Pars Fortuna: μια έκπληξη στον γενέθλιο χάρτη


Η μυστηριακή ένδειξη που ονομάζεται στα λατινικά Pars Fortuna.

Κλήρος της Τύχης δηλαδή, μπορεί να κρύβει πολλά μυστικά και πολλές εκπλήξεις για την ζωή και το πεπρωμένο μας. Δεν πρόκειται για πλανητικό σώμα, ούτε για συντεταγμένη.

Είναι μια μαθηματική ενορχήστρωση που προκύπτει με τον συνδυασμό του Ωροσκόπου, της γενέθλιας Σελήνης και του γενέθλιου Ήλιου ενός ατόμου, μιας ψυχής.

Πρόκειται για μια «λαθροχειρία» που γίνεται, για α αποκαλυφθούν μυστικά νοήματα του γενέθλιου χάρτη, είναι στην ουσία ανθρώπινη παρέμβαση στις ουράνιες συντεταγμένες.

Για να καταλάβουμε την επίδραση του Κλήρου Τύχης σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε ένα παράδειγμα, αυτό του προβεβλημένου Μπιλ Κλίντον, μαθαίνοντας ταυτόχρονα και τον τρόπο υπολογισμού αυτής της παραμέτρου, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί προσωπικά με τον γενέθλιο χάρτη του.

Ως παράδειγμα λοιπόν, ας πάρουμε το ωροσκόπιο του Προέδρου Μπιλ Κλίντον.

Ο λόγος που διαλέγουμε αυτήν την προσωπικότητα, θα αποδείξει την τεράστια σημασία του Κλήρου Τύχης, με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής λοιπόν, γεννήθηκε 19 Αυγ 1946 στις 8:51 π.μ. Κεντρική χειμερινή ώρα στο Hope του Αρκάνσας. Για να υπολογίσουμε τον Κλήρο της Τύχης του Μπιλ Κλίντον, θα προσθέσουμε την Σελήνη του στον Ωροσκόπο του και θα αφαιρέσουμε τον Ήλιο του.

Ο Ωροσκόπος του είναι στις 5 μοίρες και 31 λεπτά του Ζυγού. Ζωδιακά, με βάση έναν κύκλο 360 μοιρών, αυτό είναι 185 μοίρες και 31 λεπτά. Η Σελήνη του είναι στις 20 μοίρες και 18 λεπτά του Ταύρου. Ζωδιακά αυτό είναι 50 μοίρες και 18 λεπτά.

Όταν προσθέσουμε το ζωδιακό μήκος της Σελήνης με τον Ωροσκόπο, το αποτέλεσμα είναι 235 μοίρες και 49 λεπτά. Τώρα θέλουμε να αφαιρέσουμε από το ποσό αυτό το ζωδιακό μήκος του Ήλιου (26 μοίρες του Λέοντα ακριβώς) του, και το αποτέλεσμα είναι 146 μοίρες.

Στο παράδειγμα τώρα είναι 235 μοίρες 49 λεπτά μείον 146 μοίρες, αφήνοντας ένα αποτέλεσμα που είναι 89 μοίρες και 49 λεπτά, και βρισκόμαστε στις 29 μοίρες και 49 λεπτά των Διδύμων. Ο Κλήρος της Τύχης λοιπόν του Μπιλ Κλίντον είναι στις 29 μοίρες και 49 λεπτά των Διδύμων και … εδώ είναι η έκπληξη …

Ο Ωροσκόπος της Χίλαρι Κλίντον είναι στις 29 μοίρες και 40 λεπτά των Διδύμων.Γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, σε διάφορες πόλεις, αλλά έχουν μια σύνδεση που ξεπερνά το χρόνο και χώρο.

Είναι αυτό σύμπτωση;

Μεταφυσικά προσανατολισμένοι άνθρωποι θα πουν ότι δεν υπάρχει σύμπτωση. Επιστημονικά προσανατολισμένοι άνθρωποι θα πουν ότι θέλουν περισσότερα παραδείγματα. Έτσι βρίσκουμε μέσα από τα αρχεία και τα συσσωρευμένα πολλά παραδείγματα ανθρώπων που είναι κοντά και οι οποίοι έχουν συνδέσεις κρίσιμων αστρολογικών δεδομένων με τον Κλήρο της Τύχης.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε τις αλληλεπιδράσεις σε μια οικογένεια. Για παράδειγμα, σε μία περίπτωση, ο Κλήρος Τύχης του παιδιού είναι σε σύνοδο με το ναδίρ της μητέρας του, ενώ η Σελήνη του είναι σε σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης του πατέρα του.

Η στιγμή της γέννησης πρέπει να είναι ακριβείς για να έχουν μια ακριβή θεώρηση του Κλήρου της Τύχης. Αν είχατε ένα καλό φίλο για πολλά χρόνια, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να βρείτε μια σύνδεση που περιλαμβάνει τον Κλήρο της Τύχης.

Ας δούμε ένα ακόμα παράδειγμα.

Μετά την δολοφονία του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, πολλά γράφτηκαν για μια κάποια ομοιότητα μεταξύ του διαγράμματος του σχεδιαστή και το διάγραμμα του φερόμενου δολοφόνου του, Andrew Cunanan.

Και οι δύο είχαν Άρη στην ίδια μοίρα, ήταν στις 18 μοίρες και 36 λεπτά του Τοξότη. Ένα διάγραμμα για την χρονική στιγμή 08.40 π.μ., η υποτιθέμενη ώρα της δολοφονίας, στις 15 Ιουλίου, 1997 στην παραλία του Μαϊάμι, στην Φλόριντα δείχνει ότι η διέλευση του Κλήρου της Τύχης ήταν στους 18 βαθμούς και 36 λεπτά του Τοξότη, η ακριβής (στο λεπτό! ) τοποθέτηση του Gianni Versace στο γενέθλιο Άρη, και μόνο επτά λεπτά της μοίρας από το γενέθλιο Άρη του Andrew Cunanan. Αυτή η φαινομενική σύμπτωση αξίζει περαιτέρω μελέτης.

Ρίξτε μια ματιά στον Κλήρο της Τύχης σε κάθε γράφημα στο αρχείο σας. Στην περίπτωση που έχετε συγγενείς ή φίλους ή τους συνεργάτες σας, και γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία γέννησης, μπορείτε να κάνετε μια σύνθετη συναστρία, που θα σας δώσει πολύ διαφωτιστικές πληροφορίες.

Έχουμε οπωσδήποτε ένα αξιοσέβαστο νέο εργαλείο για χρήση σε συναστρία. Κάντε χρήση των δυνατοτήτων και των πληροφοριών που αποκαλύπτει και θα εκπλαγείτε!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!