Ωροσκόπος Κριός – Η πύρινη καταιγίδα


horizontal banner article1
Με τον Ωροσκόπο Κριό, υπάρχει μία έντονη ανάγκη να προσεγγίζετε τη ζωή με έναν άμεσο τρόπο. Έτσι, χρειάζεται να αναπτυχθούν χαρακτηριστικά θάρρους, δύναμης και ισχυρισμού έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας.

Για  να ζήσετε στο έπακρο με αυτό τον Ωροσκόπο, πρέπει να γίνετε αποφασιστικοί και να λάβετε δράση. Το πόσο άνετα αισθάνεστε να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι τέτοιο, εξαρτάται από τα υπόλοιπα στοιχεία του αστρολογικού σας χάρτη. Είναι πιθανό να βιώσετε κάποιες δυσκολίες νωρίς στη ζωή, είτε υπερβάλλοντας με την ενεργητική σας ομιλία ή από φόβο να κάνετε κάτι μόνοι σας. Αυτό θα γίνει πιο εύκολο με τον καιρό, καθώς θα αποκτήσετε συνείδηση για το πώς να χρησιμοποιείτε μία πρωταρχική, έντονη και αυταρχική ενέργεια.

Αυτό που πρέπει να κάνετε σαν άτομα είναι να βρείτε τις δημιουργικές πιθανότητες μέσα σας, έτσι ώστε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη και την εξερεύνηση του εαυτού. Με τον Ωροσκόπο Κριό, έχετε την ανάγκη να εκφράζετε τον εαυτό σας σαν καταλυτική δύναμη σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρίσκεστε. Έτσι, ίσως βιώσετε τη συνεχόμενη ανάγκη να ορθώνετε το ανάστημά σας και να αντιμετωπίζετε προκλήσεις, να δράτε σαν πρωτοπόροι, ή καταλύτες, έτσι ώστε να ξεκινήσετε τα πράγματα ή να τα αλλάξετε. Υπάρχουν ισχυρές τάσεις να δουλεύετε μόνοι σας ή να είστε αυτοδημιούργητοι.

Η πίστη στον εαυτό είναι κάτι που μαθαίνετε νωρίς στην παιδική σας ηλικία, καθώς περνάτε ένα τομέα της ζωής σας μόνοι, ή μακριά από την οικογενειακή δομή. Συναισθήματα απομόνωσης και αποξένωσης από τους γονείς ίσως λάβουν χώρα, αλλά αυτού του είδους η εμπειρία είναι απαραίτητη για να δημιουργηθούν τα ανεξάρτητα και θαρραλέα χαρακτηριστικά που περιγράφονται πιο πάνω. Συχνά, υπάρχουν δυσκολίες με τους γονείς, ειδικά του ίδιου φύλου, καθώς αυτό το ζώδιο ενθαρρύνει το άτομο να διεκδικήσει την ανεξαρτησία του και να σταθεί μόνο του. Ο Ωροσκόπος Κριός στα παιδιά συνήθως είναι θορυβώδης, έντονος και ενθουσιώδης. Αυτό μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη δομή της οικογένειας και να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Αυτό και πάλι βοηθά το άτομο να σταθεί μόνο του.

Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις, η ευδιαθεσία, η φυσικότητα και η κοινωνικότητα, είναι επίσης χαρακτηριστικά συνήθως στα άτομα με Ωροσκόπο Κριό. Αυτός ο Ωροσκόπος φέρνει την ικανότητα να προβάλλεται μία ζεστή, ενθουσιώδης, περιπετειώδης και διασκεδαστική αισιοδοξία στο περιβάλλον που είναι σχεδόν πάντα καλοδεχούμενη. Τα άτομα με Ωροσκόπο Κριό συνήθως είναι ικανά και ενεργητικά όντα που με ισχυρές οικογενειακές αξίες και μία ανάγκη για δομή και πειθαρχία στη ζωή. Σε οικογενειακά θέματα, αυτά τα άτομα τείνουν στην αυτοθυσία, καθώς έχουν τη θέληση να θυσιάσουν τον εαυτό τους για το καλό της οικογένειας. Στην αρχή, είστε εριστικοί και γεμάτοι αντιπαραθέσεις, καθώς αυτό το φλογερό ζώδιο, έχει ισχυρήπνευματική ενέργεια που λατρεύει να κάνει πάντα το δικό του. Στο τέλος, η πρόκληση για εσάς είναι να μάθετε πώς να αφομοιώσετε τα χαρακτηριστικά του Ζυγού (το αντίθετό σας ζώδιο), δηλαδή τη διπλωματικότητα και την ανησυχία για τους γύρω σας, έτσι ώστε να αφομοιώσετε την ικανότητά σας να συνειδητοποιείτε τις φιλοδοξίες σας. Και πάλι, το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εξαρτάται από τον υπόλοιπο χάρτη.

Ο Κριός αποτελεί μία σωματική και δυναμική ενέργεια. Θα πρέπει να σκεφτείτε πώς να εκφράσετε το χαρακτηριστικό του δυναμισμού στη ζωή σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε την ανάγκη να διοχετεύετε μία αρκετά καλή ποσότητα σωματικής ενέργειας με αυτό τον Ωροσκόπο. Η γυμναστική και κάποιες δραστηριότητες συχνά σας βοηθούν να μην κουράζετε ψυχικά το νευρικό σας σύστημα. Η αδράνεια μπορεί να οδηγήσει σε κακή διάθεση και συναισθηματική κούραση καθώς η εσωτερική σας ανάγκη για διοχέτευση ενέργειας δεν μπορεί να ικανοποιηθεί.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!