Ολυμπία Κρασαγάκη


Η σύνοδος του ωροσκόπου με τον καλλιτεχνικό Ποσειδώνα,

Χρωματίζει την Ολυμπία με πλούσιο ταλέντο τόσο στις τέχνες όσο και στην ικανότητα της διεισδυτικής όρασης και της συναίσθησης, χαρίσματα που εντείνονται αφού ο Ήλιος, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, τριγωνίζουν τόσο τον ωροσκόπο όσο και τον Ποσειδώνα, ανεβάζοντας την ποιότητά τους στην ανώτερη οκτάβα της συνείδησης.

Αφού αυτά γίνονται από Οίκο 8ο σε Οίκο 1ο,

Συμπεραίνουμε το μεγάλο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της Ολυμπίας είτε αυτός αφορά πρόσωπα είτε ασχολίες ή καταστάσεις .

Έντονη επίσης είναι η αγάπη για το εξωτερικό, καθώς και η αίσθηση του δικαίου, αφού ο 1ος Οίκος περιέχει σε μεγάλο βαθμό τον Τοξότη που ανεβάζει την επιρροή του λόγω της συνόδου του Δία με τον Ήλιο.

Η θέση της Σελήνης στον Οίκο των Διδύμων δείχνει μεγάλη ικανότητα στη μάθηση αλλά και την ειλικρινή διάθεση για συνεργασίες τόσο με άτομα αλλά και με ομίλους ανθρώπων.

Από την άλλη ο Κρόνος, που βρίσκεται οριακά στο ζώδιο των Ιχθύων και σε αντίθεση με τους πλανήτες Ουρανό και Πλούτωνα, γεμίζει με συναίσθημα την κριτική ικανότητα και  δίνει βάθος στη σκέψη και την όραση, με αποτέλεσμα να αντλούνται δυνάμεις από το επίπεδο του ασυνείδητου.

Σε αυτό το σχηματισμό εμπλέκεται η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων που εισπράττει αυτές τις ενέργειες και τις μεταμορφώνει σε ένα υψηλό αισθητικό επίπεδο της συνείδησης.

Έτσι μπορεί να εκφραστεί το ιδιαίτερο ταλέντο χωρίς να είναι κάτι απτό αλλά μια πηγαία ικανότητα.

Ο Άρης από τη μεριά του προσθέτει άπειρη ενέργεια και μπορεί να διαχειρίζεται πολλά θέματα, χωρίς ποτέ να γίνεται εριστικός ή δύστροπος, αλλά διαλεκτικός και ομιλητικός.

Υπάρχει μια καρμική αντίφαση ωστόσο που παράγει ένταση, καθώς το άτομο έχει μια ισχυρή θέληση για τη δημιουργία μόνιμης, σταθερής βάσης, τάση που μπορεί να υποκατασταθεί από την ενασχόληση με την τέχνη και να φέρει μια θαυμαστή εσωτερική γαλήνη .

Και τέλος όλα αυτά εκφράζονται από το μόνο πύρινο στοιχείο του χάρτη, τον ταξιδευτή Ερμή στον Λέοντα, που καταφέρνει με μαεστρία να εκφράσει όλες αυτές τις ποιότητες και να τις σκορπίσει προς τον εξωτερικό κόσμο.

Στην παρούσα φάση θα υπάρξει ένας νέος κύκλος εξελικτικών αντιφάσεων, αφού από τη μία θα υπάρχει διάθεση περιοριστικής ανατροπής και από την άλλη έντονη επεκτατική εύνοια.

Eμείς ευχόμαστε στην Ολυμπία πάντα να είναι καλά και να μας γεμίζει με φως

– Ο φακός σας έχει «αιχμαλωτίσει»  τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σοουμπίζ, πολιτικούς, επιχειρηματίες, παρουσιαστές. Αν έπρεπε με μία φωτογραφία να περιγράφατε την ζωή σας, ποια θα ήταν αυτή; (τοποθεσία-θέμα)

Θα ήταν η εικόνα της Θάλασσας. Μια πολύ αγαπημένη μου φωτογραφία είναι μια λεπτομέρεια σε ένα κύμα.

Η θάλασσα έχει το στοιχείο του νερού, που αγαπώ πάρα πολύ.  Συνδυάζει την ηρεμία και τον δυναμισμό.

Αλλάζει την όψη της όπως αλλάζει και η διάθεση μας.

Από την μια είναι ήρεμη, γαλήνια, αρμονική αλλά από την άλλη είναι σκληρή, επικίνδυνη, μελαγχολική. Έτσι αισθάνομαι την ζωή μου.

-Ο σωστός φωτογράφος πρέπει να έχει γνώσεις ή αντίληψη;
Και τα δυο.

-Ποιες είναι οι δυσκολίες του επαγγέλματός σας;

Από την στιγμή που έχεις να φωτογραφίσεις κι έχεις να κάνεις με ανθρώπους σίγουρα αντιμετωπίζεις διάφορους χαρακτήρες, όπου αυτό έχει και θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία.

krasagaki2

-Σκοπεύατε να γίνετε οδοντοτεχνίτης, κάτι το οποίο σπουδάσατε κιόλας, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια. Θα συνδυάζατε ποτέ και τα δύο;
Όχι.

-Έχετε εκδώσει 2 λευκώματα “Ίμβρος” εκδόσεις Καστανιώτη και “Η Ελλάδα είναι γυναίκα” εκδόσεις Λιβάνη. Μιλήστε μου γι αυτά.

Το ένα που έχει να κάνει με την Ιμβρο, είχε γίνει όλη η φωτογράφιση μέσα σε 10 μέρες, πήγαμε στην Ιμβρο που ήταν πάρα πολύ συγκινητικό λόγω της ιστορίας που έχει αυτό το μέρος  και νομίζω ότι στις φωτογραφίες μπορείς να το δεις όλο αυτό, την ατμόσφαιρα όλη αυτή την μελαγχολία και το βάρος της ιστορίας που υπάρχει σε αυτό το μέρος.

Αγαπώ πολύ αυτό το βιβλίο, αυτές τις φωτογραφίες, γιατί βγήκαν εντελώς από μέσα μου.

Το άλλο η «Ελλάδα είναι γυναίκα» ήταν με συνεργασία της  Αναστασίας Παρετζόγλου που διαλέξαμε διάφορες γυναίκες Ελληνίδες που η κάθε μία έχει την δική της ιστορία και είχε πάρα  πολύ ενδιαφέρον γιατί γνώρισα κι εγώ πάρα πολλές δυναμικές ευαίσθητες γυναίκες η κάθε μία με την δική της ιστορία.

-Μιλήστε μας για την εμπειρία του να θητεύσετε δίπλα στα ιερά τέρατα της φωτογραφίας, Peter Lindbergh και Helmut Newton;

Απλώς έκανα τον καφέ. (γέλια).  Εκείνη την εποχή έφτιαχνα καφέ, καθάριζα τους καθρέφτες και τον γύρω χώρο αλλά μόνο και μόνο να βρίσκεσαι σε ένα χώρο μαζί τους και να κλέβεις στιγμές είναι ένα μάθημα.

-Από πού αντλείτε έμπνευση;

Από παντού.  Από το κάθε τι.  Από μια λεπτομέρεια.  Από ένα λουλούδι ,ένα σύννεφο, έναν άνθρωπο, τα πάντα.

-Αντιμετωπίσατε ρατσισμό, καθώς αυτό το επάγγελμα είναι κάπως «ανδροκρατούμενο»; Ή δεν ισχύει πλέον;

Δεν θα έλεγα ότι αντιμετώπισα ποτέ ρατσισμό. Ίσα ίσα το αντίθετο. Επειδή ήμουν γυναίκα είχα πάντα πολύ καλή αντιμετώπιση. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

-Ποιες προσωπικότητες θα θέλατε να φωτογραφίσετε;

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω τέτοια όνειρα αυτή την στιγμή. Όμως μια προσωπικότητα που θα ήθελα αλλά, δυστυχώς δεν είναι εν ζωή,  θα ήταν η Μαρία Κάλλας.

– Πάμε όμως και σε σταρ του Hollywood, όπως τον Jack Nikolson, τη Nicole Kidman   και τον WoodyAllen. -Ποιος από όλους αυτούς τους σταρ που έχουν στηθεί μπροστά στον φακό σας, σας έκανε εντύπωση σαν προσωπικότητα;

Συγκεκριμένα όλοι. Όλοι αυτοί οι σταρ του Χόλυγουντ είναι τόσο επαγγελματίες που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όταν πρέπει να φωτογραφηθούν ή για πέντε λεπτά ή για μισή ώρα είναι αφοσιωμένοι σε σένα.

krasagaki3

Tι σας αρέσει να κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Να παρατηρώ κόσμο. Το καλύτερο μου είναι να κάθομαι σε ένα καφέ και να χαζεύω. Να πηγαίνω κινηματογράφο, να διαβάζω, να ακούω μουσική.

Ποια ήταν τα αγαπημένα σας ταξίδια και γιατί;

Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω. Θα μπορούσα να ανεβαίνω κάθε μέρα σε ένα αεροπλάνο. Τα ταξίδια σε κάνουν πιο πλούσιο σε γνώσεις και προπαντώς σε εικόνες.

Όταν δεν μπορώ να ταξιδεύω κυριολεκτικά, κλείνω τα μάτια και πετάω και κάνω τον γύρο του κόσμου.

-Ποια είναι τα όνειρά σας;

Τα όνειρα είναι πολλά και είναι όπως τα νιώθεις! Κάθε μέρα μπορεί να προστίθεται κι άλλο. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις!  Έχω πραγματοποιήσει αρκετά.

-Πιστεύετε στην αστρολογία;

Δεν είμαι τόσο γνώστης, μου αρέσει όμως. Μου αρέσει να κάνω την ερώτηση « τι ζώδιο είσαι».

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Να βγάζω πολλές πολλές φωτογραφίες και αυτές θα τις δημοσιεύω στο site μου που λέγεται www.photomag.gr. Να γεμίζω εικόνες και να μπορώ να τις μοιράζομαι με όλους!

krasagaki4

Πόσο πολύ έχει επηρεάσει η κρίση τον δικό σου χώρο;

Πάρα πολύ. Γιατί ο χώρος των περιοδικών έπεσε σε μεγάλη κρίση έκλεισαν πολλά περιοδικά.

Πιστεύεις ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση? Είσαι αισιόδοξη;

Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμα και με αυτή την κρίση. Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας και τα άγχη μας αλλά πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!