Ελένη Πετρουλάκη


Διαχρονικά κορμί-φαινόμενο. Ποια είναι ; Ας την γνωρίσουμε.

Στην πανέμορφη Σητεία,πρώτες μέρες της Άνοιξης , γεννιέται ένα κορίτσι που έμελλε να βάλλει την σφραγίδα της στην καθημερινότητά μας. Ήλιος Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό .


Ξεκινάμε από το πρώτο σπίτι , στον Σκορπιό και έχουμε μια <<περίληψη >> του όλου θέματος.

Ο Άρης ,πρώτος κυβερνήτης του Ωροσκόπου,

βρίσκεται στον Αιγόκερω στο 2ο σπίτι , σε καλή θέση , από ζώδιο , αφού την προικίζει με επιμονή , δυνατό χαρακτήρα , υγιή φιλοδοξία, δρα με στόχο την κορυφή, δίνει όλες τις δυνάμεις της για αυτό , ακόμα και όταν φθάνει σε υπερκόπωση.

Ο σύγχρονος κυβερνήτης , Πλούτωνας , βρίσκεται στην Παρθένο,στο 11ο σπίτι,

Και δηλώνει ευθαρσώς , ότι είναι εδώ , για να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα της καθημερινής διατροφής και καλής σωματικής κατάστασης .

Ο από έξαρση κυβερνήτης Ουρανός επίσης στο 11ο σπίτι,

Δείχνει ότι έχει πολλούς φίλους και μεγάλη δημοφιλία , αλλά και ευρισκόμενος στον Ζυγό , υποδηλώνει ότι μπορεί να βρεθεί σε γάμο με άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου .

Προς επίρρωση αυτού : Ο σύζυγος ΄Ιλια ΄Ιβιτς ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου .

Στην συνέχεια το πρώτο σπίτι της περιέχει Ποσειδώνα , Δία και Κλήρο Τύχης στον Τοξότη ,μας λένε , ότι από πολύ μικρή ηλικία , νηπιακή ,είχε πάρει την απόφαση για το τι ήθελε να κάνει .

Έκανε τις δοκιμές της γύρω στα 6 μισυ χρόνια της ενώ λίγο πριν τα 8 της έτρεξε στην πρόβα τζενεράλε μιας εκπληκτικής πορείας ζωής . δούλεψε πολύ σκληρά στον στίβο , σε δρόμους ταχύτητος ,άλμα σε μήκος σε τοπικό ,εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Φυσικό λοιπόν ήταν να περάσει στα γνωστά ΤΕΦΑΑ , να μετεκπαιδευτεί σε διάφορες τεχνικές , μεταξύ των οποίων και η power yoga , και η διατροφή τις οποίες <<επέβαλλε >> στην ελληνική μας πραγματικότητα .

Στο δεύτερο σπίτι βρίσκουμε τον Τοξότη ,

Ο κυβερνήτης του οποίου είναι στον 1ο , ο Δίας , που σημαίνει ότι έχει αποκτήματα , υλικά , διανοητικά , με πολύ κόπο καθώς και ο κύριος του 1ου, Άρης είναι στο 2ο .

Έχει ισχυρή θέληση , κάνει πραγματικότητα την έμπνευση της ,και δίνει όλες τις δυνάμεις για την επίτευξη του ονείρου της .

Στην ακμή του τρίτου σπιτιού βρίσκουμε τον Αιγόκερω και εντός του την Εστία , επιβεβαίωση ότι οι σκέψεις είναι υψηλού επιπέδου και πάνε πολύ μακριά.

Το τέταρτο σπίτι ,που ξεκινά από τον Υδροχόο,

Μας εξηγεί ότι η οικογένεια υπήρξε πραγματικό λίκνο , αφού έχει μέσα Αφροδίτη -Υδροχόο και Σελήνη-Ιχθύ, δηλαδή αγάπη για την ελευθερία και μητρική στοργή. Πλήρη στήριξη .

Στο πέμπτο σπίτι η ένοικος Παλλάς μαζί με τον Ήλιο και τον Χείρωνα , ελέγχονται αποτελεσματικά από τους κυβερνήτες της ακμής Ποσειδώνα -Δία στο 1ο και την Αφροδίτη στο 4ο, παρέχουν σημαντική στήριξη στο δημιουργικό της κομμάτι, ως προς την <<διδασκαλία >> ( Παλλάς στον Κριό )αλλά και την χαρά του αποτελέσματος είτε αφορά επαγγελματικό στόχο , είτε αφορά τα παιδιά.

Στην ακμή του 6ου σπιτιού Ο Κριός δεν αφήνει αμφιβολία ότι αυτό που θέλει γίνεται.

Ο Ερμής στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης του Ήλιου ( 19η Κριού ) πείθει όποιον βρεθεί μπροστά στην Ελένη , ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος στην διατροφή και την σωματική άσκηση.


Το αποδεικνύει δε με την εμφάνισή της .

Ο Ταύρος στο 7ο σπίτι της φιλοξενεί τον Κρόνο.

Εδώ αρχίζει το πράγμα να σοβαρεύει , αφού βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή από ζώδιο με την κυβερνήτη του Αφροδίτη,

Στον 4ο οίκο , μας λέει απλά ,ότι κάνει στην ζωή της είναι προσωπικό συμβόλαιο με τον εαυτό της.

Το επίτευγμα της είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα , δική της σχολή , όπως δείχνουν , ο 8ος και 9ος , οίκοι της , το οποίο δεν σταματά να εξελίσσει.

Στο μεσουράνημα (10ο οίκο ) συναντάμε στην ακμή τον Λέοντα και τον κυβερνήτη του Ήλιο να βρίσκεται στον Κριό ,

Στον 5ο , η άνοδος

Τροφοδοτεί την δημιουργικότητα , δεν μένει στην δόξα , την χρησιμοποιεί σαν καύσιμο στις διαρκείς αναζητήσεις.

Η παρέμβαση στον κοινωνικό της περίγυρο είναι καθοριστική , όπως προαναφέραμε , με στήριγμα και τον σύζυγό της άλλαξε τα δεδομένα της υγιεινής ζωής.

Στο 12ο οίκο βρίσκουμε ζωηρή την επιθυμία,

Να δημιουργήσει οικογένεια (Σελήνη στο 4ο στους Ιχθύες) όμως κάποια προβλήματα (Πλούτωνας στην Παρθένο στο 11ο ) στην τεκνοποίηση ,( Χείρωνας στο 5ο στον Κριό ) ξεπεράσθηκαν, με την Ελένη να προσηλώνεται στον στόχο και με βαθιά πίστη να αποκτά την πρώτη κορούλα της.

Ο Πλούτωνας περνώντας από τον Αιγόκερω και τον Άρη της έδωσε πολύ φορτίο , με την μορφή υπερκόπωσης , ο Κρόνος από τον Ζυγό δημιούργησε περαιτέρω υποχρεώσεις ,

ο Ουρανός διελαύνωντας στο 5ο της οίκο,

Έφερε ακόμα ένα κοριτσάκι ( μετά τα δίδυμα , το τέταρτο , να της ζήσει )και ο Ποσειδώνας με διέλευση από το 4ο φέρνει όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι -οικογένεια.

Από τον Οκτώβριο ο Κρόνος θα περάσει στον Σκορπιό θα της φέρει κάποιες νέες δεσμεύεις .

Όποιες και αν είναι αυτές της ευχόμαστε να είναι επιτυχείς , ευτυχισμένες , να είναι πάντα καλά , να συνεχίζει να λάμπει και να φωτίζει όλους όσους βρίσκονται γύρω της.

 

Μαρία Παπαδοπούλου: Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος;

Ελένη Πετρουλάκη: Κρήτη λόγω καταγωγής εκεί πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, είναι η οικογένεια μου, την αγαπώ πολύ .

Μ.Π. : Πως καταφέρνεις και συνδυάζεις καριέρα αλλά και οικογένεια;

Ε.Π.: Με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία και κούραση αλλά προσπαθώ όταν πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο να κάνω όλες τις δουλειές το πρωί.

 Μ.Π. :Ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου;

Ε.Π.: Γενικότερα πιστεύω ότι δεν υπάρχει μυστικό ομορφιάς πιστεύω στην καλή ψυχολογία και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πιστεύω ότι η γυμναστική είναι απαραίτητη για όλο τον κόσμο γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι ευεξία, να έχεις καλή ψυχολογία και αυτό σίγουρα θα φανεί, πολλές φορές μας έχει τύχει να ξυπνήσουμε το πρωί και η ψυχολογία μας να μην είναι καλή, άλλες φορές ξυπνάμε με καλή διάθεση και αυτό αντανακλάται στο πρόσωπο μας.

Μ.Π.:Πως επηρέασαν οι εγκυμοσύνες το σώμα σου;

Ε.Π.:Το σώμα αλλάζει με την εγκυμοσύνη πάρα πολύ και θέλει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει ,φαντάσου κιόλας σε μένα που είχα και δίδυμη κύηση, αλλά αν γυμνάζεσαι πολλά χρόνια σίγουρα είναι πιο εύκολο να επανέλθει. Αυτό βοηθά περισσότερο.

Μ.Π. :Ποιο είναι πιστεύεις το Α και το Ω μιας καλής εμφάνισης;

Ε.Π.:Ψυχολογία. Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το πως είσαι εξωτερικά υπάρχουν στιγμές που ξυπνάμε και είμαστε καλά, νιώθουμε ευχάριστα και αυτό αντανακλάται και στο πρόσωπο μας και άλλες που επειδή μπορεί ψυχολογικά να μην νιώθουμε καλά αυτό πάλι να φαίνεται στο πρόσωπο μας .

 Μ.Π. :Πόσες ώρες την ημέρα αφιερώνεις στην γυμναστική;


 Ε.Π.:Πλέον όπως είναι η ζωή μου πάνω από 1 ώρα δεν μπορώ να αφιερώσω.

Μ.Π. : Πόσος χρόνος χρειάζεται σε μια γυναίκα να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα;

Ε.Π.:Χρειάζεται πειθαρχία, επιμονή και υπομονή και να βάλεις στην ζωή σου την γυμναστική όχι σαν σκοπό μόνο για να φτιάξεις ένα ωραίο σώμα , αλλά να την αγαπήσεις για να εισπράξεις όλα τα οφέλη της, όπως καλή φυσική κατάσταση, ευεξία. όσον αφορά τον χρόνο, αυτό αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο .

Μ.Π : Πιστεύεις στην παθητική γυμναστική;

Ε.Π.:Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, τότε ναι από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό, αν όμως μπορούμε να γυμναστούμε τότε φυσικά να κάνουμε γυμναστική.


Μ.Π.:Περιέγραψε μας μια τυπική μέρα όσον αφορά την διατροφή σου.

Ε.Π.:Προσπαθώ να προσέχω κάνω κι εγώ ατασθαλίες όπως όλος ο κόσμος. συνήθως φροντίζω να καταναλώνω περισσότερο δημητριακά ,ψητά φαγητά και φρούτα.

Μ.Π :Η οικογένεια σου ακολουθεί και εκείνη προγράμματα εκγύμνασης;

Ε.Π.:Ναι, ο σύζυγος άλλωστε είναι και ποδοσφαιριστής , προσπαθώ να μυήσω τα παιδιά χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θέλω να το ακολουθήσουν και επαγγελματικά.

Μ.Π. : Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Ε.Π.:Μακάρι να είχα την δυνατότητα να προσφέρω σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ,διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή και θα ήθελα κι εγώ να σταθώ και να βοηθήσω όσο μπορώ ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους.

Για αυτό θέλω μελλοντικά να συμμετέχω σε ομάδες η ακόμα και να δημιουργήσω για να προσφέρω σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να ασχοληθώ περισσότερο με τα παιδιά, άλλωστε έχω μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά. Επίσης τα παιδιά είναι και οι καλύτεροί μαθητές!!! Πολλές φορές καλύτεροι και από τους μεγάλους.

 

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!