Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 21-28 Απριλίου. Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα που έρχεται και ετοιμάσου!

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Προάγγελος σημαντικών αποφάσεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμάς. Μιας εβδομάδας που κάτω από το φως της μυστηριώδης Πανσελήνου του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών που ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο.

Αρχικά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, μια συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια, σε προσωπικό επίπεδο, θα προκαλέσει καθοριστικές αλλαγές στην ζωή μας, ανάλογα με τον οίκο που πραγματοποιείται στο Ωροσκόπιο μας, σε άλλους εύκολες και σε άλλους πιο απαιτητικές. Ενώ σε κοσμικό επίπεδο, θα προκαλέσει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα αλλά και σημαντικά γεγονότα.

Και μπορεί το ξεκίνημα της, να είναι για κάποιους αρκετά πιεστικό, η ισορροπία όμως δεν θα αργήσει να έρθει, αφού, ο συνήθης ύποπτος των αναβολών, των παρεξηγήσεων και των καθυστερήσεων, Ερμής, θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στα τέλη της, δίνοντας μας μια σημαντική ανάσα.

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, δεν είναι ο Ερμής, αλλά ο Πλούτωνας, ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο, ενώ θα είναι καταλυτικός ο ρόλος του στα γεγονότα και στις αποφάσεις που θα πάρουμε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Πιο εύκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερος).
Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα οδηγήσουν στο κλείσιμο κύκλων θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Η Κυριακή 21/04 είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της φετινής χρονιάς, κυρίως για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού. Αρχικά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 3 πρώτων ημερών, και η αφορμή μπορεί να είναι κάποιες αποκαλύψεις. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια, θα φέρει μεγάλες και ριζικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, οι οποίες θα αλλάξουν την πορεία της ζωής τους. Σε κοσμικό επίπεδο, θα προκαλέσει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και σημαντικά γεγονότα στα Ωροσκόπια των χωρών που επηρεάζει.

Την Δευτέρα 22/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή, θα ανεβάσει τους τόνους, κυρίως κατά τη διάρκεια των προσωπικών συζητήσεων, με αποτέλεσμα πάνω στον εκνευρισμό τους να πουν πράγματα που δεν πρέπει, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 23/04 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε υπερβολές, κυρίως στον τρόπο που διαχειρίζονται τα συναισθήματα της χαράς αλλά και της απογοήτευσης, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 24/04 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, με την καθοριστική συμμετοχή του Πλούτωνα, θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα τους οδηγήσουν να κλείσουν οριστικά, σημαντικούς κύκλους της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, μιας και αυτή η Πανσέληνος είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 28/10/2023 στο ζώδιο του Ταύρου, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 25/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την σύνοδο Δία – Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε εριστικές συμπεριφορές και απρόβλεπτες αντιδράσεις, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθείς στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να δείξουν το δυναμικό τους πρόσωπο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 26/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το πείσμα και τα εσωτερικά αποθέματα, ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Υδροχόοι και οι Λέοντες των πρώτων ημερών. Επίσης , ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο του Κριού.

Το Σάββατο 27/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς, επικριτικούς και απόμακρους, κυρίως με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 28/04 οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα , τα οποία θα οδηγήσουν σε εντάσεις στις προσωπικές, αλλά και στις οικογενειακές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, το κλείσιμο ενός κύκλου οδηγήσει στο ξεκίνημα ενός άλλου, ποιο δυναμικού, μέσα από τον οποίο μπορούμε να βρούμε τον προορισμό μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!