Μικρά με μεγάλα ταλέντα


Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα.

Το μικρό αστεράκι σας σίγουρα έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι καλό σε όλα, μπορεί ακόμα και το σχολείο να το προβληματίζει. Αλλά σίγουρα έχει την δική του μοναδική πορεία να ακολουθήσει. Βοηθήστε το να βρει τον δρόμο του ξέροντας τα ταλέντα του κάθε ζωδίου!

Κριός

Τα μικρά κριαράκια είναι μεγάλα ταλέντα στον αθλητισμό! Έχουν μεγάλη ανάγκη να ξεδίνουν σωματικά, αλλιώς γίνονται υπερκινητικά. Δώστε του ευκαιρίες να αθλούνται και μπορεί να τα χαρείτε πρωταθλητές!

Ταύρος

Πολυτάλαντο το ταυράκι. Μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο ηθοποιό, ζωγράφο ή μουσικό, αλλά μπορεί να γίνει κι ένα τέλειο μαγειράκι. Έχει ανάγκη από οπτικά ερεθίσματα και πλήθος γεύσεων!

Δίδυμοι

Το διδυμάκι σας είναι ένας μάγος των λέξεων. Επειδή του αρέσει το διάβασμα θα είναι τέλειο μαθητάκι που θα εξελιχθεί άριστα, ενώ θα γράφει πολύ ωραίες εκθέσεις. Με λίγη παρότρυνση μπορεί να γίνει συγγραφέας, νομικός ή γενικά να ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις.

Καρκίνος

Το ευαίσθητο καρκινάκι είναι εκπληκτικό στην μουσική, αλλά θέλει πολύ μεγάλη στήριξη γιατί του λείπει η αυτοπεποίθηση. Δώστε του το κουράγιο και επαινέστε το και θα έχετε έναν υπέροχο μουσικό στην οικογένεια!

Λέων

Το λιονταράκι με ό,τι κι αν καταπιαστεί θα έχει επιτυχία. Θα ανακαλύψετε ότι έχει ένα έξοχο τεχνικό μυαλό και τον γοητεύει ο ηλεκτρισμός, πολλοί Λέοντες είναι επιστήμονες της προχωρημένης φυσικής.

Παρθένος

Το μικρό και αναλυτικό παρθενάκι αγαπάει την έρευνα και την κριτική. Θα γράφει ωραία κείμενα και εργασίες στο σχολείο που θα αφήνουν άφωνους τους δασκάλους του με την ωριμότητα και την σαφήνειά τους.

Ζυγός

Το ζυγάκι έχει ανάγκη από επιβράβευση και αν την έχει θα είναι άριστο στα μαθήματα, με τάση στην συγγραφή. Το έλκουν οι τέχνες αλλά δύσκολα βάζει ένα σύστημα στην ζωή του, οπότε για να επιτύχει και να αναδείξει τα ταλέντα του πρέπει να το στριμώξετε λίγο.

Σκορπιός

Το πολυμήχανο και μυστηριώδες σκορπάκι είναι ο ιδανικός ερευνητής. Είναι άριστο στην ψυχολογία και ξέρει ανά πάσα στιγμή αν κάποιος λέει ψέματα και γιατί. Θα είναι πολύτιμη η συμβουλή του όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους, να εμπιστεύεστε την κρίση του.

Τοξότης

Το θαυμαστό τοξοτάκι έχει ποικιλία από ταλέντα, αλλά βαριέται εύκολα χωρίς παρότρυνση και αφήνει προσπάθειες στην μέση. Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μαθαίνει ξένες γλώσσες, βοηθήστε το να εξελίξει αυτήν την ιδιότητα και θα έχετε έναν πολυμήχανο μεταφραστή!

Αιγόκερως

Το ξέρετε ότι πολύ μεγάλοι ηθοποιοί είναι Αιγόκεροι; Το έχει ο Αιγόκερως το θέμα της τέχνης, και όπως δουλεύει και πολύ μπορεί να εξελιχθεί θαυμάσια. Σε πιο ρηχά πεδία, θα είναι άριστο το αιγοκεράκι σας στα μαθηματικά.

Υδροχόος

Ο μαγικός εφευρέτης, το υδροχοάκι σας, θα θέλει να μάθει τα πάντα για το εσωτερικό των παιχνιδιών του και θα σας καταπλήξει με την ιδιότητά του να αντιλαμβάνεται σύνθετα νοήματα επιστημονικής υφής.

Ιχθύς

Το ευαίσθητο ψαράκι είναι γεννημένο για την τέχνη. Θα τα πάει εξαιρετικά με την ζωγραφική και την μουσική, ενώ θα φτιάχνει από απλά υλικά όμορφα κοσμήματα. Μπορεί να αποδειχτεί ένα πραγματικό ταλέντο στην κατασκευή ρούχων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!