Ταρώ: Ποια είναι η κάρτα της ζωής σας; – Μέρος 1


Η Μεγάλη Αρκάνα των 22 καρτών δείχνει το ταξίδι της ψυχής μας σε προηγούμενες ζωές και περιγράφει ποιες δοκιμασίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να βαδίσουμε ξέγνοιαστοι στο μονοπάτι μας. Γνωρίζατε όμως ότι ο καθένας μας έχει τη «δική του» κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής του;

Πώς να το υπολογίσετε

Ο τρόπος να βρούμε την κάρτα που μας αντιπροσωπεύει είναι παρόμοιος με αυτόν της Αριθμολογίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προσθέσουμε ένα ένα τα ψηφία της ημερομηνίας και χρονολογίας γέννησής μας. Προσοχή, θέλουμε το νούμερο να είναι μέχρι και 21. Αν βγει παραπάνω, προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία.
Παράδειγμα: Αν γεννηθήκατε στις 20 Αυγούστου του 1981 (20/08/1981), τότε ο αριθμός σας προκύπτει από το άθροισμα: 2+0+0+8+1+9+8+1=29. Ωστόσο, το 29 είναι μεγαλύτερο του 21, άρα χρειάζεται και δεύτερη πρόσθεση: 2+9=11, που είναι και ο αριθμός της γενέθλιας κάρτας σας.

Οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα

Παρακάτω αναφέρονται επιγραμματικά τα βασικά σημεία της κάθε κάρτας και ποια χαρακτηριστικά της προσδίδει σε κάθε πρόσωπο. Ωστόσο, επειδή θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να γραφτεί κάτι τέτοιο αναλυτικά για τον καθένα ξεχωριστά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τους psychic readers του 875 876 86 86 για μια πλήρη ανάλυση.

Αν ο αριθμός σας είναι μεταξύ του 0 και του 7, συνεχίστε να διαβάζετε.
Αν είναι μεταξύ του 8 και του 14, κάντε κλικ ΕΔΩ.
Αν είναι μεταξύ του 15 και του 21, κάντε κλικ ΕΔΩ.

0/ Ο Τρελός

Αν γεννηθήκατε υπό την «επήρεια» του Τρελού, σημαίνει ότι η ζωή σας θα είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και υπέροχες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί είτε σε ταξίδια και περιπέτεια, είτε σε μια συνεχή εσωτερική αναζήτηση του βαθύτερου εαυτού σας, είτε σε συνδυασμό των παραπάνω. Αν κάτι χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, αυτό είναι η απροσεξία και η παρορμητικότητα που σας διακρίνει, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Είστε άνθρωποι που σας αρέσει να παίρνετε ρίσκο και τις περισσότερες φορές βγαίνετε κερδισμένοι. Τέλος, πολλοί πιστεύουν επίσης ότι ο Τρελός είναι ένα άτομο με ανοιχτή καρδιά που δέχεται τους πάντες κοντά του χωρίς να τους κατακρίνει και χωρίς προκαταλήψεις κι αυτό του χαρίζει σοφία.

1/ Ο Μάγος

Ο Μάγος έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, τότε να ξέρετε πως είστε από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα ακόμη και το πιο τρελό τους όνειρο. Μόλις ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, τότε αφοσιώνεστε αποκλειστικά σε αυτό μέχρι να το πετύχετε. Στην προσπάθειά σας αυτή, σύμμαχός σας είναι η γοητεία σας που μπορεί να κάνει και τον πιο σκυθρωπό άνθρωπο να χαμογελάσει. Εάν κάτι χρειάζεται προσοχή, είναι να μπορείτε να ξεχωρίζετε τον πραγματικό σας στόχο από τις υπόλοιπες επιθυμίες σας.

2/ Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια προσδίδει στο άτομο που «εκπροσωπεί» μέρος της διαίσθησης, της σοφίας και της γνώσης της πάνω στη ζωή. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, τώρα μπορείτε να κατανοήσετε γιατί πάντοτε νιώθατε μια έλξη στην εσωτερικότητα και το μυστήριο. Η Μεγάλη Ιέρεια, επίσης, μπορεί να κρατήσει μυστικά καλύτερα από τον καθένα. Στο ταξίδι της ζωής σας, θα μάθετε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και θα έχετε συναίσθηση του πότε πρέπει να μείνετε σιωπηλοί, πότε πρέπει να μιλήσετε και τι να πείτε. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να εμπλουτίσετε αυτά τα φυσικά σας χαρίσματα. Μην ξεχάσετε να κρατάτε ημερολόγιο με όλες σας τις σκέψεις. Όσο πιο τρελές σας φαίνονται, τόσο πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθούν.

3/ Η Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα είναι το αρχέτυπο της μητέρας που δίνει σε όλα ζωή. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, τότε σας έχει ευλογήσει με δυνατά ένστικτα και ικανότητες να αναθρέφετε και να δημιουργείτε. Όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά σε κάθε δημιουργικό τομέα των επιχειρήσεων ή των τεχνών. Η Αυτοκράτειρα, διακρίνεται επίσης από αισθησιασμό και την προσήλωσή της σε κάθε τι που της προκαλεί ηδονή, όπως και τη μεγάλη της εκτίμηση για την ομορφιά και τη φύση. Ωστόσο, αν κάτι δεν μπορεί να ελέγξει η Αυτοκράτειρα είναι τα νεύρα της, που μπορεί να «καταστρέψουν» όσα χτίζει. Επίσης, χρειάζεται λίγη προσοχή να μην επιδιώκετε συνεχώς σχέσεις που να σας καλύπτουν οικονομικά και να σας παρέχουν μια πολυτελή ζωή.

4/ Ο Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας είναι μια δυνατή αντρική φιγούρα με μεγάλη εξουσία. Όσοι τον έχουν στην γενέθλια κάρτα τους είναι άτομα οργανωτικά κι έχουν ένα έμφυτο ηγετικό ταλέντο. Φιλόδοξοι και ταυτόχρονα προστατευτικοί αντλείτε σοφία από τη δύναμή σας. Η αυτοπειθαρχία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σας και χρειάζεται να προσέχετε τα άτομα που δεν μπορούν να είναι το ίδιο συνεπείς με εσάς. Έχετε γεννηθεί να είστε δυνατοί κι αν ένα πράγμα πρέπει να «μάθετε» στο ταξίδι της ζωής σας, είναι να συμπονάτε τους γύρω σας. Τότε μόνο θα γίνεται οι καλύτεροι ηγέτες.

5/ Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης αντικατοπτρίζει τις κοινωνικές δομές και τους κανόνες, πάνω στα οποία έχουν χτιστεί οι πεποιθήσεις της κοινωνίας μας. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, θα περάσετε μεγάλο μέρος της ζωής σας να διαβάζετε διαφορετικές φιλοσοφίες και τρόπους που μπορεί κανείς να δει τον κόσμο. Σε κάποιες κρίσιμες στιγμές, θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στη σιγουριά της λογικής και την αλήθεια της καρδιάς. Στους άλλους φαίνεστε απίστευτα συγκροτημένοι κι όλοι ζητούν από εσάς να τους συμβουλέψετε όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Εάν κάποιος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που έχει στη γενέθλια κάρτα του τον Ιεροφάντη, αρκεί να μην αφήσει την καθημερινότητα να «δηλητηριάσει» τον βαθύτερο εαυτό του.

6/ Οι Εραστές

Οι Εραστές είναι κάτι περισσότερο από το χαρτί της αγάπης. Είναι το χαρτί της επιλογής. Εάν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, τότε να ξέρετε ότι στο μονοπάτι της ζωής σας θα χρειαστεί πολλές φορές να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις. Ευκαιρίες καριέρας κι ερωτικοί πειρασμοί θα σας βάζουν συχνά σε δίλημμα. Οι δύο φιγούρες της κάρτας, η αρσενική και η θηλυκή, αντιπροσωπεύουν το yin και το yang, τις δύο μας ενέργειες, τις δύο μεγάλες δυνάμεις του κόσμου, το καλό και το κακό. Στο ταξίδι της ζωής σας, θα μάθετε πώς να συνδυάζετε τα αντίθετα και να δημιουργείτε μια καινούρια οντότητα. Εκτός από τους Εραστές, κεντρικό στοιχείο της κάρτας είναι κι ένας Άγγελος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε θεϊκή προστασία και διαίσθηση κάθε φορά που ένα δίλημμα θα παρουσιάζεται στη ζωή σας.

7/ Το Άρμα

Το Άρμα έχει να κάνει με τη γρήγορη κίνηση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο ρόλος του Άρματος στο ταξίδι της ζωής σας είναι να σας μάθει να ελέγχετε τα συναισθήματα και της ανάγκες σας, ώστε να κινείστε στην κατεύθυνση επίτευξης των στόχων που έχετε. Είστε από τους ανθρώπους που έχουν το χάρισμα να μπορούν να παίρνουν γρήγορα τη σωστή απόφαση και που μπορούν να δουλεύουν συγκροτημένα και αποτελεσματικά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Μην ξεχνάτε να παίρνετε συναισθηματικά και εργασιακά «ρεπό» για να βρίσκεται την ισορροπία μέσα σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!