Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου –Συναισθηματικό πείσμα


Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη,

Καθορίζει τα συναισθήματά σας και το πώς αντιδράτε σε αυτά.Έτσι, όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει συναισθηματικά χαρακτηριστικά που έχουν σχέση με το ζώδιο του Ταύρου.

Θα είστε υπομονετικοί και θα παίρνετε το χρόνο σας για να αποφασίσετε πως αισθάνεστε για κάτι, πράγμα που δεν είναι πάντα καλό.

Δεν έχουν όλοι το δικό σας περιθώριο χρόνου,

Και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν όσο εσείς προσπαθείτε να αποφασίσετε αν θα ζητήσετε ή όχι από κάποιον δεύτερο ραντεβού.

Τα παράθυρα των ευκαιριών κλείνουν και ίσως καταλήξετε να χτυπήσετε πάνω τους αρκετά συχνά.

Από την άλλη μεριά, είστε σταθεροί και δεν αντιδράτε εύκολα σε καταστάσεις, έτσι διαχειρίζεστε καλά τα πράγματα σε περιόδους κρίσης, όταν δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι κάνουν κύκλους και προσπαθούν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.

Θυμηθείτε πως ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης,

Πράγμα που ενισχύει την πρακτικότητα και τη λογική.Αυτά τα χαρακτηριστικά θα αντανακλώνται στην συναισθηματική σας φύση και αν δημιουργήσετε συναισθηματική σχέση με ένα ζώδιο της Φωτιάς ή του Νερού, ίσως να απογοητευτούν από το γεγονός πως  προσεγγίζετε τις σχέσεις με έναν εντελώς λογικό τρόπο.

Με άλλα λόγια, το κεφάλι σας κυβερνά τη καρδιά σας, πράγμα που δημιουργεί προβλήματα.

Το πιθανότερο είναι να σκεφτείτε πως οι άλλοι είναι υπερβολικά συναισθηματικοί και πως πρέπει να συνέλθουν, ενώ εκείνοι θα σκέφτονται πως εσείς είστε ψυχροί και αναίσθητοι.

Το θετικό σε όλη αυτή τη κατάσταση, είναι πως ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, έτσι θα έχει σίγουρα μία τάση προς τον ρομαντισμό. Σας αρέσει (πιθανότατα να ζείτε κιόλας) το καλό φαγητό και ποτό.

Έτσι, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα,

Ένα ρομαντικό δείπνο είναι αυτό που θεωρείτε τέλειο ραντεβού. Όμως, ίσως έχετε την τάση λατρεύετε τόσο πολύ το φαγητό με αποτέλεσμα να πρέπει συνεχώς να προσέχετε το βάρος σας.

Σας αρέσει επίσης το ευχάριστο και αισθητικό περιβάλλον.Δίνετε αξία στα όμορφα πράγματα και παρά την υπομονή  σας, εκτιμάτε την ηρεμία, την ησυχία και την τάξη. Η άνεση είναι σημαντική για εσάς και λατρεύετε το απαλό ύφασμα και τα άνετα παπούτσια.

Ασχέτως αν είναι στη μόδα ή όχι.Αγοράζετε ποιοτικά αντικείμενα, πιθανότατα στις εκπτώσεις, και ύστερα τα φοράτε μέχρι να βγάλουν τα λεφτά τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα έπιπλα. Η άνεση και η ωραία εμφάνιση σημαίνουν πολλά για εσάς.

Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο και δεν του αρέσουν οι αλλαγές.

Μόλις αποφασίσετε κάτι, δεν αλλάζετε γνώμη και ούτε προτίθεστε να ξανασκεφτείτε το ζήτημα. Αυτή είναι μία ωραία θεωρία, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι και το πιο πρακτικό πράγμα.

Οι καταστάσεις αλλάζουν είτε σας αρέσει είτε όχι, για αυτό σιγουρευτείτε πως αναγνωρίζετε πότε έρχεται η στιγμή που πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Μαζί με την τάση σας να μην αλλάζετε γνώμη, αν κάποιος σας αναστατώσει με κάποιο τρόπο, κρατάτε τη κακία αυτή για πάντα, ακόμα και όταν ξεχάσετε τι πραγματικά συνέβη. Αυτό είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου,

Δεν σημαίνει απαραίτητα πως χρησιμοποιείται όλα αυτά τα λογικά χαρακτηριστικά του γήινου ζωδίου, αλλά πρέπει να συγκεντρώσετε τη λογική που μπορείτε σε αυτές τις καταστάσεις και να αποφασίσετε αν τα οφέλη αξίζουν το κόστος.

Θυμηθείτε πως ο Ταύρος κυβερνά τον 2ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου, αυτόν των υλικών αγαθών, που περιλαμβάνει και την αξία του σώματος. Έτσι, τείνετε να είστε αρκετά κτητικοί με τους ανθρώπους όπως και με τα αντικείμενα.

Πρέπει να προσέξετε να μην επιβάλετε τη θέλησή σας στους γύρω σας όπως θα κάνατε με ένα κατοικίδιο.

Ο ταύρος είναι γνωστός για την τάση του να είναι πεισματάρης και αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στα συναισθηματικά θέματα, όπου προτιμάτε να σας κόψουν τη μύτη παρά να αποδεχτείτε κάτι στο οποίο δεν συμφωνείτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Σελήνη στον Ζυγό

In category Σελήνη

Ποια φαινόμενα ορίζουν την καθημερινότητά μας; Η διάθεσή μας όταν Η Σελήνη είναι   ...

Σελήνη στον Υδροχόο

In category Σελήνη

Πως επηρεάζονται τα συναισθήματά μας από το Σύμπαν; Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης ...

Σελήνη στον Αιγόκερω

In category Σελήνη

Ποιες ενέργειες συμπαντικές επιδρούν στις ζωές μας; Τα συναισθήματά μας αναδεύοντ ...

Σελήνη στους Ιχθύες

In category Σελήνη

Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθύες, Μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ...

Σελήνη στον Σκορπιό

In category Σελήνη

Τι σημαίνει να σε πηγαίνει το συναίσθημα όπου θέλει; Τι σημαίνει να μην μπορείς να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!