Πάνος Κιάμος


Πρώτη σκέψη : Πως να κρατήσεις τον Ζέφυρο στην παλάμη σου…!

Ήλιος Ζυγός , πλαισιωμένος ανατολικά από τον Πλούτωνα και δυτικά από τον Ερμή , όλοι μαζί τοποθετημένοι στον 2ο οίκο του , ευθύνονται για τον πλούτο που παράγεται σ’ αυτό το λαρύγγι …

Ο ήχος του , οξυδερκής , απλώνεται στον χώρο και φιλόδοξα επιτυγχάνει τον στόχο.
Ηλεκτρίζει και ξεσηκώνει τους πάντες .Κανείς δεν αντιστέκεται .

Δικαίως σχηματίζεται το ερώτημα : Τι είναι αυτό το φαινόμενο ;

Κανένας φόβος . Είναι η εξελιγμένη μορφή <<δικτατορίας >> του Πλούτωνα που απαιτεί από μια μικρή ανάσα να μετατραπεί σε παλέτα φορτωμένη ηχοχρώματα , τέτοια που σε κάνει να βλέπεις τον ήχο σαν ουράνιο τόξο και να ακούς το χρώμα που χαϊδεύει την ψυχή .

Έχει Ωροσκόπο στην Παρθένο , σε ένα σημείο που από μωρό η επιτυχία του έκλεισε παιχνιδιάρικα το μάτι τον προίκισε με καθαρότητα σκέψης έμπνευση ιδανικών και ένα χαμόγελο ανεπιτήδευτο πας-παρ-του αισιοδοξίας στην μιζέρια της εποχής.

Πλήρως αποδεκτός από τον κόσμο ,

Κλήρος Τύχης σύνοδος Σελήνη – στον 1ο οίκο του στην Παρθένο , τον κάνει να ακυρώνει την γκρίνια της Σελήνης σε αυτό το ζωδιακό σημείο και σε τετράγωνο με τον Άρη στον 10ο οίκο του , στους Διδύμους , να <<δίνεται >> τόσο στους άλλους , ώστε να ξεχνά υποχρεώσεις , τόσο στον εαυτό του όσο και στους οικείους του..

Αξίζει τον κόπο να δούμε τον τρόπο επικοινωνίας του αφού ο 3ος οίκος του αγγίζει την αρχή του Σκορπιού παρέα με τον Ουρανό προσδίδοντάς του πνεύμα αντικομφορμιστή με προοδευτικό και διεισδυτικό μυαλό.

Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του 3ου οίκου, τοποθετημένος στον 2ο οίκο, δίνει τα σημαντικά οφέλη του στον Πάνο όπως προαναφέραμε , ενώ ο δεύτερος κυβερνήτης Άρης , από τον 10ο οίκο , στους Διδύμους τριγωνίζει τον Ερμή.

Ο τέταρτος οίκος του στον Τοξότη και πολύ περισσότερο η ύπαρξη του Ποσειδώνα εκεί εξασφάλισαν στον Πάνο το ιδανικό πλαίσιο της καλλιτεχνικής του ανάπτυξής και μέσα από το τετράγωνο του εμπεριεχόμενου πλανήτη με τον Ωροσκόπο <<τρέφονταν >> κυριολεκτικά με μουσική .

Όταν πλέον ο Δίας περνά για δεύτερη φορά από τον 3ο οίκο (Σκορπιός) βγαίνει στον κόσμο και ξεκινά το παραμυθένιο ταξίδι στον κόσμο του τραγουδιού όπου τα ακούσματα της παιδικής ηλικίας γίνονται δημιουργική έμπνευση ( Ποσειδώνας στον 5ο , στον Αιγόκερω ).

Από την πρώτη περίοδο που αρχίζει να τραγουδά η χημεία με το κοινό είναι πλέον γεγονός.

Οι εμφανίσεις του δίπλα σε μεγάλα ονόματα της εποχής του δίνει σημαντικές εμπειρίες καθώς η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του συμβάλλει στην δημιουργία προσωπικής ερμηνείας και εμφάνισης.

Το 1998 , η προχωρημένη Αφροδίτη του πάνω στον Kλήρο Τύχης ο Δίας διελαύνων στον 7ο οίκο στους Ιχθύες και ο Κρόνος διελαύνων στον 8ο οίκο του στον Κριό του οριστικοποιούν το πρώτο σταθερό επίπεδο στον κόσμο της δισκογραφίας , αφού κυκλοφορεί το πρώτο του CD.

Τα CD διαδέχονται το ένα το άλλο ,και οι συνεργασίες επίσης !

Η εκφραστικότητά του σε συνδυασμό με τα τραγούδια επηρεάζουν το κοινό του . .Έχει το χάρισμα να περνά την καλή και μαχητική πλευρά της ζωής στον κόσμο .
Είναι ένας δημοφιλής και πολύ αγαπητός καλλιτέχνης , ανήκει σε όλο το κοινό .

Οι παρεμβάσεις μέσα από την δουλειά του μπορούν να κάνουν πολύ καλύτερη <<δουλειά >> στον καθένα θαυμαστή -θαυμάστρια χωριστά.

Η νέα γενεθλιακή του χρονιά δείχνει , προοδευτικά , τον Πλούτωνα να <<αγγίζει >> τον natal Ήλιο του , και να προκαλεί μια μετάλλαξη στα προσωπικά του <<θέλω >> θετικά πάντα .

Οι όποιες <<κοινωνικές ανησυχίες >> ( προοδευμένη Αφροδίτη στον 12ο οίκο στον Ζυγό ) , απαλύνονται από την transit σύνοδο Ουρανού-Ερμή στον 1ο οίκο σε ανακουφιστικό τριγωνισμό με τον επίσης transit Άρη στον 9ο στον Καρκίνο ,παράγουν εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης με τα τραγούδια του (οι στίχοι πάντα έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα που αναδεικνύεται από την ερμηνεία ) και το χαμόγελο- σήμα κατατεθέν του.

Επίσης η νέα χρονιά του με solar return , <<βγάζει >> solar Ωροσκόπο στον Λέοντα και solar Αφροδίτη επίσης πάνω στον Regulus κατ’ εξοχήν ευεργέτου απλανούς αστέρα υποδηλώνοντας την σημαντικά ποιοτική του πορεία .

Μια διαδρομή που ξεκίνησε από τα εφηβικά χρόνια δείχνει μια σημαντική εξέλιξη και προδιαθέτει για μια επίσης λαμπρή συνέχεια .

Η παρουσία του , χαμογελαστή πάντα εμπνέει σιγουριά , ασφάλεια, ευχαρίστηση ,σοβαρότητα , ενδιαφέρον , ωριμότητα .

Διαλύει τα γκρίζα σύννεφα των δύσκολων συγκυριών ,που βιώνουμε όλοι , με ένα τραγούδι .Νοιάζεται . Θα μπορούσε να είναι ο αδελφός , ο φίλος , ο γιος .

Οικείο και αγαπητό πρόσωπο .

Είναι δυνατός , δυναμικός και <<παρών >>.Δεν έχει εμφανίσει ακόμα όλα τα <<συστατικά >>του .Έχει τον χρόνο δικό του . Για να σκορπά απλόχερα την αισιοδοξία την χαρά , την ζωντάνια , την άποψη , τον προβληματισμό , τα γιατί , την διεκδίκηση , την φαντασία , την αρμονία , την καταξίωση , την αγάπη , το φως.Ξαφνιαστήκατε ;

Είναι ο Πάνος Κιάμος ….!

panos kiamos2

Μαρία Παπαδοπούλου: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός ;

Πάνος Κιάμος: Αγαπημένος μου προορισμός είναι ο κάθε προορισμός που έχει ένα συναρπαστικό ταξίδι..Πιστεύω ότι όταν το ταξίδι προσφέρει εμπειρίες κάνει τον τελικό προορισμό πιο σημαντικό και πιο όμορφο.

Μ.Π.: Πες μας μια αγαπημένη σου συνήθεια.

Π.Κ: Μια αγαπημένη μου συνήθεια είναι μετά την δουλειά να χαλαρώνω με κλασσικό ελληνικό κινηματογράφο.

Μ.Π.: Από Έλληνες και Ξένους καλλιτέχνες ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου;

Π.Κ: Μου αρέσουν πολλοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω πάρει πολλά στοιχεία τα οποία αφομοίωσα και τα έκανα δικά μου με μια ιδιαίτερη αδυναμία όμως στον μεγαλύτερο όλων για μένα…Michael Jackson.

Μ.Π.: Από όλα αυτά τα ξεχωριστά τραγούδια που έχεις ερμηνεύσει, υπάρχουν κάποια που αγαπάς περισσότερο ;

Π.Κ: Όσα τραγούδια έχω ερμηνεύσει τα τραγούδησα γιατί άγγιξαν την καρδιά μου αλλιώς δεν θα μπορούσα να τα υποστηρίξω…σίγουρα σε κάθε δίσκο υπάρχουν και κάποια περισσότερο “αγαπημένα”…και αυτά είναι κυρίως τραγούδια που δεν ακούστηκαν πολύ και ίσως τα θεωρώ και λίγο αδικημένα.

Μ.Π.: Υπάρχουν συνεργασίες που να σου έχουν μείνει αξέχαστες και ενδεχομένως να ήθελες να συνεργαστείς ξανά;

Π.Κ: Από όλες μου τις συνεργασίες θεωρώ ότι έχω κερδίσει πράγματα και γι’ αυτό πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις που θεωρητικά άλλες φορές ακούγονται “λογικές”..και άλλες “ανατρεπτικές”…

Μ.Π.: Ποιο είναι το πιο τολμηρό που έχουν κάνει για να σου δείξουν τον θαυμασμό τους;

Π.Κ: Δεν είχα ποτέ τολμηρές εκδηλώσεις θαυμασμού και χαίρομαι γιατί είμαι τέτοιος χαρακτήρας που θα με έφερναν σε δύσκολη θέση και το δείχνω νομίζω με την στάση μου..η παρουσία του κόσμου δίπλα μου και το ζεστό χειροκρότημα του είναι υπεραρκετά και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Μ.Π.: Πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή σου όλα αυτά τα χρόνια με την επιτυχία να διαδέχεται η μια την άλλη και με την αναγνωρισιμότητα;

Π.Κ: Όταν ο κόσμος σε ξεχωρίζει ως καλλιτέχνη σε κάνει και νιώθεις πολύ όμορφα και δικαιωμένος για την προσπάθεια σου.

Ταυτόχρονα η ευθύνη για την επομένη κίνηση ώστε να μην τον απογοητεύσεις γίνεται όλο και”βαρύτερο” φορτίο και αυτό απαιτεί συνεχή αγώνα ώστε οι επιλογές σου να είναι οι σωστές..πάντως προσωπικά κάνω ότι μπορώ καλύτερο.

Μ.Π.: Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση τον καλλιτεχνικό χώρο;

Π.Κ: Η κρίση έχει αφήσει τα σημάδια της παντού ,οφείλουμε όμως θεωρώ να παλεύουμε. Ειδικά στον χώρο μας που σκοπό έχουμε να “βοηθάμε” τον κόσμο να “ξεφεύγει” από οτιδήποτε τον ταλαιπωρεί και του “χαλάει” την ψυχολογία..Τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ.

panos kiamos3

panos kiamos4

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!