Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους


Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Είσαι έτοιμη να δεχτείς τη σοφία τους;

Από παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, μέχρι κι αυτές για «μεγαλύτερα παιδιά», οι μονόκεροι έχουν περίοπτη θέση στον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας. Στο αγγελικό ταρώ εκπροσωπούν το στοιχείο του αέρα, όπως τα σπαθιά στην κλασική ταρώ τράπουλα.

Τι είναι ο αέρας;

Ο αέρας συμβολίζει τη διάνοιά μας. Εκεί παίρνουμε αποφάσεις, εκεί αναλύουμε καταστάσεις, εκεί διατυπώνουμε τις σκέψεις μας. Ο αέρας αντιστοιχεί στην δικαιοσύνη, στην αλήθεια, στα ιδανικά, στο νομικό σύστημα και στην επικοινωνία.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με το στοιχείο του αέρα και τους μονόκερους, κάλεσε τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Το μυαλό μας (δυστυχώς) τις περισσότερες φορές βρίσκεται σε σύγχυση κι αγωνία, αν έχουμε αποφασίσει το σωστό. Όλες αυτές οι ανησυχίες βρίσκονται στα φύλλα του αέρα. Η ήρεμη ουσία των μονόκερων συμβολίζει τις γαλήνιες σκέψεις. Έτσι, μόλις μας δώσουν τη συμβουλή τους, θα ηρεμήσουμε από κάθε ανησυχία.

Πώς θα γίνει αυτό;

Με τον κλασικό και δοκιμασμένο τρόπο. Κλείσε τα μάτια σου και κάνε 3 συνειδητές αναπνοές. Σκέψου αυτό που σε ανησυχεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό και που θα ήθελες να σε νουθετήσουν οι μονόκεροι. Μόλις γίνει ξεκάθαρη η ερώτηση στο μυαλό σου, επίλεξε μία από τις 4 κάρτες και διάβασε την ερμηνεία της.

Έτοιμη; Κλείσε τα μάτια και πάμε!

Κάρτα 1 – Πέντε του Αέρα

Η αποτυχία ως εργαλείο δύναμης

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελες. Συγκεκριμένα, δεν ήταν μια ακόμη κακή έκβαση. Ένιωσες να γκρεμίζεται όλος ο κόσμος σου. Ε και;

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με το στοιχείο του αέρα και τους μονόκερους, κάλεσε τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Οι πέντε υπέροχοι μονόκεροι αυτής της κάρτας έρχονται για να σου θυμίσουν ότι δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά να μάθεις να σηκώνεσαι πιο δυνατός. Το μυστικό είναι στον τρόπο που εσύ κινείσαι και μετατρέπεις τις καταστάσεις σε αδιέξοδα.

Κάνε ένα βήμα πίσω και κοίτα την κατάσταση σαν να μην ήσουν μέρος της. Ποια λάθη έκανες; Τι μπορούσες να αποφύγεις; Τι θα ήθελες να αποφύγεις ή να κάνεις διαφορετικά; Τώρα που το έμαθες, μην το κάνεις ξανά.

Ένα ακόμα πράγμα που θέλουν να σου πουν οι μονόκεροι στο Πεντάρι του Αέρα είναι να μην εμπιστεύεσαι τους γύρω σου, αν δεν εξετάσεις με προσοχή όλα τους τα κίνητρα. Μπορεί κάτι φαινομενικά αθώο να γυρίσει εναντίον σου. Δες τα πάντα με προσοχή για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Κάρτα 2 – Ο Βασιλιάς του Αέρα

Διανοητική ισορροπία και συναισθηματισμός

Πολλά δώρα φέρνει η παρουσία του Βασιλιά του Αέρα πάνω στον πανέμορφο λευκό του μονόκερο. Σημείο – κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση. Να μάθεις, όχι μόνο να υποστηρίζεις την άποψή σου, αλλά να το κάνεις και με αυτοπεποίθηση.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με το στοιχείο του αέρα και τους μονόκερους, κάλεσε τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Ένας ικανός επαγγελματίας (κάτι σαν Βασιλιάς στο είδος του) θα έρθει στη ζωή σου. Ο ρόλος του θα είναι να σου δώσει τις συμβουλές του ακριβώς εκεί που τις έχεις ανάγκη.

Ίσως να μην το καταλάβεις από την αρχή, γιατί ο τόνος του δεν θα είναι διδακτικός. Ίσως, μάλιστα, να τον αντιπαθήσεις κιόλας και να τον αντιμετωπίσεις με ύφος «σιγά μην ακούσω εγώ τις συμβουλές του».

Δώσε μια ευκαιρία. Γιατί αυτός ο άνθρωπος θα είναι ο σύνδεσμος της τωρινής σου ζωής με τη ζωή που πάντοτε ονειρευόσουν και πίστευες ότι αξίζεις. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρώτα κάποιον κοινό σας γνωστό (που να εμπιστεύεσαι) κι ύστερα άφησε τον «Βασιλιά» να σε μαγέψει…

Κάρτα 3 – Τέσσερα του αέρα

Ανάπαυση και διαλογισμός

Είσαι από τα άτομα που ασχολείσαι συνέχεια με τα προβλήματα των άλλων και προσπαθείς να τους κάνεις καλύτερους ανθρώπους. Φτάνει πια! Ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις και τον εαυτό σου.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με το στοιχείο του αέρα και τους μονόκερους, κάλεσε τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Πολύ καλά διάβασες. Είναι ώρα για ξεκούραση. Καλό είναι να βοηθάς τους γύρω σου και να ασχολείσαι μαζί τους, αλλά υπάρχεις κι εσύ στο παιχνίδι και κανείς δεν δείχνει να κάνει το ίδιο για σένα. Το να γεμίσεις τις μπαταρίες σου είναι εξίσου σημαντικό με όσα ήδη κάνεις.

Αν δεν μπορείς να πάρεις άδεια, βρες λίγο χρόνο να ανασυγκροτηθείς και να συγκεντρωθείς στο «μέσα» σου. Άλλους ανθρώπους τους βοηθά ο διαλογισμός, άλλους η έντονη άσκηση. Εσένα, τι σε βοηθάει; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Χρειάζεσαι λίγη απόσταση από όσα συμβαίνουν. Αν έχεις κάποια ασθένεια, δώσε βάση στη θεραπεία και μη βιάζεσαι να βγεις στη δράση. Πάρε το χρόνο σου και δυο βαθιές ανάσες πριν αποφασίσεις κάτι. Γίνε ΕΣΥ το κέντρο του κόσμου ΣΟΥ και δεν θα χάσεις. Ίσα ίσα…

Κάρτα 4 – Η Ακόλουθος του Αέρα

Νέες προκλήσεις δίνουν άλλο νόημα

Δεν ξέρεις πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει; Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωσή σου. Όλα όσα σκεφτόσουν να κάνεις το προσεχές διάστημα… ξέχασέ τα!

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με το στοιχείο του αέρα και τους μονόκερους, κάλεσε τους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Νέες πληροφορίες θα έρθουν στα χέρια σου και θα αλλάξουν όλα όσα ήθελες να κάνεις. Μπορεί να είναι κάποια κριτική, κάποιο κουτσομπολιό, κάποια καθυστέρηση ή κάποιο συμβόλαιο. Το θέμα είναι η πρόκληση.

Μην μπεις, για κανέναν λόγο, στη διαδικασία να σκεφτείς και να αναλύσεις το «γιατί» να συμβεί σε σένα. Δεν υπάρχει «γιατί». Από τη στιγμή που συνέβη, κοίτα να το διαχειριστείς όσο καλύτερα γίνεται και την βαθύτερη αιτία θα τη μάθεις όταν το Σύμπαν νιώσει πως είσαι έτοιμος να την κατανοήσεις.

Ένα πράγμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο αγγελιοφόρος. «Don’t shoot the messenger», λένε οι Άγγλοι και κοίτα να το δεχτείς. Το μήνυμα που ήρθε είναι αυτό που μετράει κι όχι το άτομο που σ’το έφερε. Δεν έχει σημασία αν το αντιπαθείς ή το συμπαθείς. Δεν μετράει αν σ’το είπε ευγενικά ή με αγένεια. Αλλού πρέπει να μετατοπίσεις τη σκέψη σου.

Αν δεν αλλάξεις, δεν θα πετύχεις. Η Ακόλουθος του Αέρα, συντροφιά με έναν μονόκερο, έναν λύκο κι ένα λιοντάρι, φανερώθηκε σε σένα για να σου διδάξει το βαθύ νόημα και την αναγκαιότητα της αλλαγής. Όσο δύσκολη κι αν σου φαντάζει, πρέπει να την αγκαλιάσεις και να την κάνεις κομμάτι δικό σου αν θέλεις να πετύχεις. Ευχαρίστησέ την κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς για την παρουσία της και (κάποια στιγμή) θα νιώσεις σε όλα σου τα κύτταρα πόσο σημαντική ήταν η παρουσία της. Μια ευλογία στη ζωή σου…

  • Το Αγγελικό Ταρώ των Doreen Virtue & Radleigh Valentine, σε πίνακες του Steve A.Roberts κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αναγνώστης.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Το μήνυμα της γοργόνας

In category Dream Building

Μυθικά πλάσματα που γεννήθηκαν και ζουν μέσα στο νερό είναι οι γοργόνες. Ελεύθερε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u