Αγγελικό Ταρώ: Τι μήνυμα σας στέλνει ο φύλακας άγγελός σας;


Όλοι έχουμε τουλάχιστον έναν φύλακα άγγελο. Κάποιες φορές τον νιώθουμε στο πλευρό μας, κάποιες άλλες όχι. Κάποιοι είναι πιο τυχεροί και συνομιλούν μαζί του, κάποιοι άλλοι όχι.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ο φύλακας άγγελός σας έχει κάτι να σας πει. Και θα σας το πει. Σύμμαχος σας θα είναι το αγγελικό Ταρώ. Μια σειρά από κάρτες με θετικά νοήματα και μηνύματα. Γιατί, ο φύλακας άγγελός σας, θέλει πάντα και μόνο το καλό σας. Η μαγεία των Ταρώ αγκαλιάζει τους αρχαγγέλους και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Διαδικασία

Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Κοιτάξτε προσεκτικά τις παρακάτω κάρτες κι ύστερα κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε τες. Μόλις νιώσετε έτοιμοι, ανοίξτε τα κι επιλέξτε την κάρτα που σας έκανε αμέσως κλικ, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Είστε έτοιμοι;

Κάρτα 1 – Ακόλουθος του Αέρα

Νέες προκλήσεις κι ανατροπές

Ο Ακόλουθος του Αέρα έρχεται για να φέρει τα πάνω… κάτω σε ό,τι είχατε στο μυαλό σας να κάνετε αυτή την περίοδο. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να σταματήσετε να φοβάστε τις αλλαγές.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Οι αλλαγές, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή μας, γίνονται πάντοτε για καλό. Μερικές φορές είναι απότομες, σαν να σε ξυπνάνε με παγωμένο νερό, άλλες φορές είναι πιο ομαλές. Εσείς, προετοιμαστείτε για το πρώτο. Μπορεί να αφορούν ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία και νομικά θέματα. Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι για κάποια κακεντρεχή κουτσομπολιά, τα οποία καλό θα ήταν να μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Είστε άτομο δίκαιο και λογικό, που μπορεί να δει την αλήθεια όσο βαθιά κι αν είναι κρυμμένη. Η σκέψη σας είναι αναλυτική κι έτσι δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Γι’ αυτό κι επιλέξατε τον Ακόλουθο του Αέρα. Γιατί οι απότομες αλλαγές χρειάζονται έναν έξυπνο κι ακέραιο χαρακτήρα. Ακριβώς σαν τον δικό σας. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τη νέα πρόκληση που θα έρθει στη ζωή σας σε λίγο καιρό. Τώρα πια, όμως, είστε προετοιμασμένοι.

Κάρτα 2 – Εννιά του Νερού

Μαγικό λυχνάρι

Ναι, καλά διαβάσατε. Το Εννιά του Νερού είναι σαν το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν με άπειρες επιθυμίες να σας πραγματοποιήσει. Ό,τι θελήσετε θα σας συμβεί, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Μπορεί η τύχη να μη σας χαμογέλασε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα πια ξεκινάει μια πολύ τυχερή περίοδος για εσάς. Οι προσευχές σας έχουν πια εισακουστεί κι εκδηλώνονται μπροστά σας όλα όσα ονειρευόσαστε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν ένα πράγμα δεν χρειάζεστε, είναι η ανησυχία. Ειδικότερα, σε οικονομικά θέματα ένα πλατύ χαμόγελο ανοίγεται μπροστά σας. Χρήματα που σας χρωστούσαν ή –ακόμη καλύτερα– μια αύξηση στη δουλειά βρίσκονται προ των πυλών.

Οι απλές απολαύσεις της ζωής σας πληθαίνουν μέρα με την ημέρα. Η άνεση και η υλική ευημερία γίνονται πια κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Ομορφιά, ευτυχία και ικανοποίηση περιβάλλουν την ύπαρξή σας. Θα ζήσετε την καλύτερή σας φάση και θα κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Να είστε έτοιμοι να την απολαύσετε στο έπακρο. Σας αξίζουν τα καλύτερα σ’ αυτή τη ζωή. Μην το ξεχνάτε αυτό. Ωστόσο, να είστε λίγο φειδωλοί στο ξόδεμα των χρημάτων και να φροντίσετε να κάνετε αποταμίευση. Έτσι… για ώρα ανάγκης!

Κάρτα 3 – Ο Ήλιος

Χαρά κι αναγνώριση

Στην κάρτα του Ήλιου απεικονίζεται ο αρχάγγελος Ουριήλ, που βοηθάει την νοητική λειτουργία, την εστίαση και τη συγκέντρωση. Επίσης, παρέχει έξοχη σωματική και πνευματική υγεία.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Η παρουσία του Ουριήλ στα χαρτιά σας, καλωσορίζει μια θαυμάσια εποχή για εσάς. Η επιτυχία είναι δεδομένη και μάλιστα με τρόπους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Σαν να έχετε πάνω από το κεφάλι σας ένα συννεφάκι καλοτυχίας. Ή μάλλον όχι. Με τον Ήλιο σύμμαχο, δεν υπάρχουν συννεφάκια. Ό,τι σκεφτείτε μπορείτε να το πραγματοποιήσετε και με το παραπάνω.

Αν υπάρχει μία παγίδα στην κάρτα του Ήλιου, είναι ο φόβος. Μη σκεφτείτε ποτέ ότι μπορεί να αποτύχετε. Η αποτυχία δεν είναι στο παιχνίδι. Όσο σκέφτεστε θετικά, όλα θα πηγαίνουν τέλεια. Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Από μετακόμιση, μέχρι κάποιο σεμινάριο. Κάντε πράγματα για εσάς. Το αξίζετε και με το παραπάνω. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και θα ανταμειφθείτε. Οι παλιότεροι κόποι σας αποδίδουν πλέον καρπούς κι είστε στο σωστό μονοπάτι για τη φώτισή σας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Κάρτα 4 – Ο Αυτοκράτορας

Επιθυμία για επιτυχία και σταθερότητα

Στην κάρτα του Αυτοκράτορα απεικονίζεται ο αρχάγγελος Μιχαήλ, που είναι ο άγγελος της ισχύος και της προστασίας. Επίσης, προστατεύει τον σκοπό της ζωής των ανθρώπων.

Για πιο προσωπικές και αναλυτικές προβλέψεις, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Σημαντικές κι αναγκαίες αλλαγές έρχονται στη ζωή σας το προσεχές διάστημα κι ο αρχάγγελος Μιχαήλ είναι εδώ για να σας γεμίσει θάρρος και δύναμη. Ο βαθύτερος λόγος που επιλέξατε αυτή την κάρτα είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχετε ξεκάθαρα και υγιή όνειρα, χρειάζεστε ακόμη καθοδηγητικές γραμμές και οργάνωση ώστε να εκδηλωθούν σωστά. Φτιάξτε ένα λεπτομερές σχέδιο για το πως θα προχωρήσετε και να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας για να έχει επιτυχία. Μη φοβάστε.

Αισθανθείτε ότι έχετε τη δύναμη να υλοποιήσετε όλα όσα ονειρεύεστε στην καριέρα σας. Πάρτε ρίσκα κι αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Το πιο σημαντικό είναι να πιστέψετε ότι θα τα καταφέρετε και θα γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικοί. Ο Αυτοκράτορας είναι στο πλευρό σας.

 

  • Το Αγγελικό Ταρώ των Doreen Virtue & Radleigh Valentine, σε πίνακες του Steve A.Roberts κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αναγνώστης.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u