Τι συμβαίνει όταν έχουμε πολλούς πλανήτες σε κρίσιμες μοίρες ;


Η ζωή του είναι περιοριστική,

Και όταν παρεκκλίνει έστω και λίγο από την ευθεία και την τάξη στην ζωή του, τότε αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.

Αισθάνεται την παρόρμηση να κάνει περισσότερα από αυτά που χρειάζονται γιατί προσπαθεί να δικαιολογήσει την ύπαρξή του πάνω στον πλανήτη και σε αυτή την ζωή.

Έχει την τάση να αισθάνεται μια αδιόρατη ενοχή όταν βιώνει ευτυχισμένες στιγμές και αυτό κάνει το άτομο στα μάτια των άλλων να δίνει την εικόνα κάποιου που έχει κουραστεί από την ζωή.

Τις δυσκολίες της ζωής του τις αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και επιμονή, ”δουλεύει σαν σκύλος” με αυτές, αλλά από την αρνητική πλευρά μπορεί και να λειτουργεί στενοκέφαλα και χωρίς να μπορεί να βάλει ”νερό στο κρασί του”.

Τι συμβαίνει όταν δεν έχουμε ενεργοποιημένες κρίσιμες μοίρες;

Έχει την τάση να περιφέρεται χαρούμενο και ικανοποιημένο, μιας και δεν αφήνει σχεδόν τίποτα να παρεμβαίνει στα σχέδιά του στη ζωή ή σε αυτό που θέλει να κάνει.

Μερικές φορές μπορεί να χρησιμοποιήσει τους άλλους για να πετύχει τους σκοπούς του και να τους πετάξει όπως την περιβόητη στυμμένη λεμονόκουπα μετά, όταν δε θα τους χρειάζεται πλέον.

Υπάρχει ελάχιστα αναπτυγμένη η αίσθηση της μετανόησης ή της ενοχής, δεν αισθάνεται ότι είναι υπόλογο στον κόσμο και έτσι μπορεί να ξεφύγει από σχεδόν τα πάντα.

Έχει την ικανότητα να απομακρύνει τον εαυτό του άμεσα από το οτιδήποτε δημιουργεί απογοήτευση και περιορισμό.

Από την θετική πλευρά η απουσία κρίσιμων μοιρών βέβαια προσφέρει ελευθερία από ψυχολογικούς εξαναγκασμούς, κάτι που είναι απαραίτητο για να μπορέσει το άτομο να ελέγχει και να εξελίσσει τον εαυτό του μέσα από την πειθαρχεία και τον περιορισμό συνειδητά και δημιουργικά.

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους 

Προοδευμένος Ήλιος σε κρίσιμη μοίρα.

Μπορούν να υπάρξουν έντονες διαδικασίες ή διαφωνίες με συνεργάτες ή απλά η συνειδητοποίηση ότι οι καταστάσεις της ζωής σας δε φαίνεται να σας οδηγούν κάπου ικανοποιητικά, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Είναι μια χρονιά που ξαφνικά μια καινούργια πόρτα θα ανοίξει και παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή.

Γεμάτοι με έμπνευση και μια νέα αίσθηση σκοπού, μπορείτε να αφήσετε πίσω τις καταστάσεις που δεν αντηχούν την προσωπικότητά σας και να ανοίξτε φτερά για άλλα περιβάλλοντα.

Προοδευμένη Σελήνη σε κρίσιμη μοίρα.

Συνήθως κάτι συμβαίνει εκείνες τις ημέρες που είναι απρόσμενο ή εκτός προγράμματος και το οποίο σας φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι συνηθισμένα και λειτουργούν με καινοτόμο τρόπο, κάτι που έχει την αίσθηση μιας ενδιαφέρουσας και ελκυστικής εμπειρίας για εσάς.

Η σύνοδος αυτή έχει συνήθως μια πλάγια και έμμεση επιρροή στην ζωή σας και χρησιμεύει στον να εστιαστείτε εκείνες τις ημέρες στα αισθήματα και στις φιλοδοξίες σας.

Προοδευμένος Ερμής σε κρίσιμη μοίρα.

Είναι περίοδος μεγάλης ενέργειας και δραστηριότητας για εσάς. Η σαφής και ξεκάθαρη επικοινωνία με τους άλλους έχει μεγάλη σημασία αυτή την περίοδο και έχετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία για να το πετύχετε.

Είναι σαν να γίνονται πραγματικότητα όλες αυτές οι υπέροχες και δυνατές πεποιθήσεις και εικόνες που έχετε για τον εαυτό σας και στο επόμενο διάστημα θα δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα.

Μια νέα δυνατότητα παρουσιάζεται τους επόμενους μήνες και τώρα συνειδητοποιείτε ότι η δύναμη για να αλλάξετε τις καταστάσεις βρίσκεται μέσα σας.

Είναι μια πολύ δημιουργική, καλλιτεχνική και εμπνευσμένη περίοδος για εσάς. Μια νέα αρχή γίνεται, μερικές φορές αυτό μπορεί να σημαίνει μια κυριολεκτική απομάκρυνση ή χωρισμό.

Διαλύετε συμμαχίες, φιλίες ή σχέσεις και κάνετε καινούργιους φίλους, αποκτάτε νέους συμμάχους και γνωρίζετε φρέσκα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά.

Προοδευμένος Άρης σε κρίσιμη μοίρα.

Η περίοδος που σηματοδοτείται από τον προοδευμένο Άρη σε κρίσιμη μοίρα του ωροσκοπίου απαιτεί κάποιο είδος παραίτησης, μετατροπής ή αυτοθυσίας ούτως ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια δέσμευση.

Μπορεί να είναι περίοδος που τελικά καταλήγετε να ασχοληθείτε με κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε και να έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας.

Προοδευμένος Ωροσκόπος/Κατερχόμενο σε κρίσιμη μοίρα.

Προκύπτουν καταστάσεις που σας φέρνουν σε μια ασυνήθιστη ή σε μια άβολη και περίεργη θέση και μέσα από αυτές τις καταστάσεις καλείστε να αναθεωρήσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και τις παγιωμένες αντιλήψεις γύρω από το ποιος είστε.

Αυτή την περίοδο πρέπει να πάρετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και για να το καταφέρετε αυτό, χρειάζεται να ξεπεράσετε τις προσδοκίες που έχετε για τον εαυτό σας.

Έχετε ένα συναίσθημα μεγάλης ψυχικής δύναμης και βαθιά στην καρδιά σας γνωρίζετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, προωθώντας τις απόψεις σας και αναλαμβάνοντας τον έλεγχο.

Προοδευμένο Μεσουράνημα σε κρίσιμη μοίρα.

Αρχίζει για εσάς μια περίοδος ελευθερίας και απελευθέρωσης για να δράσετε και για να δημιουργήσετε.

Αρχίζετε και αισθάνεστε ότι τώρα μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές και αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε την εργασία σας ή την επαγγελματική σας σταδιοδρομία γενικότερα.

Είναι περίοδος που θα αναλάβετε κάποιες καινούργιες ευθύνες.

Συχνά, μπορεί να είναι περίοδος με μετακινήσεις και ταξίδια που όμως δεν έχουν την έννοια της απόδρασης και της αναψυχής, αλλά είναι μια έντονη κινητικότητα προς αναζήτηση νέων ευκαιριών.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u