Ο καθημερινός μας διαλογισμός

Ο καθημερινός μας διαλογισμός


Πώς θα αντιδρούσατε αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένας «μαγικός» τρόπος να τονώσετε την κάθε σας στιγμή και να δείτε τη ζωή σας με χαμόγελο; Χμμμμ… Θα σας απογοητεύσω. Μαγικοί τρόποι δεν υπάρχουν.

Το «μυστικό»

Μπορεί να μην υπάρχει μαγεία, αλλά υπάρχει μέσα μας μια πολύ δυνατή ενέργεια. Και το μυστικό της εσωτερικής ισορροπίας και βαθιάς ευτυχίας έγκειται στον καθημερινό μας «καθαρισμό» από ό,τι μας βαραίνει και μας κάνει να μην κοιμόμαστε καλά το βράδυ.

Πότε πρέπει να γίνεται

Δεν υπάρχει timeline για τον καθημερινό μας καθαρισμό. Άλλοι τον κάνουν το πρωί που ξυπνούν, άλλοι πριν κοιμηθούν το βράδυ, άλλοι ξεκλέβουν λίγα λεπτά στην πίεση της δουλειάς. Μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε, αρκεί να το θέλετε.

Είναι απλό;

Πιο απλό από όσο μπορεί να φαντάζεστε.

Πώς να προετοιμαστώ;

Καθίστε αναπαυτικά σε μία καρέκλα. Τα χέρια σας μπορούν είτε να ακουμπούν σε κάποιο γραφείο ή τραπέζι, είτε στα πόδια σας. Σημασία έχει οι παλάμες να κοιτούν προς τα πάνω, ώστε να δώσετε στο Σύμπαν το μήνυμα ότι είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας φέρει. Τα πέλματά σας (χωρίς παπούτσια, μόνο με κάλτσες ή χωρίς αυτές) πρέπει να ακουμπούν καλά στο έδαφος, για να έχετε την απαραίτητη γείωση.

Και τώρα;

Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια βαθιά εισπνοή από το διάφραγμα με κλειστό το στόμα. Εκπνεύστε από το στόμα έντονα. Στις πρώτες εισπνοές – εκπνοές, το μυαλό σας θα σκέφτεται διάφορα. Για να συγκεντρωθείτε στην αναπνοή κρατήστε χρόνο. Εισπνοή σε 6 χρόνους, παύση ανάσας για 2 χρόνους, εκπνοή σε 6 χρόνους, παύση για 2 χρόνους. Θα δείτε ότι σιγά – σιγά καθαρίζει το μυαλό σας και βλέπετε χρώματα. Είστε στο σωστό σημείο. Πάρτε 3 βαθιές εισπνοές – εκπνοές και νιώστε ότι γεμίζετε το σώμα σας με φως. Μόλις το καταφέρετε μπορείτε να κουνήσετε ελαφρώς τα άκρα σας και μόλις είστε έτοιμοι, ανοίξτε τα μάτια σας. Αυτό ήταν.

Ο ιδανικός καθημερινός διαλογισμός μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από 3 βαθιές και συνειδητές εισπνοές και εκπνοές.

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;

Όχι, δεν υπάρχει κάτι υποχρεωτικό στην όλη διαδικασία. Όπως είδατε, είστε εσείς απέναντι στον εαυτό σας και το μόνο που χρειάζεται είναι η ανάσα σας. Ωστόσο, αν σας βοηθάει, στη διάρκεια του διαλογισμού, μπορείτε να ακούτε ειδικούς ήχους διαλογισμού, όπως τα Tibetan Singing Bowls. Ενδεικτικά:

Επίσης, αν το κάνετε στον χώρο σας, ειδικά αν ήταν άλλοι άνθρωποι πριν, καλό θα ήταν να τον καθαρίσετε καίγοντας μερικά φύλλα φασκόμηλου και περνώντας το γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα.

Κάποια τελευταία συμβουλή;

Πρώτον, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Άλλες μέρες μπορούμε να συγκεντρωθούμε κι άλλες όχι. Με λίγη υπομονή ακόμη και τις πιο περίεργες μέρες, μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Δεύτερον, όταν έχετε κλειστά τα μάτια σας, το «μυστικό» είναι να εστιάζετε το νοητό σας βλέμμα στην περιοχή πίσω από αυτά. Αυτό θα σας βοηθήσει να δεθείτε πιο εύκολα με το ενεργειακό σας σώμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Διάλεξε μια κάρτα Ταρώ και μάθε το ερωτικό σου μέλλον

In category Dream Building

Είσαι σε μια περίεργη φάση στα ερωτικά σου; Τότε αυτό το mini quiz είναι ακριβώς αυτό πο ...

Δώσε νέα πνοή στη σχέση σου – Sexting

In category Dream Building

Νιώθεις ότι η σχέση σου βαλτώνει και δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό; Σου έχει λείψε ...

Ροζ χαλαζίας: Ο κρύσταλλος της αγάπης

In category Dream Building

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι μπορούν να γίνουν ένα καθημερινό εργαλείο διαλογισμού, καθα ...

Διάλεξε μια κάρτα Ταρώ και μάθε τι ξυπνάει μέσα σου

In category Dream Building

Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα υπέροχο θεραπευτικό εργαλείο. Δεν υπάρχει ταβάνι στις δυν ...

Αμέθυστος: Γνωρίστε τον psychic κρύσταλλο

In category Dream Building

Ο αμέθυστος πιστεύεται από τα αρχαία χρόνια ότι είναι ένας από τους πιο πνευματικο ...

Διάλεξε μια κάρτα και βρες την πυξίδα της ψυχής σου

In category Dream Building

Τι έρχεται στη ζωή σου στο προσεχές μέλλον; Χόρεψε στη δυναμική ενέργεια του σύμπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//