Δέσποινα Ολυμπίου


Η γνωστή σε όλους και αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου,

Aνήκει στο ζώδιο του Ζυγού και είναι γεννημένη στο τρίτο δεκαήμερο. Τα φώτα του ωροσκοπίου δηλαδή ο ήλιος βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζυγού και η σελήνη στους Ιχθείς.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική και που την κέρδισε ο συγκεκριμένος χώρος.


Η Δέσποινα Ολυμπίου με την σειρά της κέρδισε όλους εμάς με την μελωδική της φωνή αλλά και μέσα από τα τραγούδια της.

Είναι μια γυναίκα ρομαντική, δημιουργική, δυναμική αλλά και ευαίσθητη.

Έχει το χάρισμα μέσα από το τραγούδια της, να μας ξυπνά συναισθήματα αλλά και να δημιουργεί μια ιδιαίτερη επαφή με το κοινό της.

Πολλές φορές η συναισθηματική της κατάσταση μεταβάλλεται συχνά και έχει το χάρισμα αυτό να μπορεί να το διαχειρίζεται.

Ο ωροσκόπος της βρίσκεται στις πρώτες μοίρες της παρθένου και αυτό δείχνει ότι της αρέσει να δουλεύει σκληρά και ευσυνείδητα.

Έχει πείσμα και δεν εγκαταλείπει εύκολα.

Θέλει να βγάζει πάντα προς τα έξω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για αυτό μπορεί να εργαστεί πολλές ώρες δίχως να παραπονεθεί.

Αντίθετα αυτό την ευχαριστεί. Όταν αποτελεί μέλος μιας ομάδας προσπαθεί σκληρά για το συλλογικό καλό αποτέλεσμα, παρά για την προσωπική της προβολή.

Πολλές φορές μπορεί να βάλει στο περιθώριο τις δικές επιθυμίες και είναι πρόθυμη να δώσει προτεραιότητα στις ανάγκες και στις επιθυμίες των συνεργατών και των αγαπημένων της προσώπων.

Της αρέσει να νιώθει ότι είναι χρήσιμη και ότι μπορεί να βοηθήσει τους γύρω της.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι λίγο αυστηρή με τον εαυτό της .

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή στις πρώτες μοίρες της παρθένου που μας δείχνει ότι η Δέσποινα είναι μια καλλιτέχνης που θέλει να δίνει στο κοινό της τον καλύτερο της εαυτό.

Έχει ταλέντο στην οργάνωση και πάντα προσέχει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Θέλει να ξέρει ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά.

Βέβαια αυτό πολλές φορές μπορεί να είναι κουραστικό για την ίδια, γιατί το μυαλό τρέχει παντού και σε όλα!

Στην προσωπική της ζωή της αρέσει να αγαπά και να φροντίζει ιδιαίτερα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Της αρέσει την αγάπη της να την δείχνει σε καθημερινή βάση και δεν χάνει ευκαιρία να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα πρόσωπα αυτά.

Ο Ερμής της βρίσκεται στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα όπου αυτό δείχνει ότι έχει ένα «ιδιαίτερο χάρισμα» στην επικοινωνία.

Μπορεί εύκολα να νιώσει τα συναισθήματα των άλλων και ξέρει πως αυτό να το διαχειριστεί.

Έχει ένα δυνατό ένστικτο.

Είναι ειλικρινής, αγαπά την αλήθεια και δύσκολα μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα της.


Της αρέσει να δείχνει τα συναισθήματα της όποια και αν είναι αυτά γιατί μόνο έτσι μπορεί να νιώθει καλά.

Αν αυτό δεν το κάνει τότε πνίγεται και μπλοκάρεται συναισθηματικά.

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των Δίδυμων και αυτό δείχνει ότι η Δέσποινα Ολυμπίου έχει πολλά πνευματικά χαρίσματα.

Της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα αλλά και να πειραματίζεται.

Της αρέσει να κάνει αλλαγές στην δουλειά της και να προσθέτει νέες ιδέες, δίχως όμως να υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

 

Αυτά είναι κάποια χαρακτηριστικά από το ωροσκόπιο της Δέσποινας Ολυμπίου.

Από την ανάλυση που έγινε στο γενέθλιο ωροσκόπιο της αλλά και από το προοδευμένο και την ηλιακή επιστροφή δείχνει ότι θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Φαίνεται να συμβαίνουν σημαντικά αλλά ευχάριστα γεγονότα στην ζωή της ιδιαίτερα μετά τον Σεπτέμβρη του 2012.

Εμείς ευχαριστούμε θερμά την Δέσποινα Ολυμπίου για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς.

 

Μαρία Παπαδοπούλου  Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος; Πού προτιμάς να δραπετεύεις; Είναι κάποια χώρα, κάποιο νησί;

Δέσποινα Ολυμπίου Όταν χρειάζομαι ηρεμία συνήθως πάω σε ήσυχα μέρη μακριά από το θόρυβο και την πολυκοσμία. Θέλω επαφή με τη φύση. Αναλόγως λοιπόν το χρόνο που διαθέτω επιλέγω και τον προορισμό.

Είμαι λάτρης των ταξιδιών και των εκδρομών.

Πάω συχνά στην Αγκαιριά της Πάρου με θέα την Αντίπαρο, γιατί η θάλασσα με ταξιδεύει και με παρασύρει, πηγαίνω στα Ζαγοροχώρια σε ένα χωριό που αγαπώ ιδιαίτερα και φυσικά την Κύπρο που είναι η ιδιαίτερη μου πατρίδα.

Όταν όμως δεν έχω την πολυτέλεια να φύγω απ’ την Αθήνα, πάω απλά ένα περίπατο σε κάποιο πάρκο ή κάποιο άλσος και απλά κάθομαι σ’ ένα παγκάκι έχοντας το κινητό για λίγο κλειστό, ή πάω σε κάποια μαρίνα και κάθομαι κοιτάζοντας τη θάλασσα.

Μ.Π. Ποια είναι η αγαπημένη ταινία και ποιος ο αγαπημένος σου ηθοποιός;

Δ.Ο. Ηθοποιοί που μου αρέσουν είναι ο Robert De Niro, Garry Oldman, Daniel Dey Lewis , Al Pacino, ο Leonardo Di Caprio, Edward Norton , Tom Hanks , MatDamon , Keanu Reeves,  η Charlize Theron, η Meryl Streep αλλά και πολλοί άλλοι που τώρα ξεχνώ. Αγαπημένες ταινίες που θυμάμαι τώρα είναι « Ο μικρός Κόλια» , «Η θάλασσα μέσα μου»,  «Forest Gump», “The match point”, « Ο Ναυαγός» , «Ο Πληροφοριοδότης», «Braveheart», «Grand Torino» κ.α.

Μ.Π. Τι είδους ταινίες προτιμάς να βλέπεις;

Δ.Ο. Αυτές που με κρατούν σε αγωνία χωρίς να τρομάζω , με έξυπνη πλοκή, με δράση, αλλά και οι συγκινητικές με έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της αγάπης.

Μ.Π. Τι σου αρέσει περισσότερο να διαβάζεις; Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο;

Δ.Ο. Μου αρέσει να διαβάζω ελληνική ποίηση, Έλληνες κλασσικούς, ελληνικά μυθιστορήματα και διηγήματα.

Μου αρέσουν επίσης βιβλία που έχουν θέμα την ψυχολογία και κάποια «αψυχολόγητα» θρίλερ ξένων συγγραφέων.

Γενικότερα όμως άμα κάποιου βιβλίου ο τίτλος ή η περίληψη μου προκαλέσει το ενδιαφέρον, ξεκινάω το διάβασμα.

Μ.Π. Ποια είναι τα χόμπι σου;

Δ.Ο. Η φωτογραφία, , το σκιτσάρισμα , η μαγειρική, τα πάζλ, τα μαστορέματα στο σπίτι, η κηπουρική και ότι έχει να κάνει με δημιουργία. 

Μ.Π. Πες μας μια αγαπημένη σου συνήθεια.

Δ.Ο. Οι καθημερινές βόλτες με το σκύλο μου, η οδήγηση και οι κρέμες ενυδάτωσης. 

Μ.Π. Ποιος είδος μουσικής αγαπάς περισσότερο; Στον ελεύθερο χρόνο σου ακούς μουσική, και τι είδος;

Δ.Ο. Μου αρέσει η απαλή μουσική στο σπίτι αλλά μερικές φορές χρειάζεται και η dance για να μου φτιάχνει τη διάθεση.

Ακούω αρκετή ξένη μουσική, πολύ ethnic αλλά και πολλούς Έλληνες δημιουργούς. Μου αρέσουν οι λιτές καλοφτιαγμένες παραγωγές με ωραίο στίχο, τα blues, η κλασσική Rock και οι ωραίες αρμονίες.


Μ.Π. Τι είναι για σένα η μουσική;

Δ.Ο. Το μέσον για ένα καλύτερο κόσμο. Η μουσική με συγκινεί με ταξιδεύει, μου  βάζει το μαχαίρι πιο βαθειά, με λυτρώνει , με μεταφέρει αλλού, με ανυψώνει, με κάνει να νιώθω ότι ανήκω κάπου ενώ συγχρόνως είμαι μόνη μου.

Η μουσική σύνθεση είναι απ’ τις ομορφότερες δημιουργίες του ανθρώπου.

Μ.Π. Έχεις  άγχος  κάθε φορά που βγαίνεις στην σκηνή να τραγουδήσεις; Είναι κάθε φορά το ίδιο; Νιώθεις τα ίδια συναισθήματα;

Δ.Ο. Έχω αγωνία κάθε πρώτη φορά που θα βγω στη σκηνή. Όταν όμως ξεκινήσει η μουσική και κυλήσουν τα πρώτα λεπτά τα ξεχνώ όλα και απλά τραγουδώ και  αισθάνομαι. 

Μ.Π. Πως νιώθεις όταν ο κόσμος σου δείχνει τον θαυμασμό του, την αγάπη του;


Δ.Ο. Υπέροχα!

Μ.Π. Πες μας κάποια  αγαπημένα σου τραγούδια από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Δ.Ο. Τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι συνήθως μελαγχολικά και έτσι προσπαθώ να εντάσσω λίγα κάθε φορά με ένα έξυπνο τρόπο στα live μου, για να μην «κόβει φλέβες» το κοινό. Έτσι βρίσκω μια χρυσή τομή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι! 

Μ.Π. Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;

Δ.Ο. Με τον Ορφέα Περίδη.

Μ.Π. Τι είναι για σένα η οικογένεια;

Δ.Ο. Η οικογένεια είναι δεσμός ισχυρός, είναι εκεί που θες να γυρίσεις, αυτοί που περιμένεις, αυτοί που σε περιμένουν, αυτοί για τους οποίους αγωνιάς και θυσιάζεις τη βολή σου πολλές φορές, για να τους ευχαριστήσεις και να ευχαριστηθείς κι εσύ μέσα από αυτό. 

Μ.Π. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή σου ο έρωτας;

Δ.Ο. Είναι σημαντικός γιατί δοκιμάζει τις αντοχές μου! Επιθυμητός και βασανιστικός, δυσνόητος, εγωιστής, μαγικός, που σε απογειώνει αστραπιαία και πολλές φορές σε προσγειώνει ανώμαλα, αλλά θέλεις κι άλλο. 

Μ.Π. Τι στοιχεία πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;

Δ.Ο. Για να μου προκαλέσει το ενδιαφέρον ένας άντρας αρχικά πρέπει να έχει έξυπνο βλέμμα, χιούμορ, να μπορούμε να συζητάμε χωρίς να βαριέμαι, αλλά και να μην τον τρομάζουν οι μεγάλες παύσεις.

Θα με κερδίσει αυτός που θα με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερη, αυτός που δε θα φοβάται τη ζωή και τα προβλήματά της, θα είναι γενναιόδωρος με τα συναισθήματά του και θα ξέρει να λέει «μαζί».

Συνειδητοποιημένος και ώριμος θα ξέρει να είναι καλός φίλος, καλός εραστής και σύντροφος ζωής. Αν τα έχει όλα αυτά σίγουρα θα είναι και «όμορφος»!

Μ.Π. Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην ζωή σου μέχρι τώρα;

Δ.Ο. Όλες οι στιγμές που με έκαναν να καταλάβω πόσο σημαντική είναι η ζωή αυτών που αγαπώ.


Μ.Π. Που σου αρέσει να διασκεδάζεις; Που προτιμάς να πηγαίνεις με τους φίλους σου;

Δ.Ο. Συνηθίζω να πηγαίνω όπου επιθυμεί η παρέα. Μου αρέσουν τα μπαράκια με ωραία μουσική και καλό ποτό, τα θέατρα, οι μουσικές σκηνές, το σινεμά, τα ωραία εστιατόρια και φυσικά η καλή παρέα στο σπίτι, τρώγοντας και βλέποντας DVD. 

Μ.Π. Πόσο σημαντική θεωρείς την φιλία;

Δ.Ο. Αν δεν είχα φίλες και φίλους θα ήμουν πολύ δυστυχισμένη και σίγουρα προβληματική. Ευτυχώς έχω πολύτιμες φιλίες στη ζωή μου.

Φιλίες που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και μεγάλωσαν την οικογένεια μου.

Η δε νεότερες φιλίες μου, ήρθαν να συμπληρώσουν μια ομάδα ανθρώπων που χαίρονται με τη χαρά μου και συμπάσχουν μαζί μου αν είμαι λυπημένη, με κατανοούν, με στηρίζουν στις όποιες αποφάσεις μου και μου κάνουν τη ζωή πλουσιότερη.

Μ.Π. Πόσο σημαντικό θεωρείς το χρήμα; Έχεις καλές σχέσεις μαζί του;

Δ.Ο. Το χρήμα είναι αναγκαίο μέσον εξυπηρέτησης για απόκτηση υλικών αγαθών και άνεσης. Το χρησιμοποιώ, δεν το υπηρετώ.

Δεν επενδύω, δε με ενδιαφέρει να αποκτήσω πολλά χρήματα και είμαι ευτυχισμένη και με τα λίγα, εφόσον αυτά αρκούν για τις ανάγκες μου.

Μ.Π. Παρακολουθείς τις πολιτικές εξελίξεις αυτή την εποχή; Σε προβληματίζει, σε φοβίζει η οικονομική κρίση;

Δ.Ο. Επειδή με έχουν απογοητεύσει οι πολιτικοί και τα «έργα» τους, για ένα δίμηνο δεν παρακολουθούσα καθόλου τις εξελίξεις. Σιχάθηκα, εκνευρίστηκα, απογοητεύτηκα, ένιωσα ανασφάλεια …

Πως να αντεπεξέλθουμε  με όλα αυτά τα χαράτσια, τις δόσεις, τους φόρους τα φπα.

Οι λογιστές τα έχουν χαμένα, που τροποποιούνται κάθε χρόνο οι νόμοι, πόσο μάλλον εμείς.

Φυσικά και έχω προβληματιστεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα, αλλά ελπίζω πως κάτι καλό θα βγει από όλο αυτό το χαμό και το χάλι.

Θα βάλουμε μυαλό, να ψηφίζουμε πιο σωστά, να γίνουμε κ εμείς με τη σειρά μας πιο έντιμοι και πιο νόμιμοι.

Όσο για την τέχνη, σίγουρα επηρεάζεται όπως και η δουλειά μας.  Προβληματισμός υπάρχει έντονος και όλοι προσπαθούμε να ξεχάσουμε τις δυσκολίες με εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης αλλά και εργασίας.

Εγώ παρατηρώ μια τάση για στροφή στην ποιότητα. Ο κόσμος βαρέθηκε να είναι κορόιδο και να δίνει τα λίγα που του έμειναν κάπου που δεν αξίζει.


Η έμπνευση είναι αστείρευτη αλλά με τη φτώχια δεν έχεις τα μέσα να δημιουργήσεις. Ας ελπίσουμε να μην πάμε πιο κάτω. να μην κάνουμε τα ίδια λάθη και να γίνουμε καλύτεροι. 

Μ.Π. Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει επηρεαστεί πολύ από την κρίση;

Δ.Ο. Όλοι επηρεάστηκαν. Διανύουμε μια καινούρια εποχή στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε στα καινούρια δεδομένα.

Λιγότερες μέρες εργασίας, λιγότερα χρήματα ή καθόλου χρήματα και μέσα σε όλα αυτά να θες να δημιουργήσεις σε μια εποχή που δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι. Δύσκολο, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατον, θα τα καταφέρουμε.

Μ.Π. Πως καταφέρνεις να διατηρείσαι σε φόρμα; Ακολουθείς κάποιον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής;

Δ.Ο. Είμαι αγχωτική και αεικίνητη! 

Μ.Π. Πιστεύεις στην αστρολογία;

Δ.Ο. Φυσικά.

Μ.Π. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου για το μέλλον;

Δ.Ο. Σε ένα μήνα κυκλοφορεί η καινούρια μου δισκογραφική δουλειά με μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, και στίχους της Λήδας Ρουμάνη, της Λίνας Δημοπούλου, του Γιάννη Πάριου, του Νίκου Μωραΐτη, του Σταύρου Σταύρου του Stereo Mike λέγοντας μαζί του και ένα ντουέτο και του Μίμη Πλέσσα, οποίος με συνοδεύει στο πιάνο σε ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Κύπρο.

Τελειώνω τώρα τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη που συμμετείχα σε ένα πρόγραμμα παρέα με την Γλυκερία, τον Μακεδόνα και τον Θεοφάνους και συνεχίζω τις εμφανίσεις μου σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας μαζί με την Omikron Band.

Μ.Π. Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2012;

Δ.Ο. Ένα δυνατό αναπάντεχο έρωτα που θα μεγαλώνει μαζί μου. Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!