Ταρώ: Ποια είναι η κάρτα της ζωής σας; – Μέρος 2


Η Μεγάλη Αρκάνα των 22 καρτών δείχνει το ταξίδι της ψυχής μας σε προηγούμενες ζωές και περιγράφει ποιες δοκιμασίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να βαδίσουμε ξέγνοιαστοι στο μονοπάτι μας. Γνωρίζατε όμως ότι ο καθένας μας έχει τη «δική του» κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής του;

Πώς να το υπολογίσετε

Ο τρόπος να βρούμε την κάρτα που μας αντιπροσωπεύει είναι παρόμοιος με αυτόν της Αριθμολογίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προσθέσουμε ένα ένα τα ψηφία της ημερομηνίας και χρονολογίας γέννησής μας. Προσοχή, θέλουμε το νούμερο να είναι μέχρι και 21. Αν βγει παραπάνω, προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία.
Παράδειγμα: Αν γεννηθήκατε στις 20 Αυγούστου του 1981 (20/08/1981), τότε ο αριθμός σας προκύπτει από το άθροισμα: 2+0+0+8+1+9+8+1=29. Ωστόσο, το 29 είναι μεγαλύτερο του 21, άρα χρειάζεται και δεύτερη πρόσθεση: 2+9=11, που είναι και ο αριθμός της γενέθλιας κάρτας σας.

Οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα

Παρακάτω αναφέρονται επιγραμματικά τα βασικά σημεία της κάθε κάρτας και ποια χαρακτηριστικά της προσδίδει σε κάθε πρόσωπο. Ωστόσο, επειδή θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να γραφτεί κάτι τέτοιο αναλυτικά για τον καθένα ξεχωριστά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τους psychic readers του 875 876 86 86 για μια πλήρη ανάλυση.

Αν ο αριθμός σας είναι μεταξύ του 0 και του 7, κάντε κλικ ΕΔΩ.
Αν είναι μεταξύ του 8 και του 14, συνεχίστε να διαβάζετε.
Αν είναι μεταξύ του 15 και του 21, κάντε κλικ ΕΔΩ.

8/ Η Δύναμη

Η Δύναμη έχει να κάνει με την ένωση του yin και του yang, δηλαδή της θηλυκής και της αρσενικής ενέργειας. Αν έχετε γεννηθεί υπό την επήρεια αυτής της κάρτας, σημαίνει ότι έχετε μια τεράστια εσώτερη δύναμη να μπορείτε να «σηκώνεστε» λίγο πριν το knock-out, όσο σκληρή κι αν είναι η ζωή μαζί σας. Κλειδί της ζωής σας είναι να μάθετε να κρατάτε την ισορροπία ανάμεσα στην αρμονία και τη δύναμη σε ό,τι έρχεται στο δρόμο σας. Έχετε ένα πολύ μεγάλο χάρισμα που λίγοι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν.

9/ Ο Ερημίτης

Αν ο Ερημίτης είναι η γενέθλια κάρτα σας, τότε σίγουρα γνωρίζετε πόσο σημαντικό να έχετε τον χώρο και τον χρόνο σας σε μία σχέση, είτε φιλική είτε ερωτική. Το μονοπάτι του Ερημίτη έχει να κάνει με την εξέλιξη της εσωτερικής του σοφίας. Θα έχετε διαπιστώσει, άλλωστε, πως μπορεί να απολαμβάνετε τη χαρά της παρέας, αλλά ακόμη περισσότερο απολαμβάνετε τις στιγμές που αφιερώνετε στον στοχασμό και τον διαλογισμό. Πολλοί άνθρωποι (ανεξαρτήτου ηλικίας), σας έχουν ως μέντορα μιας και με τα λόγια σας, μπορείτε να τους «φωτίσετε» με τρόπο που άλλος δεν μπορεί. Η μόνη παγίδα είναι ότι ίσως κάποιες φορές ξεχνάτε να ζήσετε για εσάς.

10/ Ο Τροχός (της τύχης)

Ο Τροχός συμβολίζει το γύρισμα της μοίρας, συνήθως προς το καλύτερο. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, σημαίνει ότι είστε ευλογημένοι με πολλές πολλές πολλές ευκαιρίες να καλυτερεύσει η ζωή σας. Ευκαιρίες που θα έρχονται ξαφνικά και δεν θα σταματούν να σας εκπλήσσουν. «Τυχαίες» συναντήσεις, ευκαιρίες καριέρας και ό,τι άλλο μπορεί να σας περνάει από το μυαλό θα γίνεται πάντοτε για το καλό σας. Σαν να είναι σύμμαχός σας ο Δίας και σας δίνει την τελειότερη εκδοχή των ονείρων σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε στο ταξίδι σας αυτό, θα είναι να μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο, γιατί μόλις το Σύμπαν διαισθανθεί την αλαζονεία σας, τότε ο Τροχός δεν θα γυρίσει για καλό…

11/ Η Δικαιοσύνη

Και μόνο το όνομα της κάρτας αυτής δείχνει ξεκάθαρα τη σημασία της. Δικαιοσύνη σε κάθε τομέα της ζωής σας, αλλά και καρμική δικαιοσύνη. Το μονοπάτι που έχετε κληθεί να βαδίσετε έχει να κάνει με την ισορροπία και την προσοχή πριν πράξετε το οτιδήποτε. Είστε ο πλέον αδιάφθορος άνθρωπος που όλοι θα απευθυνθούν όταν βρεθούν μπροστά σε κάποιο ηθικό δίλημμα. Αν κάτι είναι φαινομενικά «άδικο», προχωρήστε σαν να είναι το αντίθετο κι αφήστε το Σύμπαν και το κάρμα να κάνουν τη «δουλειά» τους. Είστε πολύτιμος φίλος και σύντροφος.

12/ Ο Κρεμασμένος

Η κάρτα του Κρεμασμένου είναι αρκετά παραπλανητική. Κυβερνήτης της κάρτας είναι ο Ποσειδώνας κι αυτό σημαίνει πως αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια πως είστε, δεν έχει καμία σχέση με την ουσία σας. Είστε οι άνθρωποι που κρατάτε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, όχι από υστεροβουλία, αλλά επειδή δεν θέλετε να «φορτώνεστε» στους γύρω σας. Η εικόνα ενός κρεμασμένου ανθρώπου φανερώνει τον ασυνήθιστο και μοναδικό τρόπο σκέψης σας, έξω από τα συνηθισμένα. Είστε οραματιστές και κάνετε αργά και σταθερά βήματα μέχρι οι γύρω σας να καταλάβουν όλα όσα θέλετε να τους πείτε. Κάποιες φορές αφήνετε στην άκρη τον εαυτό σας για χάρη του συνολικού καλού.

13/ Ο Θάνατος

Ο Θάνατος είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά της Μεγάλης Αρκάνα και σηματοδοτεί τη μεταμόρφωση και την πνευματική αναγέννηση. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του ταξιδιού της ζωής σας, κι ενώ όλα θα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η κάρτα του Θανάτου θα αλλάξει όλα όσα πιστεύατε. Ξαφνικά όλες οι παλιές πεποιθήσεις (ή ακόμα και ο τρόπος που ντύνεστε ή χτενίζεστε, μην το γελάτε καθόλου) θα δώσουν χώρο στο καινούριο, στο διαφορετικό. Είστε οι άνθρωποι που δένεστε πολύ με το παρελθόν και δεν αφήνετε χώρο για τις αλλαγές στη ζωή σας. Γι’ αυτό κι έχει τόση αξία αυτή η κάρτα για εσάς. Σαν να είστε ποδοσφαιριστής και στην πιο κρίσιμη στιγμή να σας βγάζει ο διαιτητής κόκκινη κάρτα. Ένα παιχνίδι σταματάει κι ένα καινούριο –καλύτερο– σας περιμένει να ξεκινήσετε. Χαμογελάστε στο καινούριο κι αφήστε το να σας δείξει το δρόμο.

14/ Η Εγκράτεια

Η Εγκράτεια είναι το φύλλο της ισορροπίας, σωματικής και πνευματικής. Είστε από τους ανθρώπους που όλοι θαυμάζουν κι έχουν να λένε «μα καλά, πώς τα προλαβαίνει όλα;». Πολλές φορές για να καταφέρετε να τα συνδυάσετε όλα, θυσιάζετε από τον πολύτιμο για τον εαυτό σας χρόνο και βρίσκεστε συχνά στα πρόθυρα της υπερκόπωσης. Ωστόσο, η ικανότητά σας να καταλαβαίνετε πότε τα όριά σας τείνουν να ξεπεραστούν είναι αυτή που χαρίζει την αρμονία σε ό,τι καταπιάνεστε. Είστε παράδειγμα προς μίμηση για τους περισσότερους και από τους γονείς που βάζουν σωστά όρια στα παιδιά τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!