Κωνσταντίνος Ρήγος


Όταν είδα για πρώτη φορά τον χάρτη του Κωνσταντίνου Ρήγου

Ένοιωσα αμέσως το κλίκ που μεταφράζεται ως.Αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει θόρυβο, ο λιονταρίσιος Ωροσκόπος του σε συνδυασμό με τον αέρινο Ήλιο του στον Ζυγό, γεμίζουν τον χώρο με μια θεραπευτική, ηλεκτρική αύρα , ικανή, να μεταλλάξει κάθε κοινοτυπία σε κίνηση που μόνον οι εννέα Μούσες, συγχρόνως, θα μπορούσαν να επιτύχουν.

Όμως τι είναι αυτό που αισθανόμαστε μπροστά σε κάθε δουλειά του;

Είναι πάθος που του επιβάλλεται από την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα , που επιβλέπει από κοντά η Λίλιθ του , δεν ησυχάζει αν δεν ανεβάσει από τα μύχια της ψυχής του το πρωταρχικό συστατικό του Έρωτα , δοσμένο από τον Ποσειδώνα του στον Σκορπιό και σε σημαντική μοίρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KONSTANTINOS RIGOS (@rigosk)


Τώρα ίσως γίνεται λίγο αντιληπτό το πως αυτό το πλάσμα φλέγεται μέσα στον κύκλο της έμπνευσης του.

Σε βρεφική σχεδόν ηλικία , είχε δεν είχε λιώσει το πρώτο του ζευγάρι παπούτσια , κατάλαβε ότι δεν του αρκεί να έχει ότι κάθε παιδάκι στην ηλικία του, όντας σε κάπως δύσκολες συνθήκες , Σελήνη ημιτετράγωνο Κρόνος .

Πτοήθηκε ; Σε καμία περίπτωση.

Ο ωροσκόπος του στην μοίρα του θεραπευτή, στον Λέοντα , του εξασφάλισε μόνιμη στήριξη σε όλη την ζωή του. Τυχερός ;

Ίσως ναι με την στενή σχέση του Δία με τον Regulus στον οίκο των αποκτημάτων.

Έχει δηλαδή χρήματα; Βεβαίως με Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο, αλλά τα προσφέρει στην ανάγκη του να κάνει μοναδικά πράγματα , χάρις , στο τρίγωνο Αφροδίτης και κλήρου τύχης στον Αιγόκερω .

Αυτό το παιδί δεν ησυχάζει ποτέ;

Καλά το μαντέψατε. Από την εφηβεία του οι φωνές της ψυχής του τον οδήγησαν σε αναζήτηση γνώσης στο πανεπιστήμιο , σπουδάζοντας οικονομικά, η Αφροδίτη του ενάτου στον δεύτερο, αλλά συγχρόνως διευρύνοντας τους ορίζοντές του με εκρηκτικό τρόπο , με τον Ουρανό να κάνει αντίθεση με τον Χείρωνα .

Οι σπουδές στο πανεπιστήμιο και ειδικότερα μια τριετία τον κατέστησε κύριο του δικού του δρόμου.

Όταν πλέον τελειώνει αυτές τις σπουδές , καταλαβαίνει ότι θα έχει μια πρωτοπορεία στην καριέρα του.

Βγαίνει στο εξωτερικό δημιουργώντας και σπουδάζοντας συγχρόνως , Άρης στον πέμπτο οίκο στον Τοξότη .

Όταν βλέπεις κάποια από τις δημιουργίες του διακρίνεις, ότι , κάθε σημείο έχει ιδιαίτερη μελέτη όπως του επιβάλλει το stellium Δία-Αφροδίτης-Ουρανού ,βασανιστικό για αυτόν, απολαυστικό για τον κόσμο που δεν του αντιστέκεται, με την Σελήνη του στο Ζενίθ του χάρτη του .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KONSTANTINOS RIGOS (@rigosk)


Οποιαδήποτε μορφή τέχνης , για τον Κωνσταντίνο , είναι απλά το μέσον για την προσωπική του έκφραση .

Το χέρι του στα εικαστικά του δίνει την ευχαρίστηση να διαμορφώνει με σχολαστική ακρίβεια , Ουρανός στον τρίτο οίκο , στην Παρθένο , την λεπτομέρεια εκείνη που θα τον κάνει να χαμογελάσει αγγελικά, αφού καταφέρνει να αποδώσει με ακρίβεια την μαγεία της έμπνευσης , σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα , στον Σκορπιό .

Ο Κωνσταντίνος,στον χάρτη του, δείχνει , ότι, είναι ανήσυχο πνεύμα.

Έχει κάνει γύρους στην ζωή του μαζεύοντας γνώσεις, ακαδημαικές , πολιτιστικές ,παράλληλα με την προσήλωσή του στις τέχνες .

Μπολιάζει αυτές τις τέχνες του με πολύ γνώση που μόνο αυτός γνωρίζει τον κόπο και τον πόνο αυτής της διαδικασίας .

Η θέση του Ποσειδώνα καθοριστική στον χάρτη του , και στην γενιά του, του δίνει επαξίως τον τίτλο του Μάγου που μπορεί με την έμπνευσή του να κάνει το κοινό του να αισθάνεται αρχοντικά .

Είναι δάσκαλος αλλά και σπουδαστής. Είναι Καλλιτέχνης -Φιλόσοφος- Ερευνητής;

Μην κουραζόμαστε δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ευρύτητα των ταλέντων του. Στο άμεσο μέλλον θα μιλήσει – χωρίς λόγια ίσως- αλλά θα κάνει αίσθηση.

Είναι η απόδειξη ότι η χώρα μας θα γεννά πάντοτε αστέρια.

Από την ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου, αλλά και από την ανάλυση του προοδευμένου και της ηλιακής επιστροφής φαίνεται ότι το επόμενο διάστημα είναι πολύ δημιουργικό και ευνοϊκό για τον αγαπημένο μας Κωνσταντίνο Ρήγο.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνέντευξη που μας παραχώρησε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KONSTANTINOS RIGOS (@rigosk)


Μαρία Παπαδοπούλου: Είσαι ένας ανήσυχος άνθρωπος ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης που παράγει τέχνη ,σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές . Πως επιδρά πάνω σου , τι γεύση σου αφήνει, και πόσο σε προκαλεί, αυτή η δύσκολη εποχή;

Κωνσταντίνος Ρήγος: Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε ζήσει την πραγματικά δύσκολη εποχή και ελπίζω να μην την ζήσουμε κιόλας.

Αισθάνομαι τυχερός που δεν έζησα χούντα, κατοχή, εμφύλιο, και άλλες πολύ δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα, στιγμές που πραγματικά αδυνατούσες να δημιουργήσεις ακόμα και να ζήσεις, παρά μόνο αν ήσουν αλλού.

Με αυτή την έννοια και με τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μου και ο κόσμος, το ότι μπορώ ακόμα και φτιάχνω κάποιες παραστάσεις, ετοιμάζω κάποιες δουλειές, φωτογραφίζω ανθρώπους και πράγματα μου δίνει ακόμα χαρά και νόημα στην καθημερινότητα μου.

Παράλληλα έχω μία έδρα από την οποία μπορώ να εκφράσω την ανησυχία μου όποτε επιθυμώ αλλά και την αισιοδοξία μου ή την ανάγκη για χαρά άλλες φορές.

Μ.Π: Πως κρίνεις την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας; Αν είχες την δυνατότητα παρέμβασης στα πράγματα , όχι απαραίτητα πολιτική, ποια θα ήταν αυτή;

Κ.Ρ: Θα αναβάθμιζα με ένα micro chip την ιστορική μνήμη μας

Μ.Π: Έχεις ενασχόληση με πάρα πολλά πράγματα είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου,μέχρι τώρα ;

Κ.Ρ:Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι δεν αισθάνομαι ότι έχω προδώσει αυτό που κάνω σαν καλλιτέχνης, τόσο στον χορό όσο και στο θέατρο, από την μια και από την άλλη δεν έχω απογοητεύσει αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι.

Μ.Π:Ποια απόχρωση έχει αυτήν την εποχή η ζωή σου;

Κ.Ρ: Είναι όλες οι αποχρώσεις μαζί γιατί αλλάζουν συνεχώς αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και εγώ πρέπει να έχω ένα μεγενθυντικό φακό για να βρίσκω την λεπτομέρια αυτών των πραγμάτων ή ανθρώπων που αξίζει να φωτίσω.

Μ.Π: Τι μπορεί να σε ξεμυαλίσει αυτήν την εποχή .Ένα όνειρο , μια ιδέα , η κάτι άλλο ;

Κ.Ρ: Μόνο η ιδέα του καλοκαιριού μπορεί να με ξεμυαλίζει, όταν έρχεται αλλάζει η διάθεση και θέλω να σταματήσω τα πάντα.

Μ.Π: Από που αντλείς έμπνευση , τι ετοιμάζεις, και σε ποιο τομέα σου ;

Κ.Ρ: Από τα πάντα που υπάρχουν γύρω μου, από μια φράση , απο μια εικόνα, από ένα όνειρο.Αυτήν την περίοδο συνεχίζεται η παράσταση μου «Σεβάς Χανούμ» στο Αγγέλων βήμα σε κείμενο του Γιώργου Χρονά και ερμηνεία της αποκαλυπτικής για μένα και πολλούς ακόμα ευτυχώς Κωνσταντίνας Μιχαήλ, κάνω εντατικές πρόβες για την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision στο Μπακού.

Ξεκινάω πρόβες σε σνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κουρτάκη για την παράσταση ΑΜΟΚ (Ορεστης) στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ, τελειώνω τον προγραμματισμό για τον τομέα του χορού για τα «Δημήτρια» του Δήμου
Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των open studios της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης ετοιμάζω για τους μαθητές της σχολής ένα 15λεπτο χορογραφικό έργο, σκέφτομαι να ετοιμάσω κάτι με την Ομάδα μου το Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ για τον Σεπτέμβριο του 12 και ετοιμάζω τα «Κόκκινα Φανάρια» στο ΕΘνικό το 2013, ανάμεσα σε αυτά και κάποια μουσικά βίντεο. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν καλή ερώτηση αυτή που μου κάνατε. (γέλιαα)

Μ.Π: Ποια μέρη επιλέγεις για διασκέδαση; Έχεις σταθερά στέκια ;

Κ.Ρ: Μου αρέσει πολύ να διασκεδάζω σε μεγάλα clubs που χάνεσαι μέσα στην ανωνυμία του πλήθους, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα και γιατι δεν υπάρχουν τεράστια clubs και γιατι ο κόσμος δεν χορεύει σ αυτά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KONSTANTINOS RIGOS (@rigosk)


Οπότε τα καλοκαίρια πηγαίνω συχνά στοisland, αγαπημένος προορισμός, σε κάποια μέρη στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι μου.

Μ.Π: Πόσο σημαντική είναι η φιλία για σένα;

Κ.Ρ: Πολύ σημαντική, αλλά οι φίλοι μου με κρατάν για φίλο επειδή με ανέχονται.

Μ.Π: Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή σου ο έρωτας;

Κ.Ρ: Όποιος λέει ότι δεν παίζει κάνει πλάκα.

Μ.Π: Σου αρέσει να αλλάζεις το στυλ της εικόνας σου ;

Κ.Ρ: Ναι μου αρέσει η σκηνοθεσία πολύ και οι μεταμορφώσεις είναι μέρος της, οπότε κάθε δοκιμή επάνω μου είναι απολύτος λογική.

Μ.Π: Εκτός από καλλιτέχνης είσαι και άνθρωπος των γραμμάτων, και σκεπτόμενος , τι νομίζεις ότι έχει χαθεί στην εποχή μας ;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KONSTANTINOS RIGOS (@rigosk)


Κ.Ρ: Η γνώση.

Μ.Π: Υπάρχει κάτι , κάποιος στόχος ή ιδέα που έχεις σκεφθεί και θα ήθελες να πραγματοποιηθεί ;

Κ.Ρ: Να υπάρχουμε και αύριο, θα ήθελα επίσης να πάω στο φεγγάρι αλλά με διακτινισμό.

Μ.Π: Ποια θεωρείς την πιο σημαντική συνεργασία σου ή δουλειά σου μέχρι τώρα;

Κ.Ρ: Την Τρελή ευτυχία με το Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ, Τους Ελεύθερους Πολιορκημένους στο ΚΘΒΕ, και τον Τιτανικό με το Εθνικό Θέατρο.

Μ.Π: Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;

Κ.Ρ: Με την Madonna, την Lana del Rey, την Adele, και τον Robbie Williams, με όσους άλλους ήθελα να συνεργαστώ συνεργάζομαι ήδη.

 

 Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!