Παναγιώτης Ραφαηλίδης


horizontal banner article1

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, λοιπόν!

Ένα εξαίρετο νέο παιδί, με μεγάλη ωστόσο πορεία ήδη, που του αρέσει να «πετάει ψηλά» και να είναι ο «άνθρωπός μας».

Μια πολύ σεμνή παρουσία, που δείχνει το ήθος και την στέρεη συγκρότηση του Παναγιώτη.

Σαφώς γοητευτικός, σαφώς με εξαιρετική σκηνική παρουσία, ανήκει στους νέους τραγουδιστές που έχουν πράγματι κάτι να πουν και το κάνουν μέσα από τη δουλειά τους. Αυτός ο πολύ σοβαρός καλλιτέχνης, τι ζώδιο είναι άραγε;

Ο Παναγιώτης είναι Αιγόκερως.

Αυτό εξηγεί πολλά από την στιβαρή, ανδρική, γεμάτη αξιοπρέπεια παρουσία του! Εξηγεί και το γιατί θέλει να πετάει ψηλά, αφού στον Αιγόκερω αρέσουν τα ύψη!

Ο Αιγόκερως είναι το τρίτο και πιο ώριμο ζώδιο της Γης. Ενσωματώνει και το πάθος του ταύρου, και την εγκεφαλικότητα της παρθένου.

Έχει όμως και ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό: στην μυστική – όπως λεγόταν κάποτε, τουλάχιστον – αστρολογία, ο Αιγόκερως έχει την θέση του Άρχοντα της Πραγματικότητας!

Είναι το ζώδιο από όπου μπαίνουμε στον υλικό κόσμο, και βγαίνουμε από το πολικό του, τον Καρκίνο, για να περιπλανηθούμε σε άλλες σφαίρες.

rafa1

Ο Παναγιώτης ως Αιγόκερως είναι πάρα πολύ αφοσιωμένος στους στόχους του.

Δεν έχει χρόνο για να κάνει δημόσιες σχέσεις χωρίς νόημα, είναι άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και περιμένει να αναγνωριστεί η αξία του.

Τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του και τους άλλους.

Έχει αυξημένη αίσθηση της υποχρέωσης, και αν κάποιος δικός του άνθρωπος τον χρειαστεί, θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει!

Αλλά ο Παναγιώτης, έχει και έναν άσσο στον γενέθλιο χάρτη του!

Έχει Ωροσκόπο Κριό!

Το πιο παθιασμένο από τα ζώδια της Φωτιάς, το πρώτο του ζωδιακού κύκλου, χαρίζει στον Παναγιώτη μεγάλη ερωτική γοητεία! Αλλά βέβαια, του χαρίζει και μεγάλο παρορμητισμό.

Γενικά ο Παναγιώτης, παρά την συγκρότηση που τον διακρίνει, είναι παρορμητικό άτομο.

Και ο Αιγόκερως ανήκει στον παρορμητικό σταυρό, και ο ωροσκόπος του, ο Κριός.

Ταυτόχρονα, έχει τον 4ο Οίκο του στον καρκίνο, επίσης παρορμητικό ζώδιο, που συμβαίνει να είναι και ο Κυβερνήτης του 4ου Οίκου.

Ο συναισθηματισμός του είναι φανερός, και στην όλη του στάση, αλλά και στη φωνή του, που δεν είναι τυχαίο το πόσο πολύ συγκινεί.

Ας δούμε λοιπόν τι εκμυστηρεύτηκε στο oroskopos.tv αυτός ο πολύ σημαντικός καλλιτέχνης, και να του ευχηθούμε να έχει πάντα την εύνοια των άστρων και των πλανητών.

rafa23

– Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα;

Π.Ρ Άψογη όπως πάντα με τέτοιου μεγέθους καλλιτέχνες. οι ανταγωνισμοί και οι μικρότητες δεν έχουν καμία θέση σε χώρους εργασίας όπου οι ρόλοι είναι σαφής.

Με τον Γιάννη είναι πολλοστή φορά που συνεργάζομαι και γνώριζα εξ αρχής για την ποιότητά του ως επαγγελματία και ως ανθρώπου.

Με την Πέγκυ συναντιέμαι για πρώτη φορά και είμαι ενθουσιασμένος από τη γνωριμία και τη συνεργασία μας.

Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και μεγάλη τραγουδίστρια.

-Ετοιμάζεις κάποιο τραγούδι;

Π.Ρ Ναι και ανυπομονώ να βγει στο φως. Σύντομα θα έχω δισκογραφικά νέα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αυτή τη στιγμή.

-Eκτός από τραγουδιστής έγινες και επιχειρηματίας. Για μίλησέ μας γι αυτό το νέο σου εγχείρημα και πως αντιδρούν οι πελάτες μόλις σε αναγνωρίζουν;

Π.Ρ Ευχάριστη η έκπληξη και για τους δυο μας. Η επανάστασή μου στον καιρό της κρίσης είναι η δημιουργία μιας επιχείρησης που προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να προσφέρει ποιότητα, σεβασμό στον καταναλωτή και προσιτές τιμές. το ΜουΜου Yogurteria στο Αιγάλεω είναι το νέο πολυαγαπημένο μου παιδί, και εκεί με μεγάλη χαρά εξυπηρετώ προσωπικά τον κόσμο.

-Πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση την τσέπη σου;

Π.Ρ  Αρκετά, αν και ποτέ δεν είχα τεράστια οικονομική άνεση για να μου κακοφανεί. Είμαι υπεράνω χρημάτων και το σίγουρο είναι πως, όσο κι αν έχω στριμωχτεί κατά καιρούς, η κρίση δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την ψυχολογία μου και την αισιόδοξη ματιά μου.

-Ποιο είναι το όνειρο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη;

Π.Ρ Πολλά όνειρα μου δεν έχουν πραγματοποιηθεί και φροντίζω για κάθε ένα που γίνεται πραγματικότητα να βάζω και ένα καινούριο στο μυαλό μου. Η ζωή για μένα είναι ένα ταξίδι με προκλήσεις, εκπλήξεις και μαθήματα.

rafa554

Πως θα έκρινες την μέχρι τώρα επαγγελματική σου πορεία;

Π.Ρ Ήρεμη εώς και νωχελική. Ποτέ δεν είχα την «πρεμούρα» να τα κατακτήσω όλα τώρα. Αυτό μου συμβαίνει μόνο όταν προσωπικά νιώσω 100% έτοιμος για κάτι.

Η στιγμή που νιώθω σίγουρος και έτοιμος για όλα σε σχέση με το τραγούδι, που είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου, είναι τώρα.

-Ποια εποχή του χρόνου σου αρέσει πιο πολύ και γιατί;

Π.Ρ Είμαι παιδί του χειμώνα, γεννημένος στην καρδιά του. Το καλοκαίρι το απολαμβάνω μόνο όταν είμαι κάπου διακοπές.

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός;

Π.Ρ Πρέπει να γυρίσω τον κόσμο για να αποφασίσω. Η Ελλάδα μας είναι σίγουρα πάντως η χώρα που αγαπώ και λατρεύω να ανακαλύπτω συνεχώς.

-Τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο;

Π.Ρ Ήσυχα πράγματα. Είμαι σπιτόγατος και δεν θέλω πολυκοσμία στις ιδιωτικές μου στιγμές. Την χορταίνω με τη δουλειά μου και ίσως να είναι ο τρόπος να επαναφορτίζομαι. Το καλύτερό μου είναι οι ήσυχες βραδιές με καλή παρέα, φαγητό και κουβέντα.

-Ποια είναι τα αγαπημένα σου φαγητά και ο μεγαλύτερός σου πειρασμός;

Π.Ρ Πιο παμφάγος πεθαίνεις. Λατρεύω τα θαλασσινά και τις σαλάτες (φτιαγμένες με φαντασία).

-Tι σε κάνει να κλαις και με τι γελάς;

Π.Ρ Κλαίω εύκολα με τη δυστυχία των ανθρώπων, τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μάτια μου δεν με αγγίζουν στιγμιαία, αλλά τα παίρνω μαζί μου και με βασανίζουν.

Έχω συνειδητοποιήσει πως η ζωή μπορεί να είναι απλή και ευχάριστη και φρικάρω με το πόσο απάνθρωπη και δύσκολη την έχουμε κάνει οι άνθρωποι.

Γελάω σαν μωρό επίσης πολύ εύκολα και αν με πιάσει γέλιο, δεν λογαριάζω που βρίσκομαι.

rafa44

-Ποιοι είναι οι φόβοι σου;

Π.Ρ Δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα του θανάτου, αλλά δεν τον φοβάμαι. Έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου στο να μην έχω φόβους γενικώς. Γιατί οι φόβοι τρέφονται από τους φόβους και γιγαντώνονται.

-Yπάρχει κάτι που λείπει από την ζωή σου;

Π.Ρ Όταν συνειδητοποιώ πως κάτι μου λείπει φροντίζω να το καλύπτω. Είμαι καλά και έχω άπειρους λόγους να νιώθω ευγνωμοσύνη κάθε μου μέρα.

-Έρωτας, φιλία, καριέρα. Βαλτα με τη σειρά προτεραιότητας για σένα.

Π.Ρ Τα έβαλες ήδη εσύ. Είναι στο μυαλό και στην καρδιά μου, στην ίδια σειρά και στο ίδιο βάθρο.

-Ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σου;

Π.Ρ Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου και με τους άλλους. Η αυστηρότητα μου μεγαλώνει παράλληλα με την αγάπη μου για τους άλλους. Αγαπάω πολύ δυνατά βαθιά και αληθινά.

-Πιστεύεις στην αστρολογία;

Π.Ρ Θεωρώ πως η αστρολογία δεν είναι θρησκεία για να τίθεται το ερώτημα του αν κάποιος πιστεύει ή όχι.

Είναι παρατήρηση φαινομένων που οδηγούν σε συμπεράσματα-μπούσουλες για το τι μας συμβαίνει κάθε στιγμή.

Γενικώς είμαι άνθρωπος που δεν ακυρώνει εύκολα θεωρίες και προτιμώ το κάθε τι που μου κινεί το ενδιαφέρον, να το προσεγγίζω με διάθεση μαθητή περισσότερο παρά ειδήμονα .

rafa32

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!