Κατερίνα Παπουτσάκη


Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους, ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη,

Ανήκει στο ζώδιο του υδροχόου. Έχουμε να κάνουμε με μια «αέρινη» προσωπικότητα μιας και ο ωροσκόπος της βρίσκεται στις πρώτες μοίρες των δίδυμων!


Όλο το ωροσκόπιο μας δείχνει το έντονο καλλιτεχνικό ταλέντο της Κατερίνας Παπουτσάκη μιας και η Αφροδίτη της βρίσκεται στον Τοξότη όπως επίσης και η σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα!

Είναι μια γυναίκα που έχει καλλιτεχνική φλέβα και δίνει όλο της το «είναι» σε αυτό που κάνει.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό δεν την δυσκολεύει καθόλου μιας και το ταλέντο πηγάζει από μέσα της.

Έχει μια φοβερή ευκολία να μπορεί να ενσαρκώνει ταυτόχρονα πολλούς διαφορετικούς ρόλους!

Με τον ωροσκόπο στου δίδυμους,

Της αρέσει να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα! Αντίθετα αυτό, αντί να την κουράζει την ανανεώνει.

Σαν Υδροχόος της αρέσει να πειραματίζεται αλλά και να ρισκάρει. Δεν φοβάται, αντίθετα αν μια ιδέα της αρέσει πολύ, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί. Της αρέσει να πρωτοπορεί και ξέρει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις.

Είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα δυναμική αλλά και πολύ έξυπνη. Ο Ερμής βρίσκεται στον αιγόκερω. Κατά βάθος η Κατερίνα μας είναι εσωστρεφής.

Είναι ιδιαίτερα κοινωνική αλλά ανοίγεται μόνο στους δικούς της ανθρώπους γιατί είναι σημαντικό για αυτήν να νιώθει άνετα αλλά και ασφάλεια.

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη,

Πληγώνεται εύκολα αλλά σαν Υδροχόος δεν θα το δείξει , αντίθετα θα καταφέρει να το φιλοσοφήσει και θα το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι ειλικρινής, δεν της αρέσει το ψέμα και θέλει οι σχέσεις τις να στηρίζονται στην ειλικρίνεια.

Αυτό που αγαπά ιδιαίτερα είναι το γέλιο! Δεν μπορεί να μην χαμογελά και να μην σκέφτεται αισιόδοξα!

Έχει έντονα την αίσθηση του χιούμορ και για αυτό σχεδόν πάντα προσπαθεί να κάνει τους γύρω της να χαμογελούν!

Με τον Άρη στον Υδροχόο αλλά και Σελήνη,

Αφροδίτη στον Τοξότη είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα δοτική. Της αρέσει να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα, να δίνει τρυφερότητα και αγάπη.

Μερικές φορές μπορεί λίγο να το παρακάνει με αποτέλεσμα να αφήσει πίσω τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες.

Είναι σημαντικό όμως για αυτήν την δυναμική γυναίκα η ανεξαρτησία. Θέλει σε ότι κάνει να αισθάνεται ελεύθερη γιατί έτσι μπορεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Το τρίγωνο Ήλιου- Άρη με τον ωροσκόπο ,της χαρίζει μια πολύ όμορφη εξωτερική εμφάνιση το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι η Κατερίνα μας, όσο θα περνάει ο καιρός τόσο πιο όμορφη θα γίνεται μιας και η σχέση της με τον χρόνο θα είναι ιδιαίτερα καλή.

Με τον ωροσκόπο σε αυτή την θέση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αθλητικός και ίσως ροκ τύπος.

Το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη σε συνδυασμό με τις άλλες όψεις δείχνει ότι είναι πολύ υπεύθυνη στην δουλειά της, η υπερβολική της αγάπη για αυτό που κάνει έχει σαν αποτέλεσμα μερικές φορές να κρίνει αρκετά αυστηρά τον εαυτό της ,περισσότερο ίσως από ότι θα έπρεπε.


Με βάση την ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου, του προοδευμένου αλλά και της ηλιακής επιστροφής, δείχνει ότι είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό και καλό χρονικό διάστημα για την αγαπημένη μας Κατερίνα Παπουτσάκη.

Εμείς θα περιμένουμε να την απολαύσουμε και στις επόμενες δουλειές της, και φυσικά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι κάνει!

 

Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Παπουτσάκη για την συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Παπαδοπούλου Μαρία: Τραγούδι ή υποκριτική; Τι σε εκφράζει περισσότερο;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Εννοείται η υποκριτική  είναι το πάθος μου, είναι  η δουλειά μου!

Ο στόχος μου, όλα αυτά τα χρόνια, είναι να παίζω ρόλους, να μεταπηδώ από την κωμωδία στο δράμα, να τσαλακώνομαι, να κάνω πράγματα που σπάνε μια εικόνα.

Το τραγούδι είναι μέρος του όλου, είναι ένας ακόμη σημαντικός  τρόπος  έκφρασης για τον ηθοποιό..

Π.Μ: Ποια θεωρείς ήταν η πιο σημαντική συνεργασία σου μέχρι τώρα;

Κ.Π: Έχω κάνει  πολύ σημαντικές συνεργασίες. Θεατρικά  φέτος όμως είναι η σημαντικότερη  μου χρονιά: Μετά τις  «ΔΟΥΛΕΣ»  του Ζενέ,  ξεκίνησα μια  πολύ σπουδαία συνεργασία με 2 κορυφαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες τον Γιάννη Μπέζο και τον  Πέτρο Φιλιππίδη, στους «Απατεώνες και τζέντλεμαν» των Jeffrey Lane & David Yazbek ,σε απόδοση και σκηνοθεσία δική τους.  Είναι πολύ τιμητική αυτή η επιλογή και ελπίζω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο.  Η  πρεμιέρα  είναι στις 30 Μαρτίου   στο θέατρο «Παλλάς».

Π.Μ: Αν γύριζες το χρόνο πίσω υπάρχει κάτι στη δουλειά σου που θα ήθελες να κάνεις διαφορετικά?

Κ.Π:Όχι, και εύχομαι και στο μέλλον να μπορώ   να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν, να συνεχίσω να  κάνω ωραίες συνεργασίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.  Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή

Π.Μ: Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος; Νησί ή πόλη.

Κ.Π: Η αγαπημένη μου Σητεία, εκεί μένει η γιαγιά μου από τον πατέρα μου, φίλοι, συγγενείς… Φυσικά όμως αγαπώ πολύ και την πόλη μας, την Αθήνα, που δυστυχώς την έχουμε κακομεταχειριστεί, ενώ είναι η ομορφότερη πρωτεύουσα του κόσμου!

Π.Μ: Ποια είναι τα χόμπι σου;

Κ.Π: Εκφράζομαι τόσο πολύ από τη δουλειά μου, σε όλα τα επίπεδα έκφρασης που δεν μπορώ να πω κάτι έξω από αυτή …

Για παράδειγμα, το τραγούδι όπως ήδη ανέφερα είναι μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά  όταν αυτό δεν εντάσσεται σε επαγγελματικά πλαίσιο, μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει και ως χόμπι …

Π.Μ: Τι μουσική ακούς;

Κ.Π:  Λατρεύω τη μουσική! Ακούω διαφορετικά  είδη…. αλλά   περισσότερο  brit pop, punk, funk soul, trip hop.

Π.Μ: Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες;

Κ.Π: Ζωή σαν τριαντάφυλλο, μαθήματα πιάνου.

Π.Μ: Με ποιους συναδέλφους θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά;

Κ.Π: Με όλους; (γέλια). Είμαι πολύ ευχαριστημένη με όλες τις συνεργασίες. Όλοι   είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι, σπουδαίοι καλλιτέχνες και συνάδελφοι.


Π.Μ: Πόσο πολύ έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τον καλλιτεχνικό χώρο;

Κ.Π: Πολύ,  σε όλο το φάσμα του επαγγέλματος μας και γενικότερα στο χώρο της παραγωγής Όλοι οι εργαζόμενοι βέβαια βιώνουν τα αποτελέσματα αυτής της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής και της κρίσης που δημιούργησε, αλλά  στο επάγγελμα μας  με την τεράστια ανεργία, την ανασφάλεια και την πλήρη ελαστικότητα τα πράγματα έγιναν  τραγικά  και έχει σημασία να είμαστε συνειδητοποιημένοι απέναντι σε αυτή την κατάσταση! Να μπούμε στην ουσία των πραγμάτων να προβληματιστούμε, να αντιδράσουμε, να δράσουμε ενεργά …

Π.Μ: Πιστεύεις ότι θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις και να ξεπεράσουμε την κρίση? Είσαι αισιόδοξη ότι κάτι καλό ίσως γίνει;

Κ.Π: Είναι πολύ άδικο αυτό που  συμβαίνει  στο λαό μας, είμαστε σε οικονομική κατοχή με επιτρόπους και ειδικούς λογαριασμούς που θα φροντίζουν πρώτα να πληρώνονται οι τράπεζες και αν περισσεύουν, οι μισθοί- συντάξεις, τα νοσοκομεία, τα σχολεία….

Και φυσικά υπάρχουν λύσεις μέσα από ριζική στροφή στη εφαρμοζόμενη πολική. Είμαι αισιόδοξη ότι αυτό θα επιτευχθεί με συλλογική  διεκδίκηση, ενότητα,  αλληλεγγύη, κοινωνική ευαισθησία, ανθρωποκεντρική ανάπτυξη …

Ότι  μέσα από αυτή την  κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική και κοινωνική είναι και πολιτισμική, είναι κρίση Αξιών, ιδεολογιών και οραμάτων,  μπορεί να  δημιουργηθεί μια πολιτιστική έκρηξη,  μια επανάσταση…

Η τέχνη δίνει  δύναμη, οφείλει να δείξει αυτό το δρόμο,  να γεννήσει κάτι ελπιδοφόρο και  δημιουργικό …

Π.Μ: Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Κ.Π: Όπως για όλους τους ανθρώπους ….

Π.Μ: Θα μπορούσες να κάνεις μια ακραία αλλαγή στην εμφάνιση σου για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Κ.Π: Φυσικά. Το έχω ήδη κάνει…

Π.Μ: Η δόξα επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την ζωή ενός ανθρώπου;

Κ.Π: Ανάλογα με το πως τη βιώνει, αν την επιδιώκει και στοχεύει σε αυτήν, αν την θεωρεί υπαρξιακή ανάγκη  και προσπαθεί να καλύψει μέσα από αυτή την ανασφάλεια του ή τη φιλοδοξία του,  τότε αν προκύψει θα τον επηρεάσει αρνητικά.

 Αν πάλι είναι κατασταλαγμένος, συνειδητοποιημένος, θεωρώντας  ότι όλα όσα συνεπάγονται των προσπαθειών του, είναι απόρροια της δουλειάς του και τίποτα παραπάνω,  τότε σε τίποτα δεν μπορεί να τον βλάψει ….


Π.Μ: Πόσο σημαντική είναι η φιλία για σένα;

Κ.Π: Πολύτιμη σαν φυλακτό!!!

Π.Μ: Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της υποκριτικής;

Κ.Π: Να ασχοληθούν  αν  νιώθουν, ότι μόνο έτσι μπορούν να εκφράσουν την ευαισθησία τους, τα συναισθήματα τους, αν νοιώθουν ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να τους εκφράζει…Ο χώρος είναι δύσκολος ποικιλοτρόπως  και όπως ήδη σας ανέφερα με συνεχώς αυξανόμενη ανεργία …

Π.Μ: Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Κ.Π: Σας μίλησα ήδη για την πολύ σημαντική δουλειά «Απατεώνες και τζέντλεμαν» των Jeffrey Lane& David Yazbek ,σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου – Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι μια  μουσική κωμωδία που τη στήνουν  με πολύ μεράκι για να προσφέρει γέλιο κόντρα στην καθημερινή μαυρίλα…

Παίζουν ακόμα 16 ηθοποιοί, τα σκηνικά  είναι του Μ. Παντελιδάκη  και τα κοστούμια του Β. Ζούλια.

Όλα εξελίσσονται  σε μια όμορφη παραλιακή πόλη  της Νότιας Γαλλίας. Εκεί οι 2 ήρωες εξαπατούν εύπιστες, πλούσιες, ώριμες κυρίες,  με στόχο το δικό τους πλουτισμό, αλλά κάποια στιγμή βρίσκουν τη μαστόρισσα τους …

Ανατροπές, πολύ γέλιο αλλά και γλυκά, τρυφερά συναισθήματα κυριαρχούν στην παράσταση ! Η πρεμιέρα είναι στις 30 Μαρτίου   στο θέατρο  «Παλλάς».

Π.Μ: Πιστεύεις στην Αστρολογία;

Κ.Π: Ναι , είναι μια μορφή έρευνας και ευχαριστώ πολύ και για τον αστρολογικό χάρτη που μου ετοιμάσατε !

 

 

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!