Συμβουλές του Παλατιού: Καθημερινότητα


 

Υπάρχουν 3 κύρια μέρη σε μία τράπουλα Ταρώ. Καθένα από αυτά έχει ένα ιδιαίτερο νόημα κι όλα μαζί συμπληρώνουν τα μηνύματα που μπορεί να δει κανείς διαβάζοντας σωστά ολόκληρη την τράπουλα Ταρώ.

Για πιο προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Αρχικά, είναι Μεγάλη Αρκάνα της οποίας τα μηνύματα συνδέονται με τους νόμους του Σύμπαντος. Οι φιγούρες στις κάρτες της, παρουσιάζουν τα στάδια και τις εμπειρίες από τις οποίες όλοι περνάμε στη ζωή μας.

Στη συνέχεια, συναντούμε την Μικρή Αρκάνα της οποίας τα μηνύματα φανερώνουν γεγονότα που συνδέονται με τους νόμους της ανθρώπινης φύσης. Εδώ, οι κάρτες περιγράφουν άτομα, γεγονότα, συναισθήματα και περιστάσεις που συναντάμε στο προσωπικό μας ταξίδι. Ωστόσο, η χρησιμότητα της Μικρής Αρκάνα είναι ότι όχι μόνο μας παρουσιάζει τα γεγονότα, αλλά μας φανερώνει και τους τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε.

Τέλος, είναι οι κάρτες του Παλατιού, που αποτελούν «γέφυρα» μεταξύ της Μεγάλης και της Μικρής Αρκάνα. Ο Ακόλουθος, ο Ιππότης, η Βασίλισσα κι ο Βασιλιάς περιγράφουν τα αρχέτυπα της προσωπικότητας. Οι ερμηνείες τους έχουν να κάνουν με άτομα: εμάς, τις σκέψεις μας, τους ανθρώπους στη ζωή μας, τον βαθμό ωριμότητάς μας ή ακόμη και τον χαρακτήρα μας.

Στο συγκεκριμένο ρίξιμο των Ταρώ, θα λάβετε απαντήσεις για τα άμεσα προβλήματα, αλλά και τις χαρές της καθημερινότητάς σας, μιας και θα ασχοληθούμε με τις κάρτες του Παλατιού των Σπαθιών. Παρατηρήστε προσεκτικά την εικόνα. Έπειτα, κλείστε τα μάτια σας και κάντε μέσα σας μια ξεκάθαρη ερώτηση. Ύστερα, ανοίξτε τα κι επιλέξτε μία από τις κάρτες.

Για πιο προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 1 – Ο Βασιλιάς των Σπαθιών

Σταθερότητα κι Ανάπτυξη

Αν επιλέξατε το χαρτί του Βασιλιά, σημαίνει πως έχετε πάρει εδώ και καιρό συγκεκριμένες αποφάσεις για πράγματα που αφορούν στην καθημερινή σας ζωή. Σκοπός του κάθε Βασιλιά είναι η ανάπτυξη κι η εγκαθίδρυση ενός σταθερού κράτους. Κι αυτό ακριβώς έχει κληθεί να σας θυμίσει εδώ.

Για πιο προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Όποια δυσκολία σας παρουσιάστηκε, την αντιμετωπίσατε έξυπνα και με τις αρχές που έχετε πάντοτε στη ζωή σας. Ο Βασιλιάς των Σπαθιών είναι σύμβολο πνευματικής δύναμης κι εξουσίας. Η παρουσία του ως απάντηση στα ερωτήματα της καθημερινότητας σημαίνει πως χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα, μπορείτε να συνεχίσετε απρόσκοπτα και με μεγάλη επιτυχία όλα όσα έχετε προγραμματισμένα να κάνετε.

Αν σε ένα πράγμα χρειάζεται λίγη προσοχή, είναι στην υπέρμετρη φιλοδοξία και βεβαιότητα. Καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα τη φορά και μόλις αυτό πετυχαίνει να κάνετε το επόμενο. Τότε, και μόνο τότε, θα έχετε σίγουρη επιτυχία σε κάθε επίπεδο.

Κάρτα 2 – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Νέες Ιδέες και Πνευματική Εξέλιξη

Αν επιλέξατε αυτή την κάρτα, σημαίνει ότι είστε σε μια πνευματικά ενεργή περίοδο. Ο Ακόλουθος είναι αυτός που συλλαμβάνει τις νέες ιδέες κι η επιλογή του δηλώνει ξεκάθαρα ότι περνάτε σε μία καινούρια φάση της ζωής σας, πιο δημιουργική. Στον δρόμο σας βρίσκεται η πνευματική εξέλιξη και θα ανακαλύπτετε καθημερινά πράγματα που θα σας οδηγούν σε αυτήν.

Για πιο προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Ωστόσο, χρειάζεται λίγη προσοχή στα λόγια των γύρω σας. Ο λόγος; Όλο αυτό το «κουτσομπολιό» μπορεί να σας αποσπάσει από τον στόχο σας, που δεν είναι άλλος από την πνευματική σας βελτίωση. Εν ολίγοις, αφήστε τους άλλους να πράττουν όπως θέλουν κι εσείς μείνετε προσηλωμένοι. Καλό το κους κους, αλλά δεν πρόκειται να σας κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Μην ξεχνάτε πως ο Ακόλουθος των Σπαθιών είναι ένα φύλλο που σας απελευθερώνει από το άγχος και τη στεναχώρια της καθημερινότητας. Όσο έχετε ξεκάθαρο στόχο, τόσο θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθάει να τον πετύχετε.

Κάρτα 3 – Η Βασίλισσα των Σπαθιών

Αποκάλυψη της Αλήθειας

Η Βασίλισσα, εκ φύσεως, είναι εκείνη που αναθρέφει τις ιδέες μέσα μας. Η επιλογή της Βασίλισσας των Σπαθιών ως απάντηση στα ερωτήματα της καθημερινότητας, σας λέει πως πρέπει να κοιτάξετε κατάματα την αλήθεια. Μπορεί μέχρι κι αυτή τη στιγμή να είχατε ένα ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό σας για το τι θα πράξετε στο μέλλον. Ωστόσο, έρχεται η Βασίλισσα να σας ξυπνήσει και να σας πει να μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν.

Για πιο προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Τώρα είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε κάθε δεδομένο που υπάρχει μπροστά σας και με καθαρή σκέψη να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Θα χρειαστεί να είστε αντικειμενικοί και να κρίνετε ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο απέναντί σας. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείτε και θα έχετε την αληθινή ζωή που σας αξίζει. Μη φοβηθείτε στιγμή. Η δύναμη της Βασίλισσας θα είναι στο πλευρό σας.

Κάρτα 4 – Ο Ιππότης των Σπαθιών

Επικοινωνία και Δράση

Η επιλογή αυτής της κάρτας, εκτός από την ξεκάθαρη ανάγκη σας για εξέλιξη, δηλώνει και την πρόθεσή σας να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Ο Ιππότης είναι η κάρτα της δράσης. Μπορεί στο παρελθόν να είχατε νέες ιδέες, οράματα ή πλάνα για πνευματική εξέλιξη. Ωστόσο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή τα τα εφαρμόσετε.

Για πιο προσωπικές κι εξειδικευμένες προβλέψεις, επικοινωνήστε με τους psychic readers του 14850 όλο το 24ωρο.

Το μόνο εμπόδιο που έχετε… είστε εσείς! Μην αναβάλλετε τίποτα. Η μεγάλη φιλοδοξία χρειάζεται και μεγάλη αποφασιστικότητα. Έχετε μέσα σας όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για να επιτύχετε το μεγάλο σας όραμα. Κι ίσως το πάτε κι ένα βήμα παραπέρα. Από εσάς εξαρτάται και μόνο.

Αν κάποια στιγμή έχετε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις σας, να θυμάστε πως ο Ιππότης των Σπαθιών πιστεύει σε σας και είναι σύμμαχός σας στον αγώνα που δίνετε για ένα καλύτερο αύριο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u