Διάλεξε μια κάρτα Ταρώ και μάθε το ερωτικό σου μέλλον


Είσαι σε μια περίεργη φάση στα ερωτικά σου; Τότε αυτό το mini quiz είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να δεις πώς θα πάνε τα πράγματα στο προσεχές μέλλον.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Είτε είσαι single και παίζεις γενικά, είτε έχεις ερωτευτεί κάποιον και δεν έχεις ιδέα τι παίζει από μεριάς του, είτε είσαι σε μια σχέση και δεν ξέρεις πώς θα προχωρήσει, είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου καλά την ερώτηση που θες να κάνεις στην τράπουλα Ταρώ. Άνοιξέ τα και δες προσεκτικά τις 4 κάρτες που ακολουθούν. Ποια είναι αυτή που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει;

tarot numbers 1

Κάρτα 1 – 8 Ραβδί

Όποιο κι αν είναι το relationship status σου, η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη και ξεχειλίζεις αισθησιασμό.

8 wands

Single; Μην ανησυχείς, το αγγελάκι του έρωτα έχει τρελαθεί. Η κάρτα αυτή είναι υπέροχη γιατί μπορεί να εκφράσει αυτή την ένταση, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που έχουμε όταν πρωτοσυναντάμε μια νέα, τρελή αγάπη κι αυτό το αίσθημα ότι η αλλαγή δεν είναι στην επόμενη, αλλά σε αυτή τη γωνία. Ένταση, πάθος και δράση συνδυάζονται όταν το 8 Ραβδί πέφτει στο δρόμο σου. Έτσι όπως φαίνονται στην κάρτα ότι πέφτουν σαν βροχή, έτσι ακριβώς νιώσε ότι θα σε βρει η αγάπη. Να είσαι ανοιχτή στο φλερτ κι αν κάποιος σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το κάνεις κι εσύ διακριτικά. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

Είσαι ήδη με κάποιον; Το 8 Σπαθί είναι εδώ για να σου υπενθυμίσει ότι έχεις μάθει πολλά από τις προηγούμενες σχέσεις σου. Αλλά αντί να αφήσεις την απαγοήτευση να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου, τη χρησιμοποίησες για να δεις πιο καθαρά τι (ή ποιον) πραγματικά θέλεις. Το αποτέλεσμα; Ξέρεις από την αρχή αν το άτομο ή η κατάσταση που παρουσιάζεται στη ζωή σου είναι η «σωστή» κι έτσι δεν χάνεις καθόλου χρόνο. Το γεγονός ότι το 8 είναι ζυγός αριθμός σημαίνει ότι όλο αυτό είναι αμφίδρομο. Η καρδιά σου θέλει να σε πάει σε μέρη που δε φανταζόσουν κι η σύνδεση με τον σύντροφό σου σου δίνει μια αίσθηση ταυτόχρονης σιγουριάς, ελευθερίας και περιπέτειας. Ο άνθρωπος αυτός θα σε κάνει να δεις τον κόσμο διαφορετικά και σου υπόσχεται μια νέα υπέροχη ζωή που θα σας βρει μαζί.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 2 – Η Βασίλισσα των Σπαθιών

Σταμάτα να φέρεσαι έτσι! Στο όνομα της αγάπης, μην το συνεχίζεις άλλο…

queen swords

Είναι πια η στιγμή να γιατρευτείς από τις πληγές και τις απαγοητεύσεις του παρελθόντος. Η Βασίλισσα δεν επελέγη τυχαία από μεριάς σου. Ήρθε για να σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να πάρεις πάλι στα χέρια σου την κυριαρχία της ερωτικής σου ζωής. Είσαι μια ευαίσθητη ψυχή που το συναισθηματικά πληγωμένο παρελθόν σου σε έκανε να υψώσεις τέτοια τείχη ώστε να πείσεις ακόμα και τον εαυτό σου ότι δεν χρειάζεσαι αγάπη; Ή μήπως θεωρείς ότι το πνευματικό και επιστημονικό σου επίπεδο είναι τέτοιο που δεν το αφορά κάτι τόσο «μικρό» όσο η αγάπη, προφανώς για να προστατευτείς;

Το πιο πιθανό είναι ότι βάζεις απίθανα standards στους άλλους, για να μην μπορέσουν ποτέ να τα φτάσουν ώστε να έχεις να λες ότι κανείς δεν είναι αρκετά καλός για εσένα. Έτσι, υποσυνείδητα, επιλέγεις άτομα που είναι συναισθηματικά ή ουσιαστικά μη διαθέσιμα, για να έχεις έτοιμη τη δικαιολογία. Και πάλι για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μάντεψε όμως. Η αγάπη δεν είναι μαξιλαράκι ασφαλείας.

Όταν η Βασίλισσα των Σπαθιών πέσει σε ερωτικό ρίξιμο, σου δείχνει το κρυφό της πρόσωπο. Αυτό πίσω από τα σπαθιά. Μια ευάλωτη καρδιά που θέλει να γιατρευτεί. Είσαι κι εσύ μια τέτοια «Βασίλισσα». Δείχνεις τόσο ανεξάρτητη κι ικανή να αντεπεξέλθεις σε όλα κι έτσι οι άνθρωποι γύρω σου νιώθουν ότι δεν τους χρειάζεσαι στη ζωή σου. Κι οι άνθρωποι, ξέρεις, χρειάζεται να νιώθουν αναγκαίοι. Χρειάζεται να νιώθουν ότι θέλουν να τους αγαπήσουν. Ακριβώς όπως κι εσύ. Γι’ αυτό σταμάτα αυτή την τρέλα. Άσε κάτω το «Σπαθί» σου, τόλμα να δείξεις εύθραυστη κι ευάλωτη κι άσε τον μελλοντικό σου σύντροφο να δει το μεγαλείο της καρδιάς σου.

Σημείωση: Θα δεις μεγάλη βελτίωση αν φοράς πάνω σου ροζ χαλαζία. Η πέτρα αυτή έχει την ικανότητα να θεραπεύει μια πληγωμένη καρδιά, λέγοντάς σου παράλληλα ότι είναι ασφαλές να νιώθεις ευάλωτη.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 3 – Οι Ερωτευμένοι (ή οι Εραστές)

Η αρμονία έρχεται στη ζωή σου με τρόπο που δεν περίμενες ποτέ.

the lovers

Η κάρτα των Εραστών έχει πολλά μηνύματα, πέραν του προφανούς. Η αγγελική φιγούρα πάνω από τους χαρακτήρες του Αδάμ και της Εύας, μας λέει ότι υπάρχει κάποιο νόημα κι ένας σκοπός που αυτοί οι δύο άνθρωποι έγιναν ένα. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει και με εσένα και τον σύντροφό σου. Όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις που εσείς οι δύο ήρθατε κοντά, αυτή η ένωση είναι σαν «συμβόλαιο ψυχής». Εσείς οι δύο είστε μαζί για να ξεπεράσετε θέματα που σας βασάνιζαν, όχι μόνο από προηγούμενες σχέσεις, αλλά κι από προηγούμενες ζωές. Κι αυτό είναι κάτι πολύ παραπάνω από συναισθηματικό ή νοητικό δέσιμο. Είναι καυτή λάβα…

Αν είσαι single και επέλεξες την κάρτα των Εραστών είναι ένα προειδοποιητικό καμπανάκι ότι κάτι υπέροχο θα έρθει στη ζωή σου. Ωστόσο, στην αρχή είπαμε ότι η κάρτα αυτή έχει περισσότερα μηνύματα. Οι Εραστές μιλούν στα υψηλότερα τμήματα της ψυχής, λέγοντάς σου ότι αυτό το δέσιμο με το άλλο άτομο είναι μια πράξη ισορροπίας, γιατί υπάρχει μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Κι από τους δύο. Η επιλογή έχει να κάνει είτε με την ισορροπία δουλειάς – προσωπικής ζωής, είτε με την ισορροπία παλιάς και τωρινής ερωτικής σχέσης, κάνοντάς σε να πετάξεις για πάντα τα βαρίδια που σε έβαζαν να κάνεις ένα βήμα πίσω στην ευτυχία σου. Οι Εραστές σου λένε να επιλέξεις την ισορροπία, μιας κι αυτό είναι το μαγικό μέρος που μπορούν όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 4 – Ο Άσος των Ραβδιών

Τόσο πάθος που βγάζεις καπνούς…

ace wands

Αν βίωσες διάφορα «μη», «όχι», «αλλά», «δεν ξέρω» στην ερωτική σου ζωή πρόσφατα, ήρθε η στιγμή να τα αφήσεις πίσω μία και καλή. Αυτός ο Άσος σου λέει ότι όλα αυτά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Όχι πια αγάπη με το σταγονόμετρο. Όχι πια άλλη ξηρασία. Τώρα υπάρχει μία όαση χαράς στην ερωτική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να βρεις το πάθος που είχες πάντα μέσα σου και σου έλεγε ότι αξίζεις περισσότερα. Κι όχι μόνο να το βρεις. Να το κατακτήσεις με όλο σου το είναι.

Αν είσαι σε κάποια σχέση, θα γίνει μια αναθέρμανση άνευ προηγουμένου. Θα νιώσεις σαν έφηβη που ανακαλύπτει τον έρωτα… Και –πίστεψέ μας– ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει πολύ. Αν είσαι single κι έχεις εγκαταλείψει την ιδέα του έρωτα, σε ενημερώνουμε ότι ο έρωτας δεν σε εγκατέλειψε ποτέ! Το νου σου! Έρχονται νέα ξεκινήματα γεμάτα ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Τα όποια προβλήματα ανήκουν πια στο παρελθόν, μιας και μόνη σου θα πάρεις την απόφαση να δώσεις τέλος σε ό,τι σε χαλούσε. Αν γνώρισες κάποιον πρόσφατα, αλλά δεν είσαι σίγουρη, ξανασκέψου το. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Και πάθος. Πολύ πάθος.

Για πιο ακριβείς και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε στους psychic readers – αστρολόγους του 14850 όλο το 24ωρο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!