Θεοφανία Παπαθωμά


Μια μοναδική προσωπικότητα!!!

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μια ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πατρίδας μας η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο Ήλιος της στον Κριό την γεμίζει με ενέργεια την οποία όλοι μπορούν να νιώσουν στο πέρασμα της. Η γοητεία που εκπέμπει η Θεοφανία είναι αποτέλεσμα της όψης αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα και είναι αυτή που την ώθησε να αλλάξει ριζικά την ζωή της και την Κοσμοθεωρία και να αναγεννηθεί.

Ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Ουρανό, της δίνει ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης που σε όσους δεν την καταλαβαίνουν, μπορεί να φαίνεται σνομπίστικος και μερικές φορές ως πνεύμα αντιλογίας, ωστόσο  αυτή η όψη  δεν επιτρέπει στην Θεοφανία να ζήσει με συμβιβασμούς.

Το ασυμβίβαστο πνεύμα της φωτογραφίζεται ακόμα πιο έντονα από τον Ωροσκόπο της στον Υδροχόο, ο οποίος ενισχύει τις επαναστατικές  τάσεις και την αγάπη της στο διαφορετικό και πρωτοποριακό.

Η Σελήνη της, στους Διδύμους σε όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο της, την βοηθά να δημιουργεί όμορφες και αρμονικές σχέσεις, ενώ, της δίνει την απαραίτητη ευελιξία να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις.

Η Αφροδίτη της στον Ταύρο στον 2ο Ηλιακό της οίκο εκτός από την ομορφιά που της έχει χαρίσει, αποτελεί για αυτή και ένα πολύ καλό οικονομικό δείκτη ο οποίος την βοηθάει να διαλέγει δουλειές οι οποίες εκτός από εμπορική επιτυχία θα της δώσουν και  χρήματα .

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο παρελθόν μπορεί να την δυσκόλεψε, μιας και  λειτουργεί ως φρένο γκάζι, στην συνέχεια της ζωής της έγινε ο φύλακας άγγελος της που την βοηθάει να βάζει όρια, και λειτουργεί προστατευτικά απέναντι στην αντίθεση με τον Ποσειδώνα η οποία θα μπορούσε να θολώσει την κρίση της.

Η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα είναι αυτός που την  ώθησε να εκφραστεί μέσω της Τέχνης, αν και θα μπορούσε να διαπρέψει και ως Νομικός, και λειτουργεί προστατευτικά για αυτή καθώς της δίνει έντονη διαίσθηση.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλος με τον Δία  την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, ωστόσο, πολλές φορές την ωθεί να υπερεκτιμά της δυνάμεις και να νιώθει superwoman, με αποτέλεσμα να εξαντλεί τα ενεργειακά της αποθέματα.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με το Μεσουράνημα την βοηθάει να περνάει μέσω της δουλειάς της τα μηνύματα που θέλει να περάσει και ενισχύει την καλή δημόσια εικόνα της.

Και φυσικά η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο της έχει εξασφαλίσει την επιτυχία μέσα όμως από σκληρή δουλειά, ενώ από την άλλη πλευρά την βοηθάει, όσο μεγαλώνει, να γίνεται σοφότερη ενισχύοντας μέσα της το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Ένα ακόμα πολύ δυνατό στοιχείο του Ωροσκοπίου της Θεοφανίας είναι η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα η οποία εκτός από την κοινωνική αναγνώριση που της έχει προσφέρει μέσα από τη  δουλειά της, την ωθεί να ψάχνει βαθιά μέσα στην ψυχή της και να αναγεννιέται κάθε φορά πιο δυνατή μέσα από σκληρή δουλειά με τον εαυτό της και μέσα από πνευματικές αναζητήσεις.

Φυσικά σε μια τόσο πετυχημένη ηθοποιό δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πολύ ισχυρή Δήμητρα, η οποία από το Λιοντάρι της δίνει την λάμψη που της αρμόζει.

Η Θεοφανία θα μας απασχολήσει ευχάριστα όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια μέσα από τις πολύ πετυχημένες της συνεργασίες. Άλλωστε ως γνήσιος εκπρόσωπος του Κριού είναι γεννημένη για να ξεχωρίζει. Καλή επιτυχία Θεοφανία!!!

theofania papathoma people 158 1

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή για τις “Άγριες μέλισσες”.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Γνωριστήκαμε σε μια παρουσίαση βιβλίου. Όταν μπήκε στον χώρο, την κοίταζα άφωνος. Μπήκε μια ψηλή, πανέμορφη γυναίκα, σχεδόν καθόλου μακιγιαρισμένη, αριστοκρατική, συγκλονιστικά ντυμένη και πολύ διακριτική στους τρόπους της. Σας λέω, τα είχα χάσει. Μας γνώρισαν, κουβεντιάσαμε, βγήκαμε, πήγαμε και σε μερικά θέατρα να δούμε παραστάσεις…Μετά έγιναν κάποιες αλλαγές στην ζωή της, έγινε και πάλι μητέρα – δύο φορές – αποκτώντας με τον σύντροφο της Γρηγόρη Πετράκο, 2 κόρες. Τώρα την βλέπω στις «Άγριες Μέλισσες» και την χαίρομαι…

 1. Θεοφανία μου καλημέρα, που σε πετυχαίνω;

Καλημέρα με πετυχαίνεις σε καραντίνα λόγω κορωναϊού, και έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η κατάσταση. Γιατί πραγματικά, με το να μην μπορείς να πας πουθενά, στα συνηθισμένα τουλάχιστον, σου ανοίγονται νέες πόρτες και νέοι ορίζοντες.

 1. Πες μου σε παρακαλώ μερικά λόγια και κυρίως πως αισθάνεσαι που έχεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, τις «Άγριες Μέλισσες».

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή για τις “Άγριες μέλισσες”. Έψαχνα πολύ καιρό μία ωραία σειρά για να επιστρέψω στην τηλεόραση και μου δόθηκε η καλύτερη. Είναι ένα σήριαλ εποχής με απίστευτη πλοκή, ωραίους χαρακτήρες και πολύ καλούς ηθοποιούς. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που ανήκω σε αυτό το καστ, και πολύ χαρούμενη και θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά.

theofania

 1. Μια και μιλάμε για το oroskopos.tv, πιστεύεις στην αστρολογία, παρακολουθείς καθόλου;

Νίκο μου, οι άνθρωποι είμαστε όλοι ενέργεια κι αλληλοεπιδρούμε. Οι πλανήτες έχουν κι αυτοί τη δική τους ενέργεια και ακτινοβολία και επηρεάζουν τη ζωή μας τη διάθεσή μας και την εξέλιξή μας. Πολύ περισσότερο αυτοί που ήταν στο προσκήνιο κατά τη γέννηση μας. Έχουν καθορίσει τη ζωή και το χαρακτήρα μας. Ο Γαλιλαίος, ο Αρχιμήδης, ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν όλοι και αστρονόμοι. Αν πίστευαν αυτοί εγώ γιατί να μην πιστεύω; (γέλια)

 1. Ο αστρολογικός σου χάρτης πάντως λέει περίφημα πράγματα. Για να καταλάβεις, η αστρολόγος μας, η Πηνελόπη Παπουτσή, χωρίς να ξέρει πως έχεις δίπλωμα δικηγόρου, γράφει σε κάποιο σημείο…«Η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα μας λέει πως θα μπορούσε να διαπρέψει και ως Νομικός». Πως σου φαίνεται;

Είδες που σου λέω ότι πρέπει να πιστεύουμε στα άστρα…. (γέλια)

 1. Έχεις καταπιαστεί με πολλά και διαφορετικά πράγματα στην ζωή σου. Από δικηγορία και υποκριτική μέχρι συγγραφή και σκηνοθεσία. Είσαι τόσο ανήσυχος άνθρωπος ή ψάχνεις να βρεις πως θα εκφραστείς καλύτερα…

Μου αρέσει να εκφράζομαι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να αναπτύσσω και να αξιοποιώ τις ικανότητές μου. Κάθε τέχνη έχει το ενδιαφέρον της, κάθε έκφραση είναι διαφορετική ακόμα και αν θες να πεις το ίδιο πράγμα… έχει μία ιδιαίτερη γοητεία. Ναι έχω αρκετές ανησυχίες καλλιτεχνικής φύσης. Κι αισθάνομαι τυχερή γι αυτό.

 1. Απ΄ την άλλη όμως έχω την αίσθηση πως δεν είσαι σαν κάποιες άλλες – «λυσσασμένες» για καριέρα και προβολή. Είσαι πολύ διακριτική. Είναι θέμα χαρακτήρα;

Είναι θέμα ιδεολογίας, φιλοσοφίας και  στάσης ζωής. Δεν είμαι ματαιόδοξος άνθρωπος, προσπαθώ να βρω την ουσία στα πράγματα, στην τέχνη και στη δουλειά μου και γενικότερα  στη ζωή μου και στις σχέσεις μου… σε όλα. Αυτό είναι το χρήσιμο και το εποικοδομητικό, αυτό που μας πάει μπροστά και μας βοηθάει να δούμε την αλήθεια μας και να ‘μαστε ευτυχισμένοι. Όλα τα άλλα είναι ψέματα που μας κρατούν πίσω και πολλές φορές νομίζουμε ότι  καλύπτουν τα κενά μας αλλά στην ουσία μας κάνουν ακόμα πιο δυστυχισμένους.

 

theofania papathoma people 158 2DSCF1939... 1

 1. Επανέρχομαι στις «Άγριες Μέλισσες». Πως έγινε και έπαιξες στην σειρά; Σου έστειλαν κάποια σενάρια… τι έγινε;

Με πήρε τηλέφωνο η casting director και με κάλεσε σε ένα ραντεβού. Εκεί μου είπανε την υπόθεση και το ρόλο που θα ήθελαν να ενσαρκώσω. Ενθουσιάστηκα. Είχα πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση και ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που με κάλεσαν και μάλιστα σε αυτή τη δουλειά, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, ότι είναι να γίνει γίνεται και το κάθε, πράγμα έρχεται στη σωστή ώρα. Μου άρεσε το Story, από την αρχή κατάλαβα ότι πρόκειται για μία πολύ καλή δουλειά με μεγάλο ενδιαφέρον. Σοβαρή, δουλειά ποιότητας, μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο και κατόπιν μου άρεσε και το αποτέλεσμα ευτυχώς.

papathoma3 1600x900

 1. Το περίμενες ότι θα σημειώσει τέτοια επιτυχία;

Κατάλαβα από την αρχή ότι πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, μου θύμισε παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο και μέσα στο γενικό τηλεοπτικό τοπίο- αυτό το άδειο από Ελληνικές καλές  σειρές – ήταν αναπόφευκτο ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία.

melisses 7

 1. Πως είναι οι συνθήκες στα γυρίσματα; Έχετε αυτό που λέμε «κινηματογραφική άνεση» ή γυρίζετε «τρεχάλα» όπως γίνεται στην τηλεόραση;

Γυρίζουμε γρήγορα η αλήθεια είναι γιατί το σίριαλ είναι καθημερινό, δεν γίνονται όμως εκπτώσεις. Έχουμε πολύ καλούς σκηνοθέτες, πολύ καλά συνεργεία, τεχνικούς και πολύ καλούς ηθοποιούς. Οπότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε και που νομίζω ότι πληροί υψηλές προδιαγραφές.

Theofania Papathoma e1580812128783 601x402

 1. Δεν θέλω να μου πεις τι θα γίνει στο τέλος – φαντάζομαι πως ούτε εσείς οι ηθοποιοί ξέρετε – αλλά εσύ, τι φινάλε θα έδινες στην ιστορία;

Δεν μπορείς να δώσεις ένα φινάλε γιατί δεν είναι ταινία, είναι ένα σήριαλ με ανοιχτές πολλές ιστορίες και το οποίο εξελίσσεται συνεχώς και θα πάει και δεύτερη χρονιά. Οπότε τι τέλος να  βάλεις; Έχουμε ακόμα να δούμε πολλά πράγματα.

 1. Ένας φίλος που βρέθηκε σε μια παρέα που ήταν και η Κάτια Δανδουλάκη, μου είπε πως μιλούσε για σένα με τα καλύτερα λόγια. Πως παίζεις υπέροχα, χωρίς υπερβολές, με μέτρο και με τόσο- όσο πρέπει συναίσθημα…

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος μία κυρία πραγματική κυρία, μια νεράιδα! είναι τόσο νέα και όμορφη, το σώμα της είναι υπέροχο, είναι πραγματικά ένα πρότυπο για μένα. Είναι τόσο σοβαρή και προσηλωμένη στη δουλειά της. Τη θαυμάζω απεριόριστα και το να λέει όμορφα λόγια για μένα με κάνει τόσο χαρούμενη!

 1. Νομίζω πως ο ρόλος της Βιολέτας στις «Μέλισσες», είναι από τους πιο καλούς στην τηλεοπτική σου πορεία, μετά το «Άγγιγμα ψυχής» και το «Ακροβατώντας». Εσύ τι λες;

Το Άγγιγμα ψυχής και το Ακροβατώντας μου έδωσαν τα δύο βραβεία ερμηνείας στην καριέρα μου. Αγαπώ το ρόλο της Βιολέτας γιατί είναι πολυσύνθετος και μου δίνεις πολλές δυνατότητες έκφρασης κι αν μου δώσει και ένα Βραβείο θα τα κάνω τρία αλλά δεν νομίζω πια ότι υπάρχουν τηλεοπτικά βραβεία υπάρχουν; (γέλια)

 1. Πως τα καταφέρνεις να ισορροπείς με το σπίτι, τα παιδιά, τον σύντροφό σου και με τις απαιτήσεις της δουλειάς;

Με πολύ κόπο, πολύ δουλειά και πολλές φορές πολύ κούραση, όμως η κούραση αυτή είναι όμορφη γιατί είναι δημιουργική. Προσπαθώ να βρω την ομορφιά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, προσπαθώ να δημιουργώ ομορφιά. Μόνο μέσα στην ομορφιά μπορώ να ζήσω αλλιώς είμαι δυστυχισμένη…

 1. Επίσης παράλληλα κάνεις και θέατρο. Συνεχίζετε ακόμα τον «Βαφτιστικό της κυρίας», με τον Χάρη Ρώμα;

Όχι σταματήσαμε εσπευσμένα όπως και όλες οι θεατρικές παραστάσεις, αλλά μετά από δύο χρόνια επιτυχίας δεν έχουμε κανένα παράπονο.

Photo 3 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 1. Τα παιδιά σου πόσο ετών είναι τώρα;

Τα παιδιά μου είναι: 14, 5,5 και 2,5

 1. Ο Αχιλλέας έχει έρθει ποτέ σε γύρισμα να σε δει;

Ο Αχιλλέας βλέπει ανελλιπώς το σίριαλ του αρέσει πολύ και είναι μάλιστα και το πρώτο σήριαλ που παρακολουθεί. Έχει έρθει μία δυο φορές στο γύρισμα αλλά επειδή είναι πολύωρο βαριέται…

 1. Έχει δείξει να έχει κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο;

Ασχολείται με τη μουσική και νομίζω πως έχει μεγάλο ταλέντο. Πρόσφατα μου εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ηθοποιός κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχει αναφέρει ποτέ. Μάλλον είναι επηρεασμένος από το σήριαλ.

 1. Με τον πατέρα του πως τα πάει;

Τον πατέρα του τον λατρεύει, όπως και ο πατέρας του εκείνον. Έχουν μία πολύ όμορφη και γλυκιά σχέση αγάπης

 1. Τα κορίτσια σου; Πες μου ονόματα και ηλικίες;

Η Αγάπη είναι 5:30 και η Αθήνα είναι 2:30 Είναι πολύ κοντινές ηλικίες κάνουν παρέα μαλώνουν, αγαπιούνται, κοιμούνται μαζί, νομίζω θα είναι πολύ καλές φίλες.

 1. Όταν σου μείνει λίγος ελεύθερος χρόνος τι κάνετε παρέα; Παίζετε, βγαίνετε έξω βόλτες, τις πας για ψώνια;

Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Πηγαίνουμε στις παιδικές χαρές και παίζουμε, τους διαβάζω παραμύθια,  φοράμε φουστάνια, κάνουμε τις πριγκίπισσες, τραγουδάμε…

 1. Με τον νέο κοροναϊό έχεις ανησυχήσει καθόλου;

Δεν ανησυχώ γενικά, έχω μεγάλη πίστη και ξέρω ότι όλα προέρχονται από το κάρμα μας: αρρώστιες, σχέσεις, δουλειά, θανάτους, ακόμα και η παραμικρή αμυχή που μπορεί να αποκτήσουμε.

 1. Υπάρχει κάτι στα σκαριά που πρέπει να πούμε;

Αυτή την στιγμή ζούμε έναν πόλεμο. Να δούμε τι θα μας αφήσει και μάλλον θα πρέπει να κάνουμε restart. Όπως συμβαίνει πάντα μετά από κάθε πόλεμο…

 1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

Εγώ σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Νίκο μου…

INFO: Η Θεοφανία Παπαθωμά γεννήθηκε στις Σέρρες, 21 Μαρτίου 1972 και είναι ηθοποιός, δικηγόρος, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Σπούδασε Νομική στη Νομική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου στην Αθήνα. Έχει δίπλωμα άσκησης δικηγορίας. Το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και την τηλεόραση το έκανε το 1998, ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Άγγιγμα ψυχής” στον ΑΝΤ1, με συμπρωταγωνιστή το Σταύρο Ζαλμά. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει δύο μικρού μήκους ταινίες, το “Φύγε εσύ- έλα εσύ” που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Δράμας το 2008 και την “Επέτειο”. Έχει συγγράψει 4 παιδικά βιβλία, έχει μεταφράσει 4 θεατρικά έργα, ενώ έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο το έργο του Neil Simon “Ο Τελευταίος Εραστής”. Έχει λάβει δύο βραβεία ως ηθοποιός : αγαπημένης ηθοποιού για το “Άγγιγμα ψυχής” και καλύτερης ηθοποιού για το “Ακροβατώντας”. Στην προσωπική της ζωή το 2006 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Αχιλλέα. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2012, ενώ το διαζύγιό τους βγήκε το 2013. Από τότε έχει σχέση με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Αγάπη και την Αθηνά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!