Ταρώ: Ποια είναι η κάρτα της ζωής σας; – Μέρος 3


Η Μεγάλη Αρκάνα των 22 καρτών δείχνει το ταξίδι της ψυχής μας σε προηγούμενες ζωές και περιγράφει ποιες δοκιμασίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να βαδίσουμε ξέγνοιαστοι στο μονοπάτι μας. Γνωρίζατε όμως ότι ο καθένας μας έχει τη «δική του» κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής του;

Πώς να το υπολογίσετε

Ο τρόπος να βρούμε την κάρτα που μας αντιπροσωπεύει είναι παρόμοιος με αυτόν της Αριθμολογίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προσθέσουμε ένα ένα τα ψηφία της ημερομηνίας και χρονολογίας γέννησής μας. Προσοχή, θέλουμε το νούμερο να είναι μέχρι και 21. Αν βγει παραπάνω, προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία.
Παράδειγμα: Αν γεννηθήκατε στις 20 Αυγούστου του 1981 (20/08/1981), τότε ο αριθμός σας προκύπτει από το άθροισμα: 2+0+0+8+1+9+8+1=29. Ωστόσο, το 29 είναι μεγαλύτερο του 21, άρα χρειάζεται και δεύτερη πρόσθεση: 2+9=11, που είναι και ο αριθμός της γενέθλιας κάρτας σας.

Οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα

Παρακάτω αναφέρονται επιγραμματικά τα βασικά σημεία της κάθε κάρτας και ποια χαρακτηριστικά της προσδίδει σε κάθε πρόσωπο. Ωστόσο, επειδή θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να γραφτεί κάτι τέτοιο αναλυτικά για τον καθένα ξεχωριστά, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τους psychic readers του 875 876 86 86 για μια πλήρη ανάλυση.

Αν ο αριθμός σας είναι μεταξύ του 0 και του 7, κάντε κλικ ΕΔΩ.
Αν είναι μεταξύ του 8 και του 14, κάντε κλικ ΕΔΩ.
Αν είναι μεταξύ του 15 και του 21, συνεχίστε να διαβάζετε.

15/ Ο Διάβολος

Όχι. Η κάρτα του Διαβόλου δεν είναι «κακό» χαρτί. Δεν υπάρχουν «καλά» ή «κακά» φύλλα στην Μεγάλη Αρκάνα. Ο Διάβολος είναι ο κυβερνήτης του υλικού κόσμου κι αν είναι στη γενέθλια κάρτα σας, αυτό σας κάνει έναν άνθρωπο που του αρέσει η διασκέδαση κι έχει γενικότερα ακριβά γούστα. Η σκοτεινή πλευρά του, δείχνει έναν άνθρωπο που μπορεί να καταποντιστεί από τους ίδιους του τους φόβους, τις παρορμήσεις και τις εξαρτήσεις, μιας κι αυτή η ζωή δημιουργεί ψευδαισθήσεις για το ποιος πραγματικά είναι. Ωστόσο, υπάρχει κι η καλή του πλευρά. Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο άτομο που μπορεί να ασκήσει ουσιαστική εξουσία πάνω σας είστε εσείς οι ίδιοι, τότε έχετε κερδίσει το παιχνίδι της ζωής σας. Πάρτε τη δύναμη στα χέρια σας κι αφήστε τους άλλους να… φάνε τη σκόνη σας.

16/ Ο Πύργος

Ο Πύργος σηματοδοτεί μια ζωή ανήσυχη με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ξαφνικές και «βιβλικές» αλλαγές διαδέχονται η μία μετά την άλλη ταρακουνώντας σας διαρκώς. Είστε από τους ανθρώπους που αλλάζουν συχνά σπίτι, δουλειά, σχέσεις κι αναρωτιέστε πότε επιτέλους θα ησυχάσετε και θα έρθει η σταθερότητα στη ζωή σας. Συγγνώμη, αλλά η σταθερότητα δεν θα έρθει. Έχετε μάθει να λειτουργείτε μέσα στη φασαρία και δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αυτός ακριβώς είναι κι ο δρόμος της ζωής σας, το μάθημα που πρέπει να πάρετε. Μόλις δεχτείτε τους «σεισμούς» στα θεμέλια του Πύργου σας, ως κομμάτι δικό σας, τότε θα μπορέσετε να απολαύσετε και τη συναρπαστική ζωή που ανοίγεται μπροστά σας. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Δεν μπορούν όλοι να κάνουν τέτοια ζωή.

17/ Το Αστέρι

Θυμάστε πώς οι 3 Μάγοι βρήκαν το δρόμο τους ακολουθώντας το Αστέρι; Αυτό ακριβώς φέρνει κι αυτή η υπέροχη κάρτα στη ζωή σας. Το Αστέρι σας «υπόσχεται» μια θεία καθοδήγηση και προστασία. Άξονες της ζωής σας είναι η ελπίδα και η δημιουργικότητα. Όταν μάλιστα συνδυάζονται από έμπνευση και αρμονία, μόνο καλό μπορείτε να κάνετε στον κόσμο. Ακόμα κι όταν έρθουν δύσκολες στιγμές, μην τα παρατήσετε, μιας και πάντα στο τέλος κάθε τούνελ θα υπάρχει φως.

18/ Η Σελήνη

Η κάρτα της Σελήνης έχει να κάνει με τα βαθύτερα συναισθήματα και ένστικτα. Προορισμός στο ταξίδι της ζωής σας είναι να μάθετε να αναπτύσσετε την εσώτερη σοφία σας, ώστε να διακρίνετε κάθε στιγμή την πραγματικότητα από τη φαντασία. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι ακόμα κι ο πιο γνώριμος δρόμος δείχνει διαφορετικός με το φως της Σελήνης κι ίσως σας παρασύρει να δείτε πράγματα που δεν υπάρχουν. Όσο περισσότερα χρόνια έχουν περάσει από την ενηλικίωσή σας, τόσο περισσότερο έχετε ξεχάσει πώς σκεφτόσαστε ως παιδιά. Ωστόσο, δεν είναι ποτέ αργά να ακούσετε πάλι τη διαίσθησή σας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο της Σελήνης. Αν εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, μόνο κερδισμένοι θα είστε.

19/ Ο Ήλιος

Η κάρτα του Ήλιου, αντιπροσωπεύει τη χαρά της ζωής. Είστε διαρκώς γεμάτοι θετική ενέργεια κι ένα μόνιμο χαμόγελο υπάρχει στα χείλη σας. Είστε καλότυχοι κι ενθουσιάζεστε με το παραμικρό. Έτσι, μπορείτε και πετυχαίνετε ό,τι βάζετε στο μυαλό σας και είστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να μην είστε υπερόπτες, φερόμενοι υποτιμητικά στους ανθρώπους που δεν είναι εξίσου τυχεροί. Γιατί να σκοτεινιάσετε, άλλωστε, το φως του Ήλιου;

20/ Η Κρίση

Το φύλλο της Κρίσης είναι βαθιά πνευματικό και δείχνει το «κάλεσμα» που σας έχει γίνει από ανώτερες δυνάμεις. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πόσο αποφασιστικοί άνθρωποι είστε. Εκεί που οι άλλοι μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν τους, εσείς προχωράτε μπροστά χωρίς να κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω. Αυτό που στους υπόλοιπους φαίνεται ακατόρθωτο, για εσάς είναι κινητήριος δύναμη και πηγή ζωής. Παλιά τετράδια και βιβλία δεν έχουν θέση στον χώρο σας, όπως και οι άνθρωποι που έστω και μία φορά σας έβλαψαν. Δεν πιστεύετε στις δεύτερες ευκαιρίες, γιατί γνωρίζετε πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

21/ Ο Κόσμος

Το φύλλο της ολοκλήρωσης και του happy end. Αν αυτή είναι η γενέθλια κάρτα σας, θα έχετε διαπιστώσει ότι η ζωή δεν είναι πάντα γλυκιά μαζί σας και μερικές φορές σας δείχνει και το σκληρό της πρόσωπο. Ωστόσο, όχι μόνο δεν σας αφήνει παραπονεμένους, αλλά τα προβλήματά σας έχουν τελικά την καλύτερη δυνατή έκβαση. Το φύλλο έχει πάνω του μια σκοτεινή πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές χάνετε τον δρόμο σας. Όμως, ο Κόσμος είναι φτιαγμένος για εσάς. Για να ολοκληρώσετε όσα ξεκινάτε και να βρείτε τη χαρά και την επιτυχία όπου πραγματικά επιθυμείτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!