Ευριδίκη


Φαινόμενο…!

Δεν ήρθε από το πουθενά …

Η αγαπημένη Κύπρος, και ειδικότερα η πανέμορφη Λεμεσός περηφανεύονται για την γέννησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)


Ένα όμορφο χειμωνιάτικο  πρωινό του Φεβρουαρίου, ενώ είχαν ανατείλει  η Σελήνη στο τέλος του Αιγόκερω, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Υδροχόο και πριν ο ορίζοντας αποδεσμεύσει το ζώδιο της πρωτοπορίας , ήρθε στον κόσμο, ένα κοριτσάκι , που έμελλε να δώσει σε όλους  μας, άπειρες μουσικές εικόνες.

Ήλιος στους Ιχθύες, ωροσκόπος στον Υδροχόο εκτεταμένος σε τόξο μεγαλύτερο των 30*, εμπεριέχει ολόκληρο το ζώδιο των Ιχθύων.

Μπροστά μας έχουμε έναν αστρολογικό χάρτη που  ανήκει σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί.

Κατ’ αρχήν είχε προσδιορίσει την πορεία της πριν καν γεννηθεί .

Την προσοχή μας τραβά ο 12ος οίκος της,

Στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, οίκος των δοκιμασιών, αλλά και των κρυφών σκέψεων.

Παρά τις όποιες δοκιμασίες ( Σελήνη στον Αιγόκερω , στον 12ο οίκο, Ερμής του 4ου και του 7ου οίκου στον 12ο οίκο επίσης)  η Αφροδίτη  στον 12ο οίκο, είναι το φως της τέχνης που πλημμυρίζει την ύπαρξή της και ενισχύει την θέλησή της.

Ο πρώτος οίκος φιλοξενεί τον Ήλιο, που της δίνει ζωντάνια και αποφασιστικότητα, ενώ δείχνει, ότι σχέσεις, συνεργασίες και συμβόλαια  είναι σημαντικά στην ζωή της.

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Κριό, επίσης στον 1ο οίκο,

Δείχνει, ότι από την τρυφερή της ηλικία είναι ένα ώριμο παιδί με σχεδόν διαμορφωμένη προσωπικότητα, αφού στα έξη χρόνια της , συμμετέχει σε παιδική χορωδία, με εμφανίσεις σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

(Άρης  του 2ου οίκου – λαιμός τραγούδι – στον 1ο οίκο στην 6η μοίρα του Κριού).

Είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα καλλιτέχνης και στην φιλοσοφία της το χρήμα είναι απλά η διευκόλυνση για να ντύσει τα καλλιτεχνικά της όνειρα.

( Ο Άρης του 2ου οίκου – οικονομικά και ο Κρόνος του 8ου οίκου αποδόσεις, βρίσκονται στον 1ο της οίκο – θέλω).

Στα 8 της χρόνια αρχίζει, μαθήματα κιθάρας και επαφή ουσιαστικότερη  με την μουσική. (μήκος τόξου Σελήνης – Αφροδίτης ).

Επόμενος οίκος που επιβάλλεται να μελετήσουμε , είναι ο 7ος.

Εκτεταμένος και αυτός, ξεκινά από το τέλος του Λέοντος  και όπως ο πολικός του 1ος, εμπεριέχει ολόκληρο το ζώδιο της Παρθένου, όπου εκεί συναντάμε τον Δία και δείχνει ότι τα συμβόλαια είναι σημαντικά, ο επίσης φιλοξενούμενος Πλούτωνας , πέραν του τι προξένησε στον γάμο, έδωσε και εξακολουθεί να δίνει  την δυνατότητα να γίνεται γνωστή η δημιουργική πλευρά της τέχνης της.

Ο Ουρανός που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, επίσης έδωσε τις δύσκολες στιγμές σε συνεργασίες ή τον γάμο, αλλά και την ολοκληρωμένη καλλιτεχνική παρουσία, σαν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της  μαθητείας και της άρτιας εκπαίδευσής της.

Ο επόμενος τομέας που τραβά την προσοχή, είναι ο 9ος οίκος

Εξωτερικό – ανώτερες σπουδές, όπου στα 17 της χρόνια έχει αποφασίσει να μεταλλαχθεί σε ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα (Λίλιθ στην 17* στον Ταύρο στον 3ο οίκο).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)


Στα 19 χρόνια της την βρίσκουμε στην καλύτερη σχολή, στο Παρίσι να σπουδάζει  τα πάντα γύρω από την μουσική, το τραγούδι, την έκφραση, την ερμηνεία, την παρουσία.

Η προοδευμένη Λίλιθ βρίσκεται στην 19* μοίρα του Ταύρου,

Ενώ ο Ποσειδώνας στον 9ο οίκο της, της δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Η συνέχεια των σπουδών στην Βοστώνη, είναι γι’ αυτήν η αναγκαία προσθήκη στους στόχους της.

Το 2003 πλέον ο προοδευμένος Δίας στον Λέοντα – 5ο προοδευτικό οίκο – δίνει μία άλλη διάσταση του δημιουργικού της ταλέντου , αυτού της τραγουδοποιού.

Δεν θα ησύχαζε όμως αν δεν χρησιμοποιούσε τις γνώσεις της και είναι πάρα πολλές – για να διδάξει νέα παιδιά – αστεράκια σε μουσικό εργαστήρι.

Αυτή η αέρινη ύπαρξη, που θα μπορούσε να είναι ντίβα, προτιμά να είναι μια εργάτρια – μέλισσα και το μόνο που ξέρει είναι να παράγει νέκταρ για τις ψυχές μας.

Ευρυδίκη , να είσαι πάντα καλά, και να κάνεις αυτό που ξέρεις.

Πάντα το καλύτερο.!

Μ.Κ:  Εμφανίσεις στο shamone και πολλά live σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο είχατε φέτος στην ατζέντα σας . Μιλήστε μας για το μπλε ταξίδι που ετοιμάζετε αλλά και γενικά για τα σχέδιά σας μέσα στο καλοκαίρι;

Ε:  Το μπλε ταξίδι είναι μία μουσική διαδρομή  με τα δικά μου πιο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική μου δισκογραφία, αλλά κυρίως με τα τραγούδια που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και με επηρέασαν ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη.

Κάνουμε έτσι στάσεις σε αγαπημένες μουσικές γειτονιές σε όλο τον κόσμο ερμηνεύοντας τραγούδια των μεγαλύτερων καλλιτεχνών και δημιουργών.

Και είναι απίστευτα συγκινητικό να συναντούμε τον Χατζιδάκι, τον Λοίζο, την Χαρούλα και την Τάνια παρέα με την PIaf, τον Brel, τη NinaSimone και τόσους άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες, σε μία παράσταση που στόχο έχει το συναίσθημα.

Παράλληλα συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή και ξεκινώ επίσης και μία συνεργασία-έκπληξη με τον Αντώνη Λουδάρο.

 

M.K: Τα περισσότερα τραγούδια που έχετε ερμηνεύσει είναι διαχρονικά και τα έχουμε αγαπήσει. Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας; Χωρίς φυσικά να αδικείτε τα υπόλοιπα που δεν θα αναφέρετε.

E: Έχω πολλά αγαπημένα, αλλά για να μην ξεχωρίσω τραγούδια θα σας πω τις δουλειές τις οποίες θεωρώ τις πιο ολοκληρωμένες.

Σαφέστατα το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, το ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, το ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ, το ΟΣΟ ΦΕΥΓΩ ΓΥΡΙΖΩ, το ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΓΟΝΙ και το ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΜΑ.

M.K : Τι σημαίνει η μουσική για σας;

Ε: Η μουσική  με ταξιδεύει, με ξεκουράζει, με προβληματίζει, μου δίνει χαρά, ευτυχία, με συγκινεί, με οδηγεί σε άλλους δρόμους υπαρξιακής αναζήτησης, με λυτρώνει από φοβίες και πάθη, με αλλάζει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Είναι λοιπόν τα πάντα για μένα.

Είναι όλη μου η ύπαρξη, γιατί χωρίς τη μουσική θα ήμουν σαφέστατα “άλλος” άνθρωπος.

M.K: Τραγουδάτε τζαζ, ποπ και ροκ. Είσαστε ροκ τύπος και στον τρόπο ζωής σας;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)


E: Ζω και λειτουργώ με βάση τις περιστάσεις και τις ευθύνες που μου αναθέτει η ζωή ως άνθρωπο και ως μητέρα.

Έτσι όπως μεταμορφώνομαι στη σκηνή και πάω όπου με ταξιδεύουν τα τραγούδια, έτσι και στη ζωή γίνομαι αυτό που πρέπει και που κατά βάθος θέλω να είμαι ώστε να μπορώ να συνδυάζω τους διαφορετικούς μου ρόλους και να παραμένω ο εαυτός μου.

M.K: Ποιες είναι οι ηθικές αρχές που βάζετε πάνω απ όλα;

E: Σεβασμός των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου, τιμιότητα, ειλικρίνεια, πίστη στην οικογένεια και την πατρίδα, ελευθερία σε κάθε μορφή και έννοια.

 

M.K: O γιος σας είναι αυστηρός κριτής;

E: Όχι, δε θα το έλεγα. Μου λέει απλά τη γνώμη του όταν τη ζητήσω, αλλά δεν με κρίνει.

Ανήκει έτσι κι αλλιώς σε μια άλλη γενιά και έχει εντελώς διαφορετικά ακούσματα.

Μ.Κ: Έχει δείξει ενδιαφέρον για την μουσική;

E: Αγαπά πολύ τη μουσική, ακούει συνέχεια μουσική, παίζει κάποια όργανα, αλλά δεν τον βλέπω να θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά.

M.K: Mε το χέρι στην καρδιά, θέλετε να ασχοληθεί επαγγελματικά;

E: Θα με χαροποιούσε μόνο αν το ήθελε πραγματικά. Όλοι οι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να επιλέγουν αυτό που θα τα κάνει ευτυχισμένα.

M.K: Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά στο να είσαστε μαζί με έναν επίσης καλλιτέχνη; Toν Δημήτρη Κοργιαλά; Eίσαστε σαν συνταξιδευτές;

Ε: Αυτά που για τους άλλους ίσως να θεωρούνται αρνητικά ή θετικά, για μας είναι αυτά που αποτελούν τα συστατικά που κρατούν στη σχέση μας αστείρευτο το ενδιαφέρον.  Η σχέση αυτή ξεκίνησε μέσα από τη μουσική μας συνεργασία.

Η μουσική ήταν αυτό που μας έδεσε και ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο.

Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει τέτοια χημεία που απολαμβάνουμε τη συνύπαρξη μας στη σκηνή.

Αλλά και στο σπίτι, το μόνο που κάνουμε είναι ασχολούμαστε με τη μουσική μας. Κάποιος άλλος ενδεχομένως να μην μπορούσε να ζήσει με τόση μουσική.

Η κατανόηση είναι πολύ σημαντική σε μία σχέση και τελικά νομίζω ότι μόνο ένας μουσικός μπορεί να καταλάβει έναν άλλο μουσικό.

M.K: Ποιοι καλλιτέχνες σας ενέπνευσαν;

E:  Η  ΕdithPiaf,  o JacquesBrel, o ElvisPresley,  η Τάνια Τσανακλίδου, η Χάρις Αλεξίου και πολλοί άλλοι.

M.K: Ποια είναι τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα σας που προσπαθείτε να τα τιθασεύσετε;

E: Είμαι πεισματάρα, ξεροκέφαλη και κυρίως τελειομανής και αυτό καμιά φορά με ταλαιπωρεί.

M.K: Ποια είναι τα προτερήματα που αναφέρουν για σας οι δικοί σας άνθρωποι;

E: Η ανιδιοτέλεια μου και το ότι ξέρω να ακούω.

M.K: Πως θα περιγράφατε μία ιδανική ημέρα;

E: Κάθε μέρα έξω από τη ρουτίνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)


M.K: Ποιοι είναι οι τέλειοι προορισμοί για σας;

E: Η Κύπρος πάντα και το Παρίσι.

M.K: Είσαστε πολύ ευαισθητοποιημένη με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος λόγω της καταγωγής σας και όχι μόνο. Σας άγγιξε πολύ αυτό το θέμα;

E: Με αγγίζει και με αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με την πατρίδα μου και τους συμπατριώτες μου. Το ότι δεν ζω εκεί δεν αλλάζει το πώς αισθάνομαι.

M.K: Τι θα πρέπει κατά τη γνώμη σας να γίνει για να βγούμε όλοι από αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση;

E: Δεν μπορώ να απαντήσω γενικά. Θα πρέπει να δούμε τι έχουν να πουν οι οικονομολόγοι και οι ειδικοί.

Αυτό που προσπαθώ εγώ να κάνω στο δικό μου χώρο είναι να είμαι δημιουργική, να βρίσκω καινούριους τρόπους έκφρασης και προσέγγισης της έκφρασης μου, να προχωρώ μπροστά και να συνεχίζω να ονειρεύομαι.

M.K: Γελάτε πολύ με..

E: …τα παιδιά. Τα πολύ μικρά παιδιά όταν μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πράγματα διάφορα είναι τόσο χαριτωμένα και αστεία συγχρόνως.

M.K: Συγκινήστε όταν..

E: …μιλάω για τον τόπο μου  αναπολώντας τα παιδικά μου χρόνια.

M.K: Θυμώνετε με..

E: …τα ψέματα.

M.K: Oι φίλοι για σας είναι..

E: …αυτό που τους ζητώ να είναι όταν τους χρειάζομαι. Αυτό σημαίνει να δείχνουν κατανόηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial)


M.K: Ο χρόνος είναι σύμμαχός σας ή αντίπαλός σας;

E: Θέλω να πιστεύω σύμμαχος.

M.K: Γυμνάζεστε; Kάνετε υγιεινή διατροφή;

E: Προσπαθώ, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.

M.K: Πιστεύετε τέλος, στην αστρολογία;

E: Κάποιες φορές. Κάποια πράγματα βλέπω να μου ταιριάζουν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!