Βρες το μονοπάτι της ψυχής σου!


Μήπως κοιτάς με ζήλεια εκείνους τους ανθρώπους που φαίνονται να γνωρίζουν το σκοπό τους και τους πηγαίνουν όλα «εύκολα»; Σίγουρα όλοι έχουμε γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους και –μάλιστα– από την αρχή της ζωής μας. Είναι αυτοί που έχουν αποφασίσει από μικροί «τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν» και που τελικά το πετυχαίνουν.

Ωστόσο, για τους περισσότερους από εμάς, η απόφαση για το «ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε» φαντάζει πιο δύσκολη κι από μάχη με δράκους σε έναν δρόμο γεμάτο λάθη. Πολύ συχνά τελειώνουμε το σχολείο ή ακόμα και το πανεπιστήμιο, χωρίς να έχουμε ιδέα ποια είναι τα πραγματικά μας χαρίσματα ή το σκοπό που έχουμε έρθει στη γη. Το χειρότερο είναι ότι μετά πιάνουμε μια δουλειά, κολλάμε εκεί κι ύστερα από χρόνια αναρωτιόμαστε «αυτό ήταν η ζωή μου;».

Η απάντηση είναι όχι. Μέσω των 5 απλών βημάτων που έχουμε σε αυτό το κείμενο, θα βρίσκεις κάθε μέρα το σκοπό σου τόσο στη δουλειά, όσο και στο πνευματικό σου ταξίδι.

1: Δες αυτό που κάνεις τώρα σαν κομμάτι του ταξιδιού
Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην κάνεις τη δουλειά των ονείρων σου ή να μην έχεις ιδέα ποια είναι αυτή. Ωστόσο, το πρώτο βήμα το έχεις κάνει ήδη. Και δεν είναι άλλο από την τωρινή σου εργασία, όποια κι αν είναι αυτή. Ακόμα κι αν είσαι άνεργος, αυτή η θετική τοποθέτηση του μυαλού σου, θα σε γεμίσει δύναμη κι είναι ικανή να αλλάξει το μέλλον σου.

2: Μη σταματάς να μαθαίνεις
Να έχεις πάντα το μυαλό και την καρδιά σου ανοιχτή σε ό,τι έρχεται στο δρόμο σου. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει η τωρινή σου απασχόληση, σκέψου όλα τα θετικά που λαμβάνεις από εκείνη. Μπορεί οι οικονομικές απολαβές να μην είναι αρκετές, ωστόσο, η γνώση που λαμβάνεις σε κάνει κάθε μέρα και πιο δυνατό, γεμίζοντάς σε skills που άλλοι θα πλήρωναν για να έχουν.

3: Κάνε φίλους από όλα τα επαγγέλματα και τις κοινωνικές τάξεις
Στο 2019 είμαστε. Αλίμονο κι αν κάνεις «εξαιρέσεις» στους ανθρώπους που θα κάνεις παρέα εξαιτίας κάποιων κοινωνικών καταλοίπων που μας άφησαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Οκ, κολλητός με όλο τον κόσμο δεν μπορείς να είσαι, αλλά σίγουρα το να είσαι σνομπ, δεν σε κάνει καλύτερο. Με όσο περισσότερο διαφορετικό από εσένα κόσμο κάνεις παρέα, τόσο περισσότερο ανοίγεις τους ορίζοντές σου και την καρδιά σου στο Σύμπαν.

4: Βουτιά στα όνειρα
Όταν ήσουν παιδί τι ονειρευόσουν για τη ζωή σου; Τι χρειάζεσαι ακόμη για να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο; Πρέπει να σπουδάσεις; Πόσο θα σου κοστίσει σε χρήματα και χρόνο; Αξίζει; Κάνε μια online έρευνα. Κάνε ερωτήσεις στον εαυτό σου. Ίσως ο αυτό που σε ενδιαφέρει να μη χρειάζεται κάποια ειδικά προσόντα, παρά μόνο εξάσκηση. Αν πάλι, δεν ήταν συγκεκριμένο αυτό που ήθελες να κάνεις, θυμήσου τι σου έφερνε χαρά. Μη φοβηθείς να κάνεις ένα βήμα έξω από την comfort zone σου. Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε.

5: Μην αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη
Μερικές φορές αυτό που είμαστε προορισμένοι να κάνουμε δεν είναι αυτό που πιστεύαμε. Το Σύμπαν έχει ένα πλάνο για εμάς και το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να είμαστε ανοιχτοί σε ό,τι μας φέρει. Αν σου προτείνουν μια δουλειά που νομίζεις ότι δεν θα είσαι καλός, δέξου τη. Αν αναρωτηθείς «γιατί;», απάντησε στον εαυτό σου «γιατί όχι;». Επίσης, κάποιες ευκαιρίες έρχονται μόνο μία φορά. Σκέψουν πριν αρνηθείς.

Κάποιες φορές, το να «ψάξουμε» για χαμένα όνειρα του παρελθόντος είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, οι psychic readers – αστρολόγοι του 875 876 86 86 είναι στη διάθεσή σου 24 ώρες το 24ωρο, να φωτίσουν πτυχές του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπήρχαν. Η πνευματική τους καθοδήγηση σε συνδυασμό με τη δική σου βούληση, μπορεί να σου δώσει το μέλλον που πάντα ήθελες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!