Ενεργειακό σώμα: Αγκάλιασέ το!


Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας είναι ότι δεν έχουμε ένα σώμα, αλλά δύο. Το φυσικό και το ενεργειακό.

Αυτό ακριβώς είναι κι η ουσία της ύπαρξής μας. Τα δύο σώματα στα οποία βιώνουμε κάθε κατάσταση. Η υπέρθεση και τα παράλληλα σύμπαντα της κβαντομηχανικής. Μέσω του dream building ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τα πάντα για το ενεργειακό μας σώμα.

Διαφορά φυσικού – ενεργειακού σώματος

Το φυσικό σώμα είναι αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας. Αυτό που ξυπνάει κάθε μέρα να πάει για δουλειά. Αυτό που πίνει, καπνίζει, δεν προσέχει τη διατροφή του και δεν ασκείται. Αυτό που μένει κολλημένο στην comfort zone. Ενεργειακό σώμα είναι όλα μας τα συναισθήματα, τα ένστικτα, οι μεταφυσικές εμπειρίες.

Η δύναμη του ενεργειακού σώματος

Σε αντίθεση με το φυσικό σώμα που είναι γεμάτο όρια, το ενεργειακό σώμα μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι αυτό που μπορεί να λύσει ή να δημιουργήσει σωρούς από προβλήματα. Είναι η πηγή της αποτυχίας, αλλά κυρίως της επιτυχίας μας. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Αρκεί να το θέλουμε τόσο, ώστε να στείλουμε όλη μας την ενέργεια στο πεδίο της επίτευξης του σκοπού μας.

Προβλήματα και λύσεις

Σε όποια κατηγορία ανθρώπων κι αν ανήκετε, μπορείτε σήμερα κιόλας να ξεμπλοκάρετε την ενέργειά σας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Είτε είστε από τους ανθρώπους που ακούν το ένστικτό τους, είτε έχετε κάνει πολύ διαλογισμό, είτε γνωρίζετε το δρόμο σας. Κυρίως, όμως, αν ανήκετε στην κατηγορία που δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα παραπάνω, μπορείτε μέσω 4 απλών βημάτων να βρείτε το μονοπάτι της ζωής σας. Αρκεί ν’ αφουγκραστείτε το ενεργειακό σας σώμα. Και μην ξεχνάτε τη δύναμη του χαμόγελου. Αφήστε το να είναι ο οδηγός σας. Όποτε νιώθετε να χαμογελάτε, τότε κάνετε κάτι σωστά.

Βήμα 1: Διαύγεια

Καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος, φορώντας άνετα ρούχα και καθίστε με τρόπο που να νιώθετε σε αρμονία με το φυσικό σας σώμα. Αν σας βοηθάει, μπορείτε να ακούσετε ειδική μουσική με δονήσεις για καθαρισμό της αύρας σας, σαν το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.

Ιδανικό θα ήταν να καθίσετε σε μια καρέκλα, ώστε τα πέλματά σας να έρχονται σε επαφή με το πάτωμα. Κλείστε τα μάτια σας και δώστε όλη σας την προσοχή στην αναπνοή σας. Εισπνεύστε φως, εκπνεύστε γκρίζο. Ξανά και ξανά. Μέχρι να νιώσετε κάποιο χρώμα να σας γεμίζει. Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην περιοχή πίσω από τα μάτια σας και κοιτάτε τον κόσμο. Στείλτε εκεί την ανάσα σας.

Τώρα είναι η στιγμή να ρωτήσετε τον εαυτό σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει. Όποια κι αν είναι η απάντηση, σκεφτείτε αν όντως το επιθυμείτε ή αν είναι κάποια πεποίθηση της οικογένειάς σας που συντηρείτε. Αν είναι το δεύτερο, διώξτε το και δώστε χώρο στην καρδιά σας να εκδηλώσει τη βαθύτερη επιθυμία της.

Βήμα 2: Ροή ενέργειας

Η ενέργεια θεραπεύεται με ενέργεια. Πρέπει να φτιάξουμε λοιπόν το δικό μας «ενεργειακό φάρμακο», που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μπάλα ενέργειας. Ανοίξτε τα μάτια σας. Νιώστε να μπαίνει στο σώμα σας φως πάνω από το κεφάλι σας. Φέρτε τις παλάμες σας κοντά τη μία με την άλλη κι αρχίστε να τις κινείτε ρυθμικά γεμίζοντάς τες με το φως. Μη φοβάστε. Παίξτε. Δεν τη νιώθετε την ενέργεια να δημιουργεί μια μπαλίτσα ανάμεσα στα χέρια σας; Αυτό θέλουμε.

Βήμα 3: Καθαρισμός

Κλείστε ξανά τα μάτια σας, συνεχίζοντας να παίζετε με τη μπάλα ενέργειας. Σκεφτείτε ξανά την επιθυμία που εκφράσατε στο πρώτο βήμα. Σε ποιο σημείο του σώματός σας νιώσατε ένα σφίξιμο στη σκέψη της αποτυχίας; Εκεί ακριβώς είναι που πρέπει να στείλετε την ενέργεια που κρατάτε ανάμεσα στα χέρια σας. Δεν υπάρχει «τρόπος». Στείλτε την όπως εσείς πιστεύετε ότι θα φτάσει να σας θεραπεύσει.

Βήμα 4: Συγχρονικότητα

Το τέταρτο είναι και το πιο σημαντικό βήμα. Μέχρι το τρίτο, όλοι τα έχουμε κάνει λίγο-πολύ σε κάποιον διαλογισμό. Τώρα, ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο. Κλείστε εκ νέου τα μάτια σας κι αρχίστε παράλληλα να δημιουργείτε μια καινούρια ενεργειακή μπάλα. Δείτε τον εαυτό σας σε ένα δρόμο. Μεγάλο, μικρό, άσφαλτο, χώμα, με τα πόδια, με αμάξι, όπως θέλετε. Σκεφτείτε ότι προχωράτε εκεί και ξαφνικά εμφανίζεται μια διακλάδωση. Πού θα πάτε;

Συνεχίζετε στην κατεύθυνση που επιλέξατε. Αν δεν βλέπετε καλά στείλτε λίγο φως. Δείτε γύρω σας. Έχει κόσμο; Μαγαζιά; Είναι έρημο; Πώς νιώθετε; Μείνετε εκεί για μερικές ανάσες. Αφουγκραστείτε την επιλογή σας. Ύστερα γυρίστε πίσω. Επιλέξτε τον δρόμο που αφήσατε στην αρχή. Ωραίο πράγμα τα όνειρα, ε; Αν δε μας αρέσει κάτι, το αλλάζουμε αμέσως! Πώς είναι εδώ; Κοιτάξτε το τοπίο, στείλτε φως και νιώστε και αυτή την επιλογή.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν είδατε στην αρχή. Κι ένας τρίτος δρόμος. Τι θα λέγατε να τον προχωρήσετε; Στείλτε φως κι αγάπη. Πώς είναι εδώ τα πράγματα; Την είχατε σκεφτεί ποτέ αυτή την επιλογή; Είναι μήπως και κάποιος άλλος μαζί σας; Δώστε χρόνο στις ανάσες σας να δείτε τι γίνεται γύρω σας. Ήρθε η στιγμή της επιλογής. Με τη μπάλα που έχετε τόση ώρα στα χέρια σας στείλτε φως κι αγάπη στην τελική σας επιλογή. Νιώθετε να χαμογελάτε; Τα έχετε κάνει όλα σωστά.

Σημασία έχει σε αυτό το βήμα να δείτε ότι πάντοτε στη ζωή υπάρχει μία τρίτη, ίσως και τέταρτη, επιλογή που δεν είχαμε σκεφτεί παλιότερα. Κι αν αυτό που σκεφτήκατε στο πρώτο βήμα ήταν η βαθύτερη επιθυμία σας, είναι σίγουρο ότι ο δρόμος που επιλέξατε καταλήγει σε αυτό. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τα πάντα, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή σας θα τα διαβάσετε ξανά και θα βγάλουν ένα μεγαλύτερο νόημα.

Συμπέρασμα:

~ Αν ένα πράγμα πρέπει να μας μείνει είναι ότι τα «ηθικά μοτίβα» που μας έχουν κληρονομήσει οι οικογένειες κι οι πεποιθήσεις ετών δεν είναι τίποτα παραπάνω από συσσωρευμένη γκρίζα ενέργεια. Ενέργεια που με συχνό διαλογισμό, σαν τον παραπάνω, μπορούμε να φωτίσουμε με χρώματα.

~ Θα έχετε παρατηρήσει ότι πάντα «κολλάτε» στο ίδιο σημείο. Οι σχέσεις σας αποτυγχάνουν για τους ίδιους λόγους. Στη δουλειά σας απογοητεύεστε πάντοτε από τα ίδια πράγματα και θέλετε να παραιτηθείτε. Στη διατροφή σας τα παρατάτε πάντοτε στο ίδιο σημείο κι έτσι δεν έχετε ποτέ αποκτήσει το (φυσικό) σώμα των ονείρων σας. Αυτό που στην ουσία σας μπλοκάρει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από το ενεργειακό σας σώμα.

~ Όσο απαραίτητη είναι η άσκηση στο φυσικό μας σώμα για να είναι υγιές, τόσο απαραίτητος είναι ο διαλογισμός για το ενεργειακό μας σώμα. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε μια πραγματική επιθυμία, μια ενεργειακή μπάλα, το κέντρο του πόνου κι… ένας δρόμος με πολλές επιλογές!

Αν κάτι σας δυσκολέψει στην όλη διαδικασία, οι psychic readers – αστρολόγοι του 875 876 86 86 είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα το ενεργειακό σας σώμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!