Αγάπη, χρήματα, δημιουργία: προσελκύστε τα στη ζωή σας


Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η αγάπη, τα χρήματα κι η δημιουργία είναι πλευρές του ίδιου «νομίσματος». Συγκεκριμένα, είναι όλα μέρη του ίδιου ενεργειακού «πακέτου» (κβάντα για τους Φυσικούς της παρέας) και αστρολογικά κυβερνώνται από την Αφροδίτη.

Τι συμβαίνει με την ενέργεια;

Τις αρχετυπικές ενέργειες του πλούτου, της αφθονίας, της ευχαρίστησης και της ηδονής, τις γνωρίσαμε στο πρόσωπο της Θεάς Αφροδίτης στη Μυθολογία. Κι αυτό ακριβώς είναι που μας δίνει το κλειδί για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε ενεργειακό επίπεδο και να προσελκύσουμε λίγο περισσότερη αφθονία στη ζωή μας.

Το «μυστικό» είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους, περιουσιακά στοιχεία και ιδέες. Το παν είναι να καταλάβουμε πως όλα γύρω μας δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ενέργεια! Όταν, λοιπόν, καταφέρουμε να δούμε τα πάντα ως ενέργεια ή ως αντανάκλαση της δικής μας ενέργειας, γινόμαστε αυτόματα κι αγωγός της ενέργειας για εκείνα. Έτσι, αυξάνονται τα «διαθέσιμα ποσά» αγάπης, χρημάτων και δημιουργίας.

Πώς θα τα καταφέρουμε;

Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να προσελκύσουμε περισσότερη αγάπη, χρήματα και δημιουργία στη ζωή μας. Όλα ξεκινούν από έναν διαλογισμό, μέσω του οποίου θα «μιλήσουμε» με τη Θεά Αφροδίτη σε μία από τις μορφές της: Θεά της Αγάπης και του Έρωτα, Θεά των Χρημάτων και της Αφθονίας ή Θεά της Δημιουργίας.

Βήμα 1: Όνειρα

Πριν σας δώσουμε βασικές τις αρχές του διαλογισμού, καλό θα ήταν να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τι θα ήθελε να ζητήσει από την Θεά Αφροδίτη. Κλείστε τα μάτια και νιώστε τα δώρα του έρωτα και της αφθονίας να σας αγκαλιάζουν. Νιώστε ότι είστε στην πιο δημιουργική σας φάση και γράφετε το βιβλίο των ονείρων σας. Νιώστε με όλα σας τα κύτταρα αυτό που θέλετε να ζήσετε αυτήν ακριβώς τη στιγμή στη ζωή σας.

Βήμα 2: Επιλογή

Θέλετε μία σχέση που θα αγαπήσετε και θα αγαπηθείτε βαθιά κι αληθινά; Τότε πρέπει να επικαλεστείτε τη Θεά της Αγάπης, δηλαδή την Αφροδίτη της Μυθολογίας. Είναι τα χρήματα κι η υλική αφθονία πολύ σημαντικά για εσάς τη δεδομένη χρονική στιγμή; Τότε, θα πρέπει να επικαλεστείτε την αντίστοιχη Θεά, που δεν είναι άλλη από την γήινη μορφή της Αφροδίτης, δηλαδή η Αυτοκράτειρα των Ταρώ. Τέλος, αν αυτό που θέλετε είναι η έμπνευση κι η δημιουργία, τότε θα πρέπει να επικαλεστείτε την αντίστοιχη μορφή της Θεάς.

Βήμα 3: Προετοιμασία

Για τον διαλογισμό, χρειάζεται να στήσετε ένα διαφορετικό σκηνικό. Φέρτε στον χώρο φρέσκα λουλούδια ή/και όμορφα αντικείμενα. Ανάψτε πράσινα κεριά (για να μιλήσουμε στο heart chakra). Φορέστε τα πιο όμορφά σας ρούχα και παπούτσια, βαφτείτε και βάλτε το αγαπημένο σας άρωμα.

Το να δείχνετε όμορφες είναι εξίσου σημαντικό με το να νιώθετε όμορφες για τον διαλογισμό αυτόν. Μην ξεχάσετε να σβήσετε το κινητό σας, ώστε να μην διακόψει τίποτα τον διάλογό σας με τη Θεά Αφροδίτη.

Βήμα 4: Ώρα για διαλογισμό

Μόλις νιώσετε έτοιμες, καθίστε ή ξαπλώστε και νιώστε απολύτως άνετα. Θυμηθείτε – θα καλέσετε τη Θεά της ευχαρίστησης και το να νιώθετε άβολα δεν είναι για κανένα λόγο μέρος της διαδικασίας!

Κλείστε τα μάτια και συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Καθώς χαλαρώνετε, πείτε (είτε φωναχτά, είτε ψιθυριστά): «Τώρα καλώ τη Θεά της Αγάπης, της Αφθονίας και της Δημιουργίας, να μοιραστεί μαζί μου τη σοφία της στην αναζήτησή μου για… (αγάπη, έρωτα, χρήματα, αφθονία, δημιουργία, έμπνευση ή ό,τι επικαλείστε τη Θεά)».

Δώστε λίγο χρόνο κι αφήστε την ενέργεια της Αφροδίτης να ενωθεί μαζί σας και να σας εμφανιστεί στη μορφή που πραγματικά έχετε ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κρατήστε νοητά σημειώσεις για το πώς είναι εξωτερικά, τι χρώματα φοράει και πώς σας εκδηλώθηκε ενεργειακά.

Πολύ σημαντικό είναι να μην φοβηθείτε αυτή τη διαλογιστική εμπειρία και να μην ανοίξετε ξαφνικά τα μάτια σας, διακόπτοντάς την απότομα. Αν νιώσετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε, ζητήστε συγγνώμη από τη Θεά κι υποσχεθείτε της ότι θα δοκιμάσετε ξανά όταν θα είστε πιο έτοιμες να μιλήσετε μαζί της.

Τώρα είναι η στιγμή να τη ρωτήσετε τι θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας, ώστε να σας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου σας. Μην εκπλαγείτε αν σας μιλήσει για κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχατε αρχικά στο μυαλό σας. Η Θεά γνωρίζει καλά ποια είναι η πραγματική σας ανάγκη.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε αγάπη κι η Θεά να σας δηλώσει πως πρέπει να αλλάξετε τη διακόσμηση στο υπνοδωμάτιό σας. Μην το πάρετε αψήφιστα. Δουλεύοντας πάνω σε κάτι που δεν είχατε ποτέ φανταστεί και φτιάχνοντας έναν φαινομενικά αδιάφορο τομέα της ζωής σας, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για κάτι πραγματικά μεγαλύτερο.

Βήμα 5: Ξύπνημα

Αφού μιλήσετε με τη Θεά (πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε) αρχίστε να κουνάτε ελαφρώς τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών ώστε να επιστρέψετε στο «τώρα» και σημειώστε όσα βιώσατε. Να είστε έτοιμες! Τα δώρα της Αφροδίτης θα έρθουν σύντομα στη ζωή σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!