Φάσεις Σελήνης


ΦΑΣΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται όταν ο Ήλιος και η Σελήνη είναι στο ίδιο σημείο του ζωδιακού, η Σελήνη τότε δεν είναι ορατή από τη γη. Στη συνέχεια αρχίζει σταδιακά να γεμίζει, οι μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για νέα ξεκινήματα.

ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ

Επτά ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν τετράγωνο, έχουμε δηλαδή ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ. Σε αυτό το διάστημα οι καταστάσεις αρχίζουν να ωριμάζουν.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε αντίθετα σημεία στο ζωδιακό κύκλο. Η Σελήνη είναι ορατή και σταδιακά αρχίζει να χάνει. Το επόμενο επταήμερο αρχίζουμε να εισπράττουμε αυτά για τα οποία κοπιάσαμε.

ΦΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ

Η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν πάλι τετράγωνο, και η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε χάσιμο μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Αυτές τις ημέρες μπορείτε κάνετε την αυτοκριτική σας και προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ….

Μας δίνει γνωρίσματα που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε δυναμικά την καθημερινότητα μας. Με ενεργητικότητα, δυναμισμό και τόλμη εκφράζουμε ξεκάθαρα τους σκοπούς και τις προθέσεις μας. Ωστόσο, επειδή ερχόμαστε αντιμέτωποι και με τον εγωισμό των άλλων είναι πιθανό να γίνουμε εριστικοί και ευερέθιστοι.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ….

Μας ωθεί στην αναζήτηση απολαύσεων ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Αισθανόμαστε συναισθηματικά ασφαλείς γι’ αυτό και θέλουμε να μείνουν τα πράγματα όπως είναι και έχουμε την τάση να απορρίπτουμε τις αλλαγές όταν προέρχονται από τρίτους. Ωστόσο, είναι πιθανό να γίνουμε νωχελικοί και με τάσεις τεμπελιάς γι’ αυτό καλό είναι να ασχολούμαστε μόνο με ότι πραγματικά μας ικανοποιεί.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ….

Μας κάνει επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον μας και τον κοινωνικό μας περίγυρο είναι έντονο καθώς θέλουμε να μαθαίνουμε τα πάντα, ενώ πολλές φορές μιλάμε χωρίς να σκεφτόμαστε και αποκαλύπτουμε σημαντικά μυστικά. Επίσης ασχολούμαστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να εκνευριζόμαστε εύκολα.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…..

Βρίσκεται στο ζώδιο που πραγματικά ανήκει καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου είμαστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και δε φοβόμαστε να δείξουμε τις αδυναμίες μας και αναζητάμε ή προσφέρουμε μια ζεστή αγκαλιά. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο σπίτι και στην οικογένεια μας , ωστόσο, επειδή γινόμαστε υπερευαίσθητοι είναι πιθανό να αγκιστρωθούμε στον / στην σύντροφο μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ….

Βγάζει στην επιφάνεια τον ηγέτη που κρύβουμε μέσα μας. Η ανάγκη να έρθουμε στο προσκήνιο και να αναγνωρισθεί η αξία μας είναι πολύ έντονη. Επίσης, μας απασχολεί αρκετά η κοινωνική μας ζωή, γι’ αυτό οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να βγούμε έξω, να δούμε φίλους και να διασκεδάσουμε.Η προσπάθεια όμως ορισμένων, να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις και εγωιστικές συμπεριφορές.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ….

Μας ωθεί να ασχοληθούμε με τον ψυχικό μας κόσμο και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας. Στις προσωπικές μας σχέσεις γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Αυτές τις ημέρες έχουμε την τάση να γινόμαστε τυπολάτρες γεγονός που μπορεί να μας οδηγήσει σε συγκρούσεις τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σε περίπτωση που δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας τότε γινόμαστε εριστικοί και γκρινιάρηδες.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ…..

Στρέφει την προσοχή μας στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Η επιθυμία μας να επαναφέρουμε την ισορροπία στις σχέσεις μας είναι έντονη και γι’ αυτό ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τα μελανά τους σημεία προσπαθώντας να βρούμε τη «ρίζα του κακού». Σε αυτές τις περιπτώσεις , επειδή δεν εστιάζουμε την προσοχή μας στην επιφάνεια των πραγμάτων αλλά στην ουσία, είναι πιθανό να κάνουμε πίσω για να μη δυσαρεστήσουμε στους άλλους.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ….

Μας ωθεί να ασχοληθούμε με κρυμμένα συναισθήματα προσπαθώντας να κάνουμε την αυτοκριτική μας, γι ‘ αυτό και γινόμαστε επικριτικοί απέναντι στους άλλους . Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά μας συναισθήματα πολλαπλασιάζονται. Έτσι από τη μια πλευρά στις προσωπικές μας σχέσεις κυριαρχεί το πάθος από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει έντονη ζήλια και καχυποψία καθώς προσπαθούμε να διακρίνουμε τις προθέσεις των άλλων με αποτέλεσμα να δημιουργούμε προβλήματα στις σχέσεις μας.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ….

Τονίζει την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό μας και μας δίνει τη δύναμη αλλά και τον ενθουσιασμό για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας. Η διάθεση μας για περιπέτεια και για νέες εμπειρίες είναι πολύ έντονη. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση του χρόνου μας ώστε να μην το σπαταλάμε άσκοπα γιατί στο τέλος αυτό που θα καταφέρουμε θα είναι να εκνευριστούμε.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ….

Στρέφει την προσοχή μας στο χώρο της εργασίας μας και μας κάνει πιο πειθαρχημένους και οργανωτικούς. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερο η ανάγκη μας να απομονωθούμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας είναι έντονη. Επίσης, ασχολούμαστε με ιδιαίτερη προσοχή με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια μας, προσπαθώντας από την μια πλευρά να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και από την άλλη πλευρά να βάλουμε όρια. Προσοχή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουμε υπερβολικά αυστηροί και επικριτικοί απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ….

Βγάζει στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβουμε μέσα μας καθώς τολμάμε να παρεκκλίνουμε από τις συνήθειες μας και να μην διαπραγματευόμαστε τα θέλω και τις επιθυμίες μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως με τη Σελήνη στον Υδροχόο τα προγράμματα ανατρέπονται ενώ προτεραιότητα μας γίνεται η ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών μας. Πολύ έντονη είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης καθώς έχουμε την τάση να περνάνε από το ένα θέμα στο άλλο.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ…..

Μας κάνει να εθελοτυφλούμε και να βλέπουμε μόνο τη θετική πλευρά των άλλων. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει υπερευαίσθητους, νοσταλγικούς, ονειροπόλους και καμιά φορά μελαγχολικούς. Ωστόσο, η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα – αν δεν ασχολούμαστε με την τέχνη – είναι πιθανό μας οδηγήσει να βρούμε διέξοδο σε άλλους τρόπους π.χ. κατανάλωση αλκοόλ, χρήση ουσιών.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Σελήνη στον Υδροχόο

In category Σελήνη

Πως επηρεάζονται τα συναισθήματά μας από το Σύμπαν; Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης ...

Σελήνη στον Αιγόκερω

In category Σελήνη

Ποιες ενέργειες συμπαντικές επιδρούν στις ζωές μας; Τα συναισθήματά μας αναδεύοντ ...

Σελήνη στους Ιχθύες

In category Σελήνη

Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθύες, Μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ...

Σελήνη στον Σκορπιό

In category Σελήνη

Τι σημαίνει να σε πηγαίνει το συναίσθημα όπου θέλει; Τι σημαίνει να μην μπορείς να ...

Σελήνη στην Παρθένο

In category Σελήνη

Είστε έτοιμοι για προσγείωση; Με τη Σελήνη στο πρακτικό και συστηματικό ζώδιο της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!