Η Επιρροή της Σελήνης στην Παιδική Ψυχή


Αν ο Ήλιος είναι – ως γνωστόν – ο Εαυτός μας, η Σελήνη είναι η μυστική ψυχή μας.

Το θαύμα της ζωής χρειάζεται μεν τον σπινθήρα για να ξεκινήσει, που είναι η ζωική ορμή από τον Ήλιο, αλλά η όλη διαδικασία γίνεται στα σκοτεινά και προφυλαγμένα νερά της μητέρας – σελήνης.Η διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ουσιαστικά 9 πλήρη φεγγάρια και όχι 9 ημερολογιακοί μήνες.

Η θέση της σελήνης στον γενέθλιο ωροσκόπιο του παιδιού έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για την μετέπειτα εξέλιξή του και πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας αυτήν την παράμετρο για να βοηθήσουμε το παιδί να συντονιστεί καλά με τον βαθύτερο εαυτό του, αλλά και για να εκφράσει πιο γρήγορα και πιο χαρούμενα τον ψυχισμό του.

Σελήνη στον Κριό

Με μια Σελήνη στον Κριό το παιδί μας, ακόμα και αν ανήκει σε κάποιο από τα ήσυχα ζώδια, ακόμα και αν είναι Παρθένος για παράδειγμα, θα εκδηλώνει έντονη ζωηρότητα, θα είναι κινητικό και γεμάτο περιέργεια. Έχει ανάγκη από πολύ παιχνίδι και ελευθερία.

Σελήνη στον Ταύρο

Το μωρό με την Σελήνη στον ταύρο είναι πολύ ήσυχο και γλυκό, αλλά είναι και ανασφαλές. Θέλει πολλά χάδια και φιλιά, θέλει ήρεμους τρόπους, δεν αντέχει να το μαλώνουν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι γονείς του να τσακώνονται μπροστά του γιατί φοβάται πολύ μήπως χωρίσουν.

Σελήνη στους Διδύμους

Ένα πανέξυπνο παιδί, με την Σελήνη στους Διδύμους γίνεται ο μικρός εξερευνητής. Θέλει να τα μάθει όλα, μπορεί να φλυαρεί και είναι ο κλασικός μπόμπιρας που ρωτάει το αιώνιο γιατί, σαν πολυβόλο! Χαρισματικό παιδί που θα διαπρέψει στο σχολείο.

Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη τοποθετημένη στο ζώδιο της κυριαρχίας της στον χάρτη του παιδιού, δίνει μια πολύ ευαίσθητη προσωπικότητα, η οποία έχει ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με την μητέρα. Θα είναι ένα παιδάκι που θα αγαπάει τα κατοικίδια, αλλά θα είναι κάπως άτολμο και φοβισμένο.

Σελήνη στον Λέοντα

Ο αρχηγός του σπιτιού θα είναι σίγουρα το μικράκι που θα έχει Σελήνη στον Λέοντα. Γεννημένο με αρχηγικές τάσεις, αλλά και ικανότητες, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, είναι δεσποτικό, κάνει μούτρα, αλλά ξέρει να γίνεται αξιαγάπητο. Πολύ καλή εξέλιξη στην καριέρα του.

Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη στην παρθένο δίνει ένα παιδί συνεσταλμένο, αναλυτικό, με σχεδόν διαισθητικό χάρισμα. Είναι άριστος στο να καταλαβαίνει με μια ματιά τα συναισθήματα των άλλων και μπορεί να παίξει παιχνίδια με το μυαλό των γονιών του. Θέλει επιβράβευση, καθώς χάνει εύκολα την αυτοεκτίμησή του.

Σελήνη στον Ζυγό

Η Σελήνη στον Ζυγό δίνει ένα παιδάκι που πάντα προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και να είναι αρεστό. Το επικίνδυνο είναι ότι παθαίνει προσομοίωση με τους φίλους του: αν είναι καλοί, θα γίνει το ίδιο ακόμα καλύτερο. Αν είναι καπετάν φασαρίες όμως, θα τους μοιάσει για να τον αποδέχονται.

Σελήνη στον Σκορπιό

Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει ένα παιδάκι που μαθαίνει μέσα από το σώμα του και τις αισθήσεις του. Του είναι πολύ δύσκολο να μοιράζεται παιχνίδια, αλλά και τους γονείς του, είναι μάλλον ένα ζηλιάρικο παιδί για τα άλλα αδέλφια του αν έχει. Επίσης είναι ένα παιδί που έχει αμφίθυμη σχέση με την μητέρα του, την λατρεύει αλλά την παιδεύει για να εισπράξει την αγάπη της έστω και αρνητικά.

Σελήνη στον Τοξότη

Ένα έξυπνο και χαρισματικό παιδί είναι αυτό που θα έχει την Σελήνη στον Τοξότη. Με βαθιά και όμορφα συναισθήματα, ταξιδιάρα ψυχή και έντονη ανάγκη για μάθηση. Πολύ επινοητικό, αλλά με πληγωμένη κάπως την καρδιά του, επιζητά την αγάπη, αλλά δεν είναι διεκδικητικό, αν του φανεί ότι δεν του δίνουν σημασία οι γονείς του το δέχεται και μπορεί να πληγωθεί πολύ εσωτερικά, ενώ θα φαίνεται εξωτερικά χαρούμενο.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει ένα παιδάκι πολύ καλό στην συνεργασία του με το σπίτι. Θέλει να του βάζουν όρια, αλλά θέλει και οι άλλοι να λειτουργούν εντός ορίων. Δέχεται εύκολα κανόνες και νόρμες, αλλά θα του φανεί κάπως δύσκολο να προσαρμοστεί αν υπάρχουν αλλαγές, για παράδειγμα μια μετακόμιση το τρομάζει.

Σελήνη στον Υδροχόο

Η Σελήνη στον Υδροχόο δίνει ένα δύσκολο, συναισθηματικά κλειστό και αδιάφορο κάπως παιδί για τα αισθήματα των άλλων. Είναι ιδιοφυές, αλλά δεν επικοινωνεί καλά τις ιδέες του. Μπορεί να βαριέται στο σχολείο και ενώ είναι πολύ έξυπνο, μπορεί να καταλήξει να παρατήσει τις σπουδές επειδή η προσοχή του είναι διασπασμένη. Θέλει πολλή υποστήριξη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!