Ο καθημερινός μας διαλογισμός

Ο καθημερινός μας διαλογισμός


Πώς θα αντιδρούσατε αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένας «μαγικός» τρόπος να τονώσετε την κάθε σας στιγμή και να δείτε τη ζωή σας με χαμόγελο; Χμμμμ… Θα σας απογοητεύσω. Μαγικοί τρόποι δεν υπάρχουν.

Το «μυστικό»

Μπορεί να μην υπάρχει μαγεία, αλλά υπάρχει μέσα μας μια πολύ δυνατή ενέργεια. Και το μυστικό της εσωτερικής ισορροπίας και βαθιάς ευτυχίας έγκειται στον καθημερινό μας «καθαρισμό» από ό,τι μας βαραίνει και μας κάνει να μην κοιμόμαστε καλά το βράδυ.

Πότε πρέπει να γίνεται

Δεν υπάρχει timeline για τον καθημερινό μας καθαρισμό. Άλλοι τον κάνουν το πρωί που ξυπνούν, άλλοι πριν κοιμηθούν το βράδυ, άλλοι ξεκλέβουν λίγα λεπτά στην πίεση της δουλειάς. Μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε, αρκεί να το θέλετε.

Είναι απλό;

Πιο απλό από όσο μπορεί να φαντάζεστε.

Πώς να προετοιμαστώ;

Καθίστε αναπαυτικά σε μία καρέκλα. Τα χέρια σας μπορούν είτε να ακουμπούν σε κάποιο γραφείο ή τραπέζι, είτε στα πόδια σας. Σημασία έχει οι παλάμες να κοιτούν προς τα πάνω, ώστε να δώσετε στο Σύμπαν το μήνυμα ότι είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας φέρει. Τα πέλματά σας (χωρίς παπούτσια, μόνο με κάλτσες ή χωρίς αυτές) πρέπει να ακουμπούν καλά στο έδαφος, για να έχετε την απαραίτητη γείωση.

Και τώρα;

Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια βαθιά εισπνοή από το διάφραγμα με κλειστό το στόμα. Εκπνεύστε από το στόμα έντονα. Στις πρώτες εισπνοές – εκπνοές, το μυαλό σας θα σκέφτεται διάφορα. Για να συγκεντρωθείτε στην αναπνοή κρατήστε χρόνο. Εισπνοή σε 6 χρόνους, παύση ανάσας για 2 χρόνους, εκπνοή σε 6 χρόνους, παύση για 2 χρόνους. Θα δείτε ότι σιγά – σιγά καθαρίζει το μυαλό σας και βλέπετε χρώματα. Είστε στο σωστό σημείο. Πάρτε 3 βαθιές εισπνοές – εκπνοές και νιώστε ότι γεμίζετε το σώμα σας με φως. Μόλις το καταφέρετε μπορείτε να κουνήσετε ελαφρώς τα άκρα σας και μόλις είστε έτοιμοι, ανοίξτε τα μάτια σας. Αυτό ήταν.

Ο ιδανικός καθημερινός διαλογισμός μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από 3 βαθιές και συνειδητές εισπνοές και εκπνοές.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;

Όχι, δεν υπάρχει κάτι υποχρεωτικό στην όλη διαδικασία. Όπως είδατε, είστε εσείς απέναντι στον εαυτό σας και το μόνο που χρειάζεται είναι η ανάσα σας. Ωστόσο, αν σας βοηθάει, στη διάρκεια του διαλογισμού, μπορείτε να ακούτε ειδικούς ήχους διαλογισμού, όπως τα Tibetan Singing Bowls. Ενδεικτικά:

Επίσης, αν το κάνετε στον χώρο σας, ειδικά αν ήταν άλλοι άνθρωποι πριν, καλό θα ήταν να τον καθαρίσετε καίγοντας μερικά φύλλα φασκόμηλου και περνώντας το γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα.

Κάποια τελευταία συμβουλή;

Πρώτον, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Άλλες μέρες μπορούμε να συγκεντρωθούμε κι άλλες όχι. Με λίγη υπομονή ακόμη και τις πιο περίεργες μέρες, μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Δεύτερον, όταν έχετε κλειστά τα μάτια σας, το «μυστικό» είναι να εστιάζετε το νοητό σας βλέμμα στην περιοχή πίσω από αυτά. Αυτό θα σας βοηθήσει να δεθείτε πιο εύκολα με το ενεργειακό σας σώμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u