσως έχετε την τάση να είστε συντηρητικοί και κοινωνικοί, με μία ανέμελη συμπεριφορά απέναντι στη ζωή. Το πρωταρχικό σας κίνητρο είναι η άνεση και η ασφάλεια.

Στην εργασία, είστε υποδειγματικοί υπάλληλοι, καθώς σας αρέσει να είστε ικανοί και διεξοδικοί, με μία λατρεία να δίνετε μορφή σε κάτι πρακτικό και όμορφο.

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Ταύρο είναι συνήθως αισθησιακοί και ανταποκρίνονται έντονα στον παρορμητισμό του σώματος.

Αυτός ο τομέας είναι υπολογιστικός και εκλεπτυσμένος. Το κλειδί εδώ είναι να απολαμβάνετε το σώμα χωρίς να γίνεστε λαίμαργοι. Υπάρχει συχνά η ισχυρή τάση για υπερβολές στο φαγητό, στο ποτό και στην χαλάρωση, καθώς και στην σεξουαλική δραστηριότητα.

Όμως, και πάλι η υπερβολή σε κάποια πράγματα είναι χειρότερη από την έλλειψη, καθώς η ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής θα μειώνεται μέσα από την επιτυχία.

Σαν εραστές, οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Ταύρου χρειάζονται αρκετή διέγερση και δραστηριότητα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ανοιχτοί στην αλλαγή.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουν έναν σύντροφο που να μπορεί να ταιριάξει στην ερωτική τους όρεξη. Η σεξουαλική έκφραση είναι το κλειδί για την συναισθηματική ισορροπία.

Η γνώση του σώματος είναι απαραίτητη για να εξισορροπήσετε την έννοια της αξίας σας.Υπάρχουν αρκετές τάσεις όσον αφορά τη ζήλεια και την κτητικότητα στις σχέσεις που πρέπει να περιοριστούν.

Πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσετε την καταστροφική πλευρά της συναισθηματικής φύσης σας.

Τα προβλήματα στις σχέσεις συνήθως είναι σημάδια πως η ζωή έγινε ιδιαίτερα δύσκαμπτη, και πως ήρθε η στιγμή να βγείτε από τις συνήθειες και να απαλλαγείτε από χιλιοφορεμένες συνηθισμένες πατέντες.

Συνηθίζετε να θεωρείτε τους συντρόφους και τα προβλήματα του κόσμου δεδομένα, καθώς πρωταρχικά ανησυχείτε για την άνεση που έχετε διαθέσιμη στο δικό σας άμεσο περιβάλλον.

Η ειρωνεία εδώ είναι πως οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Ταύρου τραβούν προς το μέρος τους ανθρώπους που είναι πιθανότατα καταλυτικοί και φέρνουν πολλές αναταραχές στη ζωή τους.

Αυτό εξυπηρετεί το σκοπό να πιεστείτε σε συναισθηματικές ανακατατάξεις, έτσι ώστε να καταλάβετε την ανάγκη για αλλαγή και ανάπτυξη.

Όμως, σαν σύνολο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία ζεστή και γενναιόδωρη προσέγγιση απέναντι στη ζωή, με τη ζωή να σας φέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!