Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;


Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν αντέχουν τη στατικότητα και θέλουν κάθε μέρα τους να είναι διαφορετική. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που λατρεύουν τη μετριότητα και τις φοβούνται. Η αλήθεια είναι πως σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, αργά ή γρήγορα, θα τις βιώσεις κι εσύ.

Τι ορίζουμε ως «αλλαγή»;

Αλλαγή είναι αυτό το «κάτι» που έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά κι όταν φύγει η ζωή σου δεν είναι πια ίδια. Θα μου πεις, αλλαγή δεν είναι και το χρώμα στον τοίχο ή στα μαλλιά;

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας «απλός» τοίχος δεν αλλάζει την ψυχολογία σου ή ότι ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά δεν θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σου;

Πώς επιλέχθηκαν τα φύλλα της αλλαγής;

Όπως γνωρίζουμε, στην μικρή Αρκάνα το νούμερο 10 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης. Για τον λόγο αυτόν, επιλέξαμε το νούμερο 9, που είναι το «ένα βήμα πριν γίνουν όλα όπως πρέπει».

Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου, μπορείς να καλείς όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Σημασία, άλλωστε, δεν έχει το ταξίδι, αλλά η διαδρομή. Άσε που όσο καλά κι αν έχεις διανύσει τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου, κάποιος μπορεί να σε προσπεράσει στα τελευταία μέτρα. Είσαι έτοιμη να τερματίσεις;

Πώς θα μάθω για τις αλλαγές που έρχονται;

Ο τρόπος είναι παλιός και δοκιμασμένος. Κοίταξε τις παρακάτω κάρτες κι ύστερα κλείσε τα μάτια σου κι ευχήσου να έρθουν όμορφες αλλαγές στη ζωή σου, από εκείνες που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα. Κάνε 3 βαθιές και συνειδητές εισπνοές κι εκπνοές. Άνοιξε τα μάτια σου κι επίλεξε μία από τις 4 κάρτες.

Ready? Set! GO!

Κάρτα 1 – 9 Μπαστούνι

Απροσδόκητες μεταβολές και σπάσιμο δεσμών

Σύμφωνα με την παράδοση, το 9 Μπαστούνι, είναι συνδεδεμένο με το γκρέμισμα του Πύργου της Βαβέλ, το πέσιμο του κεραυνού, την ανατροπή πατροπαράδοτων σχημάτων ζωής και την αναγκαιότητα να εγκαταλειφθούν σχέδια και στερεότυπα.

Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου, μπορείς να καλείς όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Με λίγα λόγια, το 9 Μπαστούνι, μιλά για τις μεταβολές που θα έρθουν από απρόβλεπτες πηγές. Αλλαγές που μπορεί να καταστρέψουν παλιά σχέδια και να σε κάνουν να σπάσεις τις αλυσίδες της συνήθειας. Αυτές που σε έκαναν να μη νιώθεις το βάρος τους και τους περιορισμούς που σου επιβάλλουν. Αυτές που σε έκαναν να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου.

Πριν βιαστείς να πιστέψεις ότι έρχεται η καταστροφή πάνω σου, σκέψου αυτό που θέλει βαθύτερα να σου πει το 9 Μπαστούνι. Είναι η ευκαιρία σου να διερύνεις τους ορίζοντές σου, να αναζητήσεις νέους φίλους, να δεχθείς νέες ιδέες. Πρέπει να πας μπροστά στη ζωή σου, γιατί το παρελθόν δε γυρίζει.

Μπορεί το σπάσιμο των δεσμών να είναι δύσκολο, αλλά το μέλλον είναι μπροστά, ανεξερεύνητο με πολλούς αγνώστους ακόμα δρόμους να ανακαλύψεις. Βρες το κουράγιο και απόρριψε τις παλιές προλήψεις και συνήθειες της σκέψης που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Αν συνεχίσεις χωρίς αλλαγές, μπορεί να σε καταστρέψει. Γι’ αυτό, πάρε μια βαθιά ανάσα και διεκδίκησε τη ζωή που σου αξίζει.

Κάρτα 2 – 9 Κούπα

Ευτυχία πέρα από κάθε προσδοκία

Το 9 Κούπα είναι το πιο χαρμόσυνο χαρτί της μικρής Αρκάνα. Αν έκανες μια ευχή, δεν σου υπόσχεται –αυτόματα– την πραγματοποίησή της όπως εσύ την έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί να γίνει αυτό, αλλά μπορεί να γίνει και κάτι πολύ μεγαλύτερο που το Σύμπαν θεωρεί πως σου αξίζει…

Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου, μπορείς να καλείς όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Το 9 Κούπα αντιπροσωπεύει πνευματική ευφορία, ανάπτυξη εσωτερικού κόσμου, περίσκεψη, αυτογνωσία, καθώς και αρμονία με τις ζωικές δυνάμεις. Εδώ, όμως, είναι που χρειάζεται λίγη προσοχή. Γιατί μαζί με όλα τα παραπάνω, έρχεται και μια μεγάλη προειδοποίηση.

Όλες οι αξίες που προσφέρει το πιο όμορφο χαρτί της μικρής Αρκάνα, κινδυνεύουν να πάνε χαμένες, αν δεν επιδιώκεις ειλικρινά και πέρα από τον εαυτό σου τη σοφία. Η ευτυχία μπορεί να καταστραφεί από την απληστία, τη φιλαργυρία, τον φθόνο και τη ζήλια.

Το 9 Κούπα συμβολίζεται με ένα κλειδί που ανοίγει πολλές πόρτες. Είναι το κλειδί της συνειδητοποίησης ότι είσαι ένας άνθρωπος ξεχωριστός, που μπορείς να βρεις τη χαρά και τη γαλήνη μέσα στην επίγνωση της ατομικής σου ακεραιότητας. Με λίγα λόγια, τα καλύτερα και τα ομορφότερα θα έρθουν σε σένα, μόνο αν δεν τα χρησιμοποιήσεις με άξονα τα υλικά αγαθά, αλλά τα πνευματικά.

Κάρτα 3 – 9 Πεκτάκτινο

Όλα εξαρτώνται από σένα

Κατά την παράδοση το 9 Πεντάκτινο σημαίνει εκπλήρωση των επιθυμιών. Όμως, κατά την τσιγγάνικη επιστήμη, σημαίνει απάτη, προδοσία και κίνδυνος. Εννοιολογικά, συνδέεται με το χλωμό φεγγάρι, που το φως του καλύπτει την αλήθεια

Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου, μπορείς να καλείς όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Με λίγα λόγια, αν η ευχή που θα κάνεις είναι εγωιστική ή παρακινημένη από απληστία ή/και εκδικητικότητα, μπορεί να τη δεις να εκπληρώνεται «εξωτερικά», με τον αντίκτυπό της για πάντα βάρος στην ψυχή σου. Η τράπουλα Ταρώ είναι σαν τους αρχαίους χρησμούς. Έχει την τάση να ξεγελά αυτούς που πάνε να την περιγελάσουν.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, βέβαια, γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν θα συμβεί αν είσαι καθαρή και προσεγγίσεις την Ταρώ και τις ευχές σου με σεβασμό. Ακόμα κι αν δεν έκανες μια ξεκάθαρη ευχή κλείνοντας τα μάτια σου, σίγουρα είχες μια βαθύτερη επιθυμία και γι’ αυτό ήρθε στο δρόμο σου το 9 Πεντάκτινο.

Αλλαγές θα έρθουν στη ζωή σου και μάλιστα πολύ καλές, βαθιές και όμορφες. Με έναν όρο όμως. Να σέβεσαι και να εκτιμάς τους ανθρώπους και τα «μικρά καθημερινά» πράγματα. Αν ευχήθηκες χρήματα με κάθε κόστος, θα τα έχεις με κάθε κόστος. Το ίδιο και τον παντρεμένο που θα ήθελες για σύντροφο. Για βάλ’τα στη ζυγαριά; Αξίζει τον κόπο; Κοιμάσαι ήσυχη το βράδυ; Αν ναι, το 9 Πεντάκτινο θα σου φέρει όσα επιθυμείς.

Κάρτα 4 – 9 Σπαθί

Οικονομικά οφέλη και πρόοδος

Κάποιοι ψάχνουν ακόμα τι θα κάνουν στη ζωή τους. Εσύ ΔΕΝ ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία. Έχεις επιλέξει με τι θα ασχοληθείς επαγγελματικά και το διεκδικείς. Γι’ αυτό ήρθε και το 9 Σπαθί στα χαρτιά σου. Για να σου φέρει επιτυχία, σταθερότητα και συναισθηματική προσαρμογή.

Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου, μπορείς να καλείς όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό, θα κάνεις μια καλή πώληση ή κάποιο συμβόλαιο με καλύτερο χρηματικό deal. Αν είσαι υπάλληλος είναι πολύ πιθανή μια προαγωγή ή μια καινούρια εργασία σε καλύτερο πόστο (και με σαφώς καλύτερο μισθό). Αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει, θα έρθουν επιτέλους στη ζωή σου.

Οκ, όπως έχεις μάθει τόσα χρόνια, όλα έχουν το τίμημά τους. Δεν σου ήρθε τίποτα στη ζωή χωρίς να προσπαθήσεις. Γι’ αυτό και εκτιμάς με όλη σου την καρδιά την επιτυχία που σου έρχεται. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να εφησυχαστείς, αλλά να δουλέψεις με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.

Η ζωή είναι ένας αγώνας που καθημερινά αποδεικνύεις την αξία σου. Όσο ψηλά κι αν φτάσεις, όσα μηδενικά κι αν έχει στο τέλος ο μισθός σου, ο σεβασμός από τους υφισταμένους, αλλά και τους προϊσταμένους, είναι κάτι που κερδίζεται καθημερινά. Κι εσύ το αξίζεις γιατί δουλεύεις διαρκώς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Το μήνυμα της γοργόνας

In category Dream Building

Μυθικά πλάσματα που γεννήθηκαν και ζουν μέσα στο νερό είναι οι γοργόνες. Ελεύθερε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u