Σελήνη στους Ιχθύες


Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθύες, μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ειδικά σε επίπεδο συναισθηματικό, στο θέμα του έρωτα, αλλά και σε επίπεδο συντονισμού με το σύμπαν και με τον εαυτό μας.

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες υπάρχει ένα ωκεάνιο συναίσθημα ελευθερίας και ταυτόχρονα βάθους στις σχέσεις. Υπάρχουν δονήσεις και κύματα που διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας για τη ζωή .

Είναι μια στιγμή, ένα διήμερο, που ασχολούμαστε με τους άλλους μαζεύοντας τα συναισθήματα, μαζί με τη διάθεση της ατμόσφαιρας γύρω τους .

Η εξαίσια συναισθηματικότητα αυτού του διημέρου,  ευνοεί τις Καλές Τέχνες , και αυτό μας βοηθά να βρούμε μια  αισθαντική εστίαση για τις εικόνες , τις σκέψεις και τα συναισθήματα που διέρχεται από τις  ψυχές μας.

Είμαστε τόσο συντονισμένοι με τους άλλους που μπορούμε να πούμε ότι η Σελήνη στους Ιχθύες είναι ένα ψυχικό σφουγγάρι.Σε τέτοιες περιπτώσεις , μπορεί να είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τα δικά μας συναισθήματα από εκείνα των άλλων . Υπάρχει όμως κίνδυνος η ενσυναίσθηση να είναι τόσο μεγάλη, που να χαθούν τα συναισθηματικά όρια, να πάρουμε για δικά μας όλα τα βάσανα του κόσμου

Αυτή η Σελήνη ευνοεί τον αλτρουισμό. Αποκτάμε μεγαλύτερη  καρδιά που ακούει όποιον χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Η ενστικτώδης κατανόηση για τον πόνο των άλλων μπορεί να μας μετατρέψει σε σημαντικό μοχλό αλλαγών.  Για να αποφευχθεί η συνολική εξουθένωση , θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να απαλλαγούμε από το στρες και να απελευθερωθούμε από το βάρος του κόσμου που προσπαθεί να μεταφερθεί στους ώμους τους .

Είναι από τα πιο ρομαντικά σημεία της Σελήνης , που προσπαθεί πάντα να κάνει καλό στη  σχέση,  με μια φανταστική,  ιδανική ατμόσφαιρα. . Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια μιας αγάπης αυτές τις ημέρες,  μια κατάσταση μπορεί να μας φανεί πιο θερμή από ό,τι πραγματικά είναι , δεδομένου ότι είμαστε ικανοί να δούμε μόνο τα καλύτερα στους αγαπημένους μας.

Η Σελήνη στους ιχθύες, αυξάνει πάρα πολύ και την επικοινωνία μας με κάποιες άλλες, κρυφές διαστάσεις. Αυξάνει την διαίσθηση, μας κάνει να έχουμε καλή επικοινωνία με τον εσωτερικό κόσμο των άλλων, σε βαθμό που φτάνει ως την τηλεπάθεια. Ταυτόχρονα είναι ένα διήμερο που συμβαίνουν κάπως εξωτικά γεγονότα, ειδικά σε ευαίσθητους ψυχικούς δέκτες. Υπάρχουν θεάσεις παράδοξων φαινομένων, είναι δυνατή η διόραση και υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν είναι πια κοντά μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Η Σελήνη στον Καρκίνο

In category Σελήνη

Κάθε φορά που μέσα στον μηνιαίο της κύκλο, η Σελήνη περνάει και σε ένα άλλο ζώδιο, έ ...

Σελήνη στους Διδύμους…

In category Σελήνη

Τι σηματοδοτεί το πέρασμα, κάθε μήνα της Σελήνης από τους Διδύμους; Ποιες ποιότητε ...

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω

In category Σελήνη

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μεγεθύνει την πρακτικότητα και την λογική στην συν ...

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού – Συναισθηματική εκκεντρικότητα

In category Σελήνη

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη καθοδηγεί τα συναισθήματα και το πώς αντιδρο ...

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου –Συναισθηματικό πείσμα

In category Σελήνη

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη καθορίζει τα συναισθήματά σας και το πώς αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u