Κώστας Κρομύδας


Ένας ευαίσθητος άνθρωπος,

Που δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προσωπική του προβολή, ενώ συνήθως εντάσσεται στην ομάδα ή ένα σύνολο, μέσα από τα οποία δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krommydas Kostas (@krommydaskostas)


Υπάρχει εξήγηση και είναι μόνο μία.

Ήλιος στους Ιχθύες και Ωροσκόπος στον Υδροχόο !

Η Αφροδίτη στον Ωροσκόπο του δίνει ευαισθησία και τον ταυτίζει με τα όνειρά του, αλλά επίσης μας δίνει το δικαίωμα να θεωρούμε, ότι είναι γεννημένος καλλιτέχνης.

Ο Ήλιος του που βρίσκεται στον 1ο οίκο φανερώνει την υποστήριξη συζύγου, οικείων και συνεργατών.

Ο Ερμής, στην ακμή του 2ου οίκου, στους Ιχθύες,

Δίνει μία θολή αντίληψη γύρω από την διαχείριση των οικονομικών του, αλλά ευτυχώς οι δικοί του άνθρωποι, τον προστατεύουν, από πιθανά οικονομικά λάθη.

Ο 3ος οίκος οριοθετείται στο τέλος του Κριού, φιλοξενεί τον Κρόνο, που συσσωρεύει, γνώσεις, πληροφορίες, όνειρα, ανησυχίες και αναζήτηση έκφρασης …

Ο Άρης βρίσκεται στον 11ο οίκο στον Τοξότη !

Θα μας συγχωρέσει, άραγε αν σκεφτούμε φωναχτά, ότι μέσα στην επόμενη τριετία, θα δούμε, πολύ σημαντικές καλλιτεχνικές κινήσεις, με προτεραιότητα στην σκηνοθεσία ;

Ίσως να δούμε επίσης, μία σοβαρή ενασχόληση και με τα κοινά.

Την προσοχή μας τραβά η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον 10ο οίκο, στον Τοξότη και μας βεβαιώνει, ότι πάντα θα εργάζεται μέσα σε ομάδα ή πολύ κόσμο, με πίστη σε ότι θεωρεί ιδανικό, θα παίρνει έμπνευση από την τέχνη που υπηρετεί και η οποία μπορεί να παρουσιάζεται μόνον με τρόπο που να αγγίζει την τελειότητα.

Οι φωνητικές του ικανότητες σύντομα θα μας εκπλήξουν, αφού το μέταλλο, το χρώμα, η χροιά και η έκφραση, ακόμα δεν ελευθερώνονται από τον ίδιο, αν δεν φθάσουν στην επιθυμητή, για αυτόν απόδοση.

Η κίνηση, τον έχει απασχολήσει πολύ και δεν φαίνεται να σταματά απλά στην καλή χρήση του σώματος μέσα από τον χορό. Υποψιαζόμαστε, ότι η φιλοσοφία του είναι, να παρουσιάζει την συμπαντική αλήθεια και τα υψηλά νοήματα, μέσα από την Τέχνη.

 

Θεωρούμε, ότι πάντα θα αναζητά και θα εμβαθύνει στα μυστικά της Καλλιτεχνικής Ιδέας, όσο και αν τελειοποιείται, μετά από κάθε κύκλο μαθητείας, αφού έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά το επίπεδο του άριστου.

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον 8ο οίκο του,

Και ήδη έχουν διαμορφώσει το πεδίο των παρεμβάσεων και των ανατροπών που θέλει να φέρει στο περιβάλλον του, αλλά και σε ευρύτερα κοινωνικά σύνολα.

Οι δύο αυτοί πλανήτες που ευθύνονται, για τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας, στην περίπτωση του Κώστα, είναι τοποθετημένοι πάνω στους άξονες του Συναισθηματικού πλούτου, αλλά και της Υψηλόβαθμης Ευαισθησίας, της Διαίσθησης και της Αυτοθυσίας.

Αυτό το γεγονός δείχνει, ότι η προσωπική του φιλοσοφία και οι αντιλήψεις του, τον οδηγούν πάντα να προσφέρει την καλλιτεχνική του οντότητα στην πνευματική και ηθική ενίσχυση των ανθρώπων.

Στον άξονα της ανωτέρας δύναμης και επέμβασης, εμπεριέχεται ιδεαλισμός ενώ η αίσθηση της ελευθερίας εκφράζεται με την έκφραση και την ερμηνεία, σε απόλυτο πάντα βαθμό.

Η Αφροδίτη με τον Δία σχηματίζουν τον άξονα της επιτυχίας, πάνω στον οποίο είναι τοποθετημένος ο Άρης, γεγονός που μας θέτει σε αναμονή, να δούμε κάποιο πολύ σημαντικό καλλιτεχνικό βήμα του, που σίγουρα θα έχει την προσωπική του σφραγίδα.

Πιστεύουμε ότι η επόμενη τριετία, θα μας δώσει την απάντηση, που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει.

Θεωρούμε ότι έχουμε δώσει ένα ικανοποιητικό περίγραμμα του Κώστα Κρομμύδα, ίσως αποκαλύψαμε πτυχές της προσωπικότητάς του, που δεν θα ήθελε, αλλά ξέρουμε και ελπίζουμε, ότι δεν θα μας θυμώσει.

Περιμένουμε πολλά από αυτόν στα χρόνια που ακολουθούν, είμαστε σίγουροι, ότι θα μας δώσει περισσότερα, αλλά πάντα θα μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Κώστα να είσαι πάντα καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου, γιατί ξέρεις και ξέρουμε πλέον, ότι υπερβάλλεις τις φυσικές σου δυνάμεις, προκειμένου να πετύχεις το τέλειο.

Να είσαι πάντα καλά .

M.K. – Αυτήν την περίοδο διδάσκεις σε σχολή, κάνεις ραδιόφωνο, ασχολείσαι με την συγγραφή βιβλίων (συμπλήρωσε αν ξεχνάω κάτι ) πώς τα προλαβαίνεις όλα;

K.K.- Με πολύ πρωινό ξύπνημα και τρέξιμο όλη μέρα. Οι διδασκαλίες είναι έτσι και αλλιώς αναζωογονητικές για μένα οπότε με ξεκουράζουν.

Μόλις τέλειωσα το πρώτο μου μυθιστόρημα και τώρα αρθρογραφώ στο infokids.gr για θέματα οικογένειας και ανατροφής.

Νομίζω πως η καλή οργάνωση βοηθάει στο να προλαβαίνω όλα αυτά που κάνω.

M.K. – Έγραψες το βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με», το οποίο ήταν μία κατάθεση εμπειρίας. Για ποιους λόγους νιώθεις υπερήφανος ως πατέρας;

K.K.- Νιώθω τυχερός που μπορώ να ασχολούμαι με το μεγάλωμα της κόρης μου. Αυτό ήταν και η έμπνευση για να γράψω το βιβλίο.

Το οποίο βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και ήδη έχει γίνει νέα εκτύπωση του μιας και εξαντλήθηκε η πρώτη έκδοση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krommydas Kostas (@krommydaskostas)


Νιώθω υπερήφανος όταν βλέπω πως όλη αυτή η κούραση και η ενασχόληση αποδίδει στον τρόπο που μεγαλώνει η κόρη μου.

M.K. – Ποια είναι τα λάθη που θέλεις να αποφύγεις ως γονιός;

K.K.- Να μην κάνω πράγματα που αργότερα θα λειτουργήσουν αρνητικά πάνω στον χαρακτήρα της κόρης μου.

Οι γονείς χρειάζεται να κρατάμε συνεχώς μια εύθραυστη ισορροπία για να μπορούμε να είμαστε εκτός από καλοί γονείς και καλοί  στο να δείξουμε το σωστό και το λάθος στα παιδιά μας.

M.K. – Eίσαι παντρεμένος 5 χρόνια με την γυναίκα σου. Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας ενός επιτυχημένου γάμου και πώς κρατάς τον έρωτα ζωντανό;

K.K.- Ο καθημερινός αγώνας και το να μην θεωρείς τον άνθρωπο σου δεδομένο. Όλες οι σχέσεις χρειάζονται το χρόνο τους. Τίποτα δεν λειτουργεί αν το αφήσεις στη μοίρα του.

 

M.K. – Πως ήταν η εμπειρία σου στο dancing with the stars; Συνεχίζεις τα μαθήματα χορού;

K.K.- Η εμπειρία ήταν από κάθε άποψη εξαιρετική. Μου έκανε καλό σε κάθε επίπεδο και από κάθε άποψη.

Ναι συνεχίζω χορό γιατί μου άρεσε και μου αρέσει πολύ.

Ο χορός είναι απίστευτα χαλαρωτικός και ταυτόχρονα σου δίνει μια ενέργεια να κάνεις πολλά αλλά πράγματα.

M.K. –  Έχεις ανασφάλεια όταν σου προτείνουν μία δουλειά; Για το αν θα γίνει τελικά και αν πληρωθείς; Eίσαι επιφυλακτικός με τις επιλογές σου πλέον;

K.K.- Είμαι πολύ ναι. Προτιμώ να μην κάνω μια δουλειά που είναι αβέβαιη παρά να τρέχω μετά. Την έχω πατήσει και τώρα προσέχω πολύ. Από την άλλη δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

M.K. – Από έντεκα ετών έκανες διάφορες δουλειές, όπως  λαντζιέρης, οικοδόμος κ.α Αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα. Το χρήμα φέρνει την ευτυχία;

K.K.- Όχι βέβαια. Είναι ένα μέσω που αν το χρησιμοποιήσεις σωστά μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις καλύτερα. Από μόνα τους τα χρήματα κυρίως μοναξιά φέρνουν και δυστυχία.

M.K. – Δούλεψες και ως μπάρμπαν για να μπορέσεις να σπουδάσεις αυτό που αγαπάς, υποκριτική. Τι σε δίδαξε «η νύχτα» για τη ζωή;

K.K.- Γνώρισα πολλών ειδών χαρακτήρες και ανθρώπους. Συμπυκνωμένα είδα πράγματα και καταστάσεις που ένας απλός άνθρωπος θα χρειαζόταν πολλά χρόνια για να τα ζήσει. Ήταν απίστευτο σχολείο. Ίσως το ποιο σημαντικό στη ζωή μου.

M.K. – Tι κρατάς και τι πετάς από την επαγγελματική σου διαδρομή;

K.K.- Τίποτα. όλα ήταν χρήσιμα για να φτάσω εδώ που έφτασα.

M.K. – Αν το παιδί σου μία μέρα σου ανακοινώσει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, τι θα το συμβουλεύσεις;

K.K.- Το παιδί μου θέλω να πιστεύω πως όταν φτάσει στην ηλικία να αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή του θα μπορεί να το κάνει μόνο του χωρίς να το παροτρύνω η να το κατευθύνω.

Σαφώς διακριτικά θα πω αυτά που έχω να πω. Αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει εκείνη και μόνο εκείνη μιας και πρόκειται για τη δικιά της ζωή.

M.K. – Ο ρόλος σου στη «Ζωή της άλλης» ήταν αυτός του κακού.  Στην προσωπική σου ζωή πότε γίνεσαι κακός;

K.K.- Γίνομαι ναι όταν αυτά που βλέπω είναι κόντρα στις αρχές και αυτά που πιστεύω. Δεν έχω όμως καμιά σχέση με τους ρόλους που παίζω.

 

M.K. – Από όλες τις δουλειές που έκανες ποια σε εξέφραζε 100% και πέρασες καλά;

K.K.- Η συνεργασία μου με τη Ζουζού Νικολούδη. Από κάθε άποψη με πήγε παραπέρα. Και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο.

M.K. – Tί θα ήθελες να κάνεις, που δεν έχεις κάνει μέχρι σήμερα; (επαγγελματικά);

K.K.- Να σκηνοθετήσω μια ταινία στο σινεμά. Ο  κινηματόγραφος είναι μεγάλη μου αγάπη και θεωρώ πως έχει πολύ μέλλον ακόμη.

M.K. – Όταν δεν δουλεύεις τι σου αρέσει να κάνεις;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krommydas Kostas (@krommydaskostas)


K.K.- Μου αρέσει να γυμνάζομαι και να περνώ χρόνο με την οικογένεια μου. το γράψιμο για μένα δεν είναι δουλειά οπότε μου αρέσει όποτε βρίσκω χρόνο να γράφω.

M.K. – Πώς διασκεδάζεις;

K.K.- Με πολύ απλούς τρόπους. Μου αρέσει να περνώ χρόνο με καλούς φίλους με τους οποίους μπορώ να κουβεντιάζω δημιουργικά.

Η διασκέδαση είναι ένας πολύ παρεξηγημένος όρος και πολλοί θεωρούν πως μπορείς να διασκεδάζεις μόνο όταν βρίσκεσαι πάνω σε ένα τραπέζι χορεύοντας.

M.K. – Ποια ήταν η τελευταία ταινία που σου άρεσε πολύ;

K.K.- Οι άθικτοι.

M.K. – Ποιο ήταν το ταξίδι που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσεις;

K.K.- Το πρώτο μου ταξίδι στη νέα Υόρκη.

M.K. – Ποια όνειρα δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη για σένα;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krommydas Kostas (@krommydaskostas)


K.K.- Ένα μεγάλο όνειρο που είχα από πολύ παλιά ήταν να γράψω ένα μυθιστόρημα.

Τώρα που αυτό πλησιάζει περιμένω την έκδοση του για να δω πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος.

Νιώθω όμως πολύ τυχερός που μέσα σε αυτό το βιβλίο καταγράφεται ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη την κατοχή,  που δεν υπάρχει γραμμένο σε κανένα βιβλίο.

M.K. – Aν έγραφες την αυτοβιογραφία σου, τι τίτλο θα έδινες;

K.K.- «Ανθισμένες κορομηλιές» γιατί το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας το πέρασα πάνω σε μια κορομηλιά….

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!